Új hozzászólás Aktív témák

• tdd587

őstag

válasz TazLeacher #584 üzenetére

Talán a karakter képernyőn a nevedre viszed az egeret és írja. Egyébként én kérdeztem pár hozzászólással előbb, és valaki mondta... olvassátok vissza.

Sajnos egyébként igazat adok neked. Teljesen céltalanul bolyongasz, egyszer csak vált a helyszín, ahol mindenféle átmenet nélkül valakik elküldenek megint A-ból B-be, aminek még csak sok köze sincs semmihez. Meg van egy boss és öld meg. Mert ott van és kész. Aztán mész tovább és megint. Sok nap után egy kanos hülyétől, aki szeráfokra recskázik megtudod, hogy az a sok szép kék cső nem egy PC modder reklámkampányaként van elhelyezve szerte a világban, hanem van valami célja. Aha. A főküldetésben még laza szálak sincsenek, azon kívül, hogy menjél tovább.

A cselekedeteidnek meg semmilyen hatása nincsen semmire. Megölöd a helyi élőholt királyt. Megmenekült a falu. Erre kimész a kapun és ugyanúgy ötösével portyáznak az élőholtak mindenhol.

Én is arra számítok, hogy ha visszaülök elé (már egy hete nem tudtam rávenni magam, a sivatagi unalomnál besokaltam), akkor elmegyek délre, meg még a szigetre és egyszer csak kiírják, hogy vége. Megnyerem, de úgy érzem nem az újrajátszást.

A játék előnyeit persze nem tagadom, lásd korábbi hozzászólásaimat. De ez a céltalan mészárlás, amit mindenféle kihívás nélkül csinálok "játék" címén... legalább fejlődni volna érdemes, de azt is minek, ha mindenki pont olyan szintű, mint én?

Kellenének mod-ok vagy nehezítések hozzá, mert legutóbb már 450+250 gyógyitalom volt. Tudom, menjek egy szál tangában, gömbök nélkül és akkor megcsapnak majd rendesen. De ha még a tárgyakat sem gyűjtöm, akkor mit?

Új hozzászólás Aktív témák