- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
[Lesz egy koncert a játékban???]
Fura ötlet. Csápolnak a orkok, meg az ogrék is...? Hát nem tudom...
-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Ja én is belőttem a grafot, hogy pont jó legyen... raktam rá élsimítást és (talán most először) jobb lett a kép tőle, mivel a százezer fűszál most már egységesnek tűnik és nem fűrészfogak sokaságának. Az FPS csökkenést nem vettem észre, se az 4xAA, se a free camera kapcsán, lehet CPU limitben vagyok erősen. Ami nálam látható gyorsulást hozott (főleg a nagyon zavaró min FPS-ek tekintetében) az az alaplapi DTS connect kikapcsolása, de akkor ugye nincs surround a digit kimeneten...
Még kerestem fogást éjjel rajta, és azt vettem észre, hogy olyan dungeon siege szerű a környezet. Azaz nagy a terület, de folyton egy 3-10 méteres folyosóban lehet csak mászkálni. Ebben az előző rész jobb volt. Ha ez így marad, akkor mindenképp visszalépés történt. Ezért is várom a sivatagos részt, ahol amerre a szem ellát... élőholtak kóborolnak...
A goblinok most is szemét ellenfelek, ha körbeállnak tizen combo nélkül nem megy a dolog... párszor sikerült is már elhalálozni, igaz következményét nem láttam a dolognak. A másik picit zavaró dolog, hogy az első részben olyan egyértelmű volt, hogy melyik fegyver/ellenfél miben, mennyit és hogyan sebez. Most egy osztott színes sáv van csak és nem világos, hogy mondjuk az adott champion-nak mivel érdemes nekiesni (akkor vált is a zene, de azért nem pörget rá az ember...). Találtam egy nagy alabárdot, most azzal... Az viszont jó, hogy 20 percenként lehet szintet lépni, ha folyamatosan terrorizáljuk a környék békésen sétálgató (?) lakosait.
4 óra játék után 6000-et most azonnal adnék érte. A maradékot még nem termelte ki a játék, úgyhogy nyomulok még a demóval...
-
Sirandrish
legenda
nah most akkor magyarul is megjelenik? később mint az angol vagy egyszerre jön?
-
ScouserHUN
tag
válasz
frame>24
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha free-módban van a kamera akkor 5-6 fps-el kevesebb, ami azért meghatározó, ha a kis 8600gt-mmel belőttem úgy a grafot, hogy pont jó legyen
Na mindegy egyenlőre jó lesz így is, majd október végén meg jön egy 4850 és akkor már minden rendben lesz.A játékkal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy nekem bejön. A WoW volt az első RPG amit játszottam, aztán jött az Obli meg a Witcher. Diablo teljesen kimaradt, így kiváncsi vagyok most ilyen hack&slash játékra is. Már csak azt kell eldönteni, mivel játszak novemberben: jön a WoW kieg, Far Cry 2, Football manager 2009, Sacred 2, ja és az új videokarival érdemes lesz nekiugrani újra a Witcher-nek is, és a World in Conflict Multi része is várja már itt a polcomon az erősebb videokárytát

Ja és a hivatalos oldalon 2008.10.02. van a megrendelési lehetőségnél írva...
-
frame>24
addikt
A game options menüben be lehet állítani a "free" camera movementet, akkor középső gombot nyomva lehet úgy dönteni, hogy azért egész kényelmes. A zenét én sem értem, bár gondolom nem akarták rögtön ellőni a puskaport, szvsz nagy BOSS-fight-oknál jön majd be zúzás.
Jah, azt kell mondjam, a zene bizonyos helyeken (nálam 2x fordult elő) tiszta Oblivion volt, nekem leglábbis azonnal belenyilalt a fejembe, hogy totál ugyanezt hallottam már, és az az Obli volt.
Combokat nem is próbáltam, a "special movement"-ek valóban néha nyögve nyelősen jönnek be, sebzés nuku. Első és fájó bugok egyike lehet. -
tdd587
őstag
Na lejött nekem is, ki is próbáltam.
A megjelenésre nem lehet panasz, mindjárt very high-ra állítottam (HD4870), nem tudom mennyi FPS, de folyamatosnak tűnt 1920x1200-ban (noAA), kb. 2 CPU magot hajt ki rendesen. A játék hangjai is rendben vannak, rendes 5.1 van, a sok zörej meg az atmoszférikus dolgok odatesznek.
Az öldöklés az elején nem annyira élvezetes, mert nagyon gyengusz a kari (Silver-ben indultam), viszont ahogy megjelenik a banditák között a mezőn a hősnőnk... körömcipőben, rendesen felszilikonozva, egy 25cm-es (amúgy elöl kivágott) miniszoknyában... na az üt.
A táj már az első pályán is nagyon változatos, sokféle lény is van, remélem lesz majd nagy góbi sivatag itt is később... viszont sokat nem lehet látni belőle, mivel legtávolabbról nézve teljes felülnézetben nem ellátni 10 méterre sem. A bejárható terület viszont elég nagynak tűnik.
Ami nem tetszett, hogy az ütésváltásban sokszor késett a karakter, hiába kattingattam, ezért tömegben nem igazán tudtam érvényesülni. Valamint időnként látványosan elkerülik egymást az ellenfelek, szinte háttal állnak, vagy belelógnak egymásba és úgy lóbálják a fegyvereket. A kombó elsütése sem mindig sikerül, nekem csak úgy működött biztosan, ha jobb gomb, majd nem nyomogatok semmit, amíg hadonászik, különben nem sebez semmit.
2 óra játék után nem tűnik rossznak, de nem érzem azt a nagy lelkesedést, mint ami akkor volt, amikor annak idején megnéztem az első részt.
Ja és hol kellett volna hallanom a Blind Guardian-t? Teljesen nyugis zene szólt végig, semmi zúzda...
-
X Factor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudtommal okt 3. Igen.
-
frame>24
addikt
Nade várjá, ugye nem az van, hogy a hétvégén megjelenő magyar feliratos verziót nem lehet angol nyelven telepíteni?!
Én ezekkel képtelen vagyok magyarul játszani, hát keresem, hogy Options, erre nincsen, csak Beállítások, potion helyett ital, meg elixír, szóval hagyjá 'má' -
X Factor
addikt
Jól számolom h. már csak 2őt kell aludni a játékig?
-
frame>24
addikt
Most is van jó kis BeeEffGee, elég magabiztosan lehet vele osztani az ellent :-]]
(megentettem a Runemaster fiát, lehet cserélni a rúnákat
) -
tdd587
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
De komoly az a járgány... hátasnak azért nem nevezném. Ilyen volt a star wars episode 3-ban is. Bár azt sosem értettem, hogy a közlekedési felügyelet hogyan adott rá engedélyt, mivel felszaggat mindent (ott nem volt rajta gumírozás). A Dune: Emperor-ban is volt egy ilyen járgány, az a füszert tette tönkre...
Izé... taposni lehet vele? A Sacred-ben mondjuk sosem volt hátasom, nem láttam értelmét... remélem itt lesz már.
-
Vistaboy
veterán
Ahogyan írtad: ANGOL DEMÓ!!!
Megjelent a Sacred 2: Fallen Angel angol nyelvű demója.
"A múlt héten elérhetővé vált a Sacred 2 német nyelvű demója, ám akinek ez nem volt ínyére, de a teljes változata előtt kipróbálná a játékot, az most megteheti angol nyelven."
Forrás: Gamekapocs. -
tdd587
őstag
Na lehet megvan az esti program. Szeráffal britni - oops, i did it again c. számára fogok zúzni... illetve szerepet játszani...
-
frame>24
addikt
hallod ez milyen LoL: itt vannak a kaszt-specifikus "mount"ok, hátas állatok, v nemtom, hogy kéne ezt fordítani, amiken lovagolhatsz.
A temple guardiannak ilyen "monowheel"-je van, külön HUD-dal, mint a vadászrepülőknek.

Sok érdekes infó van még a weblapon, én csak most nézem át.
-
tdd587
őstag
Na de meséljetek is róla (eddig csak egy rövid vélemény jött), nem baj ha túl részletes, vagy csak szubjektív élménybeszámoló, mert németül elég esélytelen a dolog, hiába vártam nagyon, hogy hátha lesz demó is, a grafikát meg láttam videón, meg képeken, azért 2 gigát nem akarok letölteni.
Meg aztán nem az a hangulatos, hogy jönnek a trollok és levernek, hanem ahogy eljutunk a trollokig... és levernek.
-
X Factor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert sokszor írják emberek h. így megy full grafon meg úgy, és kifelejtik a felbontást, mert pl nálam 1920*1200ban azért más sebbeséggel futnak a dolgok mint mondjuk annál aki 1280*1024ben játszik. Csak ezért kérdeztem.

-
X Factor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De milyen felbontásban játszol?
-
tdd587
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát bizony, 20. szint fölött már igen nagyot sebeznek a barátnők...
...és, hogy, hogy nem, éppen ezért kell nekünk egy angol nyelvű demó is a Sacred 2-ből.
-
tdd587
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most akkor milyen kasztú a barátnőd? Azért egy szeráfot mégsem vehetsz el, mit szólnának a szülei hozzá...
-
Sheol
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csajosod biztos örült mikor a kis szeráf barbit taperolgattad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
full grafon olyan 30-40FPS de nem esik alá..olyan Legend hand of God filing mert ott is fix volt az fps-em..
Amugy a game maga nem rossz de ez a demo elég bugos szvsz...remélem alakitanak még rajta... -
frame>24
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nade ami cuccaidhoz van írva az csak nem laptop, azon hogy megy? Kíváncsi vagyok.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem elég lesz neki a géped. Nekem a laptopon lassú, az tény, pedig ott is van 2GB RAM és dual CPU.
-
Sirandrish
legenda
nah megy felfele a demo...csak megskubizom én ezt

bár ez a német nyelv az agyamra megy
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
nincs egy erős gépem de ha ez nem megy akkor le is sz*rom...főleg hogy a Crysis W-et med(20%) High(80%) on tltam végig és talán 2szer akadt meg a végéig

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Arra jó a demó, hogy megnézd, hogy fut a gépeden.
-
Sziasztok!
Nekem nem indul el a demo.
Bejön egy kép, de utána semmi, csak az Escapere hajlandó reagálni, de azzal meg kilép.
-
frame>24
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
hmm, egy próbát mindenképp megér a demo, grafikában hatalmasat lépett előre a program.
(igen, tudom, ez manapság kevés, de lagalább télleg szép)Most még csak a szeráf választható, de össz. 6 karakter van. Átformálták a szintlépést, az attribútumok kb. maradtak, de a képességeknél van kavarás, úgy vettem észre. A régi "érmés", skill-rúnás tanulási rész megmaradt, gondolom megen lehet transzformálni, csak combo mestert még nem találtam. (najó, 5. szint, épphogy belenéztem)
A küldetéseket a térkép és a jelölő nyilacskák alapján eddig meg tudtam oldani, csak sajnos németből nagyon gyér ismereteim vannak, jobb lenne ezt angolul próbálni majd, hogy rendesen értsem, miről van szó.A teljes verzióban lehet majd választani "árnyék" és "fény" kampány között, a 3-3 kaszt ezekbe sorolható (legalábbis ez tűnik logikusnak).
A játék alapban az én konfigomat "mittel" (közepes) graf. beállításokra rakta, a monitoromhoz maximális, 1440*900 felbontással. Felhúztam mindent, kivéve AA, ekkor 25-50 fps között mozog.
Azért azon nagyon felröhögtem, mikor kaszabolás közben a csajszi bekiáltotta németül:
Für die Seraphim! [fonetikusan kb.: füüüh' díííí zéééhááfíííím!] (ezt hallani kell, LoL!)Mennyé haza, próbáld ki!

-
Vistaboy
veterán
Megérkezett az Október 3.-án megjelenő Sacred 2: Fallen Angel demója! A majdnem 2GB-os demó egyenlőre német nyelvű, de akit ez nem zavar, az töltse le bátran!

Aki meg akarja inkább várni a magyar nyelvű teljes játékot, annak sem kell már sokat aludnia, hiszen alig több, mint egy hét múlva már játszhat a honosított verzióval.

-
Vistaboy
veterán
Magyar felirattal fog érkezni a Sacred 2 kis hazánkba!!!

A gyártósor és egy elkészült példány. Két DVD-s lesz a játék.Kellemes meglepetésként magyar feliratozás is választható lesz az Ascaron új RPG-jében.
Ez egyrészről öröm, másrészről már előre félek a Hellgate: London mintájú "Visszarezgő Mutálódó Fém Horgaskapocs" nevű tárgyaktól, remélem hogy itt nem lesznek ilyesmik, mert akkor elveszik a varázs.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajna csak olyat találtam ahol ugye Trailerrel együtt megy a zene így az első 10-15 sec vagy mennyi üres...de megoldottam mert save2pc-vel leszedtem mp3-ba...supermp3recorder-el meg megvágtam így mostmár megvan a jó kis bona mp3ba

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az előadó a Blind Guardian, a címet nem tudom, csak annyit, hogy kifejezetten a Sacred 2-höz írta a banda. Mintha ugyanúgy Sacred lenne a címe, de nem esküszöm meg rá.
Viszont a zene tényleg állati jó. Az Iron Maiden a kedvenc bandám, és már sok másik csapat dalait hallotam, de egy sem fogott meg igazán, de ez a szám nekem is tetszik.

-
Foxxika
csendes tag
Előrendelve

-
Vistaboy
veterán
Sacred 2 - Blind Guardian HD trailer.
Az Ascaron újabb látványos HD trélert adott ki a Sacred 2: Fallen Angel alkotásából, Blind Guardian címmel. A német metál banda direkt ehhez a játékhoz írt dalát hallgathatjuk meg, a fiúk virtuális másainak előadásában. Közben egy-két látványos renderelt jelenetet láthatunk, ami szerintem az intróból származik.

-
Vistaboy
veterán
válasz
superfinest
üzenetére
Lesz benne multiplayer ha erre gondolsz, de alapvetően single player game.
-
superfinest
tag
Ezt neten lehet játszani?

-
Vistaboy
veterán
ARANYLEMEZEN A SACRED 2!!!
"A Fallen Angel alcímet viselő játék PC-s megjelenése szeptember 30-án várható (remélhetőleg hozzánk is eljut még október első hete folyamán), míg a PS3-as és X360-as átiratok november 7-én kerülnek boltokba."
Forrás: Gamekapocs."2007 végén egyszer már elhalasztották, így az Ascaron azóta is keményen dolgozik a Sacred második részén, a Fallen Angel-en. A Fallen Angel amúgy csak a nevében folytatás, mivel a történetben hátrafelé utazunk: nem kevesebb, mint kétezer esztendőt. Sőt, a sztoritól függetlenül se fogunk túl sok régi ismerőssel találkozni, mivel a karakterek zöme csak a második epizódban debütál, ahogy például az inkvizítor és a Temple Guardian is. Nos, a sok munka meghozta a gyümölcsét, hiszen a kiadó bejelentette, hogy a Sacred 2 fejlesztése befejeződött, és a projekt aranylemezre került - ennek köszönhetően Európában október elején jelenik meg a játék PC-re, míg az Xbox 360-as és Playstation 3-as verzió novemberben kerül a boltokba."
Forrás: PC Dome. -
-
Vistaboy
veterán

Sacred 2: Fallen Angel Exkluzív béta teszt.
"A jó és a gonosz újra egymásnak feszül, ezúttal Ancaria földjén, ahol a T-energia itatja át az élők minden porcikáját. Misztikus lények lakják be a végeláthatatlan vidéket, de a nyugalom és a béke sehol sem tart örökké. A felsőbbrendű Szerafinok birtokolták ősidők óta a T-energia titkát és egyben a világ sorsának kulcsát is."
Forrás: Gamekapocs.Hát, ha már nem lenne folyamatban a Runes of Magic béta tesztje, amin lelkesen részt veszek, akkor azt hiszem, jelentkeznék erre.

-
Vistaboy
veterán
Sacred 2 képek és két új kaszt.
"A Fallen Angel amúgy csak a nevében folytatás, mivel a történetben hátrafelé utazunk: nem kevesebb, mint kétezer esztendőt. Sőt, a sztoritól függetlenül se fogunk túl sok régi ismerőssel találkozni, mivel a karakterek zöme csak a második epizódban debütál, ahogy a most képeken bemutatkozó Inquisitor, és a Temple Guardian."
tdd587
őstag
Mármint annyira durván jobb volt szerinted a Diablo 3? Az ellen már lehet simán a Sacred 3-at kell majd indítani.
És csomóan fanyalognak a színes külsőn, meg nem elég dark, meg jaj a régi kasztokat elvették stb...
Sacred fanyalgások vannak, vagy minden mindegy alapon megnézzük, aztán annyi?
-
tdd587
őstag
Van sötét, van nagy ugra-bugra meg ütésváltás...
Nekem a gondom inkább az, hogy 0 interakció van a karakterek között. Megállnak egymással szemben (meg körben) és mindenki ismétli a mozgásfázisait "harc" címén, amíg holtan (élőhalottak is?) össze nem esik.
Amúgy rendben van, ha a történet meg a játékmenet olyan lesz, mint az elsőben...
-
"Nagyszerű" hír!
576 és Cdgalaxis szerint csak novemberben jelenik meg nálunk!

-
Vistaboy
veterán
-
tdd587
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy azért egy tűzlabda meg egy gránát kb. ugyanúgy oszlatásra való. Elvileg egyiket sem lenne szerencsés magad mellett kisütni. Vagy egy fal mellett. Szerintem elsődleges reflexiót számolni nem nagy ügy. Több magos procikkal meg tizet sem. A falon persze ne menjen át semmi, kivéve ha rombolható is a fal. A dungeonokban általában nem...
A hangulata annak is meglenne szerintem, ha nehéz fokozaton egy rosszul/rosszkor elsütött tűzkitörés komolyan visszahatna hősünkre is. Természetesen a monsztákra is nagyobb sebzés jutna, hiszen egy tereptárgy közelében lövöldözve többszörös hatást lehetne elérni. Emlékeim szerint az FPS-ekben egyébként számolnak ezzel, tehát egy szűk folyosóban gránátozni önveszélyes viszont hatékony. Tudod, amikor három méterről is besípol a karakter füle zárt térben, ha robban valami (HL2 tudta, arra emlékszem...).
-
tdd587
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Friendly fire kellene már nagyon. Vagy ha visszapattanna a falakról, az is milyen szívás lenne már... így jóval nehezebb lenne kontrollal tűzlabdákat dobálni. Persze gránátot sem rak le maga mellé az ember a CoD-ban, hacsak nem akarja újra kezdeni a dolgot...
-
Vistaboy
veterán
Egy nagyobb lélegzetvételű előzetes a Sacred 2-ből, egy csomó új képpel és videókkal.
"Mint a fejlesztők PR-osától a budapesti látogatása során megtudtuk, a minimum rendszerkövetelmény 1,5 GHz-es processzor és 512 MB memória lesz. Ötféle beállítás közül választhatjuk ki majd a gépünk teljesítményének megfelelőt, plusz lesz egy külön mód a notebookon, egyszerűbb integrált videochippel játszók számára is. Ez értelemszerűen valamivel gyengébb látványt fog nyújtani, de legalább futni fog az Intel chipjével is a játék, nem csak a drágább, GeForce vagy Radeon GPU-s noteszgépek tulajdonosainak adatik meg a játéklehetőség.
A Sacred 2 PC-s verziója magyar felirattal fog megjelenni. A forgalmazótól kapott tájékoztatás szerint a fordítás jó ütemben halad, hogy október folyamán itthon is a boltokba kerülhessen a játék. A konzolosoknak jó hír, hogy mind PS3-as, mind X360-as verzió is készül belőle, igaz, ezek valamivel később, november folyamán, angol változatban kerülnek majd a boltokba. "
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Idén, Október 2.-án.

-
Sirandrish
legenda
mivel jelenleg semmi uj Hack and Slash nincs a tarsojban így még ez is érdekel

Mikor fog ez megjelenni? -
tdd587
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
Akkor sok sikert a hínár leveshez...
Nem tudom miért, de nekem is rossz előérzetem van vele kapcsolatban. Az első nagyon jó és főleg szerethető volt a hibáival együtt. Egy játszható demo megnyugtatna...
Meg ha a diablo színkavalkádja miatt petíciót indítottak, akkor mi lesz itt?
Vistaboy: a másik betateszt természetesen igazolt hiányzásnak minősül. Nem tudom mennyi napi játék az elvárt ilyenkor, de meló mellett nem hiszem, hogy beleférne nekem akár egy is. Most az uborkaszezon végén akarom lenyomni a HL2 epizódokat, annyira el vagyok már maradva játszás ügyileg...
-
frame>24
addikt
Én remekül szórakozom a postjaidon! Sőt, sajnos most 2 hétre el is megyek a napon süttetni magam, hogy eleget tehessek előző hsz-ednek
bár én csak balatoni herkenytyűket fogok rágcsálni...
Ezt a Széklet 2-t meg majd akkor próbálom ki, ha már megjelent. Azért majd kíváncsi leszek, bár nem sok reményt fűzök hozzá. -
tdd587
őstag
Hátha valaki nem a tengerparton, kihalófélben lévő tengeri herkentyűket és mütyürke, kiázott csigákat rágcsálva múlatja az időt...
[Sacred2 béta tesztre jelentkezés itt]
Ja és unatkozó polipvadászok és kagylóőrök is jöhetnek...
-
Vistaboy
veterán
Részlet a Blind Guardian virtuális koncertjéből a Sacred 2-ben, és egy rakás kép:
Sacred 2 - Blind Guardian koncert.
"Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, a német Blind Guardian metálegyüttes vendégszereplője lesz az Ascaron ősszel érkező RPG-jének, a Sacred 2: Fallen Angel-nek. Most egy csomag új kép érkezett a játékbeli virtuális koncertről, melyhez Budapesten készültek a motion capture felvételek. Sőt, 20 másodperc erejéig egy videóban is bepillantást nyerhetünk a fellépésbe."
tdd587
őstag
E3-on nem volt Sacred?
-
Vistaboy
veterán
Na, akkor csekkold ezt meg:
Sacred 2 Day-Night cycle trailer.
Lesz benne éjszaka, megnyugodhatsz.

Elég rövidke, de már elég régi. És emlékszem hogy valahol linkeltem is, lehet hogy egy hírben volt benne.

-
Vistaboy
veterán
Sacred 2 végleges dobozkép:
"Az Ascaron és a Deep Silver pénteken nyilvánosságra hozta a Sacred 2: Fallen Angel akció-szerepjáték hivatalos dobozképét. A Sacred 2: Fallen Angel egy hatalmas és részletgazdag akció-RPG. A hat egyedien azonosítható karakter közül bármelyik bőrébe bújva a játékosok egy izgalmas történetben kalandozhatnak két összetett hadjáraton keresztül a Fény és Árnyék útját követve. Ancaria világa szinthatárok nélküli, amit a játékos töltési késedelem nélkül fedezhet fel magának. A játék 2008. Október 2.-án jelenik meg PC, PS3 és Xbox 360 platformokra."
Forrás: Gamekapocs. -
Vistaboy
veterán
Megjelenési dátumot kapott a Sacred 2.!
"Végre elérkezettnek látták az időt az Ascaron munkatársai és felfedték legújabb játékuk, a Sacred 2 megjelenési dátumát, amely nem más, mint Október 2."
Reméljük, ez már végleges dátum...

-
tdd587
őstag
-
tdd587
őstag
Most néztem a Diablo3 gameplay movie-t, elég meggyőző.
Ha egyszerre jelennek meg, akkor nem kicsit lesz harc a szabadidőért...
-
Vistaboy
veterán
PS3-ra is kiadják a Sacred 2-őt.
Nehogy már a konzolosok valamiből is kimaradjanak...

-
Vistaboy
veterán
A #107-ben linkelt képek most kerültek a PC Dome-hoz. Ugyanazok, így most nem linkelem még egyszer őket. Egyedül a hír szövegét másolom be:
"A CDV új képeket adott ki a Sacred 2: Fallen Angel című akció-RPG-ről, mely a harmadik negyedévben kerül majd a boltokba. A felvételeken jól látszik a környezet és a High Elf, Seraphim és Shadow Warrior kasztok, miközben felaprítják ellenfeleiket. A cselekmény egy húsz négyzetmérföldes területez zajlik majd, melyet kézzel alkottak meg teljes egészében. Lehetőség lesz "hot swap" kooperatív módban is játszani, melynél a játékosok aktuális számától függ az ellenfelek mennyisége és ereje."
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Mivel láthatóan senkit sem izgat még annyira sem a játék, hogy kommenteket fűzzenek a képekhez, ezért most a képes linkektől eltekintek. Inkább a hagyományos módon:
Mondjuk tényleg nem mondanak már semmi újat ezek a képek. Inkább egy videót vagy egy demót kellene már kiadni a tisztelt Ascaron-nak!

-
Szuperboci
senior tag
jöhetne mááár

-
Vistaboy
veterán
A Blind Guardian 3D Modelljei a Sacred 2-ben.
MOD: Remélem, ha meglesz az a bizonyos dal - ami az előzetes videóban is volt - , akkor aláfestő zeneként lehet majd azt is választani, mert elég szuper lett...

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)