- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
helion25
csendes tag
Hali
Én a helyedben azért megpróbálnám csökkentett módban uninstallálni és mikor kéri, manuális deaktiválást választani, ahol kapsz egy revoke kódot amit fel kell írnod
Ugyanis ha nem tudod, akkor írni kell a securomnak vagy az ascaronnak hogy deaktiválják neked a szerveren a játékodat.
Mivel a manuális deaktiváláshoz is kell uninstallálni, mert akkor ad neked a program egy revoke kódot, ami kell hozzá.
-
pigatt
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha összeomlik a rendszerem tehát nem tölt be a win mondjuk kékhalál miatt és fent van a játék, akkor új rendszeren, hogy lehet inaktiválni???? Nem történt meg ,de majdnem!
-
pigatt
őstag
Hi!
A havas rész hol van és, hogy lehet oda eljutni???
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
haggyuk.már nem lényeges!!megoldottam.....

-
- = Zk = -
félisten
hatalmas üdvözlet néktek

vanegykis gondom a játékkal....de őőőő..nem bolti...és itt zárnám is mondatomat,mielőtt segbedurrantás lenne!...aki segitene,kérem PÜ felém ez ügyben....

-
helion25
csendes tag
A zárt hálózat az épp azért zárt, hogy a játékosok ne kontárkodhassanak bele.
A szerveren tárolodnak a karakterek fájljai, te nem piszkálhatsz bele.A gépeden tárolt karakterfájlt nem tudod átmásolni a szerverükre. Magyarul nem lehet.
Zárt neten csak zárt neten fejlesztett karakterrel lehet játszani. Ezzel részben a csittereket is kizárják.
Mondjuk zat nem tudodm, ami a Sacred 1-ben volt funkció, hogy a closed karaktert lementhetted a gépedre (vissza természetesen nem) most a 2-ben már miért nincs.
-
pigatt
őstag
sziasztok!
Zárt online hálózatra, hogy lehet átvinni már meglévő karaktert?
-
helion25
csendes tag
Előre is bocs az OFF-ért...
de árulom a videókarim, ha kell vkinek szoljon :-)
-
pigatt
őstag
Megvettem eredetben a game-et így megjavult a karakterem mostmár kezeli normálisan.
-
proci985
MODERÁTOR
rossz a következtetés. el is mondom miért:
átértem platinium wastelandsra. ha már ott voltam, akkor összeszedtem az ascaronos arcokat... és mivel egyikük éppenséggel a gépház második szintjén kempel, hát lementem a gépházba. ott jött az ötlet: menjünk le a főellenfélhez, max nem kell mégegyszer bejárni fél wastelandsot (közepén lévő monolith mellett van egy térkapu, és azért az eléggé messze van). ha meg közben halok, hát ij, max mégegyszer lemegyek a something wonderful után.
a főinkvizítor megint ronda volt (de erre számítottam), lent a bossok közepesen, viszont már adtak el +7skilles gyűrűt is. na, sikerült halál nélkül platinium, örvendjetek velem

és akkor már nézzük meg niobot is (úgy néz ki a német verzióban van niobium, vagy nemtudom
). kis serám 87es, jönnek az első ellenfelek... lvl111. anyád, a big machineban még csak lvl98asok voltak. ugye 10-12 szint különbség egy jól megépített buildal ésszel játszva nem vészes, 24 az már úgy problémásabb. hm, 2 lövés kell a bringadoknak is... nem lesz ez így jó. viszont, a 100%os pontosságom stimmel, átlag ellenfél 25%al talál el, ez se veszélyes. akkor irány az első város, meg akkor már az elf főváros. na mire oda eljutottam, az ellenfelek szintje 115re ugrott. értsd, 28(!) szinttel voltak fölöttem. találati pontosság 95% fölött, de a championok már 40% körül ütöttek meg... ami 3-6ks dammal eléggé veszélyes. főleg, hogy a zombiknak a csatornában már 6 lövés kellett (18k life!), a champion zombiknak meg kb annyi, mint egy 87-92es actbossnak/sárkánynak... finoman szólva is életveszélyessé vált a helyzet. mire eddig elmentem kb 20perc alatt, már túl voltam két halálközeli élményen. ja és az item drop 111-115 között mozgott, ami kb annyit jelentett, hogy semmit nem tudtam használni abból, ami esett (olyan 108 körül lehet a használható max). összehasonlítás képpen a nameless bossokat 94%al ütöttem meg és nekik 45%os találati arányuk volt...és mindezt úgy, hogy a bfg szerámat nagyon eltaláltam fejlesztésre, valamint ez a build az egyik legkiegyensúlyozottabb és legbiztonságosabb (ranged, gyors futás, sok evade és a divine armour, ami valszeg a játék legbrutálisabb def skillje). gyorsan mentem is vissza platiniumra.
a dologhoz tudni kell, hogy platiniumra olyan lvl75 környékén értem át. thylisiumig sétagalopp, utánna a legkeletibb elf városig már picit problémásabb, a sivatag nehéz, a dzsungel pedig baromi nehéz volt (mentem ugye a switchhez). serával általában thylisium után kapásból megyek is a keleti elf városhoz (a kék quest vonal miatt), na ezt most nem mertem megjátszani... ott olyan 120-125ös ellenfeleknek kéne lenniük számításom szerint, amik ellen esélyem se lenne.
viszont, egyenlőre úgy néz ki, hogy szinteződök még kicsit, aztán a build elég lesz niobra is. 10szeres túlerőben, egyedül? hát, ez azért így nem teljesen igaz... nem bronzból kell kiindulni, nem is ezüstből. ott is vannak pár parás pillanatok (even more demons mindig az
), de később tényleg sokkal rondábbá válik a játék, még ha el is találod, hogy mit mire kéne rakni. elszúrt fejlesztéssel goldon nem lehet már átjutni... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Szuperboci
üzenetére
nem, bőven kevesebb
csak néha előveszem pihenni
igazából diablo2őt most picit pihentetem, de ugyanazzal az enthusiast személettel álltam a dologhoz, ami súlyosbjtja a dolgokat
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
igazából nem feltétlenül, de nagyon sok múlik azon, hogy merre is szaladgálsz és főképpen mennyit. meg hogy mennyi skillt is nyomatsz folyamatosan.
pl ott a 77es sorcom, fireball, meteor, fire nova(?), fire imp, fire armour, thunder ágas regen buff skillekkel, és minden skill max fölött van.
meg ott a 85ös bfg serám, pelting strikes és dashing alaricity 50ponton, "futás" 40en, archangels wrath 40, divine armour 60, wardning energy 30 (de csak 83mas szint óta tudom használni, és a sivatag déli részétől kezdve használhatatlan... addig jó viszont, mert nem kell 40senként recastolni, mint a divine armourt... a kettő együtt nekem eléggé bugosnak tűnt, bár még a wardningból csak az első erősítő kapott pontot... szép és jó a 22k(!!!) shield armour 1120as regennel, de ha mindkettőt használom, akkor furcsán gyorsan fogy... a divine armour 30.2ses recast ideje a 720as regennel, 12ks lifeval és 100% absorbbal többet ér... viszont a wardning energyt azonnal lehet recastolni bármennyiszer, szóval jó, ha buffban egy gombnyomásra ott van, mentett már életet), és persze a 90pontot kapott BFG (72es szint, 149es ilvl, +200körüli ranged weapon...).
más:
a BFG sera viszont egyre inkább durvul. most vagyok vele negyedik nehézségi szinten a déli tengeri szigeten, hát enyhén szólva megural. egyrészt ott a 320as ranged weapon, másrészt a tigrisen 10k life és emellett 12k divine armour, harmadrészt átlagos ellenfeleket 100%ban találja (bossokat 92-100 között, ghostly gargatuanokat és fen fireokat valamiért csak 60 körül... a repülő actbossnál is megvolt a 92%
) és az ellenfelek olyan 18-25% között találják el (45fölött actbossok se). erre jön a 8k dam, tehát 1hitel. championokra vagy pelting+dashing combo, vagy a jó öreg területre ható archangels wrath, kétcsövű fegyverrel. lovaglás miatt a tigris folyamatosan fejlődik a szerámmal, most éppen 108as. +27%os evade, +def, +life, egész jó;> ja és ha pocsolyába (vagy t-energybe) lépek se lesz sáros az új cipőm;> ja, BFG damja (ültök?) 600-700 jelenleg alapból. erre jön még a pierce, a critical, meg úgy általában minden (van egy olyan érzésem, hogy DPS szempontból is élvonalban van... kérdés, hogy mennyi is a lövésanimáció hossza, ld dryad köpőcső 2fpas sebességgel... 1 pontos peltinggel/dashinggal/archangellel lehet, hogy eszméletlen sebzéseket lehetne vele kiosztani). ja és találatkor robban. ugyan nem nagyot, de a mocsárban a bossnál egyszerre egyhelyen előjövő csontvázhadakat két lövésből tudtam mind kiteríteni... jött is az xp rendesen
. ja és ranged. magyarul nem kell közl menni az ellenfelekhez. az almost godlike sárkánya meg se bírt sebezni, szépen távolról leszedtem. az even more demons volt egy kicsit para, mert 10s alatt lehúzták a pajzsom minimálra, wardningom még nem volt, aztán kellett 20mpig futkároznom, amíg tudtam recastolni... aztán kaptak két lövést, maradt 2, onnan meg már egyszerű volt. másrészt viszont tény, hogy több +def és +chance evade itemmel felszerelve nem lettek volna ilyen bajok, de nagyon rámentem mostanában +skillre.lassan átjutok 5ödik szintre, aztán ott majd kiderül, hogy mennyit is ér a gyakorlatban.
-
L_ajos
őstag
Kicsit nekem jobban tetszik

Amugyan, torrentról

-
frame>24
addikt
válasz
Szuperboci
üzenetére
Öhöjj, megvilágosodtam, mint szentjánosbogár a lámpaboltban!

Na, akkor már csak egy bajom maradt, mielőtt bótba mennék, itt írják alább a srácok, hogy a legújabb patch-el ilyen felbontás + textura issue-k vannak, pláne ATi kártyákkal, és ugye nekem HD4850...

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Szuperboci
üzenetére
Pontosan ez a lényege a dolognak, köszönöm.

Az eredmény természetesen nem ugyan az, hiszen aki az elején elkezdi tolni őket, annak olyan 30-40-edik szint környékén simán lesz egy 20-30 pont lemaradása.
-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
1. Kérdés:
Hogy lehet az extra textúra pack-ot NEM a C:\-re tenni?2. Kérdés:
Melyik patch-ban javítják azt, hogy az erősítés skillek ne hosszabbítsák az összes cooldown-t, csak a saját fájukét?Amúgy én Inkával játszom, és a villám-lökéshullám kombó nagyon menő

-
Szuperboci
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Rosszul értelmezted szerintem.
Egy az egybe csere esetén 125k ba kerül runát cserélni,feltehetőleg az elején az nagyon sok pénz lesz,és nem fogsz kiadni annyit érte hanem még mellé pakolsz 3 runát és akkor 4 az 1 be megy.akkor már csak 5k.Viszont igy 3 runád elveszik.Késöbb annyi pénzed lesz hogy 1-1be mehetnek a runák és jol fog jönni az a plusz 3 runa amit az elején elpazaroltál volna.
Én igy látom.Ha meg találsz olyan runát amit pont használnál azt benyomod.ennyi
Én is elrontottam mivel első karakterem és csak ismerkedtem a játékkal,megnéztem melyik skillre érdemes adni,igy van pár feleslegesen elosztott skillem.Mondjuk ezt a lvl34 est már nem fogom újrakezdeni. -
frame>24
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kicsit visszaolvastam a topikban, és nem értem a következő hozzáállást:
"Tipp: az elején ne cserélgess rúnákat. A játék elején minden küldit végig lehet nyomni simán "ökölharccal". Viszont olyan 15-20 szint körül majd eljutsz oda, hogy semmi értéke nem lesz a pénznek, és fel fog vetni a soka arany. Logikusan az elején, amikor nincs az embernek pénzze, simán odadob 3-4 rúnát egyért cserébe, később meg veri a fejét a falba, hogy milyen jól jönne most az a pár rúna, mert pénzed van dögivel, rúna meg alig."
Nem tök mindegy, hogy már az elején kezded el költeni a pontokat (rúnákat) a képességekre, vagy később? Ugyanis mindenképp meg kell tanulni egy rúnát ahhoz, hogy, bírj egy adott skillt (mesterséget, vagy hogy hívják ezen játékban, mert van "másik" skill is).
Érted, mennyivel jobb, ha csak - mittudomén -, 20. szinten nyom egy dologra, amit addig nem használt, holott, ha előbb megtanulja, már akkor, jóval előbb tudja használni...
Az összesen talált rúnák száma ugyanannyi, függtelenül attól, hogy mikor költi el...
Szóval:

szerk.: a lényeg úgy is az, hogy már az elején is aszerint cseréled a rúnákat (azoktól szabadulsz meg), ami számodra haszontalan, a tervezett képességekre cseréled, tuningolod...
-
tdd587
őstag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Az apróban 4e és 6e-ért is van (ez utóbbi valószínűbb), galaxisban január 30-ig érvényes még az internetes kedvezmény, ott továbbra is 9e.
-
pigatt
őstag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Még nem vettem meg, akkor amíg meg nem veszem addig felejtsem el a 36-os karaktert.
Csak ne lenne ilyen piszok drága.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy lett még egy vinyóm és arra telepítettem fel a sacred 2-őt, tehét más meghajtóra mint eddig volt és bemásoltam a mentésemet a megfelelő helyre és nem nyitja meg azt a karakteremet hanem kiép win-be, ha új játékot kezdek akkor megy. Hogy tudnám a régi karakteremet használni? Fontos lenne, mert egy 36-os Szhadow Warrior-t nem akarok eldobni.
Köszi.
-
bim
veterán
válasz
Szuperboci
üzenetére
A képek most bejöttek.A menüs kép nekem jó egyelőre.Nem is tudom neki álljak e a játéknak.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Szuperboci
üzenetére
jah, nálam a térkép bugzik összevissza, meg néha eltűnnek a hidak
meg néha a főszörnyek egy részei. a láthatatlan octopus pl eléggé vicces volt, ennél már csak a láthatatlan nameless guardianok voltak rondábbak
hm, ötletekért köszönet.
lassan majd énis csinálok képeket a nehézlovas íjászszerafinról... asszem BFG a legjobb fegyver a játékban. 82es szinten 145ös BFGvel szaladgálok, erre jön a 300+os ranged weapon. és 500-600as alap dam;>
-
Szuperboci
senior tag
4870 hibáról nem tudok mert nincsenek meg már a képek.majd csak jó lesz képfeltöltés.hu.
Skill:
skillPár srceen:
-
Szuperboci
senior tag
8.10.11.12 mindeggyikkel probáltam,windows resti is volt,akkor ment egy két napig normálisan,aztán "elromlott".Írtam hivatalos sacred2 forumra is,ott is csak annyit tudtak írni hogy elég sok texture hiba van ATI HD kártyákkal.Szinte mindenkinek más fajta jön elő,és nem igen lehet vele mit tenni.
A gigapackot szerintem nem érdemes feltenni ,szinte alig vehető észre különbség,ellenben eléggé csökken az fps.Elméletileg a deluxe sacred2 höz jár ami ha jól tudom 14-15 ezer ft,de nevesebb "mag" megosztási portálokon is megtalálható.
A képek nekem se jönnek be,felrakom egy másik oldalra őket,szerintem nem fog beleférni ebbe a szerkeztésbe már
-
bim
veterán
válasz
Szuperboci
üzenetére
Valamiért nem működnek nálam a linkek.
Majd hajnalban meglesem újra. Érdekelnek a hibák.
Melyik katával nyomultál akkor amikor hibák voltak?L_ajos: honnan lehet letölteni ezt a gigapackot?

-
Szuperboci
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Valahogy így néz ki a skilleolosztás egyenlőre lvl 34 en.
Amiket bekarikáztam szerintem azokra érdemes adni.De ez csak egy magánvélemény,első karakterem.A villámlánc nagyon jó tömegekre , kegyetlenül sebez,utána meg a tömör örvény szétrobbant midnenkit

Ha valami böszmébb jön akkor a kivégzéssel simán lehet apritani,most olyan 1200 körüliket ütök vele.Egyedül az zavar hogy nagyon hamar meghalok
van ösz visz 1300 hp m.Mivel 3 an toljuk haverokkal,5-6 szintel nagyobb ellenfelek jönnek és azok ütnek 200-300 okat.Na már most ha körbeállnak meg lőnek is nagyon hamar végem van. -
bim
veterán
válasz
Szuperboci
üzenetére
Lehet tudni milyen texturahibák jelentkeztek nálad? nem kezdtem el játszani vele de érdekelne a dolog.Esetleg nem mentettél screent róla?
proci985: textura pack?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Szuperboci
üzenetére
izé, textúrapakk fentvan? nem lehet, h az a baj, hogy kifutott a 4870es az 512 mega memóriából?
mire fejlesztetted az inkvizítort? gondolkodok énis egyen, de nagyon nincs ötletem, hogy mivé is kéne nyomni.
amin gondolkodok:
- strategy lore (ez alap közelharcosnál)
- polearm/staff lore (kétkezes build;>)
- armour lore (ez alap)
- concentration (vagy mifene... a kombóerősítő skill, +dam, -regen és egy skill is kombó;>)
- constitution (asszem ez a +life illetve csata közben life regent adó skill)kiegekből bargaining+kovácskodás. enchanted perception jó, de a bargaining megoldja a problémák jórészét, god skillre annyira nem lesz szükségem remélhetőleg, lovagoltatni nem akarom, potionok jelenlegi 80as szera alapján teljesen feleslegesek.
ez eddig 7. ebből kéne még 2 focus (felső és alsó tabra), meg egy lore (valszeg a felsőre). vagy talán még a combat reflexes lehetne érdekes, de kérdés, hogy érdemes e vele foglalkozni.
meg hallottam ilyeneket, hogy 2.34nél magasabb nehézségi szinteken 1épségre viszi le pár boss a hp poolodat, ezzel valaki találkozott már? nem akarok HC karit, de ettől eltekintve is veszélyesnek tűnhet a dolog...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Szuperboci
üzenetére
Nagyon helyes üdv a zöld oldalon.

-
TazLeacher
nagyúr
A Sacred2 kb. 100 óra játékidő. Mennyit játszol naponta? 2 órát? Az 1,5 hónap. Ha másfél hónap alatt nem tudsz összespórolni 4-5K-t megint 1 játékra (napi 100 Ft-ot kell elrakni), akkor talán el kellene gondolkozni, hogy el kéne menni dolgozni. Ja, hogy rögtön 10 játékot akarsz venni? Akkor nem pénzed nincs, hanem kicsit telhetetlen vagy...
-
helion25
csendes tag
nézd, nem veszek meg 10 játékot
kb évente 2 játékot veszekha ilyen kifutott verziósat veszek 2-3-4e-ért akkor van hogy többet..
de nem is kell több
nem ez az életem
ami tetszik zat megveszem...de nincs a gépemen egyszerre 2-nél több game felinstallálva..nem kell nem is lenne rá időmamugy meg attol mert nincs pénze valakinek valamire, akkor már el kell lopni?
ezt sehogy sem lehet igazolnide amugy nem vetlek meg vagy ilyesmi, nem is nézlek le
csak ne hozza senki ide a warezt erre a forumra
aláirásomrol meg annyit, hogy kb 4 éve nem fejlesztettem a gépet
végre tudtam venni normális dolgokat
a Crysis Warhead még igy is akadozik 1680*1050-ben...uhogy egyelőre nem is vettem meg, majd ha olcsobb lesz..... :-DDDpl a Dead space-re is várok még hogy lemenjen az ára, kiprobáltam és kurvára bejött
/B
-
Belus85
tag
válasz
helion25
üzenetére
Kár is vitázni csak te mesevilágban élsz. És még annyit hozzáfűzök hogy 23 éves vagyok de 4 éve nem votlam bulizni és amikor elmentem akkor is csak 2-3 ft költöttem egész este.
Most mondod hogy 1 játék nem sok 9000. J elhsizem de pl10 játéknál az már 90-n. amit jobb dolgokra lehet költeni.
A másik meg az hoyg ezeket a játékokat kijátszod és utána nem nagyon veszed elő.....
ne lopj.. pffff.... erről lehetne vitázni.... gondolom te csakis eredetibe nyomsz mindent..
és az aláírásod elárul mindent... nem vagy csóró

-
bajusz15
senior tag
helo
annyit kérdeznék h akkor a reloaded-es verzióra fel lehet rakni a patch-eket?? mert én valahol ezt olvastam..
mert ha igen, az nagyon jó lenne, mert én még 2.12-es patchel tolom

sorry a warezért
-
proci985
MODERÁTOR
valaki van már niobiumon?
végigcsináltak az empty office questet... hát olyan 15-20 szintlépés (bár a4től párhuzamosan ment questtel) lett a vége. meg baromi sok idő...
viszont 76os a BFG nehézlovas serám, 4k sima lövés dam, 230as ranged weapon, 137es BFG, 10k divine protection, 7k life... vuhuhuúúú
even more quest démonok se tudták lekapni pajzsom, almost godlike sárkánya se (pedig oda hátas nélkül kellett mennem:s), szal egészen jól alakul a kislány. sőt, már forest guardian is hal másfél perc alatt, pedig ő húzós. -
hegege27
csendes tag
De ha nem is akarsz várni egy évet akkor, akárt meg is lehet venni úgy mondva "használtan". Én is úgy vettem meg megjelenési árnál jóval olcsóbban. És azóta is szépen nyomon vele csak kicsit körül kell nézni, pl itt is mert én is a Prohardveren vettem

Csak egy ötlet és mindjárt nincs semmi bajod a jétékkal

-
helion25
csendes tag
válasz
helion25
üzenetére
Mellesleg türelem rózsát terem. Ha tényleg annyira nincs zséd, vársz fél-1 évet és tuti 2-3-4 ezer forinttal kevesebb lesz minden.
Én is így tettem több játék esetében. Főleg FPS-eknél, amiknél általában nálam legalábbis 1 végigjátszás (max 2 ha egészen jol lehet több módon játszani vele) ami élvezhető.
Ez esetben pl 14 óra tiszta játékidő esetén mondjuk egy Crysis-nél nem éri meg az új árát.
És ekkor még egy elég élvezetesen 2 végigjátszásos játékot mondtam.Így vettem meg pl a Doom 3-at is 4000 Ft-ért. Újonnan 13000 volt.
-
helion25
csendes tag
Csak Jer1cho-t tudom ismétlni énnis. Nem kell a híradástechnikához elkalandozni.
Maradjunk a játékoknál.Pl megteccik ajátékboltban egy távirányitós auto. És sok ember játszik olyannal.
De neked nincs rá pénzed. Ellopod??Az internet és a számítástechnika szabadságával persze vissza lehet élni. nem ugy mint egy fizikai bolttal. Ettől még lopsz.
Bevallom én is töltöttem már le drága játékot, de szigoruan csak kipróbálásra, mivel normálisan kipróbálható demo csak igen kevés játékhoz van. Ami nem tetszet azt még aznap töröltem, ami tetszett, azt meg megvettem. A kalóz példámnyok ugyis tele vanak hibával és a peccselés is egy macera. A teljes élményért jobb az eredeti.
Arról nem beszélve, hogy az Ascaron nem egy nagy cég. 3 évig cisnálták et a játékot. Kb 100 alkalmazottal. Nem kell gazdasági gurunak lenni, hogy legalább megbecsüld hogy az ár ami kérnek érte arányban van-e vele. Hát sztem simán.
Vannak divatjátékok amik persze csak a nevük miatt 13e Ft-ba kerülnek, pl Red Alert 3, ami ráadásul egy kalap szar nulla újítással és kreativitással.
Emellett a Sacred 2. 9000 Ft-os ára igazán nem sok(lehet már olcsobb is talán igy januárban??). Szerintem. Ennyit még ha csoro az ember akkor is elbulizik 2-3 este.
Kár is ezen vizátni. NE LOPJ!

-
bim
veterán
Hy guruk!
Az angol verzót magyarrá lehet tenni valahogy?

-
tdd587
őstag
A fórum alapelvei között van, hogy a warezra haragszunk és még csúnyán is kell nézni és toppantani, ha megtudod valakiről, hogy lewarezolt valamit. Az sem segít, ha csak kipróbáltad, vagy ha végig is játszottad (pár óra alatt ugye) már le is törölted örökre.
Szóval haragudj te is velünk minden warezolóra, haragudj a torrentezőkre, az internetre meg a világra... és ha valamit nem veszel meg, akkor ne reklámozd. Senki nem fogja megtudni.
-
Belus85
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A továbbiakban hanyagolni fogom de nem értem miért baj. A felhasználók 90 százaléka így nyomja.....
Ha neked van mindig 10 ezer forintod játékra az a te dolgod de nekem nincs.

-
hegege27
csendes tag
-
Belus85
tag
válasz
hegege27
üzenetére
Hát most már felment csak először pathelni kellett utána crackelni
a pathelés kimaradt..
És játszottam is már kicsit vele . Katonát választottam és egy kérdés hogy lehet fegyver használatot fejleszteni? mert 5. szintem vok de pl egy 4 . szítű kardot nem tudok használni....

-
Belus85
tag
úú Már alig várom hogy játszhassak vele
de még most sz@p@k a telepítéssel... 
-
hegege27
csendes tag
Sziasztok
Gondoltam bemutatom az én kis Templomőrömet
Igaz még elején vagyok, de nagyon már senki sem üt meg
Csak azt nem tudom mi legyen majd a maradék két képesség amit még felveszek? Eddigi képességeim: Páncélismeret, védelmező energiaisemeret, kardhasználat, koncentráció, Jámbor templomőr fókusz, elveszett fúzió fókusz, Taktikai ismeretek, Hatékonyabb észlelés.
Ha ebben tud nekem valaki segíteni annak örülnék
-
Belus85
tag
Most töltöttem le majd holnap kipróbálom

-
helion25
csendes tag
Igen, nálam is van. De elég furcsa.
Ha egy kicsit nagyobb akezelőfelület az még nem bizonyítja hogy a felbontás rosszabb. Lehet hogy kicsit átalakitották a kezelőfelületet.
Nálam viszont konkrétan 1-2 helyen kint a menüben de bent a játékban is "crash"-el a felbontás, és 2.34 előtt nem volt ilyen. Amikor ujraraktam ajátékot direkt ujra kiprobaltam 2.31-gyel és ott nem csinálta. Ujra felraktam a 2.34-et és csinálta.
Ezt a crash-elést ugy kell elképzelni hogy a képernyő bizonyos részein foltokban olyan mintha az egyel alatta lévő felbontás lenne beállitva. Kb ilyen 0.5 cm2-es területeken.
Főleg betűkön látszik, amikor bezsélek egy npc-vel és irja a szöveget.
1680*1050-ben játszok full grafikán, és ezekben a foltokban olyan mintha 1440*900 lenne.
Furcsa nagyon... és mondom előtte nem cisnálta -
pigatt
őstag
Tud már valaki valamilyen fix-et a 2.34-es patch-hez amivel visszaáll a felbontás???
-
helion25
csendes tag
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-)
de akkor még az volt, na... :-) -
proci985
MODERÁTOR
hm, ennek is ilyen hülye másolásvédelme van?
akkor alszom még párat arra a collector's editionre, pedig nem is drága, supportjuk is jó, patchelik is rendesen, meg maga a program is talán a tavalyi év egyik legjobbja, minden tekintetben. -
tdd587
őstag
válasz
helion25
üzenetére
Na király, a telepítési limitet (5) a Spore és a Red Alert 3-mal kapcsolatban olvastam, meg talán a Bioshock körül volt valami mizéria. Nem tudom ezekből mennyit vontak vissza azóta a felháborodás okán. Szép és undorító ez a DRM, el kellene gondolkodniuk, hogy most akkor ki van kiért...
-
helion25
csendes tag
Nos, megoldódott a dolog. A probléma vagy az volt, hogy az internetkapcsolatom egy pillanatra szakadhatott, amikor deaktiváltam, vagy a szerver nem mentette el hogy deaktiváltam. Pedig kiírta hogy "revocation succesful". No mindegy, visszaírtak hogy
manuálisan deaktiváljam (revocation) mert a szerver azt mutatja hogy nem történt meg.
Uhogy szerencsére mivel megvolt még az aktiválás visszavonási kódom (pedig majdnem letöröltem előtte idegességemben), uhogy manuálisan sikerült a deaktiválás így tudtam aktiválni utána ujra.hát igen, első nap elég szar hangulatom volt...de már másnap este megoldódott szerencsére :-)
úhogy most tolom ezerrel..hehe -
HGulyu
csendes tag
Hello
Most lett meg a game de lenne egy problémám. Az miért lehet, hogy ha én csinálok zárt hálozaton szervert akkor haverom nem látja/találja ha ő csinál akkor meg én nem? -
helion25
csendes tag
válasz
helion25
üzenetére
Ezt írta ki:
"Az aktivációs folyamat megszakadt.
Túl sok aktiváció történt egyszerre több PC-n, vagy túl sokszor került újraaktiválásra ugyanaz az aktiváló kulcs egy PC-n. További aktivációk nem lehetségesek.
Keresd fel a honlapunkat, ahol a lehetséges megoldásokról olvashatsz: https://support.securom.com/PAunlock/?c=1300"
természetesen utánaolvastam, és az egyetlen megoldás írni nekik hogy megemeljék a 2 limitet magasabbra. :-(((((
-
helion25
csendes tag
Újabb gond! Ezt a témát írtam a Sacred 2 magyar fansite forumra is, felháborító!:
"Felhívom mindenki figyelmét egy ujabb problémára amivel megkeserítik a játékosok életét. MAXIMUM 2-szer LEHET AKTIVÁLNI! Szal aki nem akar a Securomékkal e-mailben kommunikálni, az másodszorra már NE szedje le a játékot!
Én már 2-szer uninstalláltam a játékot. természetesen rendesen deaktiváltam mindkét esetben.
Azonban 3-adszorra nem engedte újra aktiválni, kiírta, hogy elértem az aktiválási limitet, írjak e-mailt a Securom supportnak hogy mehgemeljék az aktivációs limitemet.Hát ez felháborító!! Úgy gondolom, hogy annyiszor installálom fel-le a megvásárolt játékomat ahányszor csak akarom.
Általában 4-6 havonta újra szoktam telepiteni a windowst a tiszta rendszer és gyors működés érdekében.
Most akkor majd 4 havonta e-mailt kell írogatnom a Securomnak, hogy emeljék a limitemet??????hát ez nevetséges és felháborító
imádom ezt a játékot, de ez megöli az egészet.... :-(
elmehetnek a faszba kurva ideges lettem most nem fogok játszani pár hétig...illetve nem tudom mikor válaszolnak az e-mailemre a probléma megoldása érdekében -
helion25
csendes tag
Hali, ilyet nem tapasztaltam, azonban a felbontással gondolk vannak a 2.34-es peccs után.
Nekem wide monitorom van, 1680*1050-ben játszom, de most a peccs után a képernyő bnéhány területén ugy néz ki a játék mintha azokon a területeken csak 1440*900 lenne a felbontás. Ez főleg kint a menüben látszik, meg a betűkön. Sztem erre biztos lesz vmi hotfix...vamit elbasztak
amúgy az uj havas rész nagyon tetszik, és már találtam is egy ujfajta setet az Inkvizitornak. :-)
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Más is tapasztalt olyat a 2.34-es patch felrakása után, hogy jóval nagyobb lett a kezelő felület??? Mert 1600x1200-ban játszom és az új patch óta olyan mintha 1280x1024 lenne de nem az.
Köszi a válaszokat.
-
Ateszzero
őstag
köszönöm a segítséget,már megoldottam!!
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok!Óriási problémám van!feltettem az angol verziót,ment i.Rátettem a magyarítást,ment is ,de a főmenüben már ugyan nem voltak betűk!,de sebaj.
Ma reggel már a játék közben sem voltak betűk.Leszedtem,és újratelepítettem,de valami ilyesmit ír ki.
Hogy hogy nem találja?????!!!!
Hát frissen van telepítve!!!!!!!!!!!!!!!!!
.Jó.........Leszedtem megint,újra feltettem, megint ugyanaz a hiba!!Már ezzel ment el az egész napom!!
A fejem meg csak úgy füstöl mint a gőzmozdony!!!
Help Help Help Help Help!!!!!!!!
Naggyon szépen kérem segítsen már valaki -
proci985
MODERÁTOR
válasz
helion25
üzenetére
körülbelül hasonulnak. ami vagy egy szinttel gyengébb, vagy max két szinttel erősebb ellenfeleket jelent. nem tudom van e határ, mindenesetre 72es ellenfelek mászkálnak a 70es elf leányka mellett... 75 a cél, utánna már végre gyúrhatok defre is, mert nem kell annyi pont az allskillre a lorek miatt

-
TazLeacher
nagyúr
Sajnos az utóbbi időben nem volt időm játszani, de hamarosan újra jövök. Látom kint az új patch. Sirály. Este szerintem újra feltolom a gamet, holnap meg már lehet játszom is. Midnenkinek jó szórakozást addig is.

-
Szuperboci
senior tag
[ho ho hóó megjött a télapó]
Haverom megcsinálta a karácsonyi küldetést
jutalma nem egy jelmez ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). kis serám 87es, jönnek az első ellenfelek... lvl111. anyád, a big machineban még csak lvl98asok voltak. ugye 10-12 szint különbség egy jól megépített buildal ésszel játszva nem vészes, 24 az már úgy problémásabb. hm, 2 lövés kell a bringadoknak is... nem lesz ez így jó. viszont, a 100%os pontosságom stimmel, átlag ellenfél 25%al talál el, ez se veszélyes. akkor irány az első város, meg akkor már az elf főváros. na mire oda eljutottam, az ellenfelek szintje 115re ugrott. értsd, 28(!) szinttel voltak fölöttem. találati pontosság 95% fölött, de a championok már 40% körül ütöttek meg... ami 3-6ks dammal eléggé veszélyes. főleg, hogy a zombiknak a csatornában már 6 lövés kellett (18k life!), a champion zombiknak meg kb annyi, mint egy 87-92es actbossnak/sárkánynak... finoman szólva is életveszélyessé vált a helyzet. mire eddig elmentem kb 20perc alatt, már túl voltam két halálközeli élményen. ja és az item drop 111-115 között mozgott, ami kb annyit jelentett, hogy semmit nem tudtam használni abból, ami esett (olyan 108 körül lehet a használható max). összehasonlítás képpen a nameless bossokat 94%al ütöttem meg és nekik 45%os találati arányuk volt...
csak néha előveszem pihenni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)