- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
Hun'reeth #1972 üzenetére
SEVA ruhát csak a fosztogatók technikusa tudja max-ra felfejleszteni tudtommal. Neki kell oda adni a 3db flash drive-ot, ami a javítást tartalmazza. Ezt úgy lehet megcsinálni, hogy mikor Szemétdombra érsz, nem kezded el öldösni a fosztogatókat. Begyűjtöd az adatokat, lepasszolod neki, felfejleszted a ruhát, utána már lehet őket kiírtani...
Kérdés. Valaki tovább vitte a fosztogatók küldetéseit? Arra lennék kíváncsi, hogy a főnök vagonjában van 1 páncélszekrény. Eleve zárva van. Jólenne tudni mi lehet benne?! Valakinek sikerült kinyitnia? Nekem csak a rácsos ajtót sikerült kinyitni, a kereskedővel szemben, ott 2db relikvia volt a ládában. De a páncélszekrény sehogysem nyílt...
-
Chrom
tag
válasz
Grigorisz #1955 üzenetére
A vasúti töltésre kell felmászni, onnan pedig tovább egész a vasúti híd tetejére. Ott van 1 Nagy lüktető gömb, abba kéne bele ugrani... Az elteleportál majd az adott helyre.
Ja és ad 1 másik küldetést is, az 1 kamu. Ugyan is ha adsz neki pisztolyt akkor rádtámad...
Amúgy ez többször lelett már ide írva! -
Chrom
tag
válasz
remington2 #1856 üzenetére
Szerintem ez az underground-os rész kimaradt a játékból, mert gondolom gyorsan össze akarták csapni! De ez tényleg látszik a játék befejezésén... Sajnos!
Remélem valami ügyes modder megtalálja ehhez is a új dolgokat, és varázsolnak majd belőle egy kellően élvezhető játékot! -
Chrom
tag
Csak mellékesen megjegyzem:
[link]Szerintem aki ad valamit is erre a játékra az egyéb hibáitól eltekintve az kitud rá adni ennyi pénzt, ráadásul még magyar szinkronnal is! Nagyon nagy... ennyivel sztem tartozunk a játék és a szinkron készítőinek, hogy megvesszük.
-
Chrom
tag
válasz
Matyó83 #1848 üzenetére
Ne haragudj a név elírásért nem direkt volt... Elnézést. De ahogy látom, Te már direkt írtad el... pff
A másik meg az, hogy a "warez" az pont az amit Te írogatsz... majd ezzel is jólenne ha tisztába lennél! Mivel ha nem eredeti a játékod akkor az WAREZ... ráadásul hameg töréseket használsz hozzá az meg pláne!
A 3. dolog, ha valami OFF azt értelem szerűen OFF kategóriába kéne írni, mert nem a topikhoz kapcsolódik. Vírusírtó, törés, warez nem a fórum topik része. Mielőtt ide regisztrálsz ezért ilyesmivel nem árt tisztába lenni!
más...
GrooveHero
Az az "Igyi kamunye" az nem is ebben a részbe volt. Hanem a SoC-ban. De az annyira para az a hang, hogy én azóta ha meghallom rendesen bele borzongok... és kb fél órán keresztül kell hallgatni mire beérsz a kívánság teljesítőhöz, vagy a titkos ajtón...
A helyedben megnézném ezeket a mappákat: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\sounds\
-
Chrom
tag
válasz
remington2 #1839 üzenetére
én arra tippelek, hogy nem zárták le a készítők a story-t... Tehát lehet lesz majd egy 3. rész és abban utalni fognak a CS előzményeire!
SPOILER
Mondjuk tényleg elkeserítő, hogy nem tudjuk meg a játék végén, hogy mi történik a főszereplővel... -
Chrom
tag
-
Chrom
tag
válasz
Heavy D #1835 üzenetére
Igen úgy értem persze, mivel az is befejezés. Nem?!
Szerintem nincs másik videóbejátszás. Vagyis eddig én nem találtam más befejezést.
Ha lenne, akkor nem lenne értelme már a SoC résznek... de szerintem ez egyértelmű!ez_meg_emaz:
Olvassgass bele a SoC topikba ott minden le van írva róla. Ez egy MOD kiegészítés, mint ahogy azt proci985 is leírta. Nekem is Ő írta le. -
Chrom
tag
válasz
ez_meg_emaz #1832 üzenetére
Hi!
A Soc-nak 5 rossz, és 2 jó befejezése volt. A 2-ből is az egyik volt csak nyerő, a másik pedig kicsit érdekes... Deha valaki követi a történetet, akkor tudja miről van szó!
De itt egy kis olvasnivaló:
[link]Ja ha újra kezdenéd mindenképpen a OL 2.2-es MOD-al kezd !!! Most épp azzal játszok, de valami csúcsszuper.
SPOILER !!!
remington2-nek:
A CS-nek 2 befejezése van, vagyis tudtommal eddig ennyit tapasztaltam mind a 2 végigjátszásnál... Az egyik az amikor elbuksz, a másik meg az amikor elkapod Sterlok-ot. Ugyan is ha valakinek még nem esett le akkor Őt kell üldözni az egész játék alatt!
Vagyis úgy kapcsolódik az első részhez, hogy 1 évvel játszódik az ott történtek előtt. -
Chrom
tag
válasz
ez_meg_emaz #1813 üzenetére
Próbálj meg beszélni azzal a pár emberrel akiknek segíteni kel a korház elején. Hátha köztük van 1 javító...
-
Chrom
tag
válasz
remington2 #1795 üzenetére
Na figy, én egyedül nyírbásztam ki az összes zsombit... alig segített valaki is. Mire már oda jutottam full felvoltam szerelkezve minden jóval.
Segítettem én mindenhol ahol tudtam.
guide is volt ott rögtön a bázis bejárata mellett, de ő el is vitt bárhová, de oda senki nem vitt. Tehát Yantar-ba egyik guide se vitt oda, de onnan bárhová tudtam menni velük...
Nekem érdekes nem volt kihalva Army, mert ugyan úgy voltak mindenhol mint ahogy az első részben is. Nekem voltak már ott is emberek ahol átmentem az erdésztől, utánna a romos faluban, rögtön fölötte a dombon, ha elindultam a helikopter roncs irányába, ott is van 1 kis ház ott tele voltak, van egy útelágazás ott is voltak, sőtt ott még frakció háborúba is csöppentem.
Aztán meg voltak a pálya végén is, ahol a Monilitosok jöttek befelé. Szóval elég népes volt az a pályarész is. Csak nagynak tűnik... -
Chrom
tag
válasz
remington2 #1793 üzenetére
Gondolom ez azért van, hogy kövesse a story-t. Vagyis mivel 1 évvel járunk a SoC története előtt, ezért van kihalva Army warehoues, mert itt próbálják meghódítani az egyes frakciók.
én pl itt segítettem a freedomosoknak elfoglalni a bázist, így egyértelművé vált, hogy ők fogják majd azt uralni a későbbiekben, ahogy ez a SoC-ban látható is.
Utal is rá a szöveg, hogy ott akarják megvetni a lábukat...
Limanszk-ban van a pálya elején egy személy aki javítja a fegyókat és a felszerelést, de vásárolni nem lehet tőle... ezt tényleg hiányoltam én is.
Viszont még 1 sajnálatos dolgot vettem észre, vagyis nekem 2 végigjátszásnál sem volt elérhető, hogy Yantar-ba sehonnan se tudtam utazni. Vagyis nem tudtam odamenni csak gyalogosan... -
Chrom
tag
válasz
Hideyoshi #1730 üzenetére
Szerintem nem írta le senki, én említettem, hogy lehet találni annak aki ügyes és odafigyel a részletekre. Fent a mocsár felső részén vannak vasúti kocsik, ott az egyik anomália mellett van 1 eldobva. Vagyis nekem a 2. végigjátszásnál is ott volt. De töltény nincs még hozzá, majd csak jóval később fogsz tudni venni, addig azért érdemes magaddal cipelni.
(#1732) BalaNce87: Ha vissza olvasgatsz szerintem erre is választ kapsz, részletesen kitárgyaltuk melyik mire jó. A többségét szerintem el lehet adni, yantar-ban a Prof. elég jól fizet érte. De kinek melyik válik be. Vannak jó tulajdonságai is egy artinak, és vannak rossz tulajdonságai is, és van aminek csak jó tulajdonsága van. Pl: leviszi mínuszba a sugárzást, tehát mondjuk ha csak azt rakod be a relikvia tartóba, akkor ha bemész egy sugárzott területre, akkor nem emelkedik olyan gyorsan a csík, vagy gyorsabban lecsökken és nem kell adagolnod magadba gyógyszert vagy vodkát!
-
Chrom
tag
Miért nem olvastok vissza?
Ezt már más is kérdezte itt a fórumban. Csak venni kéne a fáradságot, le van írva feketén-fehéren.
A teleport gömbök között kell úgy elmenni, hogy ne érj hozzá egyikhez sem. Totál 1xrű az egész, elsőre tudtam mit kell csinálni... Adja magát a dolog. -
Chrom
tag
SPOILER
Már meg is adtad rá a választ!
Mégpedig a Duty-tól tudsz venni, de már fentebb leírtam ezt régebben. Hozzájuk be kell állni és utána az árustól megkapod.
Dee akár azt is csinálhatod, ha nem hozzájuk álltál be, akkor kinyírod őket. és az egyik csávónál van.
Sajna ha ezt nem teszed meg, akkor csak a pálya végefelé lehet ilyen fegyót szerezni mégpedig a monolitos katonáktól. De azt is csak 1-2 embertől.
RPG vetőt nem is fogsz találni ezt most mondom!!!
Ez is egy BUG! Az v1.5.05 javításba már bele tették, mert mindig ugyan abba a ládába rakja be, mégpedig az Army Warehouse részen bent a bázison van egy tank és amellett van egy láda és oda rakja be mindig, akárhányszor kezded el. De kb 3 rakétát lehet találni az egész játék folyamán, én nem használtam eladtam a pi...a.
Viszont Bulldog gránátvetőt találtam a vöröserdőben, ahol a barlangba kell bemenni az iránytű relikviáért, és ott a föld alatti részen van ilyen áram anomália. Na ott van 1 szekrényben. -
Chrom
tag
Na igen! én azzal a töltényadaggal és a hozzávaló fegyverrel rohangáltam már a pálya végén. Vagyis rohangálni nem lehet, inkább csak szép komótosan menni a súlya miatt!
Viszont egy tárral simán szétlehet lőni egy egész embercsoportot, vagy akár snork csoportot, de bármi mást is. Sajna elég lassan tölt újra a fegyver, de feljavítva nagyon pontos és rohadt erős és gyors. A fegyó neve RP-74. Nekem eddig a legjobb fegyvernek bizonyult. Persze ha max-ra felvan javítva! Ja és rohadt drága. Így feljavítva 102500.-at ér... -
Chrom
tag
Na csak összehozzuk ezt is.
Szóval én föltudtam fejleszteni a maximum páncélzatra. Mégpedig úgy, hogy a fosztogatók bázisát nem kell az elején betámadni. De ezt leírtam fentebb is.
Szóval az ottani szerelő ad pár infót hol találod azokat a pendriveokat ami kell neki a seva ruha fejlesztésekhez, és azt hiszem ő tudja csak megcsinálni max-ra.
Érdemes azt csinálni, hogy mikor a szemétdombra lépsz, akkor ne a megszokott útvonalom menj oda, hanem a másik bejáraton. Vagy pedig ne fogadd el azt a küldetést, hogy a roncstelepet szabadítsd fel. Azután simán betudsz sétálni a fosztogatók bázisára és ott az infókat megszerezve lehet kutatni a hiányzó pendriveok után. én így tudtam max-ra felfejleszteni. -
Chrom
tag
válasz
remington2 #1671 üzenetére
Egyszerű a dolog, habár én is csak nagysokára jöttem rá.
Ugyan is ha a adott sort követed vagyis ha a fejlesztés utolsó fázisára kattintasz, akkor megmutatja melyikeket kell előtte aktiválni. Tehát azok ilyen sárgán fognak világítani. na azokat kell megvásárolni és így tudod fejleszteni, vagy anomália elleni védelemre, vagy pedig páncélzatra.
Ja és vásárold meg az éjjellátó készüléket. és mind a 3 relikvia tartót is. Mivel akkor ha mind a 3at megveszed, akkor tudsz már olyan relikviát bepakolni amivel a súly arány nagyobb lesz, így több cuccot eltudsz már cipelni, tehát akkor az a fejlesztési irányvonal már nem is kell. -
Chrom
tag
válasz
BalaNce87 #1659 üzenetére
A mocsárban a pályának a bal felső sarkában, a lerobbant hídnak a lábánál is van egy értékes relikvia. Azt nem is kéne eldobni, mert meglehet vele növelni a súly arányt.
én ezeket nem adnám el:
Jellyfish Radiation -2 : Ez az pálya első felében nagyon jó, mert leviszi a sugárzást és mellé lehet olyanokat pakolni amivel pont egállba lesz. Viszont ha a másik kettőt megszerezted már, akkor ellehet már adni.
Wrenched Radiation -4
Bubble Radiation -6Ezek is jók, mert leviszik a vérzést. Szintén ha már sikerült a jobbikat megszerezni, akkor a kisebbet el lehet adni...
Mama's Beads Radiation +2 Bleeding +20
Eye Radiation +2 Bleeding +40
Flame Radiation +3 Bleeding +60Ezek pedig a súly arányt javítják, vagyis több cuccot lehet vele cipelni. Szintén ha már megvan belőle a nagyobb értékű akkor a kisebbet ellehet adni:
Night Star Radiation +2 Max weight +10kg
Gravi Radiation +3 Max weight +20kg
Goldfish Radiation +3 Max weight +30kgJa és még valami!!! Szerintem ezeket a relikviákat kizárólag csak is a Jantari prof-nak kéne eladogatni. Mert Ő ad érte a legtöbb zsetont. Szóval ha valaki kibírja odáig, akkor érdemes addig tartogatni és majd ott eladni.
-
Chrom
tag
válasz
GhostLead #1636 üzenetére
Úgy hogy az elején beállsz valamelyik frakcióhoz és elvállalod a küldetéseket amit adnak, és ajándékba kapsz egyet. De csak akkor érdemes, ha nincs kedved pénzt összeszedegetni.
Ja és azzal hogyha beállsz valamelyik frakcióhoz, lehet a másikkal harcolnod kell majd, és az ottani dolgokat, amit ők adnak azt meg nem tudod majd megszerezni...
Szóval én inkább a pénzkeresős-gyűjtögetős verziót választanám. -
Chrom
tag
Pár sorral feljebb etele1 hsz-ében ott van egy link.
De én is beírom, itt angolul van felsorolva, hogy kb mi hol található:Aki nem tud angolul annak ajánlom a webfordítás.hu-t....
Viszont ha tovább olvasgatjátok a forumot, ott képekkel is illusztrálják az 1-2 lelőhelyeket.
Szóval szerintem tök egyértelmű a dolog, egyszerűen a detektort kell használni és keringeni a pályákon, mint a gólyafos a levegőben és keresni az anomáliákban a relikviákat, ennyi... -
Chrom
tag
válasz
Heavy D #1621 üzenetére
Akkor van még 1... Ha azt a verziót játssza valaki, hogy a fosztogatókat nem támadta meg, és nem is került velük összetűzésbe, akkor szintén a szemételep azon részén a hangár hátuljában van lehetőség ilyen lövöldözésre. Mégpedig varjakat kell célbavenni és akár pénzbe is fogadni, hogy ki mennyit tud leszedni adott idő alatt. Egész jó móka, a megfelelő mennyiségű lőszer áll rendelkezésünkre.
-
Chrom
tag
válasz
horvathkrisz #1615 üzenetére
Az a nagyobb testű kutya. Vérengző egy bestia. Erős a harapása, és nagyot tud ugrani.
Mindenkinek!
A másik... kicsit azt veszem észre, hogy akik itt fórumoznak sokan nem olvasnak vissza!!!
Arra kérném az emberkéket, hogy fölösleges kérdéseket ne tegyünk már fel, mert jópár oldallal előrébb meglett már válaszolva.
OLVASSATOK VISSZA PLZ!
Ja és tanuljatok már meg játszani a játékkal, mert nem igaz, hogy ennyire alapvető dolgokat nem értetek meg, mint pl a detektor használata, vagy pl fegyverek és ruhák javítása és feltúrbozása. -
Chrom
tag
Hozzá szólnék ehhez a "fegyver szócsatához" is.
Ugyan is már a játék elején lehet találni olyan fegyókat, ami ha maximálisra felfejlesztetek, és elegendő lőszerrel szaladgáltok, akkor 2 lövés a fejre, és már K.O. is az ellenfélnek.
én az elején szerváltam egy AKM 74/2-őt, és egy Vintar BC-t, aki ügyes az már az első pályán megtudja szerezni, igaz a Vintárhoz sajna csak később lesz töltény és az AKM-re is csak később lehet szerválni távcsövet, de más fegyverről leszerelve is lehet szerezni.
én ezt a 2 fegyvert hurcolászom magammal az egész játék alatt, és maximálisan felfejlesztve pontosságra. Nekem 2 lövés a fejre még az izmosabb katonákra is... Ha testre lövök, akkor meg pár sorozat, és már fekszik is.
Viszont a játék 2/3-nál lehet venni egy olyan kétkezes gépfegyvert, ami dobtáras, és 200 töltény fér bele, na azzal lehet csak igazán osztani!
Szóval ne sírjon itt senki sem, addig, amíg azt sem tudja, hogy kell játszani ezt a játékot úgy, hogy az élvezhető legyen... -
Chrom
tag
válasz
remington2 #1547 üzenetére
Ha figyeltél volna, akkor belinkeltem följebb, hogy miket javít az új patch.
én úgy vélem dobott rajta picit, mert tényleg sok hibát javítottak ki vele. Viszont most azt vettem észre, hogy a detektor nem akar rendesen működni. Vagyis nem jelez az egyes anomáliknál, ahol elvileg kéne lenni artefacts-oknak.
Ja és nekem a szemétdombi résznél előjött egy olyan, ami az előző patch-nél viszont nem. Ezt szintén írtam fentebb. De az tényleg megoldja a hibát, ha ott csinálok egy mentést, és utána visszatöltöm.NEISSE!
A dobozos verzió a hibás! Azért jöttek ki a pathc-ek...
Amúgy nem 14e, hanem 8000.-ért már meg lehet venni, ráadásul magyar szinkronnal.
14e az azt hiszem az a verzió, amibe mind a 2 játék benne van. -
Chrom
tag
válasz
Jozso929 #1552 üzenetére
Elvileg követned, vagy segíteni kellett volna egy kutató csoportnak eljutni egy alagúton át egy völgybe, ahol tucatnyi szörny támad rád, azokat likvidálva bekéne menni az erdőbe, majd egy Tank tetején egy villódzó gombe bele ugorva dob át az erdész lakhelyéhez.
Aztán már megnyílik a kapu is ahol lehet ki-be szaladgálni.
Elehet tévedni az erdőbe rendesen... -
Chrom
tag
Zsííír!
Sikeresen megtaláltam az első BUG-ot az 1.5.05 patch-ben!!!
Az 1.5.04-ben eddig nem volt észlelhető, most viszont nem gondoltam volna erre.
A dolog lényege, hogy a szemétdombon amikor az ásató hírnököt kell a kutyáktól megvédeni, addig okés a dolog míg a kutyákat szétlövöm, de utána kész az ürge megáll a szikla tetején és onnan semmit nem csinál. Ott áll mint egy szobor.
Lekéne neki ugrania a szikláról és megköszönni a történteket, és beszélni pár szót, hogyan tovább. De semmi.
Max azt lehet csinálni, hogy szétlőjük őt is.
További jó munkát a készítőknek a következő javításig... itt már tényleg az lesz, hogy majd jövőre elkezdhetjük normálisan a játékot mikor már kijött legalább 10 javítás.
Vagy karácsonyra a fa alá kapunk egy javító csomagot. Amivel BUGmentes lesz a game... -
Chrom
tag
válasz
Superman #1250 üzenetére
én is Veteran-on játszom. Amikor elkezdtem az elején, rendesen megizzadtam... Sokat kell menteni meg visszatölteni, engem csak ez az egy idegesít. Meg az, hogy hiába engedek bele egy teli tárat valakibe, megse mukkan...
Ja és valamiért nekem is kilép a játék... vagy kifagy! Tegnap pl amikor a szemétdomb-nál ért egy kisugárzás, és mikor elkezdődött ott kifagyott... Ja és észrevettem pálya betöltésénél néha grafikai elmosódást is, főleg az ég mosódott le... Erre tud valaki valami magyarázatot?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Counter-Strike 1.6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged