- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Én vagyok a korrekt? Kvázi-tag létedre tudhatnád, hogy ez nem az aprók rovat. Ha meg ide írsz, akkor nehogymár megsértődj, hogyha reagálok rá.

-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
És az milyen lett? Biztos nincs benne miniszoknyás őrangyal...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Van az aprókba 6K-ért, azt se vitték még el...

-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Igen, gondoltam, rögtön oda is teleportáltam és... hogy a fenébe kell a térkép északi felét behozni??? Page up, nyilak, ki-be zoom nem működik... Help!
-
Djuree
félisten
válasz
ScouserHUN
üzenetére
hát hiba az xp alatt is van benne bőven

-
Djuree
félisten
válasz
ScouserHUN
üzenetére
kösz, megvan
ott volt az inventoryban egy csomó, nem tudtam mire jók így nem használtam el 
nektek volt olyan hogy megcsináltatok egy küldit és nem adja be? 2 is van ami meg van csinálva de aki adta odamegyek hozzá és még mindig olyan mintha nem csináltam volna meg
bug? pedig 2.10-es pecs fenn van,,,, -
mrzolee86
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
szétnéztem arrafelé és meglett

abban a félig lerombolt városban lehet elkezdeni a küldit, és nem tudom , hogy hagyhattam ki amikor egy nagyon fényes "napsugár" világítja meg a fickót aki adja a questet xD -
mrzolee86
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
köszi, amikor hazaérek a munkából majd jól szétnézek arrafelé =)
-
mrzolee86
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
hát köszi

szerintem elég fontos lehet, ezért én tuti emlékeznék rá
legalább 1 régiót tudnál mondani vagy várost vagy h melyik főellenség előtt után ?
valamire csak emlékszel
-
Sirandrish
legenda
válasz
ScouserHUN
üzenetére
persze...és mondom én sem sajnálom az igazán jó játékra a pénzt...csak előbb szeretném megnézni hogy ténylegesen milyen is valójában.
Én annyival egészitettem ki a nézetemet hogy akik güriznek 60K-ért azoktól én nem várom el hogy a fizujuk harmadát játékra költsék...
-
Sirandrish
legenda
válasz
ScouserHUN
üzenetére
jó persze akik ugy veszik a VGA-kat mint én a zsömlét azokon én is csodálkozok..én pl a 8800GT-t is már a kezdő ár töredékért vettem..28K volt...nálam a 30K a lélektani határ..annál többet egy alkatrészért sem vagyok hajlandó fizetni..már csak azért sem mert amit ma megveszek 50K-ért azt a jövőhéten már 25ért adják

-
Djuree
félisten
válasz
ScouserHUN
üzenetére
ez meg ugye a másik

ez olyan hogy nem elég autót venni. fent is kell tartani: kötelező szervizek, üzemanyag, biztosítások, műszaki, zöld kártya, stb. a kocsi ára nem vészes, fenntartani az igazi vagyon.
sosem értem azokat az embereket aki megvesznek egy drága kocsit, de egy fillérjük nem marad. fél év után adják el mert nincs pénzük a további költségekre. sok a felelőtlen ember... -
Flash Gordon
senior tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Az csóró gamer szitu kb. ezt jelenti: összespórolni egy-egy jobb cuccot, azt jöhet megen a zsíros deszka...
Há, Siranrish, megelőztél...

-
Sirandrish
legenda
válasz
ScouserHUN
üzenetére
nehogy azthidd hogy azt a 150K-s gépet egy havi fizuból veszik..általában 3-4 honap kuporgatás 1 jobb VGA...legalábbis nálam ez így van...bár a nagyon jó gameket(számomra) én pl megveszem origiba..amit tudok hogy nem unok el 2-3 honap alatt az itt csücsül a polcon DE!...nem én pl nem fogok 12K-t kiadni egy játékért amit azt se tudom milyen...jó demo-t néztem...jó volt..de abból nem derül ki számomra hogy mondjuk 10 vagy akár 20 óra játék után mennyire élvzezhető a dolog

-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Kipróbáltam 2 karaktert is, ez a terminátor fickó (templomőr...) nekem eléggé nem jött be, harmatgyenge első szintű útonállok akkorát belevertek, hogy potyogtak belőle a csavarok a mezőn... szerintem őt hagyom a fenébe.
Az inkvizítor volt a másik, az talán használható, de elég sok cuccot nem viselhet és még a felvezető mozija is bugos volt, valamint akkor kötelező a sötét kampány...
A többit még nem néztem, de végigpróbálgatom őket, mielőtt megkezdem a hosszú menetelés programot... nekem hiányzik a vámpír karakterem, azzal olyan szép rendet lehetett tenni (minden éjjel szintlépés).
Annyira nem gáz a magyarítás sem, meg kell szokni, hogy a kardok a "nyeles fegyverek", és minden ismeretlen bigyóra rázoomolni, hogy mi az, aztán kész. A demóban mondjuk volt mire zoomolni, itt most alig dobott tárgyakat.
A bugokról: mindjárt a főcím videón nálam nem volt beszédhang 5.1-ben (lenémította a centert), így az nem volt az igazi. Pedig a játék hangjai rendben vannak, lehet állítani pl. hogy mit jelentsen a surround. Nálam most úgy van, hogy a karakter legyen a hallgatói pocíció közepén, így ha körbevesznek, akkor nagy csatazaj alakul ki (arra a pár másodpercre, mielőtt elhalálozok...).
Aztán fura, hogy a hivatalos oldalon nincs link a hivatalos patch-re, pedig már hotfix is van hozzá. Ja és Vista alatt induláskor, meg betöltéskor is feljön az UAC, na ez tényleg zavaró.
Érdemes barátkozni vele, csak most meg már korán van...
-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Na erre gondoltam. Letöltöm az angol verziót és bemásolom a nyelvi pakkot. De most, hogy mondjátok tényleg nem jelent még meg se a UK se a US verzió.
A magyar hiszti meg olyan dolog, hogy egyrészt nem tudnak rendesen fordítani, nem lehet rendesen fordítani, PC és játék vonalon pedig 20 éve csak angolul olvastam mindent. A filmek botrányos, nevetséges szinkronját, a magyar hangsávok nevetséges technikai színvonalát nyílván nem kell ecsetelnem senkinek. A peccset húzom is le mindjárt, de akkor melyiket is??? Van UK verzió, akkor most azt? Mert magyar nincsen...
Szerk: sajnos igazatok van, a local könyvtárban csak hu_HU van. Akkor ez egy hónapig most így lesz, sírás vége.
-
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Rögtön tudnék cáfolatot írni, mert a Sacred Gold az eredeti Sacred x-edik fejlesztése, ennek ellenére még mindig tetemes hiba van benne.
-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Akkor holnap viszem vissza... szerintem kizárt, hogy csak a magyar felirat lenne fent a lemezen. Crysis alatt is tudtam az angolt választani. Az új meg már szinkronizált...
-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Én is meg fogom szerintem venni (mint kiderült 9e a játék mindenhol...). Emlékezzetek vissza az első része, az mennyire bugos volt már? Folyamatosan jöttek a javítások hozzá, azaz az első 3 hónap nyílvános és fizetős béta teszteléssel telt el. Valamint optimalizálatlan motor, sok-sok buta hiba. Mondjuk a legnagyobbat csak fél éve vettem észre: valami tetű 16bites másolásvédelem van rajta, így x64-re már nem megy fel...
Az angol nyelvű demo meg órák alatt egyszer dobott ki és szerintem kár warezolni, mivel napokat lehet játszogatni vele. Még minek kellene kiderülnie, mielőtt letöltöd és persze végig nyomod és letörlöd, azaz meg sem vetted, mert már minek, ha kijátszottad? Ez egy bőséges demo, nem fog meglepetés érni.
Egy Crysis-t megértek, az emberek 98%-nak 6 óra, erős gép kell hozzá, nem ér 12e forintot. A sacred nem ilyen. Egy jómunkásembernek este, munka után napi 2 órával számolva karácsonyig kitart a két kampány. Asszonypajtival egy kampány tart addig. Gyerekkel fél kampány...
Az első részben volt ilyen, hogy bejárt területek aránya. Kemény 1-2%-ot növekedett naponta... szóval semmi flame szándékom nem volt, 9e forintért tényleg sokat kell punnyadni a melóhelyen, de szerintem elég sok játékidőt kapunk ezért a pénzért és a demo mindent megmutat. Nálam 2 este után 7e-ren áll a játék, még 2 ezrest kell összeszednie a demónak és megy a rendelés...
-
frame>24
addikt
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Mi?! Már van hozzá javítás?? Én nem tudok róla...(2.10?)
De érted, az csesz fel, ma már semmit nem tudnak alapvető hibák nélkül kiadni!!!

Szerintem ne WoW-ozz többet!
---> link -
Sirandrish
legenda
válasz
ScouserHUN
üzenetére
a demo bugos nagyon..legalábbis nekem a német az volt..
-
tdd587
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Ja én is belőttem a grafot, hogy pont jó legyen... raktam rá élsimítást és (talán most először) jobb lett a kép tőle, mivel a százezer fűszál most már egységesnek tűnik és nem fűrészfogak sokaságának. Az FPS csökkenést nem vettem észre, se az 4xAA, se a free camera kapcsán, lehet CPU limitben vagyok erősen. Ami nálam látható gyorsulást hozott (főleg a nagyon zavaró min FPS-ek tekintetében) az az alaplapi DTS connect kikapcsolása, de akkor ugye nincs surround a digit kimeneten...
Még kerestem fogást éjjel rajta, és azt vettem észre, hogy olyan dungeon siege szerű a környezet. Azaz nagy a terület, de folyton egy 3-10 méteres folyosóban lehet csak mászkálni. Ebben az előző rész jobb volt. Ha ez így marad, akkor mindenképp visszalépés történt. Ezért is várom a sivatagos részt, ahol amerre a szem ellát... élőholtak kóborolnak...
A goblinok most is szemét ellenfelek, ha körbeállnak tizen combo nélkül nem megy a dolog... párszor sikerült is már elhalálozni, igaz következményét nem láttam a dolognak. A másik picit zavaró dolog, hogy az első részben olyan egyértelmű volt, hogy melyik fegyver/ellenfél miben, mennyit és hogyan sebez. Most egy osztott színes sáv van csak és nem világos, hogy mondjuk az adott champion-nak mivel érdemes nekiesni (akkor vált is a zene, de azért nem pörget rá az ember...). Találtam egy nagy alabárdot, most azzal... Az viszont jó, hogy 20 percenként lehet szintet lépni, ha folyamatosan terrorizáljuk a környék békésen sétálgató (?) lakosait.
4 óra játék után 6000-et most azonnal adnék érte. A maradékot még nem termelte ki a játék, úgyhogy nyomulok még a demóval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ott volt az inventoryban egy csomó, nem tudtam mire jók így nem használtam el 
bug? pedig 2.10-es pecs fenn van,,,,

--->