Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
Nekem az első S.T.A.L.K.E.R. játék amivel játszottam a CS volt, és nagyon el voltam ájulva tőle. Szerintem annak a grafikája a legszebb a sorozatban, persze nem emiatt. Úgy, hogy játszottam a CoP-al, és a SoC-al már nem hiszem, hogy az alapjátok lenyűgözne, de pár éve nagy hatást gyakorolt.
Az alapjáték elég kiegyensúlyozatlan (a végére simán lehet terminátorkodni, amúgy a történet vége csapnivaló), de rengeteg mod van ami javítja az alapjátékot questek nélkül (pl. Spartan 11'11). Hatalmas negatívum, hogy gyakorlatilag nincsenek normális sidequestek, csak szerezz egy békalábat, öld meg őt, hozd vissza ezt típusúak.
A frakcióháború viszont elég érdekes, ez más játékban nincsen, már csak emiatt is érdemes szerintem elvinni valameddig a CS-t. Erre is van többféle mod, akár olyan is, amiben semmiféle keretsztori nincs, csak Faction War.
Persze a CS-hez is vannak global modificationok (pl. Zmeelov, ARS, HWM), meg grafikai tuningok (most jött ki a MYSTERY nevű), ezeket kombinálva a CS is egy különleges élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield