- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
addig nem értem el egyszer se, hogy megunnám
a mod-újrarakás miatt lenullázódott minden (rangok, pénz) ami még nem lett volna baj, de a szerszámokat, amiket megtaláltam, jegyezte a játék, viszont újakat nem adott. ugyanígy a gps konduktorok is.
így meg minden fejlesztést buktam, úgyhogy elkezdtem megint. így 3.-ra már egész jól tudom, mit-merre az elejénha még azt a seva-t is megtaláltam volna, amit még a kordonban találtam egyszer, egész jól ellennék.....
-
törölt tag
Nekem a Clear Sky sztorilag nem jött be, az első részben az volt a célom, hogy elérjem az erőművet, itt meg az, hogy megöljem Strelokot, ez mi? Persze lehet futni hagyni, de egyértelműen azt sugallja a játék, hogy öld meg. Szerintem fos a sztori, meg úgy az egész sztori mindenestől ebbe a részbe. Maga a játék amúgy oké, mert a Zóna az életünk.
Valami olyasmi történettel a CS, hogy előzmény az első robbanás, utána a kutatás, második robbanás a Zóna kialakulása stb az úgy jobban feküdne, és a CoP meg így ahogy van jó, mert Strelok utáni eseményeket dolgoz fel. Ez így jobban összefogná a három részt amúgy is. A SoC-ból meg amúgy is vajmi kevés dologra derül fény, ezért is lett volna jó a CS erre.A Metro jó játék, engem speciel hidegen hagy a mindenki által majmolt csőség. Gépzabbantó, de nekem 1280*720 minimum DX9 grafon elfutott a P4 3 GHz meg a HD2600XTvel. 3-4 szörnynél már diavetítés volt, de élvezetes volt így is, sajnos az akadozás miatti folytonos elhalás és lehetetlen célzás miatt kénytelen voltam végigcsalni a játékot.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Physicist03 #8285 üzenetére
Köszi a helpet sztóker kolléga!!!
-
zuzu000
őstag
DX10-ben futtattam, és nagyon jó sebességet adott. Élsimításon kívül minden a maxon volt, talán a textúta részletesség kicsit lejjebb.
És ezt még a régi gépemen. (HD4850, X2 Phenom, 4GB ram)#8293 rétisün: Ha olvastad, akkor ne játssz vele. Nagyon elharapták a történetet. (talán játékmenet miatt megér egy próbát, de ahogy gondolod)
-
rétisün
veterán
válasz
==Andrew== #8284 üzenetére
van szinkronja, de miután meghallotam inkább játszottam angolul, magyarítással,
-
zuzu000
őstag
válasz
Physicist03 #8287 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm
-
Physicist03
senior tag
-
zuzu000
őstag
válasz
Physicist03 #8285 üzenetére
Hogy lehet 3. nézetben játszani?
-
Physicist03
senior tag
válasz
Medvelászló #8272 üzenetére
Yakut rejtekhelyei:
Első: 1a 1b
Második: Szennyvíztisztítónál
Harmadik:Jupiter - Kőbánya -
==Andrew==
csendes tag
válasz
rétisün #8279 üzenetére
Azért kérdeztem, mert egy -két éve gondoltam rá hogy leszedem vagy megveszem eredetiben.De eddig csak videókat,előzetest láttam.Ami még mellette szólt az az hogy magyar szinkronnal játszható. Ez jónak bizonyult.Viszont visszatérve a mit írtál.hmmm. szerintem nem lesz belőle semmi.Csak annyi hogy fölöslegesen nem adok ki rá"űrpénzt".
-
<MZ/X>
őstag
Nekem az első S.T.A.L.K.E.R. játék amivel játszottam a CS volt, és nagyon el voltam ájulva tőle. Szerintem annak a grafikája a legszebb a sorozatban, persze nem emiatt. Úgy, hogy játszottam a CoP-al, és a SoC-al már nem hiszem, hogy az alapjátok lenyűgözne, de pár éve nagy hatást gyakorolt.
Az alapjáték elég kiegyensúlyozatlan (a végére simán lehet terminátorkodni, amúgy a történet vége csapnivaló), de rengeteg mod van ami javítja az alapjátékot questek nélkül (pl. Spartan 11'11). Hatalmas negatívum, hogy gyakorlatilag nincsenek normális sidequestek, csak szerezz egy békalábat, öld meg őt, hozd vissza ezt típusúak.
A frakcióháború viszont elég érdekes, ez más játékban nincsen, már csak emiatt is érdemes szerintem elvinni valameddig a CS-t. Erre is van többféle mod, akár olyan is, amiben semmiféle keretsztori nincs, csak Faction War.
Persze a CS-hez is vannak global modificationok (pl. Zmeelov, ARS, HWM), meg grafikai tuningok (most jött ki a MYSTERY nevű), ezeket kombinálva a CS is egy különleges élmény. -
M3oH
addikt
válasz
==Andrew== #8278 üzenetére
En most jatszogatom a CSt, de eddig nem vagyok elajulva tole. Az az igazsag, hogy a CoP, olyan franko lett a modokkal, hogy nehez uberelni a dolgot. Persze, meg a CS elejen vagyok, bizok bene, hogy beindul a dolog kesobb.
-
rétisün
veterán
válasz
==Andrew== #8278 üzenetére
nekem a clear sky tetszett a legkevésbé, főleg az eleje, amikor csak küldözgetnek ide-oda a mocsárba, 'menj ide, segíts a staklkereknek', még oda se értél, már jön az üzenet, hogy menj oda segíteni....
ehhez felteszed az sgm 2.2 modot, vagy annak az enot verzióját, és benne van a mocsár is, meg még jó pár pálya a korábbi részekből, és a clear sky-t ki is hagyhatod.
szerintem. -
==Andrew==
csendes tag
válasz
Medvelászló #8272 üzenetére
Annyira nem is vészes,más játékoknál sokkal jobban meglehet érezni ezt a szintet mint itt.Jobban élvezem különben mint hét évvel ezelőtt mikor még easy-n nyomtam
végigsétálsz a pályákon egy betöltéssel é semmi élményt nem ad nekem.Így legalább van akadályba ütközés,ami addig nem hagy békén míg nem csinálom meg.Egyébként a Clear Sky résszel nem játszottam még de jobb mint a prypiat? vagy hasonló?
-
rétisün
veterán
megin elkezdtem.....nem a legelejétől, hanem ahol elfoglaltuk az atp-t.
kiváncsi vagyok, megint ott lesz-e a monolith exo a szevcsenko-n, vagy csak valami egyszeri ajándék volt a játéktól. persze az még odébb van.
-
Aarpok
őstag
válasz
zuzu000 #8270 üzenetére
Nem tudom tud - e olvasni ugyan is nem akart beszélgetni velem
Randa egy jószág annyi szent.
Rétisün: Én csak videókat láttam belőle és ismerősnek tűnt,de lehet hogy tévedek.Más:Megjártam a katonai raktárakat micsoda buli volt ott megint szegény hajnalosok bele is rokkantak a mutánsáradatba.Eszméletlen mennyi volt és persze nem a gyenge fajtákból.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
==Andrew== #8264 üzenetére
Sima SGM 2.2
Igen én mesteren nyomatom,a kamikáze és a nappali támadások felejtősek,bandita exo-banMás:valaki tudja hol vannak a papírok amiről Yakut regélt a kivégzése előtt? 3 helyet jelölt meg,Janov áll.,a légvédelmi izé és a szennyvíztisztító környékét,de nem találom őket
-
Aarpok
őstag
válasz
rétisün #8268 üzenetére
Ő az x18 - as labor titkos őrzője.Miután megtaláltad a dokumentumokat azonnal megjelenik és szeretne a keblére ölelni.De mint mondtam buta szegény és nem szereti a küszöböt
Nem akarok hülyeséget kérdezni,de ez nem volt a metro 2033 - ban?Lehet onnan kérték vendégszereplésre. -
==Andrew==
csendes tag
Veteránon vagy masteren játszik valaki?
-
Telda
addikt
válasz
rétisün #8261 üzenetére
Amit rendeltem az zöld és nagyon magasak voltak az értékei.
Enot modban nekem is bent voltak a zsoldosok a háznál (antenna) ahol korábban a pincében a vérszopók között kellett sétálni. Hogy újra születtek-e azt már nem tudom, mert inkább kerülöm a helyet, eléggé helyben hagytak elsőre, igaz én győztem, de nagy volt a veszteség.
-
Dhampir
félisten
válasz
Physicist03 #8260 üzenetére
Nem a gáz miatt?
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #8260 üzenetére
-
Physicist03
senior tag
Érdekes, nekem nem költöztek be zsoldosok az antennakomplexumba a vérszopós küldetés után
-
rétisün
veterán
-
Telda
addikt
válasz
rétisün #8255 üzenetére
Őszintén megvallva én itt cipelhető súlyokkal picit csíteltem , átírtam kapásból 300kg-ra, szeretek több fegyvert is magamnál hordani, még ha nem is használom, ilyen pl. a G36C amit csak ott van, mert tetszik, de kb. egyszer ha lőttem vele, mert van a Scar ami jóval erősebb. Az elején én is hordtam a fegyvereket a zöld ládába, de már egy ideje nem vittem, Kardánnál van 27, Nitrónál pedig 13. 100K körül járok pénzzel Yanov állomáson a kereskedőnél lehet rendelni Hajnal Exot, gondoltam befektetek rá, 15k-ért hozta és 170k
, hát ez most egy darabig sajnos felejtős. Amúgy amit rendelek tőle az ott marad később is? Mert ha nem akkor sajnos buktam 15k
.
-
rétisün
veterán
én már kordonban, meg a mocsárban gyűjtögettem a fegyvereket, nem is eladásra, hanem majd kardán meg nitro zöld dobozába. igaz, elég macerás volt átcipelni a több 100 kiló vasat, de megéri, mert utána piti pénzekért javítják majd a cuccaidat, úgy meg már megérheti eladni.
ehhez persze kell egy (de inkább több) hátizsák, ez volt az egyik első kiadásom, később meg találtam is annyit, hogy még adtam is el belőlük
viszont asszem mégis csak újra kell kezdenem megint...a mod újrarakás miatt elbuktam a rangot, mindent, ezzel együtt a szerszámokat is, amiket addig összeszedtem. újak viszont nincsenek, így az összes fejlesztés felejtős.
-
Telda
addikt
válasz
rétisün #8252 üzenetére
Hát én jó sokat szoptam mire kitakarítottam őket, ráadásul a páncélom is fullra tört.
Az a gond, hogy a fegyverek többségét nem lehet eladni, valamit meg kellene javítani és úgy eladni, de így meg már nem éri meg. Az egyetlen kb. amiből pénz jön, azokat az artifaktok, vagy esetleg az alpha PDA-k. -
rétisün
veterán
válasz
zuzu000 #8251 üzenetére
úgy emlékszem, sgm modban találkoztam vele, de hogy honnan lett meg a kódja, meg nem mondom. valószínűleg valamelyik zsoldosnál lehet egy pendrive, azon van.
de pl. a jupiter üzem alatti vasúti hangárban (ahol ilyen kapucnis törpéket kell kicsinálni) is volt egy ilyen számzáras cucc az egyik mozdony tetején, enot-ban ez sincs.
(#8249) Viper26: az az antennakomplexum, ha megoldottad ott a vérszívó kérdést, zsoldosok (és a cuccaik) kimeríthetetlen forrása lesz
addon alatt mit értsz?
-
zuzu000
őstag
Lehet spoiler
Zatoni szennyvíztisztítói oldalnál a híd tetején van egy csomag. (a leszakadt hídnál)
Számzár van rajta. Küldetésnél kapom meg, vagy keressek? -
Viper26
nagyúr
Közben volt quicksave máshonnan, így azt csináltam mikor két vérszívót kellett leszedni egy másik stalkerrel, még a pincébe is le kellett menni, jó parás rész volt meg kell hagyni.
Van olyan addon amit érdemes feltenni a játékhoz?Valamint egy guide-nak is hasznát tudnám venni, ha esetleg van valakinek egy jobb fajta.rétisün:
Ott voltam pedig.
-
Telda
addikt
Elvileg megcsináltam a Noés mutáns küldetést, most kapnom kellene valamit?
Mert megöltünk mindenkit, de semmi küldetést nem mutat, illetve Noé sem mond semmit. -
törölt tag
Ott nincs kiméra, azok tuti snorkok csak hülye kinézetük van. Alapjátékban is.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
juhasz.p #8231 üzenetére
akkor passz.....nálam eddig mindig ott volt, sgm 2.2 és enot modban is.
a fűrészmalom nem veszélyes, amíg csak(?) zombik vannak. azokkal még könnyebb boldogulni, mint a zsoldosokkal, akik majd beköltöznek helyettük.
ezt a helyet meg én nem ismertm, kösz! közelebb is van, amint átérsz a mocsárból.
ja, hogy neked most az alphásokat kéne valahogy kicselezni....ha máshogy nem megy, egy korábbi mentésel, amikor még nincsenek a nyakadon
-
juhasz.p
aktív tag
-
Viper26
nagyúr
Megvettem a játékot pár hete steam-en, most épp elég nagy bajban vagyok...azt a küldit csinálom, mikor egy szakadékból kell kivenni valami csomagot egy kocsiból, és még mielőtt kijutnék mindig elkapnak, sajnos egy medkit van csak nálam..
Hogyan tudnék ott átjutni?Fegyver helyett medkit-ből kéne betankolni? -
rétisün
veterán
nv drivert is feltettem, hátha megoldja, de nem
megpróbáltam a legkisebb felbontásban, ablakban, teljes képernyősen, a natív felbontást, mindent, de nem akar menni, kevesli a vga-t.
pedig win7 alatt ment, igaz nem volt egy látványorgia, még be is szaggatott néha, de legalább ment.alphások: a múltkor éppen b tudtam mnekülni a szevcsenkoba előlük, aztán onnan szépen lesniperezgettem őket. utána meg szaladhattam, hogy az ottani stalkerek ki ne zsebeljék őket, mire odeérek a hullákhoz
mentségükre szóljon, hogy még lövöldözték is őket, bár sok kárt nem okoztak az alpha csapatban -
rétisün
veterán
válasz
juhasz.p #8218 üzenetére
korábban linkeltem egy screenshotot, azon 3 alpha csapat van egy helyen.....min. 20-an gyülekeznek, az a legjobb, hogy a közelben volt egy küldi, amint mentem arrafelé, már meg is támadtak
más: feltettem a win8-at....eddig win7 alatt tudtam játszani, most akármilyen felbontást akarok, azt írja, nem elég a vga....
(laptop, szóval ne várjunk csuodát, de azért ez akkor is ciki)
-
juhasz.p
aktív tag
Ma találkoztam életem első alfa csapatával. Zatonban voltam a hajón, de már lőttek rám. :-)
Kimentem és meghaltam. :-) (egy SEVA pizsim volt csak, most már rendeltem egy exo-t Fürgétől). A hajó mindkét oldalán volt egy-egy csapat...Ilyen létezik?! Vártam egy napot, még mindig ott voltak. A következő összecsapásban is meghaltam, de... Létezik az, hogy egyszerre 3 azaz három irányból lőnek?! Egy csapatban hányan vannak? Nem 6 fős egy csapat? Létezik az, hogy egyszerre több csapat is rám támad?A 2.0-ban hogyan lehet a tudósokkal arti átváltoztatást kérni? Ha odamegyek hozzá sosem csinálja meg? Kevés lenne a pénzem?
-
rétisün
veterán
közben kitotóztam, mi okozta a fagyásokat a betöltésnél. a cementgyár felé volt 3 zombi, azokat lőttem le, és utána folyamatosan villogott a "fejlövést szereztél" felirat. ha így mentettem el, akár quicksave-el, akár menüből, nem töltötte be, már közben lefagyott.
kihagytam a zombikat, most úgy néz ki, jó. -
rétisün
veterán
látod, ez jó kérdés......
főleg, hogy amikor legutóbb ott jártam, egyrészt kiírta, hogy belépőkártya szükséges, másrészt meg ki volt nyitva az ajtó, és meg is van a gauss.....
(#8213) Aarpok: ha tényleg csak pripjaty után elérhető a gauss, akkor nálam eddig mindig volt valami bug, mert annál hamarabb megvolt mindig a gauss. nagyon jól jött pl. a hajnalosok alagútjánál a kiméra ellen
igaz így visszagondolva nem volt sose kártyám, csak be tudtam menni, mert nyitva volt az ajtó. -
Telda
addikt
Hali!
Újra itt
.
A zatoni X8 fegyvertesztelő műhely belépő kártyáját merre találom? -
rétisün
veterán
nálam meg kezd bekrepálni a játék
már a betöltésnél lefagy, legalábbis ha a quicksave-t akarom betölteni....más mentésnél egyelőre nem, de azért ez is elég bosszantó
ja, és a mod újrarakás után ugye elvesztek a statisztikáim, az is, hogy kinek milyen szerszámokat vittem, viszont nincsenek helyettük újak, így asszem buktam a fejlesztéseket is.
nehogy már megint új játékot kelljen kezdenem
-
Aarpok
őstag
Zombik likvidálva a zóna megtisztult.Hermann küldetését csinálom 5 artit megtaláltam viszonylag gyorsan,de a 6. nem jön elő.2 volt zatonban,2 jupiteren és 1 pripyatban,tehát itt kellene lenni még 1 - nek.Pedig most nem ott vannak mint legutóbb.
-
rétisün
veterán
van egy küldetés. amikor eltűnt hajnalosokat kell megkeresni, mikor megkerülnek, akkor meg megvédeni a vérszívóktól. ha hagyod, hogy a vérszívók elintézzék őket, az egyikükről le lehet szedni a hajnal exo-t.
mindjárt visszaérek a szkadovszkra, meglátom mi van, ha buktam a küldit. az tuti, hogy nem pakolják a ldádmba a cuccot időmnként (asszem emiatt kapom rendszeresen) de ha csak ennyi, azt kibírom.
a különböző achievementeket már úgyis buktam a mod újrarakás miatt, legfeljebb még eggyel kevesebb lesz meg.
-
rétisün
veterán
válasz
HecklerHUN #8207 üzenetére
ha jársz arra, nézd meg a szevcsenko-t neked ott van-e a monolith exo.....
-
HecklerHUN
csendes tag
ENOT!:-P
-
Aarpok
őstag
válasz
HecklerHUN #8205 üzenetére
Rendben
Alapjátékkal vagy moddal játszol?
-
HecklerHUN
csendes tag
Nem mindent olvastam!
Meg csak úgy kérdeztem, hátha.Én még az elején vagyok a lemaradás miatt, megyek pripyatba.
-
Aarpok
őstag
válasz
HecklerHUN #8200 üzenetére
Ha olvasgattál visszafele akkor nem értem a kérdést
Még javarészt mindig az SGM 2.2 a téma csak valaki a simával és mások meg az enot verzióval játszák.
-
rétisün
veterán
érdekes, bagoly 700-at adott a tojásért....a többiek eddig mind 500-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest