Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Nekiduráltam magam a Fotograf modnak, eddig tetszik is, főleg, hogy már magyarul is tud, így legalább értem, hogy mit csinálok (a tanácstalan bolyongás helyett, amit első alkalommal, nyelvtudás híján produkáltam, gyorsan abba is hagytam). Viszont elakadtam. Az Ipartelepen és az erdőben kellene 2 zsoldoscsapatot megtalálnom, majd csendben likvidálnom. A csapatok helyét a szöveg szerint piros kör jelzi majd, de semmi ilyet nem látok a térképen. Az Ipartelepen osonkodva egyszer egy dombtetőn távoli alakot láttam a távcsövemmel, aki engem távcsövezett, de amint közelebb mentem, eltűnt egy teleporton át. Előtte találkoztam Lukashsal, odaadtam neki a ládikát, elfoglaltuk a hangárt, likvidáltuk a katonai erősítést, állítólag megkaptam az erdőbe vivő átjáró helyét a térképemre, de az csak a Bár felé mutat utat. Ha meg átmegyek arra, akkor bukom a zsoldoslikvidálós feladatot.Sikerült a CoP fórumban elsütnöm elsőre ezt a kérdést. Az imént jöttem rá, miközben Papa Joenak válaszoltam, hogy ez a SoCh fórumba való. Nálam még szilveszter van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest