Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz TazLeacher #572 üzenetére

Az első végigjátszás alkalmával pont itthon voltam (Puszta véletlenségből akkor vettem ki egy hét szabit. ;] :P ), úgyhogy akkor elég sokat toltam egy nap, átlagban 12 órát. :U

Ha kimondottan a főküldetésre összpontosítasz, akkor durván egy hét alatt végig lehet vinni, még ha nem is ülsz a gép előtt egész nap. De amennyiben rendesen nekiállsz a mellékküldetéseknek, akkor durván a tízszeresére is emelkedhet a játékidő.
    Például most fogadkoztam, hogy felderítem a terepet rendesen, a mostani végigjátszás alkalmával elvállalok minden küldetést, etc. De néhol elég hülyén van megoldva, ide-oda kell rohangálni, sokszor olyan messze lévő helyek között kell ingázni oda-vissza, hogy harmadszorra már meggondolja az ember, hogy elvállalja-e a következő feladatot, ami megint oda szól, ahonnan éppen az előbb jött el? :F

Maga a felfedezés az igazi öröm, igazán változatosan és szépen vannak megcsinálva a helyszínek, néhol le kellett állnom pusztán csak az miatt, hogy kigyönyörködjem magam a tájban. :K

Ami nem tetszik benne az az, hogy az első résszel ellentétben itt alig-alig találsz más kasztoknak való tárgyat, ami még nem lenne baj, de amint valami értékesebb (Főleg Aranybarna és Zöld) cuccra lelsz, az tutira nem neked való. :(( Az ellenfelektől eső loot-tal sem vagyok kibékülve, a Bajnok karakterek alig-alig adnak jobb cuccot, szinte csak Kéket, esetleg néha Sárgát, de jobbára csak italokat dobnak el, ami azért furcsa. A Bossoktól lehet jobban Sárga és Aranybarna cuccokat kapni, de Zöldet még azok sem dobtak el nekem soha.

Azon kezdtem el gondolkodni, hogy az a képesség, amit meg lehet tanulni - Hatékonyabb Észlelés - ugyanaz lenne-e, mint a Diablónál a Chance to Find Magic Items? Mert akkor valószínűleg megtanulom, mert a jelenlegi állapotban elég gyatra a loot, amit kapok. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák