Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
-
cheatergs
senior tag
válasz
DEARevil
üzenetére
Ilyen minőségben inkább ne csináljon semmit!
LA-ban is rühellem, h éjszaka nem látni semmit, mert a fényforrások annyit se érnek, mint egy csillag az égen.
Ebben a vidiben meg nem az éjszakában, hanem vmi fekete masszában járkál a csávó, mert a flashlight 2m-re se visz el, ami egy olcsó bazári húzás a "hc" bizonygatására.Ami meg látszik, az inkább ne látszódna a vanilla szintjével.
-
qgevic
csendes tag
-
-
Dhampir
félisten
válasz
DEARevil
üzenetére
Intel HD 4000 alatt HD-felbontáson ment (nem tudom hány FPS-el).
Csak az első helyszínt futtattam egy darabig (HP ProBook 6570b, i5-3230M proci, 2*4 Gb memóriával).Írd be a keresőbe a HD 4000-et, az összes ezzel kapcsolatos szösszenetemet ki fogja dobálni.

(#6927) Plazmacucci
Lost Alphát nem tudom, de NVS 3100M VGA-val végigjátszottam gond nélkül a Call of Pripyat-ot 1600*900 HD+ felbontáson 4 Gb memóriával egy használt ThinkPad T510-en.
-
válasz
DEARevil
üzenetére
Emlékeim szerint olyan 20 és 30 fps között ment alacsony felbontásban DX9-cel, de elég régen próbáltam ki. Számomra ez már olyan elfogadható szint volt egyébként.
Mondjuk nagyon nem mindegy, melyik Intel HD-ről beszélsz!
Szerintem tedd fel, aztán majd kiderül, elég jól fut -e, vagy sem! -
-
kekeeci
senior tag
-
rétisün
veterán
válasz
DEARevil
üzenetére
talán SaGa googledrive-ján fenn van.
-
Sensut
őstag
válasz
DEARevil
üzenetére
Engem inkább az a sok keresgélés idegesített a végén a laborban, na meg az összes laborban. Volt legalább 10 elemem a fejlámpába, de mire mindent megtaláltam, alig maradt egy fél töltet. Ez tényleg fárasztó volt, de amúgy mindent összevetve tetszett ez a verzió is. Leginkább az eredetiből hiányzó pályák, és a végén az erőmű teljes bejárható területe fogott meg. Három jelentősebb hibába futottam bele, amit mindenképp javítani kellene: a Szürkével, majd Vakonddal való találkozáskor, még az elején, a feladatok beragadása; egyszer bent maradtam egy bejátszás közepén, ami megállt egy ponton és a szereplők mind körülöttem ragadtak; és a végén Szellem nem nagyon igyekezet kinyitni a labor ajtaját. A többi hiba átvészelhető. Kicsit több lőszer élvezetesebbé tenné a játékot, az összes zombit élve kellett hagynom mert spórolnom kellett a lőszerrel. Még elkelne néhány kereskedő és javító is, mivel a távolságok hatalmasak, amit be kell járni. Szóval még mindig nagyon kéri a patchet

-
törölt tag
válasz
DEARevil
üzenetére
Videós fagyás javítás van. A db fájlokból nem olvassa a játék a textures/prop mappát, gamedata mappát kell csinálni és berakni a hiányzó fájlokat.
Ehhez a legutolsó, 3. patch kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mazda topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GamingFórum.hu - Meghívó link
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Sovol SV08 Tele extrákkal (350x350x345)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem tedd fel, aztán majd kiderül, elég jól fut -e, vagy sem!