- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Most csak én érzem úgy, hogy a játék nem tartogat sok kihívást? Csak mert néhol már zavaróan könnyűnek érzem, a legtöbb ellenfél egy-két ütéstől kifekszik, amelyik meg nem, azok sem sebeznek sokat.
Nem mintha annyira meg akarnék halni, de azért egy kis izgalom nem árt.

whitezo88: Persze.
-
Vistaboy
veterán
Hacsak nem Collector's Edition-öd van - ami ugye kizárt -, akkor csak az a megoldás. Leszeded valahonnan - 7GB -, és feltelepíted simán a magyar eredeti játékodra. Nekem simán felment rá és működik.
Csak egy textúra pack, nem bántja a programot.A második kérdésedre még nem tudom a választ, tekintve hogy még jómagam nem tartok ott.
-
tdd587
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Engem érdekelne, de mit is kell tennem? Szedjem le valahonnét azt a 3. DVD-t és simán telepítsem a jelenlegi hivatalos eredeti magyar kiadásomra? Törés, ilyesmi nem kell hozzá? Azt nem szeretnék, ha már egyszer megvettem a játékot.
A másik hogy elmentem abba a városba a gólem előtt, láttam is azt a nőcit a fényben állva, de nem ad küldetést, beszélgetni sem tudok vele. Mit kell tennem?
-
whitezo88
nagyúr
felraktam a legújabb ForceWaret és brutálisan lecsökkent az fps... mitől lehet? 35ről 10re...
mod: az ageia gyorsítás volt a ludas, inkább lassításnak kéne nevezni...
-
whitezo88
nagyúr
fel akarnám rakni a textura packot, de állítólag annak vmi 7 giga hely kell a C-n, nem tudom minek a hülyesége ez, az 500 megás patchhez is le kellett vennem minimura a virtuális memót, hogy elférje, de annyit nem tudok csinálni...
-
Vistaboy
veterán
Oké, akkor addig jó a ló is.

Mondjuk nem sokat szoktam használni, de az jó, hogy végre tudunk lóról is harcolni. Bár a képességek ilyenkor hiányoznak.
MOD: Aki esetleg lassúnak érzi a játékot felső kategóriás NV kártyán (8-as széria és feljebb), az próbálja meg kikapcsolni a PhysX gyorsítást. A hivatalos fórumon írták, hogy sokaknak gyorsult a játék. Mondjuk nálam nem látni különbséget, de azért lehet benne valami.
Egyébként is nálam a töltögetést leszámítva megy simán. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sheol
aktív tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Egyelőre még gyerekcipőben jár a multi része, mert nem igazán készültek fel ascaronék erre.
Talán túl korán lett kiadva a játék, nem véletlenül jönnek a patchek, hotfixek...
Egyébként a legtöbb országban csak november elején jelenik majd meg, valószínűleg akkortájt indul majd be a multi is. -
whitezo88
nagyúr
hogy működik a zárt hálózatos játék? úgy képzeltem el mint egy mmo-t, de ahogy láto serverenként csak ilyen kevés ember lehet? vagy ez mi? kéikönyv alapján sem igazán értem...
-
Vistaboy
veterán
Igen, ez sajnos igaz. Már engem is kihajított vagy kétszer, mondjuk én reggeltől egészen idáig folyamatosan nyomtam, úgyhogy az arány nem is rossz.

Viszont rengeteget töltöget, még 4GB RAM mellett is amikor lovagolok, vagy beérek egy nagyobb városba, kemény másodpercekig néha meg-megakad. Utána már jó, de azért zavaró a dolog.

Mondjuk én 64-bites Vista Ultimate alatt játszok, a patch és a hotfix is fel van rakva, megfejelve az Elite Graphics Pack-kal. De mondjuk ezt előtte is csinálta, nem csak a pack telepítése után.
Amúgy lenne egy kérdésem: Hol tudok a Szeráfomnak tigrist venni? Mert idáig csak otromba lovakat találtam.
Az is jó lesz egy ideig, de azért egy hosszú fogú macseknak jobban örülnék. 
-
Zoltán
őstag
Lehet, hogy csak a kellemetlen élmény miatt érzem 10-20-nak. Mindenesetre van, hogy rövidebb, van, hogy hosszabb. Csak az a baj, hogy a patch és a hotfix előtt is ezt csinálta. De leginkáb bazt nem értem, hogy miért nem akart normálisan települni, csak annak sacred2.msi filének a futtatásával. Tehát nem működött a setup.exe.
-
Vistaboy
veterán
"A cdv-sevenm ma ma értesített minket, hogy késik a Sacred 2: Fallen Angel PS3-as és Xbox 360-as változata - pedig úgy volt, hogy a PC-ssel együtt jönnek."
Forrás: Gamekapocs. -
Vistaboy
veterán
Bakker, az Elite Graphics feltelepítése és beállítása után gyorsabban fut a játék, mint alapból.

Tényleg nagyon szép lett, de azért a 20GB-os méretet egy picit túlzásnak tartom.
-
Zoltán
őstag
#470-re valaki?
Korongról setup.exe is ugyanezt írja, de találtam egy másik exe filét a korongon, arra kattintva felment a játék, fut is, de kb 1-2 percenként beszaggat, úgy, hogy megáll a kép 10-20 másodpercre és ismételgeti az utolsó dallamot, szótagot a hangkártya. Aztán vagy ígymarad, vagy pár sec múlva fut tovább. Tapasztalt már valaki ilyet?
Előre is köszi. -
Vistaboy
veterán
Kipróbáltam végre a játékot, és hát meg kell mondjam, hogy nagyon tetszik idáig. Bár azt hozzá kell tennem, hogy néha elég sokat töltöget, pedig 4GB RAM van a gépben. És még az Elite Graphics-ot fel sem raktam... még...

Majd kipróbálom, most kúszik felfelé. Azért 20GB egy játék, az nem semmi...

Lassan már nem partíciókra fogjuk osztani a vinyókat, hanem minden játéknak külön merevlemezt kell majd vennünk.

-
Vistaboy
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Egyszerre maximum két gépen lehet egyazon kulccsal aktiválni, de ha multizni akarsz, akkor egyszerre nem lehet mindkét gépről egyazon kulccsal multizni.
Ha el akarod adni a játékot, vagy másik gépet akarsz venni, ebben az esetben vissza kell küldened az aktiválást az adott kódra.
Magyarul Uninstallálnod kell a játékot a gépedről, mielőtt eladod, vagy új gépet veszel.
-
whitezo88
nagyúr
tervezem a megvételét és lenne 1-2 kérdésem:
-úgy tudom a kulcsot csak 3x lehet felhasználni, de meg lehet osztani, igaz ez?
-mmog része hogy működik? van elég játékos, hogy lehessen találni társat ha kell, de ninsc is tömeg? -
Szuperboci
senior tag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
Biztos hogy nem mivel neked nvidia d nekem meg ATI m van.Semmi köze nincs videokártyához vagy driverhez.

-
Finwe
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Vagy átláthatatlan a karakterfejlesztés... Megköszönném ha küldenél róla egy képet mert már kinéztem a szemem és sehol nem találok ilyet.
Finwe
-
Zoltán
őstag
Segítsetek légyszi:
Megvettem a gamét, de nem akar települni. Ezt írja mikor elindul az autorun és a telepítésre kattintok, hogy:
1155: A D:\instmsi30.exe fájl nem található
Mit tegyek? A D:\ -n tényleg nincs ilyen (ez a Sacred 2 első korongja).
-
szicsu.leon
csendes tag
Hi all!
Az nem lehet, hogy a feketeséget az SLI okozza?

Mondjuk próbáltam kikapcsolt sli-vel is, de akkor sem volt változás.?????
-
Vistaboy
veterán
Na, megjött a játék. A rossz hír az, hogy éppen hogy csak van időm kipróbálni, mert mennem kell melóba. Majd holnap tudok vele normálisan játszani.

De legalább végre megvan. Már alig várom, hogy nyomulhassak vele.

Elég szépen be volt csomagolva. Utoljára a WoW-nak volt ilyen szép doboza. Külön zacskóban volt maga a játék, az benne egy papírtokban, azon még egy zacsi és mindez egybetéve az ajándék poszterral.

Remélem hogy az új Tomb Raider-nek is lesz ilyen igényes csomagolása.

-
mrzolee86
tag
szerintem 1 uninstall után te is csak a régi hotfixig frissítsd.
én még az új hotfix előtt végigtoltam már a játékot szóval abban a verzióban tuti nincs olyan bug ami a főküldetést befolyásolná, de nálam még kilépést sem produkált egyszer sem.edit: de a gólem előtti félig rombolt városban lesz 1 kivilágított questes muki, nah annak a küldijét kell végicsinálni, spec hátas nagyon sokat számít!
én elsőre el is hagytam és már bronz végig vitele után lvl 38-on lovagoltam oda vissza h megcsináljam a küldit hehe xD -
tdd587
őstag
válasz
mrzolee86
üzenetére
Ezt én is észrevettem. Az biztos, hogy nem autosave, mert amikor először lementem a gólemmel bunyózni, akkor azonnal kidobott a desktop-ra és fél óra játék veszett el, amikor visszaléptem.
Egyébként az is feltűnt, hogy most már el lehet felejteni az élsimítást is, mert ha bekapcsolom, akkor durván szaggat. A demonál még alig lassított valamit.
Bug-ot egyébként lehet jelenteni nekik? 2 hétvégét végignyomtam, most dobjam ki a karimat? Meg aztán ha újra is kezdem, mi a biztosíték, hogy nem akadok el megint a főküldetésben egy másik vagy ugyanezen bug miatt?
Még az utolsó patch-hez: nehezebb lett a játék. Lehet csak a hátas vs. erősítések javítás miatt érzem, de most már kell a gyógyital gyakran, olyan sokan vannak. Amikor bementem az orkoknál a földelementálokhoz, akkor pl. látványosan belém vertek elég nagyokat. Mondjuk onnantól kezdve látványosan szétbombáztam a környéket... nem én kezdtem, ők kötöttek belém...
A gólem viszont csalódás volt, meg a trollok is. Gondoltam megüt és meghalok. 250-et ütött belém, több mint 2000 HP-ból az nem sok. Meteorzáporra ugyanez. Azért egy boss fight nem baj, ha nehéz...
A speckó hátas hol lehet felszedni? Nem a gólem közelében? Én nem találtam ott semmit.
-
mrzolee86
tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
persze, de csak a régi hotfix-ig.
a legújabb hotfix igaz kijavít pár ritka bugot (pl.: hangbeakadás), de minden küldetés szörny leölése vagy cucc felvétele után megakad 1 pillanatra, mintha autosave lenne, ami rohadtul idegesítő.edit: hehe előző kommentemben az a "napnyi" kicsit hülyén hangzik de már mindegy

-
mrzolee86
tag
heh, én a megjelenés napja óta tolom, már majdnem 2 napnyi játékidőm van benne, de még 1szer sem lépett ki, vagy fagyott le a játék.
vista sp1 van fenn és semmi bajom vele, nvidia karival. -
Kraptor
őstag
Erre vigyázzatok: http://shop.sacred2.com/
Azt hittem, hogy meg lehet venni digital DL formában de itt csak a kulcsot lehet megvenni nem tudod letölteni a klienst az odlalról az nem jár jozzá, mondjuk ha van kliensed és legálissá akarod tenni akkor érdemes megvenni a Spanyol kulcsot mert az csak 20 euro és mindegyik kliensel mükszik, elvileg.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
Félreértettél nekem atim van.
Asszem csinálok kis particiot xp nek mert csüt péntek sacred lan lesz havernál szal muszáj lesz megcsinálnom addigra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A gépem pedig nem gúnyolodás tárgya,igenis elment a nyaramból másfél hónap
-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
meghát ugye az a 4gb ram is elég sovány, min. 8gb kell a gémnek

-
Djuree
félisten
ha valakinek nem megy a cucc pistán és nem akar szenvedni én megveszem tőle a gémet jutányos áron

-
szicsu.leon
csendes tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Én is nvidia-val szenvedek.
Most kezdek arra a szintre jutni, hogy az xp-t is felrakom, és majd azon is megnézem. De őszintén szólva, nincs kedven egyetlen game-ért szenvedni egy fél napot.
Vagy inkább belesz.rok az egészbe.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazad lehet váltani kéne egy x2 re
de most komolyan,hogy lehet ilyen bugokkal kiadni egy játékot, hogy fekete a képernyő in-game be...na meg az is hogy első héten már kb 500 mb nyi patch került nyilvánosságra..arról ne is beszéljünk hogy 12 gb alapból plusz az elite graf 7gb és szerintem egy titan quest veri a grafot úgy ahogy van.Minden nyavajgásom ellenére szeretnék vele játszani mert már hiányzik valami rpg 
Annyit már levontam hogy nem videokari függő a dolog,mert kollégának nvidia karin fordult elő.tehátúj/régi driver se segít.na google a barátom úgyhogy kutakodok mit lehet tenni ellene. -
Sirandrish
legenda
válasz
Szuperboci
üzenetére
szvsz a procit huzd fel vagy 4G-ig

plussz ugye nem gondolod komolyan hogy egy szimpla 4870elviszi?
-
Szuperboci
senior tag
ha a demot rakom fel az megy.na most ez hogy is van akkor

-
Djuree
félisten
válasz
Szuperboci
üzenetére
biztos gyenge a konfigod hozzá

-
Vistaboy
veterán
Na, ma megrendeltem én is a játékot, legkésőbb Szerdára megjön.

Muszáj voltam eddig várni vele, sajnos anyagilag eddig megoldhatatlan volt a dolog.
De jobb későn, mint soha, nem?

-
Szuperboci
senior tag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
Ugyanez a problémám,nekem is vista x64 sp1 em van fent.Probáltam én is régebbi videokari driverekkel.Elite texture ákkal is probáltam,patch el s nélküle,de sehogy se megy.Gépem adataimnál.Amúgy érdekes mert haverom full ugyanilyen gépe van,egyedül más memoriája van, vista x64 sp1 és neki tökéletesen megy.Lehet valami program bezavar?
Bár ennek az esélyét inkább nem latolgatom...
Winfost nem akarom ujrarakni csak ezért a game ért,kb 2 hete volt reinstall 
-
Finwe
őstag
-
tdd587
őstag
Na elakadtam, az orkoknál kell megölni egy halom trollt és visszavinni 10 troll fogat. 9 van nálam, a sárga kör meg eltűnt.
Aztán újraindítottam, de hiába mutatja újra a helyét, nincs ott semmi, ha mészárolok trollokat tovább, akkor sem dobja már senki. Na ilyenkor mi van? Főküldetés nélkül...
Egyébként hol lehet megnézni, hogy a térkép hány százaléka van felfedezve? Az elsőben benne volt, de most nem látok ilyet sehol.
-
De4d
őstag
Üdv.
Valaki mondana egy elemzést a magyar verzióval kapocslatban?
Mi van leforítva, milyen minőségben stb.?
Azt hallottam hogy a párbeszédek intro stb incsenek lefordítva, de akkor mi? A menü meg a karakterlap, mert akkor ez 1 nudli kezdők is tudják hogy az erő álloképesség stb mire jó valamint a felszerelés tulajdonságokat. -
tdd587
őstag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
Legújabb patch-et rakd fel, hátha. Vista x64 SP1 alatt engem sok-sok óra játék alatt egyszer dobott ki eddig a desktop-ra, még az elején. Szám szerint pedig komoly bugot hármat láttam eddig (nincs hang a felvezető videón - fixed, elmegy a hang egy bizonyos küldetésnél - fixed, egy mellék küldetést nem tudok leadni, na ezzel nem tudom mi van).
Ja és időnként beragad egy-két ellenfél a halálában (a levegőben, vagy félig a földbe süllyedve), de aztán úgyis hamar elporlad...
Ez az elite textura pack-ot próbáltátok már? Működhet a magyar verzióval?
-
Djuree
félisten
válasz
szicsu.leon
üzenetére
nekem is volt fent 2x is pista, de minden baja volt, több játékkal is, úgyhogy én hamar száműztem a gépemről
én azt javaslom ha nem feltétlen kell a pista akkor told fel az xp-t...sztem tud mindent amit a pista... -
szicsu.leon
csendes tag
Hát másik driver sem vezetett sehová, továbbra is minden sötét, zene szól, kép nincs.
Nem tudom mi lehet.A vistával eddig nem volt probléma, mindig futott minden rendesen, nincs kedvem most telepíteni.
Az sokszor előfordult már, hogy valakinek nem fut a játék, mert gyenge a gépe, de arról még nem nagyon hallottam hogy "van egy jó gépen, mégsem fut a game", na Én most ebbe futottam bele.

Most a dvd-ket szívesen darabokra tördelném, és a kiadó seggébe koppanásig felnyomnám.
-
fanfany65
tag
Sziasztok!
A 391 hsz-re reagálva az illetö magyarositás miatt érdeklödött!
Senki nem akart neki segiteni,pedig létezik ilyen!
Nekem eredeti Angol nyelvü van, nem warez!
Neki is ezért kellet volna a magyarositás,gondolom!
De ugy látom másoknak lehet warezolni "angol fájlok" miatt!
Az itélkezen aki maga is büntelen!!
Különben a játék nagyon jó szerintem a Diablo 3-mal is pariban lehet!! -
Djuree
félisten
lol, mekkora bug! elkezdtem az inkizítorral. gondoltam próbából megidézem azt a démont amit isteni erőként kaptam. megidézi erre kinyír engem is
és akárhányszor éledtem fel, még mindig ott volt és mindig kinyír, nem tűnik el, pedig 20 másodperc-ig lenne csak aktív
nem tudok mit csinálni. miért ennyire bugos ez a tetves játék?

-
Vistaboy
veterán
Ha valakinek bírja a gépe:
Better graphics with Collector's Edition
Sacred 2: Default textures versus Elite GraphicsA Collector's Edition-ban helyet kapott egy majdnem 9GB-os Textúra pakk, így elérhetővé vált az Elite Graphics menüpont is. Azonban meg is van az ára. Ahhoz, hogy futtatni tudjuk elfogadható minőségben a játékot az Elite beállítással, minimálisan a következő gépre lesz szükségünk:

-
Djuree
félisten
válasz
ScouserHUN
üzenetére
hát hiba az xp alatt is van benne bőven

-
Djuree
félisten
válasz
szicsu.leon
üzenetére
hát a vista az nem túlzottan szereti a játékokat
próbálj esetleg másik vga drivert... -
szicsu.leon
csendes tag
Hi all!
Kicsi segítségre lenne szükségem!
A problémám, hogy a játékban a karakter kiválasztása után, van egy kisebb video, miután gondolom jönne a maga a játék. A video után itt nálam tök feketeség van. Szól a zene, de kép az nincs minden fekete.
A játékhoz minden patch fent van, az nvidia driver a legújabb. Op. Vista+sp1Mint lehet most tenni, ebben kellene egy kis segítség???
-
Finwe
őstag
Nah, haladgatok a szeráffal. Már elértem a 10-es szintet
lassacskán felmérem hogyan lehet fejleszteni a karaktert... viszont azt nem találtam meg, hogy 2 kardot hogyan tudok a kezébe tenni. Tehát aki tudja ne tartsa magában
!
(a kevés hely C-n gondot pedig egy új vinyóval/rendszerrel oldottam meg
) Finwe
-
Kraptor
őstag
Mennyire rossz a magyar felirat? Minden magyar vagy csak a mondott szöveg van feliratozva vagy minden egyes tárgy, gomb, stb?
-
tdd587
őstag
Gyakran megoldja a dolgot, ha a küldetések között váltogatsz oda-vissza. Én éppen most találkoztam az első valóban nem megoldható küldetéssel az emberek birodalmában. Egyébként még mindig nem derült ki semmi arról, hogy mi folyik itt. Mondjuk gyakorlatilag minden szürke küldetést megcsinálok, meg a kékeket is, így kb. semmit nem haladok a főküldetéssel...
Viszont van új patch (2.11.2), ami több olyan dolgot is megold, amiről már itt a fórumon is szó volt. Pl. Vista alatt most már békén hagy a UAC a játék indításakor, elvileg van hang a felvezető videók alatt stb.
Sajnos azt nem látom, hogy balanszot is állítottak volna, pedig nagyon ráférne. Az előbb próbáltam és ha körbeálltak tizen és nem mind bajnok, akkor nem is kell csinálnom semmit, csak megvárni, amíg elhullanak. Azért ez így aláássa a dolgot, mert csak mászkálok jobbra meg balra, de kihívás az zéró. A történet meg ugye szintén nem halad egyelőre.
A démonomat meg sosem kell újraidéznem. Időnként mintha inaktívvá válna, de ezt nehéz megítélni, mivel amúgy sem ront rá úgy az ellenre, mint a diablo-ban.
-
Djuree
félisten
válasz
ScouserHUN
üzenetére
kösz, megvan
ott volt az inventoryban egy csomó, nem tudtam mire jók így nem használtam el 
nektek volt olyan hogy megcsináltatok egy küldit és nem adja be? 2 is van ami meg van csinálva de aki adta odamegyek hozzá és még mindig olyan mintha nem csináltam volna meg
bug? pedig 2.10-es pecs fenn van,,,, -
Djuree
félisten
halljátok hogyan tudok fagyvarázslatokat tanulni? nem tudom sehogy, már lvl5-ös vagyok és nem tudok választani jeges varázst, pedig minden pontomat a jégvarázslatok erősítésére tettem

-
tdd587
őstag
És oly sok nap kihagyás után végre ismét jön barátunk a péntek éjjel... lehet meg sem fog ismerni a tűzdémonom... erről jut eszembe, a pet miért halhatatlan? Akárhogy ütik, vágják nekem még soha nem halt meg. Ez valami bug? Diabloban egy boss szétcsapta gyorsan a gólemeket, amik persze még olyankor is sebeztek egy nagyot...
-
Djuree
félisten
na kiprószáltam a demót. hát mit mondjak, nem rossz azért de van pár nekem nem tetsző dolog:
-a betűk nagyon kicsik és nem nagyon láthatóak
pedig jó a szemem meg a monitorom is...
-silveren kezdtem el és meghaltam soxor...healing potiont be lehet nyomni billenytűvel is? mert mire az egeret odavittem behaltam
- ha meghalok van valami hátránya? mert nem vettem észre.ezenkívűl nem rossz. fölvettem highra és ment 30 fps környékén, nem néz ki rosszul és még milyen lehet very highon

asszem majd megveszem..
-
wrongo
csendes tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Segítek az angol (tehát nem az eredeti, azaz a német) megfelelőkkel:
- Chance to find valuables
- Experience per kill
- Ligth rangeA tárgyak neveit tárgygenerátor hozza létre, tehát ezekből sokkal jobbat nem lehetett volna kihozni...
-
wrongo
csendes tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Még szerencse, hogy nem találtál meg mindenkit az iwiw-en, és még szerencse, hogy nem találtál el mindenkit... Bár van helyes találatod. ;)
Azonban azt hiszem, hogy túlreagálod a dolgokat.
-
mrzolee86
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
szétnéztem arrafelé és meglett

abban a félig lerombolt városban lehet elkezdeni a küldit, és nem tudom , hogy hagyhattam ki amikor egy nagyon fényes "napsugár" világítja meg a fickót aki adja a questet xD -
Piti1
tag
Angol verzióra (a 2.02-ra) ha feltelepítem a magyart (a 2,10-et), akkor az magyar nyelvű lesz/működni fog?
előre is köszi
-
-
-
Kraptor
őstag
Eredeti játékban ki lehet kapcsolni a magyar feliratot vagy úgy installálni a játékot, hogy teljesen angol legyen? Nincs még meg a game, csak kérdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak egy textúra pack, nem bántja a programot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként is nálam a töltögetést leszámítva megy simán. 

ott volt az inventoryban egy csomó, nem tudtam mire jók így nem használtam el