- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Nehéz döntés. A solyankánál az emeli az adrenalinszintedet, hogy bármilyen kis figyelmetlenség miatt tölthetsz újra (exoban is kinyírnak egy lövéssel), a soupnál pedig a CTD-k, igaz ezt magyarul is játszhatod, hála Geri D.-nek.
A solyankát, ha taktikusan csinálod - távolról, egyes lövésekkel ritkítani az ellent, kialakult tűzharcokba csak akkor beavatkozni, ha valamely főbb szereplőt veszélyezteti stb. - akkor egész jól el lehet vele boldogulni. A rambózásra viszont szinte semmi esély, már csak a lőszerek csekély mértéke miatt is. -
Sensut
őstag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Mint ahogy itt is említettem, a Solyanka CP2 csak fanatikus stalkerezőknek ajánlott, mert valóban nehéz játék. A legnehezebb mod, amivel valaha játszottam, és nem ma kezdtem stalkerezni
Hogy miért nehéz, azt is leírtam ott. A Soup viszont egy átlagos nehézségű mod, ami mellesleg full magyar is már, és elég stabilan játszható, bár még vannak benne hibák. Viszont roppant hosszú és tartalmas az is. De szerintem ezeket nem a Soup topikban kellene megtárgyalni? Még a végén kirúgnak innen
-
Sensut
őstag
válasz
nubreed #5347 üzenetére
Engem miután szökés közben kidobott, mindig indítottam újra és az utolsó mentéstől nem volt gond. Csakhogy az nem egy fontos feladat miatt volt, csupán csak el akartam adni neki néhány fegyvert, amit inkább kikerültem. Valószínű, hogy a széf hibát valami előzmény generálja. Próbálj meg egy jóval korábbi mentést visszatölteni. Ez segített rajtam is az első végigjátszás alkalmával, amikor végzetesen beragadtak a Szürkével és Vakonddal való találkozás feladatai. Nem kellett új játékot kezdenem, csupán betöltöttem egy olyan korábbi állást, ahol még nem volt semmi előzménye ennek a feladatnak a PDA-mon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest