Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
nagyon jónak nem nevezném, max jó mert tele van olyan hibákkal és hiányoságokkal(nem bugokra gondolok) amik nagyon fájók.
Remélem a 2.rész jobb lesz(amúgy soc,cs-t nagyon szeretem, de a cop elég borzalmas..)
bár ha gsc szintjét nézzük, nagyon szomorú eredménye lehet, főleg optimalizálás szempontjából. -
Grisam
tag
Igen, kettes epizódként jön elméletileg és azt olvastam róla, hogy az is trilóga lesz.
Már alig várom,csak ne késsen annyit az is mint az első rész.
De nekem is ez a kedvenc játékom. Mióta először játszottam, más játék nem köt le, mert nincs ami ennyire magával ragadna mind történetben mint hangulatilag. a grafika is szép. Persze vannak hibái, de így szeretjük.Nem egy eszetlen játék amin az ember végigrohan egy délután alatt és halomra lő mindenkit. Ennek a játéknak nem az a lényege. Én van, hogy napokat vagy heteket is elpiszmogok egy egy pályarészen és mindent megnézek átkutatok felfedezem a vidéket amennyire csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest