- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #15996 üzenetére
Emlekszem ra, a gépudvarban megcsináltam a Csigások relikvia-küldetését is, jartam az északi farmon is, az alagutat is megnéztem, de semmilyen Éhezős ürgével nem találkoztam a környéken... Ezért nincs meg a kék fa...
Ha most nem lesz ott a pasas, feladom, nem kezdem visszatölteni, legyen akkor a rossz vég. A rejtekhelyeket sem fosztottam ki, csak a pszí sisakot vettem el, amikor a Gromychek után mentem le a jantari laborba, de azt is csak szért, mert pszí sugarzás ellen szar volt védekezni eszköz nélkül (ugye kedves készítők)? Amúgy erre is csak egy fél mondatos utalás volt Szaharovnál, de ki is hagyható lett volna ez a rész, mert tök lényegtelen volt, ellentétben az Éhezőssel...
Ez egyszerűen már iszonyúan idegesítő. Sensut, borítékolom én is a rossz befejezésemet, mert ez a küldi kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egérpad topik
- CNC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest