- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Köszi így már elérhető. A szinkron és a felirat nekem is meg van, már felraktam az oldalra, de azért leszedem összehasonlítás végett.
A Smrter Zone Alpha-hoz kell új játékot indítani, nem rég kezdtem bele a ClearSky-ba? Esetleg emlékszel még rá, hogy mit változtat meg a játékban? Akkor ezt is felteszem az oldalra.Én is játszottam a súlyhatár átírása nélkül, de amikor egy zóna hetem ráment a cuccok összehordására (főleg egyik pályáról a másikra) és még 1-2 nap a válogatásra, kitárazásra és eladásra, javításra, na akkor jött az átírás, mert ez már nem volt izgalmas és érdekes. Amúgy a god módot nem használom. Ez mellett van egy olyan szokásom, hogy mindenből elrakok 3-5 darabot megjavítva. A végén meglehet szemlélni mik szerepeltek a modban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen házat vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest