- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
kiderült mi volt a baj.
ha kifagy pályaváltásnál, szedjétek le a gamedata könyvtárat, az fsgame.ltx et pedig állítsátok alapállapotba!
szóval nálam a modok miatt dobált ki, egyenlőre még tesztelem, hogy a carry vagy az accuracy mod zavart be a játékban (utóbbira gyanakszok, mert az AI gránátdobálásán is állít... de hogy annak mi köze a scriptelt beszédekhez...). mivel elvileg ezek 1-1 alap változót módosítanak, és a program szkripthibára hivatkozva lépett ki valami beszélgetés lejátszásakor... nos ötletként vagy minden kitömörítését tudom ajánlani a gamedata könyvtárba, mert azt hiszem komoly bug van a könyvtárak kezelésével, vagy a programozók pár helyen akkorákat haxoltak, objektumorientációra és modularitásra magasról téve, mint a ház. utóbbi eset gyakorlatilag azt jelenti, hogy semmit nem szabad moddolni, mert ha te átállítod a karakter által cipelhető maximális súlyt, az lehet, hogy a respawnon vagy a grafika részletességén is állítani fog (kis túlzással, de jól ábrázolva).
más: bug. már megint. a banditák segítséget kértek, mert megtámadta őket egy mutáns banda. a banditák a lehető legnegatívabban álltak hozzám, odaértem, ők lőttek rám, én meg kilőttem a túlélőket
kivételkezelésre se volt idő már....
banditák lehúztak sok pénzre. illetve akartak volna, amikor átmentem garbagera. pénzt nem kaptak, golyót igen. nem is értem, miért utálnak
megint más: végre eljutottam agropomban. lassan szereznem kéne valami normális vértet is, mert konkrétan a picit uppolt CS vért már nagyon kevés. loner trader miért nem akar nekem sevát eladni, azt nem értem. no mind1, menek yantarba.
a dutysok pedig stréberek lettek, kár. most választhatok a füvesek, a stréber wannabe militarymanek, az agyhalottak -ja nem, mert ők, a banditák, már utálnak- az elborultak -CS- és a lonerek közül. asszem megint loner leszek.
nincs pénzem. lehet vissza kéne mennem cordon military basehez.
Clint Eastwood-Charles Bronson-Trinity
jólvan, csak összehozzuk
meg ők is, mint a macskáknál, két apával^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest