- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Ez, mennyire írja jól, az akkumulátor állapotát? Lassan, 2 éves a telefon.
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Alaplap hibás telefonja van valakinek?
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok! Ez a jel micsoda? Néztem a samsung oldalán, de nem találtam pontosan ezt a jelet..
Előre is köszi!
-
Lacka89
aktív tag
Ki milyen type-c > hdmi kábelt használ? Nekem van egy verbatim, de néha úgy érzem, mintha laggolna a kitett tartalom. Köszi
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne a telefon képét, teljes képernyőre varázsolni egy monitoron? A tv-n sem teljes képernyős. Egy USB-C/HDMI kábellel kötöttem rá.. A monitor beállításaiba, nem találtam széthúzást/nagyítást vagy valamit. Előre is köszi
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Android TV Xiaomi Q155E, hogyan tudom kiküldeni rá a telefon képét, a google home appon kívül? A SmartView nem látja csak a szomszéd Sony tvjét... köszi
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom kirakni első lehúzásra a fényerő állítót? S10+ról váltottam és ott kitudtam, de itt nem jövök rá..
Illetve egy kis más kérdés.. megzavaradott a naptáram.
Tele szemetelte az elmu/émász app.. próbáltan törölni az appot a naptár adatait, de semmi. Az érdekes az, hogy az S10+on ugyan azzal vagyok bejelentkezve, de ott nem ilyen... és rendszeresen használtam a naptárat...Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés