Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

kiderült mi volt a baj.

ha kifagy pályaváltásnál, szedjétek le a gamedata könyvtárat, az fsgame.ltx et pedig állítsátok alapállapotba!

szóval nálam a modok miatt dobált ki, egyenlőre még tesztelem, hogy a carry vagy az accuracy mod zavart be a játékban (utóbbira gyanakszok, mert az AI gránátdobálásán is állít... de hogy annak mi köze a scriptelt beszédekhez...). mivel elvileg ezek 1-1 alap változót módosítanak, és a program szkripthibára hivatkozva lépett ki valami beszélgetés lejátszásakor... nos ötletként vagy minden kitömörítését tudom ajánlani a gamedata könyvtárba, mert azt hiszem komoly bug van a könyvtárak kezelésével, vagy a programozók pár helyen akkorákat haxoltak, objektumorientációra és modularitásra magasról téve, mint a ház. utóbbi eset gyakorlatilag azt jelenti, hogy semmit nem szabad moddolni, mert ha te átállítod a karakter által cipelhető maximális súlyt, az lehet, hogy a respawnon vagy a grafika részletességén is állítani fog (kis túlzással, de jól ábrázolva).

más: bug. már megint. a banditák segítséget kértek, mert megtámadta őket egy mutáns banda. a banditák a lehető legnegatívabban álltak hozzám, odaértem, ők lőttek rám, én meg kilőttem a túlélőket:DDD kivételkezelésre se volt idő már....

banditák lehúztak sok pénzre. illetve akartak volna, amikor átmentem garbagera. pénzt nem kaptak, golyót igen. nem is értem, miért utálnak:)

megint más: végre eljutottam agropomban. lassan szereznem kéne valami normális vértet is, mert konkrétan a picit uppolt CS vért már nagyon kevés. loner trader miért nem akar nekem sevát eladni, azt nem értem. no mind1, menek yantarba.

a dutysok pedig stréberek lettek, kár. most választhatok a füvesek, a stréber wannabe militarymanek, az agyhalottak -ja nem, mert ők, a banditák, már utálnak- az elborultak -CS- és a lonerek közül. asszem megint loner leszek.

nincs pénzem. lehet vissza kéne mennem cordon military basehez.

Clint Eastwood-Charles Bronson-Trinity :C jólvan, csak összehozzuk:DDD meg ők is, mint a macskáknál, két apával^^

Új hozzászólás Aktív témák