- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzolee86
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
köszi, amikor hazaérek a munkából majd jól szétnézek arrafelé =)
-
mrzolee86
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
hát köszi

szerintem elég fontos lehet, ezért én tuti emlékeznék rá
legalább 1 régiót tudnál mondani vagy várost vagy h melyik főellenség előtt után ?
valamire csak emlékszel
-
mrzolee86
tag
helló!
attól az embertől szeretnék segítséget kérni aki már megtalálta azt a questet ami az árnyékharcos pokolkutyusát adja
már 38-as vagyok, egyszer már átvittem bronzon
én naivan azt hittem, hogy a lila küldetések végén fogom majd megkapni a kutyát de nem úgy történt.
szóval ha valaki megtudná mondani h pontosan melyik quest kellene hozzá és az merre található, annak megköszönném.
üdv -
-
phonaak
csendes tag
Helló!
Nem tud valaki egy linket ahonnan letölthető a magyarítás?
Máshol meg volt adva egy link,de nem működik...
...ja igen...sacred 2-ről van szó...
kösz!!! -
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
sajna az tényleg messze van

Én azzal mulatom az időt hogy ilyen régebbi gameket kapok elő..először végigtoltam a Fablet...aztán a Beyond Good and Evilt most meg épp az isten vagyok a Black and White 2-ben
aztán csak mulnak az idők..jön a Far Cry2 amivel talán elleszek egy darabig..GTA4 amiben csak reménykedem hogy jobb lesz mint az elődök..az NFS-t majd meglátjuk...Mirrors Edge is lassan de biztosan jön és még van pár game ami év végén illetve jövő év elején érkezik szoval azért van mivel játszani
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az elődjével is sokat toltam, pedig az sem volt 100 as, kb. belőttem az elvárási indexemet, így nem csalódtam a mostaniban, nem egy TQ, de ha összejön a multis rész egész jó lesz, messze még a dio 3.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nem győzött meg mégis megvetted?
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem sem, de valamivel el kell az időt ütni, és így játszva könnyebb

-
Vistaboy
veterán
Nálam most az van, hogy éppen válaszút előtt állok: Azt hiszem, hogy inkább a Tomb Raider: Underworld-öt fogom idén megvenni 100%-osan, a Sacred 2-őt pedig akkor, ha meglesz annyi pénz Karácsonykor, hogy össze tudjam hozni.

-
frame>24
addikt
Hmm...A 2-ben a rare cuccok a (citrom-) sárgák voltak. A unique cucc az arany-barnás színű. (már a neve, ugye) A rare-ek sokkal gyakoribbak és szarabbak is, szvsz felcserélted a nevet, holott ugyanarra gondolsz...(
)
A diablo2 első játszásaikor engem is megtévesztett a sárga szín, ami az új részben csak a rare itemeket jelöli. -
Djuree
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
azok a legjobbak a zöldek? akkor én is kíváncsi lennék rá

-
-
ScouserHUN
tag
Megvan már valakinek az angolosítás? Nekem csak a global.res file van meg az mindent angolosít az item neveket kivéve, mert az egy név generátor csinálja és exel táblázatban vannak a nevek és ugy rakja őket össze. Írjatok!
-
Djuree
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
letöltöd torrentről, kiszeded az angol nyelvi fájlt és kicseréled a magyarra. voilá
nekem már jön is le torrentről (csak az angol nyelvi fájl miatt kell, nehogy valaki félreértsen
habár úgysem menne serial nélkül...), reggelre lejön, én is pont ezt terveztem hogy angol feliratot rakok bele, annyira tudok angolul hogy ezt a játékot megértsem, hál istennek nem egy baldurs gate 
((lehet elkészítem a tárgynevek fordítását, most van időm temérdek, jóféle magyar nyelven, ha találok valami progit amivel meg lehet buherálni a feliratot. anno benne voltam a kotorok fordításába, hátha az akkor beszerzett progik jóklesznek ide is
)) -
-
Vistaboy
veterán
Úgy néz ki, hogy én is belevágok a gaméba. A magyar feliratot viszont valószínűleg nem fogom majd használni, mert herótom van a hülye tárgynevek fordításától. Már angolul szoktam meg az RPG-ket, ott legalább tudom, hogy mi mit jelent.

-
tdd587
őstag
válasz
wiggen123
üzenetére
Viszont 512MB-os kártyánál nagyobb kell neki. Mivel a half-life 2 topikban már leugatták egyszer a fejem, hogy minek a high-res textúra pakk, csak annyit mondok, hogy kár... mondjuk a képeken elég kicsi a különbség, főleg hogy gyakorlatilag kivétel nélkül a legtávolabbi nézetben érdemes nyomulni, de akkor sem állóképeket fogunk nézegetni.
Ha még bugos, azt javítják majd hamar.
-
tdd587
őstag
Mint kés a vajon... nagy mészárlás, élőholtak 4-6-os csoportokban portyáznak, azokból szoktam összeszedni 2-3-at... ha van élő a közelükben, akkor már nélkülem is elkezdik (goblinok, útonállok nekimennek a holtaknak...). Erről jut eszembe, hogy nem tudom miért de az éjszaka nagyon rövid. Órákat lehet nappal mászkálni, az éjszaka meg 20 perc alatt lemegy. Tudom, nem vámpírral játszom, nincs már jelentősége...
A patkányok, meg a vadállatok elég komolytalanok. Még a medve is. De most tényleg: egy szál miniszoknyában bénázok a varázslóval és nem csap le azonnal egy medve? És nem...
Hátassal viszont nem kell megverni mindenkit, ezért a már bejárt területen nem is szoktam megállni, ott inkább rajt-cél győzelemmel haladok a kövezett úton. Unalom faktor ellen nagyon jó dolog a hátas, elég sokat kell mászkálni oda-vissza a küldetésekhez. Sajnos csak egy helyen lehet venni az egész elf birodalomban (még a fővárosban sem). Az a nagy város egyébként nagyon szép hely, a két kikötő a kedvencem. Mondjuk nem látni el messze, ez nem a crysis, ahol kilométerekre látszódott valami.
Térkapuk is vannak, már négyet nyitottam.
A T-energiáról még én sem tudtam meg semmit (csak hogy ősi), bár az időnként feltűnő világító csövek és kontrol termek tök jól néznek ki.
Akinél van 5.1-es rendszer, az használja, nagyon jó atmoszférája van hangügyileg is a játéknak.
Ja és 4870 OC kártyával nyomom.
-
Djuree
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ezt szerintem egy későbbi pöcs javítani fogja...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
wiggen123
üzenetére
Nem feltétlen a szebb a jobb:
``Shaders in other words, getting crashes here too, every 5min or so. But only when using the elite pack. Also some meshes forget to load, like bridges or houses. really bugged out..
Good thing it doesnt make that much of a visual difference, uninstalling the elite pack until they fix those issues (in a patch or in future nvidia drivers, whatever the problem is)``
-
wiggen123
senior tag
-
-
tdd587
őstag
Felélénkült a topic. Nos 2 napos intenzív játék után írom a tapasztalataimat, melyek remélhetőleg többeket vásárlásra fognak ösztönözni...
A fordítás mizéria tőlem jön, ezért volt a sok vigyorgó pofi... ennyi játék után az a véleményem, hogy a sztori fordítása korrekt, nem zavaró, angolul nem tudó honfitársainknak sokat segítettek vele. Ami zavaró még mindig, az a tárgyak/tulajdonságok/képességek fordítása, amit magyarul nem mindig lehet értelmezni. Angolul ezek egyértelműek, így nem annyira (példákat lásd fent).
Egy 29. szintű tűzvarázsló karakterem van, némi jégmágiával megtámogatva. Az ugye azért fontos, mivel a 3 varázsterület külön töltődik és nagyon nagy tömegeket szoktam oszlatni, 5 fő alatt már le sem állok verekedni, kivéve ha bajnok fazon (ők dobálják az értelmes cuccokat). A jégvihar egyértelműen a kedvencem, még a növényzetet (főleg a fákat) is úgy megcsavarja... onnan 20 fő sem jut ki élve, előtte gyorsan fel kell hörpinteni egy mentorok italát és ömlik a tp. Aki mégis kijön, annak meglepi tűzlabda a jutalma... Nekem már van amúgy 2 zöld páncélom is, de ami rajtam van cucc, az erősebb (34% esély, hogy aki megüt, az magát sebzi... nagyon hatásos...). Mivel a játék meglehetősen könnyű (silver-en is) a stratégiám egyébként is az, hogy magamra húzok egy kisebb tömeget (izzó bőr másodpercenként sebzi a közelben állókat, gyakran fel is gyújtja őket).
Ami még nagyon tetszett, az a környezet. Nagyon változatos, a küldetések miatt be is járjuk oda-vissza a fél világot 5x. Az elf fővárosban még kikötő is van, csatornarendszer és vagy 50 küldetés. Ezért külön öröm a hátas. Kötelező! Nagyon gyorsan lehet küldetések helyszínére vágtatni vele, mészárolni, aztán vissza. Nem lehet varázsolni/kombózni rajta, de nem is kell, mivel az erősítések élnek ilyenkor is, és akkora maflásokat lehet osztani róla, hogy ejha. Persze ha durvul a helyzet, akkor...
...ha elfogy a HP, a ló megdöglik, mint Sanyi az út szélén. 150e aranyba kerülő lovamat csapták le alólam bajnok élőholt centúriók. De akkor is megérte, mivel utána mentem a Blind Guardian koncertre. Nagyon király, ezt a részt senki ne hagyja ki, nagyon profi lett, a zene is király. A szervezők nevében kérnék elnézést azoktól, akik nem láttak a jelen lévő óriás csápoló kőgólemtől... tőle legközelebb dupla belépőt szedünk.
Arany annyi van, mint a szemét, viszont úgy is lehet elkölteni. Én rúnacserére költöttem a legtöbbet, amivel meg is szivattam magam, mivel most túl lassan tölt minden, hiába viszek halált, ha a második hullámra nem marad nafta. A másik, ami nagyon drága az a kovácsolás. Egy csatabárdot most 347e aranyért akarnak megheggeszteni, ami azért durva összeg.
Persze mindegy, mivel így is alig tudnak megütni. Valamit benéztek a készítők, mivel az 5. szint óta csak lóháton kell néha gyógyital (több mint 200 van nálam). A szörnyek is velem fejlődnek, ezért nincs olyan, hogy elmegyek fejlődni egy olyan helyre, ahol 60-as szintű durvaságok vannak. Igazán különleges ellenfelet egyet láttam eddig, egy marha nagy trollt, de az se sebzett rajtam szinte semmit. Azért a diablo-ban ha bementem egy terembe és múmiák voltak bent, akkor fel kellett kötni a gatyót a megfelelő mágia/tűz/villám/méregellenállások nélkül. Itt most semmi ilyesmi nincsen.
Végül egy kis fanyalgás: a high-res textúra pakk (a 3. DVD) nem lesz elérhető, csak a gyűjtői kiadványban, ami itthon szerintem meg sem fog jelenni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
tul nagyok...csináld sima link-ként..
-
Nézzétek csak, milyen cimborára leltem egy küldetésben:
Szerk: már ha meg tudná rendesen jeleníteni a képet, az elsőn azért látszik talán.

-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Djuree
félisten
na mind1, ejtsük a témát, már túl sok az off

aki eddig warezolt az warezolni is fog ezután is...szóval mind1 mit prédikálok itt nektek

de mind1 is, a lényeg hogy jót szórakozzunk, itt pl. a sacred2-vel

-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
persze én is így vagyok vele, de ezért vannak a demók

én csak azokat a játékokat veszem meg amik tudom hogy jók és sokat fogom tolni velük
de mással úgysem játszok, 1-1 jó játékkal évekig elvagyok, ugye az ingyenes modok, stb.pl. heroes, cod, diablo, starcraft sorozat következő részét biztos megveszem eredetiben, ki sem kell próbálnom tudom hogy jó lesz, de még ha nem is lenne jó, nekem mint fannak biztos tetszik majd
heroes3-at, starcraftot, diablo2-őt máig tolom/toljuk a haverokkal, pedig nem mai címek enyhén szólva sem
mással nem is nagyon játszok csak elvétve. az utóbbi néhány év alatt vettem kb. 15-20 játékot, ezt még a legszegényebb ember is kibírja akinek már van gépe hozzá
szóval nincs mentség
..és még ha meg is unja, potom pénzért cseréli, vagy eladja, hozzárak egy ezrest és vesz másikat, akár használtat is.persze azért természetesen én is warezolok néha
ha épp nagyon le vagyok épülve pénzügyileg (ezt tessék úgy érteni hogy még a kaját is kölcsönből veszem
), mert most végeztem el a fősulit, ugye szülők már nemigen támogatnak, és melóm meg még nincs, villamosmérnök vagyok, azt hinné az ember hogy jó szakma, egyből találok zsíros munkát, de már fél éve nem találok melót az az igazság, pedig rengeteget járkálok, mindent megteszek 
-
ScouserHUN
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Végülis ezzel is egyetértek, amikor fősulis voltam nekem sem jutott eszembe, hogy játékot vegyek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ScouserHUN
üzenetére
persze...és mondom én sem sajnálom az igazán jó játékra a pénzt...csak előbb szeretném megnézni hogy ténylegesen milyen is valójában.
Én annyival egészitettem ki a nézetemet hogy akik güriznek 60K-ért azoktól én nem várom el hogy a fizujuk harmadát játékra költsék...
-
ScouserHUN
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor gyakorlatilag egyetértünk

-
Sirandrish
legenda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
300még az 1000harmada sincs

amugy meg hasraütésszerüen mondtam egy számot..de legyen CSAK neked(
) 2000 darab
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pár nappal a megjelenés után 300-nál többen töltötték le csak a SevenM oldaláról a patch-t. Úgy gondolom ez az 1000 azért egy kicsit több.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ScouserHUN
üzenetére
jó persze akik ugy veszik a VGA-kat mint én a zsömlét azokon én is csodálkozok..én pl a 8800GT-t is már a kezdő ár töredékért vettem..28K volt...nálam a 30K a lélektani határ..annál többet egy alkatrészért sem vagyok hajlandó fizetni..már csak azért sem mert amit ma megveszek 50K-ért azt a jövőhéten már 25ért adják

-
ScouserHUN
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
[OFF]Hát elhiszem én ezt, én is ugyanígy dolgozok, és kuporgatok, sőt az új videokártyámat műszaki cikk vásárlási utalványból veszem amit előrelátóan még tavaly decemberben kértem a cégemtől béren kívüli juttatás címén. És tudom milyen összegyűjteni azt a pénzt a számítógépre.
Én arról beszélek, hogy kizártnak tartom minimálbérrel valaki olyan gépet tud venni amiben egy 4870 van. Az a kártya annak az embernek a havi bére. És pont arról van szó, hogy akik megengedhetik maguknak az ilyen gépeket azok miért warezolnak? Teljesen nyilvánvaló, hogy nem minimálbért keresnek ezek az emberek. [/OFF]
Különben meg csak jól meg kell válogatni mit vesz meg az ember, mert szarért én sem fizetek. Mondjuk szarral nem is játszok
Itt van a polcomon a Witcher, a Bioshock, az Oblivion, WoW+BC, World in Conflict, FSX és most a Sacred 2. Mindegyik játék megérte a pénzét és egy fillért sem sajnálok érte.És hogy visszatérjek a Sacred 2-re, talán ez az amivel egyedül bajban vagyok, mert állandóan akad a játék eléggé és azért vannak benne bugok is, de talán mire meglesz a 4850-m kijön még 1-2 patch is és akkor már nagyon jó lesz és akkor már nem fog kilógni egy picit sem a fennt említett sorból.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ráadásul ha nagyon profi szinkronnal jelent volna meg se venné meg több ember szvsz..annyival egész biztosan nem többen mint amennyivel többe került volna..
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A profit jól megvan maximalista szemlélet nélkül is...

Mán megen megelőztél bakker

-
Sirandrish
legenda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
de most adott egy kiadó..ő ugy gondolja..nah magyar felirat..hány ember is veszi meg átlagba a gameket? hm 1000? hát azért nem csapunk nagy felhajtást...lássuk csak...hmmm...áháá..kell egy egyetemista...egy Apehes csóka ésatöbbi...mennyiért csinálnátok? 100dolár...100dollár? hm..jó..hát legyen..itt a szöveg ezt kellene leforditani...kész.
kb így képzelem el.És ez nem a forditók hibája hogy ez a szöveg nem ugy kezdődik hogy : hm magyarok..hányan is veszik meg? 5milió? huuu...stb.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
A maximalizmus csak pénz kérdése, vagy én vagyok olyan, hogy nem szeretek fércmunkát kiadni a kezemből!?!
-
Sirandrish
legenda
ha mercilopásra lenne lehetőségem akkor simán lopnék

Viccet félretéve..mondom...ami számomra megérdemli az ittvan apolcon..de próba nélkül vagy 3 videó után én nem veszek meg semmit..
CoD4el megjelenés óta játszok...első 3-4hónapban törtel toltam..aztán rájöttem hogy ezt nem unom meg...meg is vettem...de ha lopás ha nem..én kirpóbálás nélkül nem veszek meg egy játékot sem

Lehet én vagyok a bunkó de én ugyvagyok vele hogy ha már van rá mód hogy kipróbáljam akkor miért ne..
ha cím vagy bármi más alapján vettem volna játékokat kb 500K-m bánná már a 3perc mulva unistallal végződö játékokat..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
kirugták már azóta

az álomfizu után kicsit lazábbra vette a figurát és ez nem tetszett a főnökségnek..
csak azt nem értem..50K-ért elvárják hogy még jópofát is vágjál az egyészhez?
-
Djuree
félisten
válasz
ScouserHUN
üzenetére
ez meg ugye a másik

ez olyan hogy nem elég autót venni. fent is kell tartani: kötelező szervizek, üzemanyag, biztosítások, műszaki, zöld kártya, stb. a kocsi ára nem vészes, fenntartani az igazi vagyon.
sosem értem azokat az embereket aki megvesznek egy drága kocsit, de egy fillérjük nem marad. fél év után adják el mert nincs pénzük a további költségekre. sok a felelőtlen ember... -
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem de azért ez nem így megy. ez lopás. nincs pénzed mercire akkor megfújsz egyet az éj leple alatt? na ugye. ha nincs pénze játékra akkor ne játszon. én is motoroznék szívesen de nincs rá lóvém ezért nem motorozok. ennyi. sajnálom de ez van.
én havonta szakmai gyak alatt 45k-t kaptam, mégis csak eredeti játékkal játszottam. egyszer kell megvenni pár játékot és lehet cserélgetni kis pénz ráfizetésével. csak akarni kell...

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy toljatok ki pár hűtőt a haverral...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
én tisztába vagyok vele mit jelent mert énis csoró gamer vagyok...de ma délután lesz pár mobilom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Az csóró gamer szitu kb. ezt jelenti: összespórolni egy-egy jobb cuccot, azt jöhet megen a zsíros deszka...
Há, Siranrish, megelőztél...

-
Sirandrish
legenda
válasz
ScouserHUN
üzenetére
nehogy azthidd hogy azt a 150K-s gépet egy havi fizuból veszik..általában 3-4 honap kuporgatás 1 jobb VGA...legalábbis nálam ez így van...bár a nagyon jó gameket(számomra) én pl megveszem origiba..amit tudok hogy nem unok el 2-3 honap alatt az itt csücsül a polcon DE!...nem én pl nem fogok 12K-t kiadni egy játékért amit azt se tudom milyen...jó demo-t néztem...jó volt..de abból nem derül ki számomra hogy mondjuk 10 vagy akár 20 óra játék után mennyire élvzezhető a dolog

-
Sirandrish
legenda
hát figyi mikor megy a paraszt 3 müszakban dolgozni és keres 50-60K-t egy hónapba attól szvsz nem kell elvárni hogy 10-12K-.ért játékokat vegyen...adják 5-6K-ért ami még ugy is biznisz lenne nekik és akkor más a tészta.
Haver a electrolux-nál melózott 3 müszakba...volt olyan hónap hogy 48K-t kapott...és nem hiányzott..nem volt szabadság meg semmi...most abból te játékra költenél 20at?
-
ScouserHUN
tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem akarok flémet indítani, csak azt nem értem, hogy akkor hogyan van pénz 150-200k-s gépekre amiken a warez verziók elfutnak, ha nincs pénz a játékra...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem még nem ülepedett le a téma, egyenlőre nincs átfogó véleményem a build lehetőségeit illetően, én a cooldown redukálásra és a crittekre próbálok hajtani, egyenlőre elég gyéren effektál, még nem döntöttem, de valszeg dualos karit csinálok, már csak a hentelés pörgősebb kinézete miatt is
a sebességet egy erre a célra szolgáló választható skillel redukálni lehet, valszeg ezért nem találkozunk ilyen bónuszos amu val...Bazz, ezt megasszontam
sebességet redukálni = növelni 
-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem ez a megoldás. nem kéne ennyire warezolni és akkor lenne profi magyarítás minden játékban, de sajnos ez elérhetetlen

(eu-ban a lakosság arányában nálunk van a legtöbb gémer, csak ennek nagyrésze warezol sajnos)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
támogasd a kiadókat 5-10Milkóval hogy te jobb jobb magyar szöveget szeretnél és akkor biztos nem egyetemistákkal fogják lefordittatni

-
Djuree
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
ok, rendben, az előzményeket valóban nem ismerem.
igen, ezek elég érdekesen lettek fordítva, látszik hogy nem olyanok fordították akik diabloztak/dioabloznak
de végülis meg lehet érteni, gondolom a beszédeket jobban fordították. habár én a diablo2-höz sem használok magyarítást mert idegesítenek a magyar cuccnevek, nagyon hülye nevek születtek, ezeket a neveket marhaság volt lefordítani 
utolsó részre válaszolva azért egy játék sosem lesz egyenértékű egy színházi művel vagy egy filmmel
ez nem jó példa volt.... -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez elég nagy baj!
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem is tudom.
Hiányolok olyan dolgokat, amiket az első részbe megszoktam. Például sebesség növelő amulettek. A tárgyak tulajdonságai sem valami égbekiáltóak. Arról nem is beszélve, hogy még nincs zöld cuccom. Kicsit sok a goblin, és kevés a más ellenfél. Örültem, mikor végre találkoztam pár élőholttal.
Ennél a karakternél én a harci és erő képesságekre gyúrok, illetve az erős ütés megújulását próbálom letornázni. Nem tapasztalom azt, mint az elsőben, hogy tárgyakkal szinte végtelenségig lehet tuningolni a képesség pontokat. Mindig találtam egy gyűrűt, aminek nagyobb volt az erő értéke, ahogy fejlődtem, vagy egy gyorsabb csizmát. Itt egyelőre még nem látom ezt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
a kiadók nem érted élnek...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hogy áll a lev 20 shadow warriorod?

-
Én megérdemlem, mert évek óta nem warezolok már. OS-t és játékot pénzért veszek, vagy egyetemtől kapok ingyen, más programban meg ingyeneseket használok. Így hát elvárom, hogy a nem kevés pénzemért minőséget kapjak. A játék ugyan is nálunk a legdrágább, talán csak Németországban drágább, mint itt, de ebben sem vagyok biztos.
Hozzászólásodra is tökéletsen jellemző, hogy ha hallgattál volna, akkor bölcsebb lettél volna. Úgy szóltál hozzá, hogy meg sem nézted az előzményeket.
Ugyan is pontosan ÉN voltam az, aki megvédte a magyar nyelvű verziót a fórumozó társakkal szemben. Csak tudni kell különbséget tenni, attól, hogy örülök neki, hogy magyarul jelent meg, nem jelenit, hogy nem vagyok kritikus a gyatra fordítást tapasztalva. Néhány példával had jöjjek:
- Esély értékek megtalálására - ez feltehetően a Chance to findig special items akar lenni, a fordítás közelébe sincs az eredeti jelentésnek, ami egyébként roppant lényeges a játék szempontjából!
- Ölésenkénti tapasztalat - gondolom ez a Experience Gained from monsters akart volna lenni.
- Fénytávolság - Increased light radius, biztos így kell ezt fordítani?

Egyébként már csak azért is fura a hozzászólásod, mert mint látom, még nincs meg a játék. Elvtelenül védesz valamit, amit nem is ismersz?!? Az amatőrökről meg annyit, hogy ennyi erővel mostantól mindent, amibe magyar szöveg kell (irodalom, film, színház) fordíthatnának amatőrök, nem!?!
-
Djuree
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
ennyire vicces lenne
akkor én kérek elnézést 
nincs veled bajom csak nem kéne leszólni olyan dolgot amit direkt értünk tesznek, holott qrvára nem érdemelnénk meg

-
-
Djuree
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
neked mi a f@sz bajod van
nemhogy örülnél hogy magyar, meg hogy lyuk van a seggeden és szelel. az ilyen fanyalgó idiótáktól kiakadok, holott kinyalják a seggüket de mégsem elég nekik
nálunk 80%-a az embereknek warezol és mégis kiadták magyaul is, holott sejtik hogy nagyrésze az embereknek majd warez verzióval fogja tolni.
mi a fenének vettek volna fel profi műfordítókat ha csak felesleges kiadás lett volna?
simán meg lehet oldani önként jelentkezőkkel is, attól hogy amatőrök nem jelenti azt hogy nem tudnak angolul. ha felsőfokú nyelvvizsgájuk van akkor marha jó fordítást tudnak készíteni. ők már szinte anyanyelvi szinten beszélnek angolul... -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A polémia túldimenzionált, a tárgyak tulajdonságait nagyrészt érthetően fordították, a többi lényegtelen.
-
Na meg van ám a következtetésem, miért lett olyan szar a magyar szöveg. Ezt a játékot ugyanis amatőrök fordították, egy profi műfordító sincs közöttük. Ez szégyen a magyar kiadóra nézve, megérdemelnék, hogy jól be legyenek mószerólva a németeknél.
A teljesség igénye nélkül lássuk a kézikönyvben található fordítói listát, s hogy mi az eredeti foglalkozásuk:
Gecse Zoltán - a fordítás vezetője, munkahelye Antenna Hungária Zrt - sok köze van a műfordításhoz!
Duchon Jenő - APEH - fordításhoz elengedhetetlen egy APEH-es!
Halász Éva - Ibens Kft, építőipar, nélkülözhetetlen, hogy fel tudják építeni a magyar szöveget!
Iványi András - ez a 20 éves fiúcska mérnök-informatikusnak tanul a Műszaki Egyetemen, ez létszükség, ha fordítást kell írni
Tóth Gábor - IntimPharma Kft. - a női nemi szerv higiéniáját elősegítő termékeket forgalmazó cég, a műfordítást kezdeni nélkülük bűn!
Treczker Klára - Erdészeti Tudományos Intézet - ez is kell, hiszen annyi erdő van a játékban!
Kivételesen félre kellett volna tenni a sógor, koma, haver, szerető, kiskutya elvet, s profikra bízni a dolgot. Mondjuk néhány szinkron dramaturgra, akik nem csak direktben lefordítanak, hanem azt is tudják mi a műfordítás. Elhiszem, hogy ezek az emberek nagyok lelkesen fodítgatnak, de akkor is csak tehetségtelen amatőrök. Én sem kezdek Pakson nukleáris kisérletbe, mert tudom, hogy nem értek hozzá. A suszter maradjon a kaptafánál!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
hát a Crysis ugyse ment full grafon...

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, pár tasli és akár egy komplett gép is összegyön a game mellé...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
nah? meddig van suli? lekéstem mi? ááá ..nah mindegy..hétfőig kibirom de hétfőn jaaahj az első - második osztályosoknak

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Ezek saját képek?
Van wifi az egyetemen!!!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
bakker hogy ez eddig nem jutott eszembe...mikor van vége a sulinak? 2 általános suli is van a közelbe..lenézek már

-
tdd587
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Jó kis hellboy, egy kis pirosító kellene még rá... de mi az a két zöld csonti melletted? Szövetséges horda...? Házi kedvencek? Mozgó homokzsákok?
Vagy régi cimborák, hehe...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vedd el egy kisiskolás mobilját, passzold el, ozt irány a bót

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flash Gordon
üzenetére
kedvem eddig is volt csak pénzem nem

-
tdd587
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igazad van, mindkettő lehet. A [Summoning-ban] (az első, még diablo előtti gondolkodós think&hack&slash játék, dosbox-on még futtatható!) pl. volt rabbit foot, azzal nagyobb szerencsével ütötted meg az ellenfeleket. A másodikra meg a diablo-ban volt példa, ott olyasmi volt, hogy +2% chance to find special items.
A demo-ban ez utóbbira emlékszem. Mondjuk az a két százalék nem észrevehető szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Arany János - Kapcsos könyv
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))

..és még ha meg is unja, potom pénzért cseréli, vagy eladja, hozzárak egy ezrest és vesz másikat, akár használtat is.