Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripower
tag
hát csak sajnos bizonyos helyszineken lehet nyomulni....
kicsit másképp oldották meg a komunikáciot mint ahogy szokott lenni a cséhez hasonlo mint a FIRE IN THE HOLE csak annyi a külömbség hogy mindenkinek verzio szerint leforditja az orosznak oroszra nekünk magyarra és igy tovább és hozzá is lehet szolni mint például:
1p elöre nyomulok fedezzetek!
2p negativ
1p tüzalá vettek segitségre van szükségem!
2p negativ
1p löszeree van szükségem!
2p negativ
1p eltaláltak meg fogok halni
2p pozitiv!
lelösz egy két embert és egy csábos nöi hang megszolal: tapasztalt sztalker lettél......
és ez igy megy tovább...
ugyanazok a mezei játék modok vannak mint bárhol máshol... hold the flag dm tdm stb.... -
Tripower
tag
hát mikor még nem modelleztem akkor vettem ezt a szekeret (de nagyon lepukadt már idézöjelben! mert ezzel nem is foglalkoztam már jó ideje mert hát HL2 meg CS-re elég volt és elég is lessz a dod is ugyan ezen motor tehát nagyon nem izgatott a fejlesztés a modell meg viszi a pénzt válogatás nélkül) de nézve a tiédet befogom a pofám! nem kell egy 79gtx? az lehet kicsit polirozna az eseten....
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
" De azért felhívják a figyelmet arra, hogy ez egy békés esemény, fegyvert lehetőleg
senki ne hozzon magával. Más világ az no... "
a hozzáfűznivalódtól bepisiltem a röhögéstől, kösziÉnis meglepődtem, mikor ATI majd AMD logó befigyelt....Hát ez van. Elfogyott a ...-nek a pénze, vagy nagyobb "powert" láttak a DX11-ben.... Nagyon remélem, hogy a CD galaxis kifodja adni szinkronosan....Megszoktam, CS után...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
ha menni akarsz a Zónába, szólj. megyek veled
ezt a borítót nem láttad?
a CS ára idehaza nagyon barátivolt tavaly. asszem 6(-7?)k-ért vettem megjelenése napján....örültem, hogy nem szálltak el az árazással, mint az EA szokott
(#125) CptMisi: bocsánat izgalmamba félrepötyögtem, bocs nekem ellehet most perpill nézni sztem...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CptMisi
őstag
engem érdekelne, sőt ha hétvégén mennél, még ki is ugranék veled
- = Zk = - 8k (cdg-ben 7200 ) volt a sima kiadás 14 a gyűjtői belekötök még a nevedbe is azért is kiadja
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
- = Zk = -
félisten
Engem érdekelne, max megveszem aztis, amit idehaza a cd galaxis KIAD ( )....
Nekemis okt 2 van felirva a noteszembe....énis széttárt karokkal lesek....(#128) CptMisi: gyááááh! bocsi, de nem haragszol rám, amiért én már tolom? inglisül méghozzá...valóban 8k. azvolt a kikötésem tavaly, hogy 8k-ért még megveszem...7990HUF volt. itt a blokkja
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Ukrajna vagy Oroszország? "Az adott Egyezménynek megfelelően Magyarország polgárai vízum mentesen utazhatnak Ukrajna területére, amennyiben az ukrajnai tartózkodásuk ideje 6 hónapon belül nem haladja meg a 90 napot, úgyszintén Ukrajna területén tranzit vízum nélkül átutazhatnak."
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
kihaltabb, mert később játszódik
Zk: tudod, mit? megtaláltam működőképes verzióját a "polcomon" 5.1 nekem is van, az más dolog, hogy grafot le kell húznom, de nem bánom
-
-
- = Zk = -
félisten
nekem 4 maggal is laggol. ezt nemtudom mért csinálja...
futok, vagy sétálok, majd pár másodpercre megfagyok...állóra.. ez mitől van?apropó, a fegyverek moddingolásának metódusa egyezik a CS-ével?..tehát előbb a fejlszetés, aztán a kellék...
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Semmi, illetve futtatás x64 Vista vagy x64 Win7 -en 4G rammal . A térparticionáló fa miatt van, amikor átmész egyik szektorból a másikba, és még nem töltött be minden adatot. Normális memóriakezelésnél sokkal kevesebbszer jelentkezik, mert akkor nem pakol ki olyan hamar az OS a vinyóra.Nálam Clear Skyban a fent említett OSek alatt nagyon riktán laggolt, akkor is csak pár tized másodpercre, észre sem lehet venni.
-
- = Zk = -
félisten
mihez képest rövid
énmár pl végigvitem, cask most épp mással foglalatoskodom a többiekről nemtudok...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zuchy
őstag
Én még nem toltam ki, mert csak hétvégente vagyok asztali gép közelébe.
De lassan én is végzek, már Pripyat-ban járok, lementem már a két laboratóriumba is.
Annyira azért nem rövid, van egy csomó mellékküldetés. Gondolom ezt is ilyen részenkét fogják megcsinálni. Bár jobb lett volna 2x ennyi terültet...és játékidő.
De ezt 2x ennyi idő után tudták volna kiadni.
A Stalker-ban néklüzhetettlen a "laboratórium, és, vagy a katakombák telis teli mutánsokkal, szörnyekkel, furcsa jelenségekkel". Nagyon nagy feelinge van.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
- = Zk = -
félisten
hogy hogy én?.....nemértem az összefüggést
mikor, mikor? jövőre ....sajnos
nekemis hiányzik már a polcomról[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
vazz, de jó az emlékezőmechanizmusod....jogos...
nos, akkor ez esetben ez tényleg Én vagyok, amint felkészülök a CoP játszására..[ Szerkesztve ]
-
-
westcoastog
veterán
igen, jó hozzá a magyarítás, úgy toltam végig másodszorra.
Szombat fél 10kor elkezdtem, toltam éjfélig, másnap 11-2-ig, utánna 4-től háromnegyed 12-ig, és ki is lett játszva, a 70 küldetésből 60 valamennyi készre nem volt hosszú így második nekifutásra és jó pár "kitüntetést" kaptam kaptam. -
marcus.fenix
aktív tag
Oké, köszönöm!
És ha legalacsonyabbra veszem a nehézséget akkor lehet rambózni?
Mármint úgy értem hogy játszottam sok fps-sel, nem vagyok béna meg ilyesmi, csak nem szeretem a túlzott realizmust. Úgy vagyok vele, hogyha realizmust akarnék, akkor jelentkeznék az idegenlégióba.
Egy játéktól elvárnám hogy én legyek a hős, aki nem vérzik el úton útfélen, és aki oda lő ahol a célkereszt van...
Ráadásul ha az lenne a realizmus, hogy egy közepes tűzharc alatt hat elsősegélycsomagot, 4 kötszert, és két sugárzás elleni injekciót használok el, akkor a stalker igen hamar úgy nézne ki mint egy múmia...
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
emre
veterán
Laza vagyok, nagyon..
Te meg zord.
Ez a küldi merre van? Én valahogy mindig összeveszek a banditákkal, és az ilyenekből lesznek nálam a bukott küldetések. A diplomáciai érzék teljes hiányával.
Szultánnal mindössze két feladatot tudok, ez egyik a hajón levő stalkerek megtámadása, a másik meg a Szakáll üzletének magfúrása. Mivel mind a kettőben kicsesztem a banditákkal szvsz nekem ez már nem jön össze.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
Pripyat-ban.
Korlátozott mértékben, de ingyen juthatsz lőszerhez, gránáthoz, kötszerhez.Más: tolom tovább a smrter mod-ot.
Jupiter tele van monolitosokkal, nem elég hogy amikor magadhoz veszed a dokumentumokat megjelennek a zsoldosok, most még azért is harcolni kell hgy bejuss. A monolitosok egyébként már mindenhol ott vannak. Pl. amikor a Vánó féle küldetést csináltam, valahogy belekveredtem egy lövöldözésbe. Aminek az lett a vége hogy nem tudtam a diplomáciai érzékem kamatoztatni. Szóval a banditabázis kiürült, de a következő nap már tele volt monolitossal.
A hab a tortán hogy találtam egy teleportot ami a a Pripyathoz vezető földalatti alagútrendszerbe juttat el, és már vár rád ott valami haver is.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
zH.
senior tag
Kiélvezem. Ahogy elkezdődött átvizsgáltam az összes helikoptert ,utána pedig a navigátor elvitt egy másik helyre. Most azon a helyen átvizsgáltam még egy helikoptert ,és még egy van. Fekete dobozt megtaláltam ,viszont nem volt pénzem kifizetni ,hogy "dekódolja" a csávó. Elmentem neki cuccokért ,de még mindig kell 100RU. Most akkor szerszámokat kell szerezni neki.
just be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest