- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
És az milyen lett? Biztos nincs benne miniszoknyás őrangyal...
-
tdd587
őstag
Áll a topik, mint kisszoknyás szeráf a hideg vízben. Mindenki befejezte, vagy mindenki dolgozik a héten?
-
tdd587
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vasárnap befejeztem. Őszinte leszek, legközelebb akkor fogom elővenni, ha lejött az elite textúra pack. A végjátékban elhasználtam kb. 20 kicsi gyógyitalt és összeszórtam mindent meteor záporral. Ami az égből hull. Mélyen a föld alatt. Grrr. Hogy miről szólt az egész, azt nem is tudom, annyira érdektelen.
És mégis... ha lehetne változtatni rajta, javítani, modolni vagy akármi, akkor csak egyetlen dolgot változtatnék és az a velem fejlődő ellenségek. Az tette tönkre az egész játékot. Pedig működhetne a dolog, hiszen 56. szinten fejeztem be a játékot silver fokozatban és láttam 62. szintű elleneket is kószálni. Akik hozzám sem tudtak érni. 6 szint eltérés emlékeim szerint a Diablo 2-ben egyenlő volt a halállal. A főellenfelek is viccesek. Ha nem állok tényleg az orruk elé, akkor gyógyital sem kell. Ha meg ők villámoznak (pl.) akkor -400HP. 3000-ből aztán nagyon megrázó. Mephisto anno egy találattal megölte a nekromantámat. Néztem is nagyot. A boss az legyen boss.
Kellene valami jó érv, hogy újra nekiálljak, de egyelőre nem látok semmit. Szép emlékeim vannak az első részről, ahol 3 goblin olyan futásra késztetett, hogy... és erre a kereskedőnél nem volt korlátlan gyógyital. Meg a sárkányok, amikre tényleg gyúrni kellett, megfelelő védelmet felhozni stb. És mégis megettek 5 másodperc alatt. Ha beleálltam a tűzbe, akkor vége. Vagy a trollok barlangja a szeráfoknál, amin egy nap alatt mentem végig a vámpírommal.
Szóval ennyi. Most Half-life 2 meg az epizódok. Azért eladni nem fogom, hátha lesznek modok hozzá. Kivételesen a nehezítő modokat fogom keresni majd. Meg persze jó lenne messzebbre látni...
-
ScouserHUN
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kösz korrekt vagy! Fel kellett hívni rá mindenkinek a figyelmét...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Van az aprókba 6K-ért, azt se vitték még el...

-
ScouserHUN
tag
Sziasztok!
Lenne egy 1x feltelepített és utána szabályosan letörölt 2x-es aktiválást engedélyező Sacred 2-m eladó. 7000 huf-ért postaköltséggel együtt! Akit érdekel PÜ!
Jah, szombathelyi vagyok. Ha el tudsz jönni ide, akkor 6000
-
tdd587
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha csinálod a küldiket is rendesen, akkor gondolom te is úgy haladsz, hogy mire elindulnál a következő nagy küldetéshez, addigra már menni kellene aludni. Szóval csak akkor haladok vele, ha rögtön oda indulok...
Egyszerűen túl sok az ellen, új területre meg nem szoktam csak úgy betörni, mint a poresz filmeken... szóval fontolva haladok. Már bejárt területen mondjuk én is könyörtelen vagyok és hátassal (el)megyek (mindenki mellett), semmi pacsi, meg hogy vagytok, hogy vagytok...
-
tdd587
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nincs temetve a dolog, de a 100% availability nem a jómunkásemberek sajátja, így csak hullámokban tudok vele nyomulni. Ez a hétvége viszont most kimaradt, amennyire vártam a sivatagot, annyira nem tetszett (főleg a mocsár után), mikor odaértem.
-
tdd587
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Talán a karakter képernyőn a nevedre viszed az egeret és írja. Egyébként én kérdeztem pár hozzászólással előbb, és valaki mondta... olvassátok vissza.
Sajnos egyébként igazat adok neked. Teljesen céltalanul bolyongasz, egyszer csak vált a helyszín, ahol mindenféle átmenet nélkül valakik elküldenek megint A-ból B-be, aminek még csak sok köze sincs semmihez. Meg van egy boss és öld meg. Mert ott van és kész. Aztán mész tovább és megint. Sok nap után egy kanos hülyétől, aki szeráfokra recskázik megtudod, hogy az a sok szép kék cső nem egy PC modder reklámkampányaként van elhelyezve szerte a világban, hanem van valami célja. Aha. A főküldetésben még laza szálak sincsenek, azon kívül, hogy menjél tovább.
A cselekedeteidnek meg semmilyen hatása nincsen semmire. Megölöd a helyi élőholt királyt. Megmenekült a falu. Erre kimész a kapun és ugyanúgy ötösével portyáznak az élőholtak mindenhol.
Én is arra számítok, hogy ha visszaülök elé (már egy hete nem tudtam rávenni magam, a sivatagi unalomnál besokaltam), akkor elmegyek délre, meg még a szigetre és egyszer csak kiírják, hogy vége. Megnyerem, de úgy érzem nem az újrajátszást.
A játék előnyeit persze nem tagadom, lásd korábbi hozzászólásaimat. De ez a céltalan mészárlás, amit mindenféle kihívás nélkül csinálok "játék" címén... legalább fejlődni volna érdemes, de azt is minek, ha mindenki pont olyan szintű, mint én?
Kellenének mod-ok vagy nehezítések hozzá, mert legutóbb már 450+250 gyógyitalom volt. Tudom, menjek egy szál tangában, gömbök nélkül és akkor megcsapnak majd rendesen. De ha még a tárgyakat sem gyűjtöm, akkor mit?
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Most fejből meg nem mondom, lehet hogy nincs is sehol írva. De én valahogy éreztem a főboss előtt, hogy ez már a vége. Nem tudom, mitől, egyszerűen megérzi az ember.

-
depmod
aktív tag
Én elkezdtem játszani vele.
2 nap múltán meguntam, mert rohadt körülményes, bazi sok helyet foglal, és nem hozott annyi újat, hogy megérje az időráfordítást.
Én csalódtam benne. Grafika jó( habár én ennél még a Titan Quest-et is jobbnak tartom, pedig az sem egy nagy szám), bugos, hangulata és a hangok zéró.Ettől szerintem az Ascaron csinálhatott volna jobbat.
Várom a diablo 3-at, de már attól is félek.Miért van az, hogy az évek előrehaladtával csökken a játékokba fektetett minőségi újítások mértéke?
Ez alól sajnos a Sacred 2 sem kivétel.Egy szó, mint száz, marad a diablo 2.
-
tdd587
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Azért ez nagyon ambíciózus terv. Majd szóljon, ha valaki elérte akár csak az 50%-ot is. Én elég sokat járkálok, útról letérve is, de brutálisan nagy a tér mindenfelé. Ráadásul nem lehet csak úgy bóklászni, mert olyan mennyiségű ellenfél van egy mezőn, hogy reménytelen a nyugodt séta...
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
100-ra nem tudod nyomni a játékot, mert vannak kaszt-specifikus questek is, azonban én azt javaslom, hogy a "Fog of War" által takart területeket látogasd meg, amikor már az adott helyen nem látsz új küldetést.
-
Finwe
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A piros x helyén találod a hátas küldetést, fényben áll aki adja.
Finwe
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Köszönöm. 10-ik szintig elvittem. Kicsit zavarosnak tűnik a jáéték, mert mindig csak azokat a felvehető küldetéseket látom, amik a közvetlen környezetemben vannak. Hogy lehet így 100-ra nyomni a játékot. Vagy a végén menjek végig az egész térképen, hátha kiagytam valamit?
Valahol nem lehet megnézni, hogy mány küldiből mennyit csináltam meg?
Meg egyéb ilyen statisztikák? Tudom túl sokat kérdezek...és még egy: a spec hátasos küldetést merre találom?Most inkvizitorral nyomom, de szerintem lehet átváltok templomőrre. Az vicces ebben a környezetben...
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
A zöld karika a sikeres küldetést jelenti. Magyarán azzal az adott küldetés sikeresen készen van. Piros karika marad ott akkor, ha sikertelen a küldetés. A szürke meg azt jelenti, hogy nincsen befejezve a küldetés. És kék karika van az olyan küldetésnél, ami kaszt-specifikus.
A "lökéshullám" azt jelzi, ha elértél egy célhoz, vagy questitem esett a mobokból, vagy megöltél egy olyan mobot/npc-t, akiket küldetéshez kellett megölni, stb. Szóval egyfajta haladásjelző.
A karika azért ugrott arrébb, mert először csak az volt a feladat, hogy eljussál abba a pontba, utána mutatta tovább az utat. A karika mindig az aktuális helyet mutatja, ahová menned kell. Előfordul az is, hogy ha rákattintasz egy karikára, utána máshová mutat. Lehet hogy bug, mindenesetre érdemes mindig aktívvá tenni az adott küldetést. Néha el is felejti aktiválni magát a jelző, így ha olyan helyre mutat a karika, ahol nem történik semmi, akkor frissítsd manuálisan úgy, hogy a Naplóban újra kijelölöd azt a küldit. Így már működnie kell.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Na, elkezdtem, tegnep este játszottam egy picit, ma itthon vagyok, lesz időm.
Viszont lenne egy kérdésem: megcsináltam egy küldit, befejeztem, meg is kaptam a jutalmat. (4 db valami füvet jellett vinni) Miután befejeztem, egy zöld karika van a helyén...mi az?
A másik: az a sárga "lökéshullám" mit jelent?
Az 1. főküldetésnél (inkvizítor) valami üzenetet kellett elvinnem. Elmentem oda, nem történt semmi, csak a "célkarika" 10 cm-el messzebb került. Nem rt kis semmit (szerintem nem is kaptam semmit).... -
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az első végigjátszás alkalmával pont itthon voltam (Puszta véletlenségből akkor vettem ki egy hét szabit.
), úgyhogy akkor elég sokat toltam egy nap, átlagban 12 órát. 
Ha kimondottan a főküldetésre összpontosítasz, akkor durván egy hét alatt végig lehet vinni, még ha nem is ülsz a gép előtt egész nap. De amennyiben rendesen nekiállsz a mellékküldetéseknek, akkor durván a tízszeresére is emelkedhet a játékidő.
Például most fogadkoztam, hogy felderítem a terepet rendesen, a mostani végigjátszás alkalmával elvállalok minden küldetést, etc. De néhol elég hülyén van megoldva, ide-oda kell rohangálni, sokszor olyan messze lévő helyek között kell ingázni oda-vissza, hogy harmadszorra már meggondolja az ember, hogy elvállalja-e a következő feladatot, ami megint oda szól, ahonnan éppen az előbb jött el?
Maga a felfedezés az igazi öröm, igazán változatosan és szépen vannak megcsinálva a helyszínek, néhol le kellett állnom pusztán csak az miatt, hogy kigyönyörködjem magam a tájban.

Ami nem tetszik benne az az, hogy az első résszel ellentétben itt alig-alig találsz más kasztoknak való tárgyat, ami még nem lenne baj, de amint valami értékesebb (Főleg Aranybarna és Zöld) cuccra lelsz, az tutira nem neked való.
Az ellenfelektől eső loot-tal sem vagyok kibékülve, a Bajnok karakterek alig-alig adnak jobb cuccot, szinte csak Kéket, esetleg néha Sárgát, de jobbára csak italokat dobnak el, ami azért furcsa. A Bossoktól lehet jobban Sárga és Aranybarna cuccokat kapni, de Zöldet még azok sem dobtak el nekem soha.Azon kezdtem el gondolkodni, hogy az a képesség, amit meg lehet tanulni - Hatékonyabb Észlelés - ugyanaz lenne-e, mint a Diablónál a Chance to Find Magic Items? Mert akkor valószínűleg megtanulom, mert a jelenlegi állapotban elég gyatra a loot, amit kapok.

-
Tacsika
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor sok sikert!
Töltsd le a hiv. magyar patcheket! -
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én már végigvittem - egyedül a főellenség ölt meg, de azóta már ő is halott
-, igaz, hogy csak a főküldetést, és egy-két útba eső melléket vállaltam el. Így sikerült kb. négy nap alatt végigvinnem. Most elkezdtem úgy, hogy igyekszem minél nagyobb területet felfedezni, így már egy hét alatt csak az Elf fővárosig jutottam. 
Mondjuk a teljes térképet nem lehet felfedezned, mert vannak kasztspecifikus küldik is.
MOD: Jut eszembe, az normális, hogy össze-vissza egy-két zöld cuccot találok egy végigjátszás alatt? Eddig összesen találtam hármat, pedig már három karimmal is játszok.

-
whitezo88
nagyúr
-
Finwe
őstag
Ezeket a gömb/háromszög cuccokat amiket a bal alsó sarokba lehet pakolni hogyan lehet használni? A másik, hogy a jobb alsó sarokban mikortól lehet 2 [erősítő]-t használni?
Finwe
-
TazLeacher
nagyúr
Holnap reggel megyek a game-ért. Nézegettem a karikat. A Temple Gardian szimpi. Van valakinek tapasztalata vele?
Még egy kérdés? Van valaki aki már végignyomta? Nem feltétlen 100%-ra, de úgy rendesen nem csak a főküldikkel. Mennyi időt ígér a játék...? Mert ahogy hallottam rohadt nagy a játéktér.
-
Zoltan895
csendes tag
#561-re tudja valaki a válaszokat?
-
Zoltán
őstag
Másik problémám:
Ha fejlesztem egy harcművészetemet, akkor nő az újratöltődési ideje. Megéri? Nem jobb két közepeset ütni mint egy picivel erősebbet ugyanazon idő alatt?Illetve:
"Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?Továbbá:
Ha csinálok egy kombót, pl.: beleteszek egy kivégzést meg egy könyörtelen csonkolást, akkor mindkettő végrehajtódik? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak az első. Gondolom azért mert egy képességcsoportban vannak és ha ellövöm az egyiket, akkor a másik is nekiáll újra-töltődni.Köszi!
-
Djuree
félisten
na mondom megveszem ma a gémet. erre elmegyek az arcade-ba hogy megvegyem az 576-ba, erre az egész kib*szott árkád zárva van
elfelejtettem hogy ünnep van 
egyszer akarok játékot venni akkor sem sikerül

de holnap nem menekül előlem a gém. könyörtelenül megveszem

-
tdd587
őstag
válasz
question man
üzenetére
Szerintem kezdjél el rúnákat vásárolni, mindhárom területből legalább egy nagyon ütőset el kellene sütni rajta, aztán újra meg újra...
50. szinten nekem 30. szint körüli rúnáim vannak, a meteor záporomból pl. nem jön ki élve még egy bajnok sem. És még csak a sivatagban vagyok.
-
whitezo88
nagyúr
gyönyörű ez a tigris! [link]
-
Zoltán
őstag
válasz
question man
üzenetére
A főhős akit irányítok, tehát az inkvizítor?
Legelőször nekem is annak tünt, de utána meg inkább úgy tünt, hogy semmi közöm hozzá. Talán csak az igengyarta magyar fordítás miatt értelmetlen és összefüggéstelen a storyja.... Persze, mert játékok fordítását azokra bízzák a gyártók-forgalmazók, akiknek van egy középfokú angol nyelvvizsgájuk, de se szakmai nyelvvizsga, se játékos tapasztalat... -
Zoltán
őstag
Kicsit spoiler veszély:
Shirka Alanáról tudtok mondani valamit? Azt nem értem, hogy már vagy a 20. alquestet csinálom neki, de nem akar vége lenni, olyan mintha főquest lenne. De a főquest nem ez, hanem a sárga nyillal jelzett gólemes. Ezt meg sötétkékkel jelzi (világoskék az al-questek) , de tök értelmetlen az egész. Először úgy indul mintha közöm lenne a lányhoz, aztán meg rablókkal kell végeznem miatta, aztán váltságdíjat fizetnem helyette aztán megölnöm egy kapitányt, majd beszervezem az inkvizícióba, aztán szerzeteseket ölni miatta,... SEMMI ÉRTELME AZ EGÉSZNEK, nincs összefüggés. Szerintem egy bughalmaz ez a quest. Ha valaki érti, hogy ez most fő vagy mellékquest írja már meg. Meg hogy mi értelme ennek az egésznek. Köszi!
-
question man
tag
Valakli aki már netán kijátszotta a játékot meg tudná mondani hogy hanyas szintünek kell lennem hogy ezt a helyes kis kristály szörnyet el tegyem láb alól?
aki Itt van
[link]
mert nekem valahogy nem megy le sebzek rólla nagy nehezen pár százat és mire kettőt pörög már megint fullon van a dög szinte halhatatlan pedig az össze sféle varázslatomat kipróbáltam de egyik sem volt igazán hatásos -
pigatt
őstag
Még annyi segítséget kérnék, hogy angolul van meg a game és megvannak hozzá a magyar fájlok, és, hogy mit kell átírni és mibn, hogy a hu_HU legyen az alapértelmezett?
Meg annyit, hogy van 3 kísérőm 2 Zombi meg egy Csajszi azokkal mit kell csinálni, hogy leszakadjanak rólam? Eddig az összes felvett küldetést megcsináltam, de mégis követnek.
-
Kraptor
őstag
Melyik a legjobb kari? Én eddig High-elf, Inq és a harcost próbáltam. Nekem a high-elf tetszett a legjobban.
-
Zoltán
őstag
Hol szerezhetek lovat? Inkvizítorként kezdtem. Nagyon szar így gyalaog... :-(
Köszi. -
Dirtyz
őstag
Nem tudja valaki, hogy multiplayer módban hogyan tudunk egymásnak cuccokat átadni?
-
whitezo88
nagyúr
nem enged karaktert csinálni netes játéknál, visszadob 71es hibával...
-
Djuree
félisten
van hóeséses meg havas táj ugye a játékban? ha ez nincs akkor nagy cizzert hagytak ki a fejlesztők...
-
Finwe
őstag
Erre a szigetre hogyan lehet eljutni? Nemigen értem merre kéne indulni...
Finwe
-
Finwe
őstag
Finwe
-
tdd587
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Tegnap én is találtam végre kemény ellenfelet a skopió bajnokok személyében. Pikk-pakk taposni kellett a space-t, nehogy kinyírjanak...
A képernyőmentésekre reagálva: úgy látom te sem használod ki, hogy 4x3 gömböt tudsz felhasználni egyszerre, amik közül egy rekesz lehet mindig aktív. Nálam pl. van egy rakat tűz, méreg, mágia és fagy. Ha olyan ellenfél jön, hogy egyáltalán számít az ellenállás, akkor beváltok arra (van rá gyorsbillentyű) és mindjárt nem vernek le, mert drasztikusan feltápolom a védelmet. Ez ugye azért működik, mivel a legtöbben egy valamiben jók csak. A pók/skorpió pl. 100% mérgez, nincs is fizikai támadásuk, ezért a bőven 1000 fölötti páncélom 3 méreggömbbel is leesik 300 körülire, ami 50. szinten a nevetséges szintjén mozog és már lehet is hörpölgetni, ha megcsapnak.
Ekkor tértem át a 28. szintű meteorzápor+lángvihar rendszeres használatára, ami a bajnok fazonokat is kedvesen megbuksizza, egy lépésben. Nem hátrányként látványos és hangos módja a tömegoszlatásnak...
-
whitezo88
nagyúr
van mód a zárt játéknál a server lakatolására? tegnap csomót láttam passwordözve, hivatalos sacred szervereket.
-
Vistaboy
veterán
Na, eljutottam a főellenséghez... ami ki is nyírt elég könnyen...

Nem hiába, HÉTFŐ VAN!!!

Majd hétvégén megölöm a szemétládát. Addig elkezdem a Sötét Oldal küldetéseit.

-
whitezo88
nagyúr
instant kérdés: hogy lehet gyorsgombbal váltani a képességek közt? kicsit kényelmetlen kattingatni.
-
Vistaboy
veterán
Na, reggel óta nyomom, és már elég szépen haladtam. Úgy érzem, hogy már közel a végkifejlet. Most nyírtam ki Kral-t, és átmentem a Dryad-ok szigetére.

Holnap innen folytatom meló után, remélem sikerül a végére érnem egy-két napon belül. Most csak a főküldetésre koncentrálok, a következő karakteremmel már jobban végrehajtom a mellékküldetéseket is. A Fény után jöhet az Árnyék hadjárata...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pigatt: Vedd meg eredetiben. Azért csinálja, mert nincsen beaktiválva.

-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nekem miért csinálja zat a játék, hogy elindítom betöltöm a karakteremet, utána belép a pályára és kb. 10mp után kilép, de tlejesen szabályosan. ESC/Save & Exit, de csak úgy magától. Utána visszatöltöm a karaktert és utána nem csinálja.
Valakinek ötlet???
-
tdd587
őstag
Azért a sárkányoknál meg a nagy démonoknál már kell a gyógyital rendesen. 3000HP-t feleznek le másodpercek alatt... az mondjuk nagyon nem tetszett a környéken, hogy a fagyos északon nincs hó, nem havazik, így nem az igazi.
A másik, hogy a barlangok mélyén a tűzelementálok miért sérülnek meg egyáltalán a tűzlabdától? Vagy a jégelementálok a fagytól? Az oké, hogy kb. felezik, na de ez akkor is marhaság, pont gyógyítani kellene a saját elemének. Az immunitás hiányzik szerintem a nehézséghez. Így simán végig nyomom tűzmágiával az egészet, mert mindenkit nagyon jól sebez. Az első részben ezt még meg tudták rendesen csinálni...
Már a mocsárban vagyok, na az nagyon hangulatos lett, állandóan esik az eső, tiszta víz minden és mindenki mérgez...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
XIII Ramses
üzenetére
1: nekem is volt, de kimentem, majs újra bementem és ott volt.
3: opcióknál van olyan, hogy szabad kamera vagy valami ilyesmi. azután már szabadon lehet állítani. -
XIII Ramses
aktív tag
Helló. 3 rövid kérdésem van.
Végignéztem a fórumot, de senki nem ír azokról a hibákról, ami nekem előjött.
1. a játékmackós küldetésnél nincs meg a játékmackó a barlangban. Másnál?
2. a zombi exkatona küldetését felvettem, de nincs benne a küldetések között, nem jelöli a nyíl, és a mocsok jön utánam mindenhova, kinyírni se lehet.
3. dönteni lehet valahogy a képernyőt? Mert nem igazán tetszik, hogy 5 méterre látok csak magam elé...
Kösz. -
tdd587
őstag
válasz
question man
üzenetére
Köszi az infót, ez nem jutott eszembe...
Vettem is egy hátast 450e aranyért (lehet róla varázsolni!!!), erre bementem a szeráfoknál egy arénába és leverték a démonok alólam.... pffff, vehetek újat.
-
Vistaboy
veterán
Másnál is beszaggat a játék a városban, amikor elered az eső?
Ilyenkor annyira belassul, hogy nem lehet vele játszani, csak ha bemegyek egy alagútba vagy valahová, és vissza kijövök, akkor javul meg. Addig viszont még a kilépőképernyő is csak 1-2 FPS-el megy.
Nem hiába adnak ki ennyi patchet viszonylag sűrűn a játékhoz, szerintem egy kicsit elkapkodták a kiadását a programnak. Na, de legalább dolgoznak rajta... viszont addigra beleőrülünk a bugok okozta idegességbe.

-
Vistaboy
veterán
Kijött a v2.12.0. Hotfix, ami a következőket tartalmazza:
* Some players suffered lags while clicking on NPC’s and objects since hotfix 2. This has been fixed.
* Under specific circumstances it could happen that a savegame overwrote another character. This has been fixed.
* Sometimes players were not able to join servers, and getting the message that there was a version conflict incorrectly. This has been fixed.
* It is now possible to use the character slots [8] and above in closedNet Lobby.
* Some cases, in which quests that require a certain amount of collected items didn’t grant enough items have been improved.
* The function of [f12] has been improved. [f12] now teleports the character to the resurrection point. This works for both singleplayer and multiplayer.
* Quests, in which a certain amount of items must be collected, sometimes didn’t grant enough items to be collected. This has been fixed.
* The sidequest arrow does not point to completed sidequests anymore.
* The removal of the fog of war has been improved.
* In multiplayer campaign servers it was possible that the progress of the server was interfered with by clients who accomplished sidequests. This has been fixed.
* Corpses no longer block projectiles.
* Mounts sometimes lost XP after exit/load. This has been fixed.
* An occasional problem with sounds on the 5.1-subwoofer-channel has been fixed.
* An exploit with hero statues has been closed.
* An exploit with which the smith could be used to duplicate items has been closed.
* An exploit with which the buddy list could be used to duplicate items has been closed.
* A redundant window concerning the connection to the chat server has been removed.
* Hotfix 3 introduces an auto-updater that will facilitate future updates.A Patch-et a program automatikusan letölti, de aki manuálisan akarja leszedni, az megtalálja itt:
-
question man
tag
nos most valahogy így néz kia a kedves kis emberkém
[link] -
question man
tag
a gond ott van hogy a mágusopm nem főleg varázsolgat hanem elég combosan fegyveres emberke
nos 30-as szinten van az emberkém de én elég sok helyen ütköztem gondba bár az első sárkány nekem összesen 3 élet italba került nem volt nagy dolog
ja és mániám a nagy mennyiségü ellenféllel való egyszerre történő harc
olyankor lehet nagyon aprítani
na mindegy valahogy csak megoldom mint eddig 
ha azt akarod tudni hogy a nagy térképet behozva hogyan lehet mozgatni akkor a dolog igen egyszerű
Jobb egér gomb és mozgatás egérrel onnan azt hiszem menni fog minden 
-
tdd587
őstag
válasz
question man
üzenetére
Itt a fórumon te vagy az első, aki kihívásra talált a játékban... én tegnap hajnalban öltem meg a viziszörnyet gyógyital nélkül, szinte hozzám sem ért, meg ilyen életelszívó (pár százalék) cuccom van... pedig akkora volt, mint a képernyő és nem kellett ráközelítenem. Egyszerűen 0, azaz zéró kihívás az egész. Az, hogy hekk és szless (lokalizáltam...) nem zavar, de az, hogy mészárolok céltalanul (mivel ugye velem fejlődik mindenki, tehát SEMMI értelme fejlődni) az már igen. A diabloban miért lehetett meghalni? És a Sacred-ben? És itt miért nem? Pfffff... Lehet mától páncél nélkül játszom a mágusommal, egy szál bikiniben, hogy végre átéljem egy 40kg-os nő aggodalmát, amint körbeveszi 3 troll, 4 ogre meg 6 goblin íjász...
A kérdésedre a válasz az, hogy gyorsan rohanj el egy rúnamesterhez és vegyél olyan rúnát, amivel durván túl tudod ütni, biztos van olyan. Legjobb, ha mindhárom képességcsoportból van ilyen. Aztán üsd meg mindhárommal egymás után, közben hörpögessél kakukkfű teát és C vitamint (koncentráció ital, vagy valami hasonló neve van), ami gyorsan tölti a kombót. Ha valaki gyorsan gyógyul (troll pl.) akkor nem érdemes simogatni őket csak a nehéz tüzérséggel.
Szerk: lenyugodtam, játszom tovább... szóval hogyan kell a térképet elmozdítani, mi a trükk?
-
question man
tag
Az első részt nagyon szerettem ezért elrobogtam és meg vettem a 2-t is mikor már volt ittt a boltban csak kicsit az agyamra megy kellene némi segítség ha valaki már netán végig tolta akkor tudna segíteni abban hogy a ************-ban lehet lenyomni a 30-as kristály T-mutánst mert nekem nagyon nem megy mire megsebzem már meg is gyógyította magát pedig 29-es szintü az inkvizítorom és elég jó fgyvereket is szereztem már 60-100 a sebzésük de már az agyamra megy hogy 20 perc vagdalkozás és vagy 70 élet ital után is 100%-on van a dög életereje és nem akar lejjeb menni

-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Igen, gondoltam, rögtön oda is teleportáltam és... hogy a fenébe kell a térkép északi felét behozni??? Page up, nyilak, ki-be zoom nem működik... Help!
-
Kraptor
őstag
NAgyon jó a game, persze vannak hibák de jó kis móka. Grafikailag nekem az árnyékokkal vannak problémáim és látótávolsággal? Árnyék az valszínű meghajtó (nvidia) látótávolságot meg mit állítsak, hogy messzebre lássak?
-
tdd587
őstag
Megjavult a kimentett állásom, egyszer csak a földön volt a hiányzó troll fog. Azt a világítós csajt megint felkerestem, de nem tudok beszélni vele. Van egy nem befejezett küldetésem "Különleges hátasok" címmel, de egy északi kikötőbe kellene mennem hozzá. Esetleg az lesz az? A térkép az északi tenger közepén mutatja a célt, szóval nem tudom milyen kikötőbe kellene mennem. Most a szeráfokhoz küldtek éppen, hátha majd ott...
Ja és 15% a felfedezett térkép, pedig sétálok rendesen mindenfele...
-
whitezo88
nagyúr
hajnalig tartó coop ftw

[link]
szép cipellőm van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Gyúrósok ide!
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Crypto Trade
- Robotporszívók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), úgyhogy akkor elég sokat toltam egy nap, átlagban 12 órát. 

Az ellenfelektől eső loot-tal sem vagyok kibékülve, a Bajnok karakterek alig-alig adnak jobb cuccot, szinte csak Kéket, esetleg néha Sárgát, de jobbára csak italokat dobnak el, ami azért furcsa. A Bossoktól lehet jobban Sárga és Aranybarna cuccokat kapni, de Zöldet még azok sem dobtak el nekem soha.