Új hozzászólás Aktív témák

• tdd587

őstag

válasz Vistaboy #531 üzenetére

Tegnap én is találtam végre kemény ellenfelet a skopió bajnokok személyében. Pikk-pakk taposni kellett a space-t, nehogy kinyírjanak...

A képernyőmentésekre reagálva: úgy látom te sem használod ki, hogy 4x3 gömböt tudsz felhasználni egyszerre, amik közül egy rekesz lehet mindig aktív. Nálam pl. van egy rakat tűz, méreg, mágia és fagy. Ha olyan ellenfél jön, hogy egyáltalán számít az ellenállás, akkor beváltok arra (van rá gyorsbillentyű) és mindjárt nem vernek le, mert drasztikusan feltápolom a védelmet. Ez ugye azért működik, mivel a legtöbben egy valamiben jók csak. A pók/skorpió pl. 100% mérgez, nincs is fizikai támadásuk, ezért a bőven 1000 fölötti páncélom 3 méreggömbbel is leesik 300 körülire, ami 50. szinten a nevetséges szintjén mozog és már lehet is hörpölgetni, ha megcsapnak.

Ekkor tértem át a 28. szintű meteorzápor+lángvihar rendszeres használatára, ami a bajnok fazonokat is kedvesen megbuksizza, egy lépésben. Nem hátrányként látványos és hangos módja a tömegoszlatásnak...

Új hozzászólás Aktív témák