- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Silenzio
üzenetére
Dehogy becsülöm, tisztában vagyok vele hogy nem egy rossz összeállítás. Viszont ennél többet nem foglalkozom vele, és nem emelem magaslatokra
Ez csak egy gép, tegye a dolgát az a lényeg
Megörültem mikor láttam milyen szépen fut. És csak amiatt kérdeztem, hogy a teljes játékmenet alatt kell-e számítani teljesítmény gyilkos helyszínekre? Mint mondjuk anno a Crysis esetében
Vagy viszonylag kiegyensúlyozott-e az engine. Egyébként engine foltozgatás ide vagy oda, és nagyot néztem mikor megláttam. Az alapjáték és a Clear Sky látványvilága köszönőviszonyban sincs egymással
Végre van víz, mégha nem is Crysis szintű, de valahogy mégis beleillik a képbe. A bevilágítás megdöbbentő az előző részhez képest. Végre vannak komolyabb shaderek, a bump mapeket még tovább vitték, pedig az alapjátékban sem volt már gyenge ez a rész. Szóval grafikus és művészi szemmel nézve csodaszép lett. Nem giccses, nincsenek túlpakolva a helyszínek objektumokkal. Nincs olyan érzeted, hogy erőltették volna a fejlesztők, hogy mi bizony ilyet is tudunk
Látszik, hogy most ki tudták magukat élni. De számomra az a legszebb, mikor a nap által bevilágított fakunyhó színe folyamatosan változik élénk sárgából egészen barnás árnyalatig. Szal nagyon megfogott az egész úgy ahogy van
Elnézést a kisregényért, csak mondom leírom már a kezdeti élményeket...Zk: Néztem írtál privit, ha erre akartál rákérdezni sajnos nem tudom mert XP-t használok. Úgyhogy DX10 kilőve nálam, de valahogy nem is vonz. Látványvilágban minimális eltérés van a DX9 és DX10 mód között. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest