- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz
Dhampir #6516 üzenetére
Hello mindenki! Sikerult meg oldanom a problemat vegul is eleg egyszeru volt a megoldas.
Eloszor is en ezt a verziot toltottem le: [RePack by SeregA-Lus] S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha szoval csak ezzel mukodik amugy hozzateszem edig megjelent javitasok mind benne vanak valamint van egy par uj fegyver is mint peldaul TT-33 tokarem valamint PPSH-41 legalabbis en ezekel talalkoztam idaig. Instalalas utan feltelepitettem a honositast SLAHU-v0.9.3003b.zip. Utana javitast amit belinkelt Dhampir azt letoltve csak egy reszet hasznaltam fel. Vagyis csak gamedata\config\system.ltx illetve gamedata\config\creatures\actor.ltx fajlokat masoltam at es ezeket modositottam kedvem szerint. Amit en megvaltoztattam az a sulytoblet kapacitasa mert nekem ez volt a lenyeg. Roviden ennyi remelem tudtam nektek is segiteni, nekem szemelyszerint jo par probalkozasomba es ujratelepitesbe kerult de vegul sikerult!Tovabbi szepnapot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest