Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow
tag
-
iszoke
senior tag
Hááát, az én Note 9 Próm konkrétan még mindig android 10 verziót használ amiből az utolsó biztonsági hibajavító csomag két éve települt rá, szóval egy kissé le van maradva... ezenkívül számomra rejtélyes okból időnként előadja azt, hogy minden előzmény nélkül elkezd megnyitogatni mindenfélét olyan tempóban, hogy nem vagy alig tudok reagálni rá, így őszintén szólva szeretnék megszabadulni tőle, mert nem tudok bízni benne. Feltételezném legalábbis, hogy az S23U egy kicsit biztonságosabb.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Eredeti, Spigen-es dobozban jött és rajta van a felirat is. Nem tűnik utánzatnak.
Esetleg azt tudom elképzelni ezek után, hogy más típushoz valót küldtek. Azért ment rá ilyen nehezen? Nem értem.
Nem tudom, de nekem tetszik így, úgyhogy marad.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Casseius
tag
Én is azt használtam, sajnos Xiaomik élhetetlenek gyári szoftverrel, öröm h végre nem kell fastbootal meg recoverykkel szórakozni 😀
Juteszembe, telot kint hagytam napon egy 10 percre kicsit bemelegedett és elég csúnyán levette a fényerőt bárhogy allitottam is azt, először azt hittem vihetem is vissza mert megadta magát valami de 1 óra után visszatért a normál fényerő, gondolom vmi védelmi mechanizmus lehetett.Sumptuous
Nekem beválltak eddig az onnan vett "origi" töltőfejek, p20 pro-nál majd Xiaominál is egy az egyben olyat kaptam mint a gyári pakkban volt, és sebességet is hozták, 2 hét múlva majd írom h mit tud gyakorlatban 5ezerért[ Szerkesztve ]
Don't Worry, Be Happy
-
Capella
senior tag
Pl. így: SIM swap csalás
-
gippazoid
senior tag
1-2 éve olvastam egy megtörtént hazai esetről. Céges SIM-et nyúltak le jogtalan cserével, hamis aláírási címpéldánnyal. Az eredeti SIM birtokosa meg azt hitte, valamilyen szolgáltatási probléma van. Másnap ment csak be a szolgáltatóhoz. Addigra már megcsinálták a csalók amit akartak.
Már akkor felmerült bennem, hogyan sikerült hamis címpéldányt megetetni a szolgáltatóval? Mikor ott van az eredeti szkennelve az adatbázisban és kötelező összevetni a kettőt.
Vagy benne volt az ügyintéző is vagy csak tojt az előírásokra. Kevés a pénz, jutalék bizonytalan, de az teszi ki a fizetés nagyobb részét, emiatt nagy a fluktuáció, az emberek nem tanulnak be.
A viszonteladói hálózatban ez még sokkal rosszabb mint a szolgáltatók saját üzletében.Gippazoid Novelties Inc.
-
Capella
senior tag
Nem mondta senki, hogy ez egyszerű. Szofisztikált csalás hosszabb előkészülettel, és ha sikerül, nem kevés haszonnal járhat a csalóknak.
Felvetődhet a mobil szolgáltató felelőssége is a SIM csere folyamatában. No meg persze az átvert közreműködése is kell, de hát ezért árverés.
Az meg, hogy mikor veszi észre a tulaj, az kérdéses. Egyáltalán nem biztos, oly olyan hamar. Azért folyamatosan nem nézegeti az ember a telefonját, hogy van-e térerő. És ha nincs, mire gondol? Hogy valami szolgáltatói hiba van, vagy hogy ellopták az előfizetését? És mikorra tud valamit tenni, ha egyáltalán?
Addigra rég lenyúlták a pénzt a számlájáról.
Itt egy tanulságos és részletes pár éves magyar példa. [link] -
thomas92
aktív tag
Szerintem is a kerekített sarkok alapvetően a kézben tartás szempontjából jobbak. Részemről a kerek sarkok nem idejét múltak, de más stílust kapcsolók hozzájuk: szögletes: elegáns, kereksarkúak: "játékosabbak".
Nekem tetszik az Ultra szögletessége, de esélyes, hogy legközelebb nem választanám emiatt, mert vágja a kezemet és kényelmetlen.
-
-
AeSDé Team
őstag
Ma igyekeztem minden csatornán elérni a Samsung-ot (chat, email, Samsung Members app) ez ügyben, hogy tegyenek már bele egy beállítási lehetőséget. Esetleg tedd te is ezt, hátha bekerül.
Van még valami más csatorna ahol ilyen feature-request jellegű dolgokat lehet feladni?
-
addikt
Igen működik. ☺️
Viber, Messenger stb. nem próbáltam. Nem nagyon szoktam telefonálásra használni. Bluetooth-on sajnos nem működik, mert a külső hangszóró hangját veszi fel, de elég jól hallható.
Szerintem a témában nem találni jobbat. Akinek ez nem felel meg, annak marad a ROM-olás, illetve TikTokon láttam, hogy jó pénzért Samsung telókat meg tudnak hekkelni.
Nem mélyültem el a témába, nekem az Cube ACR tökéletesen megfelel.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Bleifrei100
csendes tag
Köszi a választ. Tapasztalatom hogy a sarkok sérülnek leghamarabb. Esetleg a kijelző, de azon van dome glass. Ez az autós tartó jónak tűnik. Nekem a kocsiban van usb c csatlakozó, ha abba bedugom egy kábellel, úgy is működhet? Vagy kell hozzá mindenképpen egy szivargyújtós töltő?
-
joccmocc
csendes tag
Nekem az Android File Transfer nem jött be, kb fél óra minden alkalommal, mire össze tudom hozni a kapcsolatot, és olyankor is van, hogy átvitel közben eldobja a kapcsolatot, és lehet megint szívni, hogy felismerjék egymást (M1 Macbook Pro). Én a nagyobb filek/mappák átvitelére az USB 3.2-es SSD-met használom (a telefon is simán kezeli), a kisebbeket meg egyszerűen Google Drive-on keresztül viszem át.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Én lassan 1 éves verziót használok azóta csak jobb lett.XDA-n minden megtalalható s23 ultra gcam topikban képekkel ajánlásokkal, a végéről az új kommentektől célszerű olvasgatni.
A samu alapszoftvere konkrétan egy fos mindent túlélesít szemcsés és egyéb problémákkal küzd pláne beltéren de kültéren is kategóriás ugrás egy jó gcam.
Ezt csak úgy lőttem most gyorsba állítgatások nélkül....Az hogy emberünk nagyítóval keresi a difit meg hogy a youtube-on egy szarrá tömörített videóban mit tolnak egy dolog. Okkal népszerű a gcam csak s23u-ra többezer kommentes... amAz alapszoftverrel még az itteni mobilfotós topikból is kiröhögnek. Nem nehéz kitalálni melyik melyik:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest