Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pantal
senior tag
Sziasztok, ICS SGS2-m van, van rá mód, hogy a Samsungos lockscreent a stock ICS lockscreenre cseréljem? Magiclockert próbáltam, de nem az igazi.
-
Pantal
senior tag
Sziasztok! Arra tudtok valami megoldást, hogy a telefonkönyvben és az üzeneteknél ki lehet kapcsolni azt, hogy ha oldalra húzom az ujjamat a kontakton, akkor felhívja?
-
Pantal
senior tag
Sziasztok! Olyan controller létezik a telóhoz, amibe bele lehet dockolni? Valami psp szerűre gondolok. Ha nem, OTG kábelen keresztül ha kötök rá controllert, akkor a ps emut be tudom rá állítani valamilyen módon?
-
Pantal
senior tag
-
Pantal
senior tag
Valaki tudna segíteni? Stock ICS van a telómon, és titanium backuppal nagyleleményesen sikerült a rendszer azon részét kitörölni, amivel a lockscreen wallpapert lehet állítani. Ergó most nem tudom megváltoztatni. A kérdésem az lenne, hogy a rendszer újratelepítése nélkül ezt valami apk telepítésével nem tudnám orvosolni?
Szerk.: De, kiszedtem valami tipp, honnan tudom beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
-
Pantal
senior tag
Sziasztok, azoktól kérdem, akik MIUI romot használnak. Az alap szín a narancs a MIUI romban, van rá mód, hogy ezt a színt megváltoztassam?
-
Pantal
senior tag
Sziasztok, CM9 RC2 van a telómon. ICS alatt elvileg ki lehet kapcsolni/lehet korlátozni a háttérben futó programokat. Konkrétan a FB appot szeretném beállítani, hogy soha ne fusson a háttérben, mert ha ki is lépek belőle, fut tovább a háttérben, a procit 40-50%on pörgeti, ettől merül és melegszik a teló. Külső task killer nem érdekel. Tudtok nekem valami okosat mondani?
-
Pantal
senior tag
Hali. Gyári 4.0.4 rom alatt érdemes kernelt cserélni? Ha igen, akkor mire? Előre is köszi.
-
Pantal
senior tag
Legfrissebb cm10ben hívószám küldést ti hogyan kapcsoltátok be? Én ha a phone-ba belépek, menü gomb->settings akkor fczik az app.
-
Pantal
senior tag
Nem enged frissíteni, illetve 0806 cwm alól elkezd updatelni, aztán failed. Ez miért lehet?
-
Pantal
senior tag
Hali. CM10 alatt ki lehet kapcsolni azt a funkciót, hogy lezárt kijelzőnél ne lehessen a hangerő gombokkal számot váltani?
-
Pantal
senior tag
Hogy tudom rávenni a telefont, hogy az újonnan bezzerzett Fifa 12 1568Mb letölteni valóját a micro sdre mentse? Mindenáron a beépített memóriára akarja, de ott csak 1,2Gb van szabad.
-
Pantal
senior tag
Sziasztok. Tegnap este észrevettem, alacsony fényerőnél, hogy a kijelző kicsit be van égve. A telefon garanciális, tmobileos. Tmobilenál ezt cserélik? Erre gondolom mivel t-s nem vonatkozik a futár garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
CM10 alatt nektek a hangerőállítás nem rosszalkodik? Nálam kb a hangerősáv feléig hangosít, aztán hiába nyomom tovább, nem hangosodik (pedig gyári rommal tud ez nagyobbat is szólni). Meg sokszor van, ha zenét hallgatok napközben fülessel, akkor este nekiállok játszani, (füles nélkül) és fullon van a hangerő, üvölt a játék, de igazából minimumra le van véve, szóval káosz egy kicsit. Bnőmet párszor már sikerült így felébreszteni. Tud erre valaki megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
Szerintetek alap CM10 system backupot rá lehet restoreolni a CM10 vsync patched romra?
-
Pantal
senior tag
válasz Pszihonaranc #42917 üzenetére
Visz egyet, kicseréli, ha nem jó, ad cserekészüléket, elviszi, és 100%, hogy megjavítva visszakapod. Amikor felhívnak időpont egyeztetés miatt akkor kérdik meg, hogy igényelsz e cserekészüléket.
-
Pantal
senior tag
Tudtok mondani olyan programot, amivel alulra a kijelző aljára lehet rakni azt a fajta navigációs sávot, ami a galaxy nexusnak is van? Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest