Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4901) nem_tom válasza Dhampir (#4900) üzenetére


nem_tom
őstag

Legalább olyan szinten tudok STALKER-ezni, hogy nem hányom le a monitort a grafikától. :DDD

(#4902) Dark Wander


Dark Wander
tag

Nem rég vittem ki. Nem rossz de elég röhejes pár dolog miatt. Már az nem tetszett mikor meghallottam hogy Clear skyban relikviát mérő műszerrel kell keresni. SOC-ban az volt a jó hogy nem kellett semmi extra hogy relikviát találjak sőt minden relikvia a helyén van nem módosul minden játék elkezdéssel mint a Clear skyban. Sprintes relikviát vörös erdőben találtam először ami elég szomorú mert már az elején jól jött volna a hosszú kitartás. Nem tetszik az sem hogy első segély csomag nem állítja meg a vérzést így Limaszkba halom kötszert kell cipelni hogy kibírjam játszani. Még a grafikai bugok nem is annyira zavartak sokkal zavaróbb az mikor mellék küldit vagy maga a fő küldit nem bírtam megcsinálni.( kutatnom kellett zombik után hogy hol lehetnek jantárban hogy a profhoz betudjak menni vagy éppen a kórházban a utolsó géppuskásnál a "haverok elfelejtették kilőni" a vas lemezt ami nélkül nem tudtam átmenni a következő pályára.) Az is milyen dolog hogy nem lehet minden ruhába 5 relikviát behajítani?! Kénytelen voltam stalker ruhába kinyomni, más ruhákat nem ismerem hogy melyikbe férne el 5 db relikvia. Épp ennek a résznek a frakció háborún van a hangsúly de elég hibás lett. Stalkerként mindent eltudtam foglalni és kaptam is érte mindig valamit, nos fosztogatókkal meg 1szerűen nem megy, mert kollegák nem jönnek a helyet elfoglalni és addig a főbázist nem tudom megtámadni. Patch sem segített, elég siralmas ez így, szolgálatost és szabadost nem próbáltam azok hidegen hagynak.
Ami pozitív az a grafika fullba, szép a táj főleg nap lementekor és nap feltekor. Már kordonban kapható olyan fegyverek és ruhák ami a SOC esetén bárban volt kapható elsőnek! Fegyver tuningolás ami nagyon bejött, az hasznos dolog volt bele tenni. Összeségébe jó játék, megérte azta 2000 ft-t.

(#4903) Dhampir válasza Dark Wander (#4902) üzenetére


Dhampir
félisten

Nem hibátlan game, az egyszer szentigaz, bár relikviák tekintetében nekem sokkal jobban bejött az izgalmasabb keresgélős módszer. A szerteszét heverő képződmények valahogy "értéktelenek", mert csupán unalmas begyűjtéssé válik a felszedésük.

(#4904) xFreex válasza Dark Wander (#4902) üzenetére


xFreex
aktív tag

Nos a S.T.A.L.K.E.R. az a játék aminek a hangultatát és atmoszféráját nem pótolhatja semmi más. Mindegy, hogy melyik részét játszod, milyen móddal, vagy anélkül, az bizony S.T.A.L.K.E.R.
Hiába bugos vagy éppen nem a legszebb, de a hangulat az megfizethetetlen. Akit egyszer megérintett a Zóna, azt többé nem ereszti.

Szabadságra mehetsz, nyaralni mehetsz, de ha szólit a Zóna akkor a stalker csomagol (vodka, kolbász) és elindul az erőmű felé... :D

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4905) Dj Sügi


Dj Sügi
őstag

Lehet hülye kérdés, meg volt már róla szó, de igazából mi a vége ennek a résznek? Kijátszottam a legnehezebb fokozaton, leszedtem Strelok pszi védelmét, de ezt a videót a végén nem értem...? :U :)
Az lenne a lényege, hogy a videóban látott helyről szállítják el a teherautóval, mert azt hiszik, hogy ő is halott és innentől kezdődik a shadow of chernobyl története?

[ Szerkesztve ]

                          🚗 FORD - First On Race Day 🚗

(#4906) genndy válasza Dj Sügi (#4905) üzenetére


genndy
addikt

Akkor nézd meg a Shadow of Chernobyl-t, abból majd kiderül :D
De minimum az intrót.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4907) xFreex válasza Dj Sügi (#4905) üzenetére


xFreex
aktív tag

Lényegében igen. De azért nem olyan egyszerű, mert ha tudják hogy halott akkor minek piszkáltak bele a PDA-ba, és kapta a feladatot, hogy Öld meg Strelok-ot? Szerintem az egész egy nagyobb terv része akart lenni. :F

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4908) Dark Wander


Dark Wander
tag

xFreex: Azt ne mond már hogy Szidrovics pötyögte be a Megjelölt pda-ba feladatot hogy öljem meg a lövészt. Strelok csak clear skyban van őt kell kinyírni a végén. Ezt én sem értem hogy a pda hogy került a zsoldoshoz, mert a videóban nem láttam olyat hogy strelok elhajítaná a sajátját.

(#4909) #90933760 válasza Dj Sügi (#4905) üzenetére


#90933760
törölt tag

Nem egészen. Strelok kétszer volt az erőműnél.

Az első részben a teherautó hozza vissza, mert már egyszer járt ott. Majd az első részben eljutunk újra oda a végén. Szóval kétszer volt ott. A CS-ban a második odajutás van mutatva a végén, ahogy mi is eljutottunk oda az első részben. A CS elején van a bazi nagy kitörés ami a Zóna válasza arra, hogy Strelok bejutott. Majd a játék végén bejut újra. De maga a sztori kicsit bugdácsolós, ez tény. Nekem se jön be minden porcikájában.

(#4910) xFreex válasza Dark Wander (#4908) üzenetére


xFreex
aktív tag

Én nem azt mondtam, hogy Ő írta be, csak azt, hogy valaki belepiszkált. Ezzel új szálat indítva el.
Egyébként Strelok mind a 3 részben benne van.
(SoC-ban te magad vagy az, de ez csak a játék 3/4 részénél derül ki, ha megcsinálsz egy bizonyos küldit)

Én úgy értettem, hogy az egész egy nagyobb terv része, hogy az erőműbe eljutás + a többi is mind a felső tudat terve volt ... Egy nagy puzzle egy darabja. De ki tudja. Csak a folytatás adhat magyarázatot az egészre.
Az meg vagy lesz, vagy nem. Én az elsőt pártolom.

(#4909) Baltoafarkas igen igen :R

[ Szerkesztve ]

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4911) genndy


genndy
addikt

Némi helyesbítés:
"Strelok csak clear skyban van" - nem. Ha még nem játszottál a SHOC-al, akkor SPOILER!
vele vagy az egész SHOCban, te vagy Strelok

"őt kell kinyírni a végén" - de nem tudod megölni. Csak a pajzsát veszed le, ettől lesz az a nagy kitörés.

"Az első részben..." - a SHOC időrendben a CS után játszódik. Tehát a CS pont előzmény, és minden ami a SHOCban történik, a CS miatt és után történik.

A többi már a SHOCra vonatkozik:
SPOILER!
Strelokot direkt küldték vissza agymosottan, kémkedni a többi stalker közé. Csak egyrészt nem sikerült jól az átprogramozás (ezért választhatsz a végén, különben tennéd amire beprogramoztak), másrészt tévedés volt, hogy a pda-jába a saját megölését írták be, a C-tudat tévedett.
Úgyhogy Strelok szerintem háromszor is volt az erőműnél.

[ Szerkesztve ]

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4912) #90933760


#90933760
törölt tag

Most hogy belegondolok tényleg háromszor volt ott.
A CS végén Strelok védelme le lesz lőve, ő maga nem hal meg hanem akkor kerül a halálautóra és jut vissza és felborul a viharban, a ShoC elején. De itt már másodjára volt, mert előtte egyszer eljutottak csak bejutni nem tudtak, ez van a ShoC-ban is magyarázva. Majd a ShoC végén még egyszer eljut oda. Az a harmadik.
Kicsit zavaros a sztori, ugye elég nagy érvágásokat, csonkításokat meg időeltolódásokat élt meg a játék mire kikerült.

Tolnom kéne, lassan a Szabadság befogad. Csak ha én bebüzzentem a 400W-ot akkor itt pokol lesz.

(#4913) M@trixfan válasza #90933760 (#4912) üzenetére


M@trixfan
addikt

Na ez a feeling amit csak nagyon kevés játék ad meg, hogy ennyit gondolkodjon az ember a történetről, a világról ami körülveszi. Lost Alpha-t és Stalker 2-t akarok!

twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

(#4914) Dhampir válasza M@trixfan (#4913) üzenetére


Dhampir
félisten

A világról való gondolkodás tekintetében The Walking Dead filmsorozat sem rossz. :)

(#4915) #90933760


#90933760
törölt tag

Megvan Agyar PDA-ja kis is raboltak, vissza is szereztem. A következő küldi keressem meg a rejtekhelyet, PDA mutatja az Agropromon underground bejáratát, de oda nem tudok lemenni, félig le van takarva egy tetővel. Most hogy tovább? Olyan régen játszottam, hogy erre nem is emlékszem.

(#4916) xFreex válasza #90933760 (#4915) üzenetére


xFreex
aktív tag

Beszélned kell a szolgálatos parancsnokkal a főépületben. Ő küld majd egy osztaghoz, akik az undergrund egyik bejáratát őrzik. Miután segítesz nekik lehentelni az ormányosokat, ott be is tudsz majd menni elárasztani az egészet.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4917) Gombair


Gombair
csendes tag

Üdv!

Lenne egy kis problémám a játékkal, már Limanszkban jártam, amikor egyszer váratlanul kilépett a játék. Szerencsére előtte kb egy perccel mentettem.
Visszaléptem a játékba betöltöttem a mentést, majd mikor a betöltést követően fekete képernyő jelent csak meg egy Windows kurzorral.
Megnyitottam feladatkezelőt, az szerint a játék még mindig futott, de sem a tálcán nem volt lent a játék és Alt+Tab billentyűvel sem tudtam belépni, megpróbáltam egy másik mentést betölteni, de mindegyiknek ez lett az eredménye.
A 1.5.10-es verzióval és Complete moddal játszok, Windows 7 alatt, azóta windowst is újratelepítettem a probléma még mindig fennáll.
Valakinek van valami ötlete mitől lehet ez? Ki kell kukáznom a mentésemet?

Köszönettel,
Gombi90

(#4918) xFreex válasza Gombair (#4917) üzenetére


xFreex
aktív tag

Ha indítasz egy új játékot akkor is jelentkezik a probléma, vagy csak mentés betöltésénél?

Az oprendszer újrarakása után gondolom az egész mentés mappát visszamásoltad. Esetleg próbáld meg törölni belőle a user.ltx-et hátha az segít.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4919) Gombair válasza xFreex (#4918) üzenetére


Gombair
csendes tag

Töröltem a user.ltx-et, így sem sikerült betölteni a mentéseket. Új játékot sikerült indítani, de semmilyen billentyűre nem reagált, még a menübe se tudtam kilépni.

(#4920) xFreex válasza Gombair (#4919) üzenetére


xFreex
aktív tag

A probléma a mentéssel lesz, ha nem hozott létre magának új user.ltx-et (gondolom ezért nem reagált a billentyűzetre), akkor a lomtárból állítsd vissza az eredetit.

Tölts vissza egy korábbi mentést, ami nem Limansk-ban készült. Sajnos a Complete sem oldotta meg a limanski corrupt savegame problémát. Elviekben a korábbi mentéseknek működnie kell. Tölts be egy mentést a híd leeresztése körül és mielőtt bemész az alagútba csinálj egy nagy mentést. Ez lesz a mentőöved, mert előfordult már sokaknál, hogy a limanski mentések egyáltalán nem működnek. Amint beérsz limanskba ne beszélj a két banditával, csak simán lődd le őket. Sokaknak ez volt a kritikus pont. A rajtaütés részt majd úgyis észreveszed csak nem szabad fejjel rohanni a falnak.

Ha ezután is kidob, akkor marad a mentőöv mentés és csak 1 megoldás maradt, mégpedig, hogy egy szuszra kell átmenned ezen a pályán.
Készülj fel rá mentőcsomagokkal meg kötszerrel, mert kelleni fognak.
Vagy használd a Complete mod kivánságteljesítőjét.

A kórházban már ismét működni kell az ott létrehozott mentéseknek.

[ Szerkesztve ]

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4921) #90933760 válasza xFreex (#4916) üzenetére


#90933760
törölt tag

És azzal hogy? Mert középen a főépületbe zárva az ajtó. A többi emberhez meg ha odamegyek nem ad semmilyen küldit.

(#4922) Gombair válasza xFreex (#4920) üzenetére


Gombair
csendes tag

Köszönöm a segítséget. Megöltem a két banditát, de így sem tudtam linanszkos mentést betölteni, csak a vörös erdőből tudok indulni, úgyhogy marad az egy szuszra végig vinni a pályát, szép kör lesz az biztos, kétszer is meggondolom, hogy kihajoljak-e egy fedezékből.
Limanszkban van egy olyan épület, aminek csak a váza van meg, az után még hosszú a pálya?

[ Szerkesztve ]

(#4923) #90933760


#90933760
törölt tag

Találtam egy gitárt a szolgálatnál az állatkertben. És ezzel mit tudok csinálni? :DD

Ja és a szellőzőnél le tudok menni az alagútba. Onnan is meg tudom szerezni a PDA-t vagy mindenképp el kell árasztani a helységet a másik módszerrel?

[ Szerkesztve ]

(#4924) #90933760


#90933760
törölt tag

Megvagyok, elárasztottam.
A Szabadság mikor fogad be végre? Megcsináltam nekik miden küldit, zöldek is lettek, azt mondja befogadnak, de még nem csak később. De mikor? Mert már mennem kéne Jantarba onnan meg a Vörös erdőbe és lassan a végére érek, onnan már a rossebnek se jövök vissza csak hogy csatlakozhassak.

(#4925) Dhampir válasza #90933760 (#4924) üzenetére


Dhampir
félisten

Én sosem csatlakoztam, maradtam független zsoldos. Megéri csatlakozni?

(#4926) #90933760 válasza Dhampir (#4925) üzenetére


#90933760
törölt tag

Én csak azért csatlakozom, mert szimpatikusak. Azért nem engedett eddig, mert előbb le kell menni a járatokba, ha előtte tudnék csatlakozni akkor nem tudnék beszélni a szolgálattal ugye.

De most kételkedem benne, hogy ezzel kéne szenvedni. Van az a 6 kocka a PDAban hogy miket sikerült elérnie a csapatnak. Első kettő megvolt. A harmadikon láttam hogy bajos, mert állandóan újratermelődnek az ellenek és két helyet egyszerre nem tudok védeni, ha pedig én nem vagyok ott akkor úgy is elesnek. Ezért elmentem egyenesen a táborba és kiirtottam mindenkit kurva nagy szenvedéssel. Most tök üres, de nem írja, hogy mienk lenne. Sőt közben mivel nem védtem az előzőket a második kocka is elveszett újra. Ha most visszamegyek hogy azt megcsináljam, újra ellepik a tábort a szolgálatosok és tök feleslegesen szenvedtem igaz? Mert ez így faszság akkor. Vagy ez már üres marad? Mert ezt így lehetetlen akkor megcsinálni, két helyet egyszerre, nemhogy mindet.

(#4927) Dhampir válasza #90933760 (#4926) üzenetére


Dhampir
félisten

Állandóan újratermelődik minden, felesleges lőszert és kötszert pazarolni. Kötszerből és elsősegélycsomagokból gyűjtögessél, mert Limanszkban nagy szükség lesz rá. A híd utáni alagúttól kezdve nem lesz visszaút és beszerzési lehetőséged.

Amikor először játszottam, akkor az egész Szeméttelepet megtisztítottam a banditáktól és a mutánsoktól, de sok értelme nem volt. A küldetésekre kell koncentrálni, közben bóklászhatsz-portyázhatsz is.

[ Szerkesztve ]

(#4928) #90933760 válasza Dhampir (#4927) üzenetére


#90933760
törölt tag

Az kurva jó. Akkor visszadobok egy korábbi mentést ahol még csatlakoztam, de nem csináltam semmit és nem szenvedek ezzel hanem indulok. De előbb megnézem, hogy jelenleg hogy állok, mert leöltem egy tonna szolgálatost, lehet náluk van annyi szajré, hogy megérje összeszedni és visszavinni majd úgy indulni.

[link] Csak 5 kocka van.
Basszák meg, a harmadik kockát nem lehet már megszerezni, mert állandó támadásban van és két helyet kéne védeni egyszerre. Ha egyet kitakarítok és átmegyek másikra akkor ellepik megint az elsőt. Ha ottmaradok akkor végtelenségig perces ciklusokban jönnek az ellenek. AI társak hiába vannak ott olyan buták mint a segg. Eleve lehetetlen megszerezni ezt a harmadikat, de ha sikerülne is, a negyediknél is kettő pontot kell védeni, ami ki van zárva, mert az előző kettőt is be tudják megint támadni, ergo négyet kéne védeni már és közben még az előzőeket is visszafoglalják. És akkor még a főtáboruk kipucolása is ott van legutolsónak. Amit meg is csináltam, ezek szerint feleslegesen. Bár a sok cucc miatt lehet megérte.

Találtam egy cikket közben, szóval igen. Faszpumpa az egész. Ha sikerül is megcsinálni és a gépedet se verted szét, baszhatod mert újratermelődnek megint. Akkor ez egy szenny, nem is kínlódok vele.
[link]

(#4929) Dhampir válasza #90933760 (#4928) üzenetére


Dhampir
félisten

Mi ez az Éjfélkapitány, ahová töltötted a képet? :DDD

(#4930) #90933760 válasza Dhampir (#4929) üzenetére


#90933760
törölt tag

Ezt dobta a kereső.

(#4931) Dhampir válasza #90933760 (#4930) üzenetére


Dhampir
félisten

Egész hasznosak az ottani Clear Sky leírások. :U

Eleddig csak az itt fellelhető leírásokat ismertem:

Clear Sky végigjátszás

és egy nagyon hasznos Clear Sky FAQ

Újból végig kellene játszanom a Completevel. Éjfél Kapitánytól megtudtam, hogy érdemes a Freedomos csatlakozást megcsinálni az exoskeleton miatt. Eddig egy csomót szívtam a korábbiakban.

(#4932) xFreex válasza Dhampir (#4931) üzenetére


xFreex
aktív tag

Biztos vagy benne, hogy azért akarod újrakezdeni, hogy a szabadságos exot megszerezd? Ne érts félre, szerintem a game megéri, de ha arra a rucira fáj a fogad, akkor csak azért nem ajánlom, mert annyira szerencsétlenek a szabadságosok a szeméttelep nyugati részén, Agropromról meg már nem is beszélve, hogy szinte lehetetlen elfoglalni a szolgálatos bázist. :O

Én jópárszor próbáltam , de csak az idegeimet őrölte fel. Mikor végre elfoglaltam Agroprom mindkét bejáratát és egyedül kipucoltam a bázist akkor meg nem jött több csapat, hogy frissüljön a küldetés. :W :W :W

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4933) Dhampir válasza xFreex (#4932) üzenetére


Dhampir
félisten

A frakcióhoz csatlakozást nem próbáltam még, így új távlatokat nyithat meg a játék, bár a hibahalmaz miatt félek ismét elővenni. :D

(#4934) #90933760 válasza Dhampir (#4933) üzenetére


#90933760
törölt tag

Nekem egyáltalán nem bugzik, a szokásos faszságokon túl. De az meg mindbe benne van. Legalábbis eddig, nem tudom a híd után fog-e. De se kilépés, se fekete kép nem volt, se fagyás, semmi. A magyarral tolom és fent van az összes javítás 1.5.10. Semmi mod nincs rátéve. XPvel tolom.

Ez a frakciózás fos. Azt hittem jó lesz, de ennek semmi értelme. Úgy lenne jó ha nem termelődnének újra az ellenek. Legyen kicsit nehezebb, de ne termelődjenek mindig újra. Elfoglalunk egy helyet és az maradjon is tiszta. És akkor végig lehet vinni a frakcióháborút normálisan egészen a bázis lerombolásig. Utána hogy nyertünk még egy kis pihi, aztán akkor elkezdhetnek újra teleportálódni az ellenek, de csak egyszerre egy táborhoz és naponta csak egyszer. Valahogy így lenne értelme... Aztán ha az ember átjut a hídon és onnantól nincs visszaút, akkor meg már leáll a frakcióháború és ahogy átléptél a hídon úgy is marad.

[ Szerkesztve ]

(#4935) Dhampir válasza #90933760 (#4934) üzenetére


Dhampir
félisten

Azt utáltam benne, hogy hol feltűntek a rejtekhelyek, hol pedig megint nyomuk veszett, pedig nem kevés zsét adtam ki az infókért. :D

Nálam is az 1.5.10 patch volt fent és slussz.

(#4936) #90933760 válasza Dhampir (#4935) üzenetére


#90933760
törölt tag

Ja, azt én is észrevettem. De én nem vettem rejtekhelyet ami meg volt azt csak akkor néztem meg ha épp arra jártam, akkor se mindig. Annyira nem érdekelnek.

(#4937) Dhampir válasza #90933760 (#4936) üzenetére


Dhampir
félisten

A megszerezhető flash-meghajtók miatt kötelező volt fizetni, mint a köles.

(#4938) Aarpok


Aarpok
őstag

Szerintem a S.T.A.L.K.E.R. széria legnehezebb része a Clear Sky.Az ellenfelek nagyon pontosan és jól lőnek.Sajnos elégé félrehordanak a fegyverek a kezemben (csoda ha valakit el is találok :DDD ).Egyszer most végigvittem csak a főszállal foglalkoztam (nem csatlakoztam senkihez).Statikus fényekkel 1280x720 - ban elég jól ment a játék egyszer fagyott le Limanszkban mikor a géppuskást kell hatástalanítani.

Аарпок

(#4939) #90933760 válasza Dhampir (#4937) üzenetére


#90933760
törölt tag

Azt se tudom mire kellenek. Ja a fegyver fejlesztés? Mert négy már van nálam, csak hogyan kell használni?

(#4940) xFreex válasza #90933760 (#4939) üzenetére


xFreex
aktív tag

Minden bázison van egy technikus, aki a fegyvereket és páncélokat fejleszti. Ők adják a küldit, hogy szerezz meg nekik infokat bizonyos fejlesztésekről. Ezeket az infókat tartalmazzák a flashdriveok. Ha felvetted tőlük a küldit, akkor csak meg kell szerezni őket és le kell őket szállítani. Jutalmul kapsz pénzt + a technikus több fejlesztést tud elvégezni. Minden technikus másra specializálta magát és más infókra van szükségük.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4941) #90933760 válasza xFreex (#4940) üzenetére


#90933760
törölt tag

Akkor ami nálam van az nem biztos hogy pont jó neki. Én a Szabadságos technikusnak megkeresem a cuccokat, a többi nem érdekel.

(#4942) Dhampir válasza #90933760 (#4941) üzenetére


Dhampir
félisten

Én nem találtam meg az összeset, főleg az hiányzott, amit Cordonban a fiatal stalker kutyáktól való megmentése révén szerezhettem volna be. Sajnos ezt csak később tudtam meg innen a fórumról, mentésem nem volt az eseményről, ezért nem tudtam onnan folytatni.
A banditáknak is lehet flash meghajtókat gyűjtögetni, amelyekből a nyakamon maradt egy pár darab, ami sehová máshova nem volt jó.

(#4943) xFreex válasza #90933760 (#4941) üzenetére


xFreex
aktív tag

A szabadságos technikus a mesterlövészpuskákra, illetve pontosságra specializálódott. Neki is, mint minden szerelőnek 3 flashdrive-ra van szüksége.

2 flashdrive rejtekhelyét a szabadságos csapostól tudsz megvenni. Többnyire nem mondja meg, hogy mi van benne, és ezek a rejtekhelykoordináták kerülnek a legtöbb RU-ba
A 3. meghajtót pedig a szabadságos vezértől kapod jutalmul, ha segítesz neki megoldani a zsoldos problémát sötét völgyben.

(#4942) Dhampir

Pedig a banditák technikusa fizet a legtöbben az infóért, összesen közel 40 000 RU, amiután csak ő tudja maxra fejleszteni a Seva rucit.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4944) Dhampir válasza xFreex (#4943) üzenetére


Dhampir
félisten

Ennek gondolom az az ára, hogy jattolnom kell nekik a Szeméttelepre vivő kapunál és csak azután engednek be kétes köreikbe.

(#4945) genndy válasza Dhampir (#4944) üzenetére


genndy
addikt

Őket még lelőheted, nem muszáj fizetni. Amíg sárgák maradnak, addig nincs semmi gond, csatlakozhatsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#4946) xFreex válasza Dhampir (#4944) üzenetére


xFreex
aktív tag

Csak az első bejutás körülményes a szeméttelepre, amikor a kordonból mész. Ha a kordonban megvárod míg a stalkerek az egyik átjáró mindkét oldalát elfoglaják kordon/szeméttelep, akkor ott ugye nem kell jattolni és simán át lehet menni. Amikor átjutok akkor már semmi gond, mert az az első, hogy megcsinálok nekik 2-3 mellékküldit (pl hozd vissza a Wincheaster, vagy Házi vodkát) és utána a haverjelző feljebb kúszik és már nem rabolnak ki.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#4947) Aarpok válasza xFreex (#4946) üzenetére


Aarpok
őstag

Elsőre ki is fosztottak és mivel nem jöttek a stalkerek gondoltam helyre teszem őket.Bevallom nem volt jó ötlet az egész területen engem üldöztek és persze a bázisra sem tudtam bemenni.Rengetegen voltak legközelebb okosabbnak kell lennem. :D

Аарпок

(#4948) #90933760 válasza Aarpok (#4947) üzenetére


#90933760
törölt tag

Először engem is kifosztottak, úgyhogy F9 és basztam be pár gránátot. Jó anyátokat.

Azt nem vágom, ha egyszer már ellenségek akkor mi a rossebért kérnek tőlem segítséget mindig, ha meg odamegyek elkezdenek lőni. Ez egy bug, mert erre azt se lehet még mondani, hogy átvernek és betámadnak. Ez nem taktikai AI hanem egy szaros bug. De mindenki annak fogja fel aminek akarja, relatív. :DDD

(#4949) Dhampir válasza genndy (#4945) üzenetére


Dhampir
félisten

Csatlakozni viszont nem szeretnék, csak küldetéseket teljesíteni a szerkó feltuningolása miatt. :)

(#4950) Aarpok válasza #90933760 (#4948) üzenetére


Aarpok
őstag

Most már ügyesebbek voltak a stalkerek kinyírták őket helyettem és át is telepedtek páran így védik a Kordon-Szeméttelep átjárót.Benéztem a fosztogatokhoz aztán a tábor megtámadása után ismét pirosak.Nem számít egész jól lepucoltam már őket.Szinte már csak a bázisukon vannak ott mondjuk elég sokan. :DDD Átmenetem sötétvölgybe is a szabadságnak segítettem ezt-azt rendbe tenni és már ők is zöldek (stalkerek is) még nem csatlakoztam senkihez.

[ Szerkesztve ]

Аарпок

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.