Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
fpeter07
üzenetére
"Volt már 800 pisztolylőszerem is, csak hát nem igazán értem a létjogosultságát. Addig használtam, amíg nem kaptam valami gépfegyvert."
El kell adni a fölösleges lőszert, a fegyvert meg főleg, fölösleges többletsúly, ha nem modolt játékod van.
"Néha kellemetlen tud lenni az, mikor beragad a fegyver. A laborból kifele csak a szerencse segített, még bújnom sem volt hova, az ellen viszont nem tudott eltalálni."
Ha jól rémlik, akkor az függ a fegyver állapotától is, akárcsak a pontossága és a sebzése. De annyi fegyver van mindenkinél, hogy én mindig zsír új mordályokkal rohangáltam mindenfele.

"X18-ban mi volt az a telekinézises anomália? Ugyanott járkált egy elektromos szellem(?) is. Többször összefutottam vele, de nem bántott. Alig vártam, hogy kiszabaduljak a helyről."
Gondolom, arra gondolsz, amikor a dobozok mindig hozzád vágódtak. A másik meg a mászkálós anomália, ott rendszeresen meghaltam, ha hozzám ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Társasjáték topic
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield