Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3758) emre válasza dangerzone (#3757) üzenetére


emre
veterán

Most éppen ezzel jáccok, és szerintem a frakciózással ráérek a limanszki híd bevétele után szórakozni. Vagyis mostantól. Nem megyek tovább hanem játszadozok kicsit.
Eddig megcsináltam a fejlesztéseket, a különböző küldetések alatt nem acsarkodnak velem stb. A freedom megcsinálta a seva fejlesztést, úgyhogy a fosztogatókat frakciózás nélkül is aprítom. Az hogy respawnolnak a bázisukra már nem izgat. Legalább van hol tesztelni a csipát.
Azt most vettem észre, hogy ha odamegyek egy poszthoz, hogy segíthetek??
Ááá, nem válasz után le sem szarnak, de amint elfoglalom a következő őrhelyet egyből jönnek utánam. Legutóbb a vörös erdőben, az erdésznek hoztam vissza az iránytűt, a szolgálat ott dekkol az erdő elött, martalócok meg a barlangban kb 500 méterre. Ott sem kellett segítség, de még ki sem fosztottam a hullákat már jött utánam az összes.

Mindenki:
Apropó, van a barlangban egy gödör deszkákkal lefedve, lakik abban a gödörben két poltergeist, meg még valaki aki piszkosul tud lőni, főleg rám ha lemegyek. Így sajnos a poltergeistekkel már nem is tudok érdemben foglalkozni, mert pillanatokon belül kinyiffanok.

Most nincs kedvem kezdő fokozaton elölről eltolni addig a gémet hogy jobban körülnézhessek. Próbáltam felülről gránáttal, gaussal, rp-74-el, ráolvasással de semmi nem használ. Szóval valaki mondja meg mi f@ck van ott lenn?

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.