Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
borovi #11937 üzenetére
Hát én őszintén nem tudom az melyik, vagy milyen verzió lehet, mert én az alapjáték szerint a mod felén már túl vagyok, de még bajom nem volt vele a kissé hosszú betöltéseken kívül. Egyszer kidobott valamiért, az igaz, de ennyi. A megvilágítás is rendben van, igaz hogy dinamikus megvilágítást tettem be. Nekem nagyon bejött ez a "leves" épp azért, mert nem unalmas. Olyan dolgok történnek pld, hogy ha túl tele van a zsákod, akkor néha, ha nekimész valakinek, kihullik belőle egy csomó minden, és aki kapja marja. Ha nem vagy elég gyors, mindent ellopnak a szemed elől. Vagy egy adott pillanatban elromlott a PDA-m és csak a Bárban tudták megjavítani. Odáig semmiféle interaktivitás nem működött, még beszélgetni se tudtam senkivel, és fegyverek is csak azok maradtak, ami épp kéznél volt. Ugyanis a zsákba se tudtam belenyúlni. Így kellett eljutnom a Bárig, ahol aztán minden helyrejött. Vagy a Bárban találkoztam Gordon Freemannel, aki arra kért, hogy vigyek neki egy Desert Eaglet
. Még mindig keresem mert kíváncsi vagyok a jutalomra. Tőle vehettem egy szerelővasat! A mentések visszatöltése nekem szintén működik rendesen, töltök is vissza elég gyakran, mert vannak halálos helyzetek bőven. Nekem No1 ez a mod, mert rengeteg ötletes megoldás van benne. Tényleg mintha az összes valamire való mod egybe lenne gyúrva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Parfüm topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest