Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz Something_ #24845 üzenetére
Sajna én is jártam már így.
De nem tudom miért volt.Xiaomi 11T Pro
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy új Samsung készülék beszerzésében, a T-mobilnál venném hűség hosszabbítással részletre. Csak azt nem tudom melyik legyen a három közül: S2, S3, Note?
Tetszik mind a 3, de nagyon nem tudok dönteni melyik éri meg jobban ÁR/ÉRTÉK arányban??
Igazából a kijelző mérete mindegy, mert ugye a 3készülék ebben is különböző, tehát ne ez legyen a szempont, hanem minden más! Ti melyiket vennétek most újonnan? Nyomkodtam már kicsit mindhármat, mind nagyon frankó! Árban meg ugye nem olyan őrült nagy a különbség!★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Badboys
őstag
válasz Something_ #24839 üzenetére
Hasonló tartót vettem a vaterán postával 2000 ft rövid ívelt szárral jobb tapadórésszel tökéletes.Ajánlani tudom.
-
Arween
senior tag
nem tudok a marketről letölteni semmit (a notiról küldeném a telóra),nem látja a a mostani készülékem csak a régebbit,mit kellene beállítanom?a telefonon megy a letöltés csak külső eszközről nem megy át.
-
bruti01
őstag
válasz Peti N95 #24854 üzenetére
hmm a note akkor jó ha filmezni meg a média rész kell jobban. viszont elég nagy. nyáron lehet kényelmetlen a mérete miatt. mindamelett nem piskota a vas. az s2 ugyanaz csak kisebbe kompaktabb méretben. ( ez is simán viszi az 1,4 ghz-t) az s3-rol meg hát nem igazán vagyok meggyöződve hogy kell e akkora teljesitmény. bár ha nem nagyon van akkora külömbség árban akkor azt. bár a note-al én is szemezek!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tőletek. Asszony régi S2-es telóját oda akartuk adni ajándékba tesójának, de egyik pillanatról a másikra megbolondult a készülék. Folymatosan úgy érzékeli, mintha töltőn lenne és nagyon melegszik, pc-re kötve nem érzékeli semmi a telefont. Akku ki-be, usb csati tisztítás megvolt, de semmi hatása, szóval a probléma szervízt igényel (főleg, hogy simán nem is lehet bekapcsolni a telót, csak ha recovery módban indítom és ott tolok neki egy restartot...).Meg is rendeltem ahogy kell az otthoni szerelést, de van 1 dolog ami aggaszt picit.
A telefon T-mobil függő, de jelenleg LPF + Cf-root van rajta (szerencsére háromszög nincs és a számláló is 0-n áll). Vissza akartam rakni a T-s LP7-et, de Pc-s odin nem játszik mivel nem érzékeli a telót, CWM app hibával leáll frissítéskor (gondolom a töltési hiba bekavar a frissítésbe) és persze mobile odin is elhasal a feladaton.
A kérdéseim:
1. Van valakinek tapasztalata arról, hogy samunál mennyire figyelik ezt és mennyire veszik komolyan (nem az adott régióba szánt soft használata,root)?Egyátalán mennyire figyelik, javítás elött kapásból ellenőrzik ezt?
2. Ha esetleg a szerelő észreveszi és nem éri be egy szimpla ejnye-bejnyével akkor a gari megvonása az csak a software-re szól vagy a hardware-ra is?
Csak azért kérdezem mert elég szomorú lenne, hogy egy más régióba szánt, de gyári soft + root miatt nem csinálnák meg a hibás usb csatit/alaplapot.Nagyon megköszönöm ha mogosztjátok velem a tapasztalatokat/infókat.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Something_ #24843 üzenetére
én ilyet vettem, két hét alatt kihozták hong kong -ból:
(8 dolcsi szállítással..aszzem nem pénz érte)
[link][ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Goldmen75
őstag
Banyek, minden resolution -os alkalmazáshoz root jog kell.ehh......
Akkor is óriásiak a betűk...Help! -
kecsetihunor
aktív tag
válasz Goldmen75 #24864 üzenetére
Mit akarsz csinálni? DPI-t állítani? Még jó, hogy root jog kell, mert a build,prop fájlt kell szerkessze, és az egy system fájl.
(#24866) Goldmen75
Rootolva van a készüléked? Ha nincs, tudod hogy kell?
Legegyszerűbb ODIN-ból egy CF-ROOT-ot feltenni[ Szerkesztve ]
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Goldmen75
őstag
válasz kecsetihunor #24865 üzenetére
Értem, köszönöm! Igen felbontást szeretnék váltani mert a menüben pl qrva nagyok a karakterek....Na megnézem hogy s mint kell csinálni ezt a superuser dolgot...
-
Caaabi
senior tag
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz Caaabi #24868 üzenetére
Nézd meg a partial-nál, hogy ott mik és mennyi időre voltak ébren?
Javaslom, hogy dugd töltőre, várd meg amíg felmegy 100-ra és jelzi is, hogy full, nyomj egy battery calibrationt (persze ha rootolva vagy)
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Noda10
tag
Sziasztok!
SOS! Normálisan használtam a telefonomat, talán épp a Read It Later nevű programban olvasgattam cikkeket, amikor a rendszer elkezdett akadozni és le is fagyott. Gondoltam egy újraindítással megoldódnak a gondok, de mikor beindulna a rendszer, az automatikusan induló programok hiba miatt kényszerbezárásra kerülnek. Folyamatosan ugranak fel ezek az ablakok, én meg serényen kattinthatok a kényszerbezárásra, más ugyanis nincs. És látszik, hogy a rendszer újra és újra megpróbálja elindítani ugyanazokat az alap alkalmazásokat (Social Hub, Üzenetek, ilyesmi).
Újabb újraindítás nem segített, akkumlátor kivétele nem segített. Mit tegyek, szerintetek mi történt?
Sokadik újraindítás segített... Nem tudom mi lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Persze, hogy szabad, cwm-ből bármilyen romot szabad feltenni, csak a cwm rar állományból rakja fel a romot, ugyanúgy ahogy a jkay-t tetted fel, az odin által használt fájlokkal nem tud mit kezdeni, rart pedig gyári romból nem tudom hol találsz, mert soha nem raktam fel gyári romot csak customokat.
De cwm-ből nyugodtan dobálhatod a romokat, arra való.Jahh, az én tapasztalatom szerint vigyorgáson kívül nemigen reagálnak másként a romokra, egyáltalán nem érdekelte őket a telefon, csak a hiba, de nem akarlak elbizakodottá tenni, mert ez szerelőnként, emberenként változhat.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Peti N95 #24878 üzenetére
Brutál a note, de már ennek az S2-nek is hülye formája van, ezért necces az egykezes használat.
Sensation is 4,3-as volt, vastagabb is volt, de ott kényelmesen lehetett egy kézben használni, sőt, nem is a kényelmen van a hangsúly, hanem a biztonságon
Sensation-nel a medencében is lehetett egy kézzel pötyögni, S2-nél már nem értem el a tetejét úgy, hogy a kisujjammal támasztottam az alját Orral böktem a kijelző felső egyötödére -
bruti01
őstag
válasz Something_ #24880 üzenetére
a note még nekem se megy egy kézzel pedig a legnagyobb mocis kesztyü kicsit rám. viszont nem kicsit jó. nagy embereknek note a kisebbeknek az s a jó szerintem
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Goldmen75
őstag
Kérdés! A tegnap beállított csengőhangok, miért változtak meg? Ma csörög a telcsim s nem a beállított hangokon....
-
Peti N95
aktív tag
válasz Something_ #24880 üzenetére
Most el akartok bizonytalanítani???
Sikerült
Akkor marad a HD2! csak nem ártana a nagyobb kijelző!
Vennék én S2-őt, de később lehet megbánnám, meghát ugyan akkora a kijelző mint a HD2-n csak szebb.... Nem tudom!.....★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
bruti01
őstag
válasz Peti N95 #24883 üzenetére
figyu ha kell a nagy kijelző akkro a note. ha annyira azért nem fontos hanem a praktikum a lényeg akkor az s2. amugy ahrdveresen pont ugyan az! csak méretbeli külömbség van.
amugy a hd2-nél lényegesen gyorsabb meg erösebb az s2. minden téren!!!! extra köröket ver rá! jelen pillanatban a 2 magosok között nincs erösebb az s2-nél. föleg ha kiokositod[ Szerkesztve ]
-
Peti N95
aktív tag
válasz bruti01 #24884 üzenetére
Hát nem tudom! Sokszor jobb lenne a nagyobb kijelző, mert sokat netezek mobilon, meg a Note-ban az akksi is jobban bírja, ha jók az értesüléseim! Ez is szempont! Viszont az S2, meg a HD2 a pont jó méretű kütyük! A HD2 -őmben duci akksit használok gyárit, így az üzemidőm nagyon jó, bármit csinálok a kütyün! Viszont az S2-se sokkal jobb a gyári akksival mint a HD2. A Note viszont jobb.
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
bruti01
őstag
válasz Peti N95 #24885 üzenetére
hát az s2 melett az szol hogy olcsóbb könnyebb magaddal hurcolni kompakt mégis ugyanolyan erös mint a note. note melett hogy jobb a kijelzője ergo jobb rajta minden. viszont drágább és a hurcibálás nem annyira megoldott!
-
Something_
őstag
S2 + Wifi 5.0
-
72mviktor
senior tag
válasz Peti N95 #24885 üzenetére
Akkor maradj a kettő közt és vegyél s3 Értékállóság szempontjából az a nyerő.Nekem személy szerint nem tetszik a s3,se formára se színre,és tuti nem cserélném le a s2 őt a 3 as miatt,DE...ha új telót akarnék venni úgy hogy a te általad vázolt 3 modellből választanék akkor az s3 nyerne....vagy megvárnám az októberben debütáló Note2 -őt
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
FrezeR
senior tag
válasz Peti N95 #24893 üzenetére
Bármelyiket választanád egyik sem lenne rossz döntés szerintem Itt tényleg azt kell nézned, mire használnád a legtöbbet és hogy, hol használod ki a leginkább pl. útközben bárhol vagy kényelmesen munkahely, otthon stb. Mert akkor a Note mérete sem gond! Az S2 S3 pedig olyan mint egy svájci bicska mindig kéznél van és mindenre jó szinte
-
Goldmen75
őstag
Keresek egy "türelmes" embert aki segítene nekem rootolni a telómat! Úgy látom ez pár app-shoz (ami nekem kéne) elengedhetetlen.
Elolvastam midnent szinte, már jojózik a kukkerom, de van 1-2 dolog alhol megakadtam!Aki tényleg tud s akar segíteni, kérem írjon privibe!
Köszönöm! -
72mviktor
senior tag
válasz Goldmen75 #24898 üzenetére
Ne szórakozz már....ha elolvastad ezzel nem lehet gond. Odint elinditod(rendszergazda) pda-hoz betallózod a cf root kernelt,telót inditod download módba,usb rádug,odinba látod ha felismeri start,kész ,újraindul,örül
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Goldmen75
őstag
válasz 72mviktor #24899 üzenetére
Váváváváá....ott akadtam el hogy:
1. *#1234# melyik a rom?(PDA,PHONE,CSC) (Badánál volt 1 verzió ,itt meg 3 féle?)
2. XDA-ra felmentem de nem találtam meg hogy melyiknek melyik felel meg...
szal ilyen alapvető gondjaim vannak...S ha már root-olt a teló, akkor gondolom mehet rá bármi s bármilyen firmware?!
Azt is tudom már hogy ahány rom annyi féle...egyik ebben jó másik abban...Ezek szerint nem mindig a legújabbal érdemes foglalkozni?!Nyah, jött egy segítségem Bela52 személyében, köszönöm azért itt is!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest