- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
remington2 #1795 üzenetére
Na figy, én egyedül nyírbásztam ki az összes zsombit... alig segített valaki is. Mire már oda jutottam full felvoltam szerelkezve minden jóval.
Segítettem én mindenhol ahol tudtam.
guide is volt ott rögtön a bázis bejárata mellett, de ő el is vitt bárhová, de oda senki nem vitt. Tehát Yantar-ba egyik guide se vitt oda, de onnan bárhová tudtam menni velük...
Nekem érdekes nem volt kihalva Army, mert ugyan úgy voltak mindenhol mint ahogy az első részben is. Nekem voltak már ott is emberek ahol átmentem az erdésztől, utánna a romos faluban, rögtön fölötte a dombon, ha elindultam a helikopter roncs irányába, ott is van 1 kis ház ott tele voltak, van egy útelágazás ott is voltak, sőtt ott még frakció háborúba is csöppentem.
Aztán meg voltak a pálya végén is, ahol a Monilitosok jöttek befelé. Szóval elég népes volt az a pályarész is. Csak nagynak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest