Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2951) TODI1111 válasza *H* (#2881) üzenetére


TODI1111
addikt

Feltettem a legújabb frissítést. Nem oldotta meg a problémát. Mivel a TV szoftvere is frissült nemrég már csak arra tudok gondolni, hogy az LG basz..t el valamit.

(#2952) TheodoriK válasza gery14 (#2948) üzenetére


TheodoriK
csendes tag

Te nem értesz semmit. 100x zommal akkor is sokkal szebbek a rendszámtáblák az irodából fotózva az S21U-val:DD :))

(#2953) Ricardo válasza Gardaai (#2946) üzenetére


Ricardo
félisten

"Továbbra sem a fotózás volt célpontban, de nem írom le sokadszorra. Hanem a zoom és azon belül is az algoritmus"

Ha már zoom, és a távolabbi feliratok olvashatósága.
[link]

"ZOOM CAMERA COMPARISON BETWEEN THE GALAXY S23 ULTRA AND THE IPHONE 14 PRO MAX
It is quite easy for anyone to predict the winner for this category if you are familiar with specs of both phones. this is because the Samsung comes with dual zoom lenses with 3x Telephoto lens and a 10x Periscope lens. The iPhone on the other hand features just a 3x Telephoto lens. The Samsung is capable of performing up to 100x digital zoom while the iPhone can only go up to 15x. Which means there cannot be a competition here as far as zoom is concerned. You can check the result in the photo below."

(#2954) TheMartin03 válasza TODI1111 (#2916) üzenetére


TheMartin03
tag

Igazából az órám nekem is jól működik (Active 2), mert az gondolom túl tud élni egy kis kiesést, de fülesnél bizony néha előjön.

(#2955) Lajmund


Lajmund
senior tag

Nem bírtam tovább csak vettem én is egy 512 ultrát. Nagyon tetszik pedig még csak barátkozunk. Biztosok kérdésem lesz. De most csak annyit szeretnék kérdezni hogy hol tudom beállítani hogy mutassa az aktualis adatforgalom mennyiségét fent a térerő sávjában?

[ Szerkesztve ]

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2956) TODI1111 válasza Lajmund (#2955) üzenetére


TODI1111
addikt

Ilyet csak a Kínai telefonok tudnak alapból.

(#2957) Gardaai válasza gery14 (#2948) üzenetére


Gardaai
senior tag

Vannak bajok.
Látom a szövegértés nem túlzottan megy.
Majd ha az egó kikerül a képletből, olvasd el még egyszer amit írtam és nem látsz bele ilyen zagyvaságokat amikre reflektálsz, de tudod mit inkább ne. Akinek ebből az jött le, hogy a telefon szar és iOS a király ott van baj.

Soha nem voltam iPhone user. Egyszer próbáltam, de hamar elhasalt a történet. S10+ -> iPhone11PM. Nem hozta se kamerában, se funkcionalitásban a szintet. 1 hónapot bírtam.

Az animáció kikapcsolása ha ilyen jól értesz hozzá, tudhatnád, hogy semmi nem befolyásol. Nem az animációval van gond, hanem az app hitbox-szal.

Senkit nem érdekel a zoom-om, ahogy az se hogy milyen géped van és mire használod. Szimplán meg mertem említeni, hogy hatalmas csalódás egy S21U után és remélem szoftver update majd megoldja. Ebből mindenkinek azt sikerült leszűrni, hogy:
- selejt amit kaptam
- iPhone az ISTEN
- szarabb a kamerája
- szarabb az akksi
- szar az egész telefon ahogy van, semmi előrelépés
Ezekből semmi nem igaz. Szimplán aki nem a negatívumok (igenis vannak 2 évvel korábbi modellhez képest is) mérlegelése után vesz telefont, az bocsánat, de hülye.:DDD
A jót már az összes érzelmekkel fűtött ember és a bemutató event, az oldalt, az összes fizetett YouTuber bemutatta 56 videóban. Közben jó reggelt, de van negatívuma is, amikről senki nem beszél, vagy csak nagyon kevesen. Zoomra vissza, "hatalmasat fejlődött a zoom". Nem, nem fejlődött hatalmasat, sőt.. :) (iPhone meg nem tud zoomolni se fele ilyen szinten, na bumm, de egy szar.)

Az iOS-ről annyit, az elején leírtam, hogy ezzel állítják párhuzamba, de véletlenül sem egyik rosszabb/jobb alapon írom (látom lejött ez neked is). Arról szól rengeteg cikk, hogy iPhone userek térnek vissza androidra, mert végre van egy microlagg nélküli android telefon (arról már nincs, hogy vissza is váltott 90%-uk). Erre reflektáltam, de saját véleményem se lehet úgy látom, ha nem egyezik a fanokkal. Azt gondoltam csak az Apple tábor ilyen, de itt se lehet a sok jó mellett egy rosszat sem említeni. Nincs iOS szinten, ahogy mondták. Ezért szar? Nem. Jobb az iOS? Egyik alma másik körte. Engedjük már el. Nem is erről írtam, hanem a fluiditásról. Ahogy mellé írtam azt is, hogy Huawei évek óta, Pixel az utóbbi modellekkel nagyon közel jár hozzá. FLUIDITÁS NEM A RENDSZER ÖSSZEHASONLÍTÁSA!

Továbbra is jó a telefon, ezt is leírtam már, de még egyszer: megvettem, újra megvenném. De annyira tolták mindenhol, hogy többre számítottam. Ha valóban párhuzamot kéne vonni iPhone (nem iOS és nem fluiditás), akkor közelében nincs az iPhone és iOS, de más androidos telefon sem. Ezt a fajta szabadságot egyik gyártó se tudta megadni. Ha azt akarom, hogy fejjel lefelé, 25 fokkal eldöntve, félig kilógva legyen az értesítésem a zárolt képernyőn, akkor megtudom csinálni. :C

Talán kicsit tisztább képet kap, aki belelátott dolgokat a szimpla rövid vélemenyezésembe.
Aki eddig se tudott olvasni/szövegérteni, most se fog.
Hagyjuk is! Aki megengedheti magának így is megveszi, nem is azoknak szól. S22U-t mégis visszalépésnek éreztem, ezért kihagytam (bár a dizájn bomba volt már akkor is). Ezt most nem, azért vettem meg végül és ezt a 2 apró problémát leszámítva egyelőre nagyon szeretem.

V10 dízelt meg inkabb hagyjuk, valakinek biztos örömet okoz az is.

↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

(#2958) Lajmund válasza TODI1111 (#2956) üzenetére


Lajmund
senior tag

Ne már :D Valami goodlock vagy valami trükk nincs rá? 4 év xiaomi használat után megszoktam. Szeretem tudni mikor mennyi adattal dolgozik.

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2959) Gardaai válasza Ricardo (#2953) üzenetére


Gardaai
senior tag

Továbbra sem iPhone vs Samsung zajlik. Csak ha már megemlítem amit 30 reviewer is, akkor már szifon user vagyok. Nem. Soha nem is voltam.
S21U-hoz képest verzik el. És nem 100x zoom, hanem 30x. 100x használhatatlan.

↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

(#2960) bigdigit válasza Lajmund (#2958) üzenetére


bigdigit
addikt

Korlátlan net világában nem pioritás.

(#2961) AndrewTdi válasza Lajmund (#2955) üzenetére


AndrewTdi
addikt

Szia!
Én [ezt] használom. Bár ez csak az aktuális sebességet írja ki az óra mellé (vagy ahová akarod), de ha lehúzod a rolót, mutatja a használt adatmennyiséget is. Ha rányomsz, akkor statisztikát, stb.

(#2962) Gardaai válasza Lajmund (#2958) üzenetére


Gardaai
senior tag

[link]

↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

(#2963) z0d1@Ku$ válasza bigdigit (#2960) üzenetére


z0d1@Ku$
senior tag

Én sem teljesen értem a létjogosultságát. Néhány telefonomon én is használtam, de akkor is max 4/5 mb/s értékeket mutatott. Nyilván ha valaki a telefonon torrentezik, akkor van értelme, de akkor meg annak nincs hogy valaki a telefonon torrentezzen :D :DDD

(#2964) AuraSync válasza Lajmund (#2958) üzenetére


AuraSync
őstag
LOGOUT blog

Ez a korlátlan internet világában aztán marha fontos dolog lehet. :DDD

Haveromnak adtam el az S21 Ultrámat előtte ő is Xiaomis volt (Mi 9T Pro) össze vissza szidja az Ultrát mert ezt nem tudja azt nem tudja, de igazából tudja csak ő nem találja.

Egy dologba igaza van hogy a Samura is jöhetne már az az animált képernyő nyitás ami a Xiaomi-n van. Na az naon bejön nekem is. :K

S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

(#2965) Ricardo válasza Gardaai (#2959) üzenetére


Ricardo
félisten

S23 ultra 30X
[link]
S21 ultra 30X
[link]

Az S21 lehet valamennyivel élesebb, de az már túlélesítés. a 23 képe szerintem sokkal természetesebb. a színekről nem is baeszélve. Az S23 színei pontosabbak.

A 10x-es képek is jobbak színben a 23-nál, és nem kevésbé részletesek.

A teszt ahonnan a képek vannak

[ Szerkesztve ]

(#2966) Kasya válasza TheodoriK (#2952) üzenetére


Kasya
nagyúr

S22U-hoz kepest kicsit jobbnak tunik nekem az algoritmus es a vegeredmeny. Nem hiszem, hogy ket lepcsoben romlott volna az S23U az S21U-hoz kepest.

(#2967) Kasya válasza Lajmund (#2955) üzenetére


Kasya
nagyúr

Javaslom a GalaxyMaxHz appot. Az is tudja, raadasul a kepernyo frissitesi ratajat is mutatja/allitja.

[ Szerkesztve ]

(#2968) AtHoS válasza Kasya (#2967) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha már linkeled, legalább a legfrissebb verziót is lássa az user [GalaxyMaxHz]

szerk.

#2965 Ricardo

Kicsit elbaszarintottad a linkeket, de legalább a cikk linkjét beraktad, így kikereshető amit mutatni szerettél volna :B

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#2969) *RLaci* válasza Ricardo (#2965) üzenetére


*RLaci*
addikt

Nem jó a linkelésed.

(#2970) *H* válasza TODI1111 (#2951) üzenetére


*H*
aktív tag

Nálam sincs változás. Én C1-gyel próbáltam, azon is nemrég volt egy frissítés. Előtte sem ment és utána sem, úgyhogy nem valószínű, hogy a tv okozza. Nekem még itt van mellette az S20+ és az mindig látja a tv-t most is. Ha a tv-vel lecsatlakozom a hálózatról, akkor az S23U is megtalálja egyből.

Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)

(#2971) Ricardo válasza AtHoS (#2968) üzenetére


Ricardo
félisten

Köszi.
*RLaci* Neked is.
Reggel volt :B

A lényeg a teszt. Ott vannak a képek amiket külön linkelni akartam.

[ Szerkesztve ]

(#2972) Gardaai válasza Ricardo (#2965) üzenetére


Gardaai
senior tag

[link]
Nekem kevésbé részletes. Ha a fotó nem is adja vissza, S21 képe jóval közelebb áll a valósághoz.
Főleg az utolsó 3_4_-en látszódik mennyire félredolgozza. Ami jól kivehető alakzatokat nagyon szépen megdolgozza, viszont a részleteket eldobja. 4_ rendszámtáblán érdemes a H betűt és a csillagokat nézni.

Továbbra is, ezek sajnos nem jól megmutatható példák, jogi dolgok miatt, de az összképet nagyon elrontják. Így nem sokat ér, de ennyit tudok mutatni.
Ezért szerintem erre a minden évben elmondott, nagyot/hatalmasat fejlődött a zoom képesség és feldolgozó algoritmus, nem valós állítás.

↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

(#2973) syIex


syIex
veterán

A sárdobálás között ismét infót kérnék és ismét készülékbiztosítással kapcsolatban.. :DDD
Végül kiderült, hogy apósom Yetteles szóval így van olyan előfizetés amihez hozzá tudom kötni a biztosítást viszont a neten a készülékek listájában nincs ott az S23 Ultra egyik változata sem. 512-es verzióra van aki tudott kötni náluk biztosítást? :)

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#2974) Ricardo válasza Gardaai (#2972) üzenetére


Ricardo
félisten

Az S21 túlélesít, ettől hat élesebbnek. De ez hozza magával azt is, hogy sokkal "műanyagosabbak" digitálisabbak a képek. A rendszámon a leglátványosabb.

(#2975) z0d1@Ku$ válasza syIex (#2973) üzenetére


z0d1@Ku$
senior tag

darkarthur írta tegnap, hogy SES-ben lehet plusz biztosítást intézni, kérdezz rá nála:
[link]

(#2976) Kasya válasza AtHoS (#2968) üzenetére


Kasya
nagyúr

Nem mintha az app nem frissitene magat a telefonon, de koszonom!

(#2977) syIex válasza z0d1@Ku$ (#2975) üzenetére


syIex
veterán

Azt tudom, hogy újonnan vásárláskor lehet, de ez már megvan. Azért rá írok. Köszi! :D

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#2978) Lajmund válasza bigdigit (#2960) üzenetére


Lajmund
senior tag

Nem azért érdekel. Sose hasznalom el a mobil netem felét se általában. WiFi adat sebessége is érdekel.

Köszi az ötleteket majd otthon kiprobalom őket ha jobban ráérek.

[ Szerkesztve ]

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2979) spect80 válasza syIex (#2973) üzenetére


spect80
senior tag

igen, írtam is már korábban talán pont neked. 4300 rá a medium, 39e az önrész
[link]

szerk.: Illetve korábban a generalinál talán volt kifejezetten tech biztosítás, ami nem csak mobilra, de minden elektronikai eszközre vonatkozott, de már nem találom

szerk2.: sorry 4400 havonta, nem 4300

[ Szerkesztve ]

(#2980) z0d1@Ku$ válasza syIex (#2977) üzenetére


z0d1@Ku$
senior tag

Szerintem 1-2 hónapos telefonra is meg lehet kötni utólag.

(#2981) syIex válasza spect80 (#2979) üzenetére


syIex
veterán

A linkelt oldalon nézelődtem és itt nem szerepel a listán, de akkor lehet ez az lényeg. :K
Nagyon király, akkor beviszem majd! :D
Lehet már volt régebben, szóval ismét köszi! :))

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#2982) syIex válasza z0d1@Ku$ (#2980) üzenetére


syIex
veterán

Fold 4-re nem lehetett utólag ez biztos. De írtam a kollégának aztán kiderül mit mond. Ha nem opció akkor marad a Yettel így, hogy meg tudom oldani azt is és köthető is rá akkor. :D

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#2983) AuraSync


AuraSync
őstag
LOGOUT blog

Egy érdekes dolgot produkál a teló. :B

Ha rossz szokásból véletlen bezárom a progikat a háttérben akkor nem kapok egyáltalán pl Messenger értesítést pedig engedélyezve van neki a háttérben végzett adatfolyam és az akku beállításokba is Nem korlátozott a beállítás és nincs energiagazdálkodás sem és a szinkronizálás is be van kapcsolva.
Teló feloldás után sem mindig jönnek meg az üzik csak akkor ha belépek az adott progiba.

S21 Ultránál ha minden be volt zárva is kaptam mindig értesítéseket.

Valami ötlet? Mit nézhettem be? :F

S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

(#2984) Zototh64 válasza AuraSync (#2983) üzenetére


Zototh64
őstag

Pár hónapja hülyéskedik a messenger értesítése.
Nem vagy vele egyedül.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 40 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Watch GT3 Pro, Garmin Instinc 2X Solar

(#2985) ShadowLac válasza Gardaai (#2972) üzenetére


ShadowLac
addikt

...........

Remélem jön egy mindent átfogó kamera frissítés.

Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra

(#2986) Lajmund válasza Kasya (#2967) üzenetére


Lajmund
senior tag

Bocsi ha hülye a kérdés. De ez biztonságos forrás?

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2987) Gardaai válasza Lajmund (#2986) üzenetére


Gardaai
senior tag

Igen.

↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

(#2988) Kasya válasza Lajmund (#2986) üzenetére


Kasya
nagyúr

Igen. Ha mégse bíznál benne, a virustotalon ellenorizheted.
Az app az Android egy regi SDK-jara alapoz, ezert a Play-ben nem szerepelhet.

(#2989) kerobi


kerobi
senior tag

Az S23 ultra csak smart switchen keresztul kepes csatlakozni a macbookhoz. Engedelyek tomkelege kell. Az atvitt DNG fajlok megtekinthetetlenek barmilyen programmal. Az adobe dng converter nem segit. Mas telefonnal gond nelkul megy minden.

Macbook Air M1, Asrock Z390 phantom gaming mini itx, I9-9900K, 32GB 3600MHz G.Skill, Pro-ject Pre Box S2 Digital DAC+PreAMP, Raijintek Metis plus ház, Noctua NH D15 cooler, Radeon Pulse 5700Xt

(#2990) Lajmund


Lajmund
senior tag

Szuper tetszik és pluszba a képfrissitést is latom.

[ Szerkesztve ]

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2991) Lajmund


Lajmund
senior tag

Hogy tudok bizonyos alkalmazásokra sötét témát rákényszeriteni amik alapbol nem váltanak át akkor se ha a telefon abba van és az alkalmazáson belül sincs lehetőség?

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2992) takcslajos1 válasza Lajmund (#2991) üzenetére


takcslajos1
tag

Fejlesztői beállításokban sötét mód kényszerítése.

(#2993) rjg válasza kerobi (#2989) üzenetére


rjg
őstag

Tedd fel a MAC-re az Android File Transfer-t vagy Commander One Pro-t. Mindkét kezeli külső tárhelyként MTP-n keresztül a telefont.

MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

(#2994) Lajmund válasza takcslajos1 (#2992) üzenetére


Lajmund
senior tag

Belemegyek speciális beállítások > fejlesztői beállítások és ott nincs ilyen lehetőség.

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2995) csubííí válasza Lajmund (#2994) üzenetére


csubííí
senior tag

Nem jó helyen keresed.
Beállítások- a telefon névjegye- szoftver adatai- build száma- annyiszor klikk egymásután ahányszor kéri (a telefon zarkolódját fogja kérni) - majd vissza a fő beállításokba és ott lesz legalul (a lista végén) a fejlesztői beállítások.
Ott görgetés addig míg megtalálod, sötét mód kényszerítése.
Ha utána ki akarod kapcsolni a fejlesztői beállítást, hogy az alap beállításokban be legyen ott, azt a lista tetején tudod.

[ Szerkesztve ]

(#2996) Zedlog válasza takcslajos1 (#2992) üzenetére


Zedlog
csendes tag

Hú, ez nagyon-nagyon kellett nekem. Köszi. :R

(#2997) Lajmund válasza csubííí (#2995) üzenetére


Lajmund
senior tag

Megcsináltam köszi. Találtam még pár érdekes dolgot. Viszont itt se lehet alkalmazásonként beállìtani így pl amikor facen vicces jelet akarok kiválasztani like helyett furán fehér lesz mióta be van állítva ez a mód. Igazából ha csak ennyi a hátránya túlélhető.

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#2998) Dr.FantastiK


Dr.FantastiK
őstag

a 'gyari' beszelgetes rogzito milyen formatumba keszit file-t ??
AMR ?
48000 Hz ?
stereo vagy mono ?
mekkora egy perc rogzitett anyag ? hany Kb / Mb ?? :U

Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!

(#2999) Zototh64 válasza Dr.FantastiK (#2998) üzenetére


Zototh64
őstag

m4a a formátum.
kb 1 MB 1 perc.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 40 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Watch GT3 Pro, Garmin Instinc 2X Solar

(#3000) Dr.FantastiK válasza Zototh64 (#2999) üzenetére


Dr.FantastiK
őstag

koszi.
stereo vagy mono ?

Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.