- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #9995 üzenetére
A 2.2 - ben nem kell a 400 zombit hidegre tenni,hogy elérhető legyen.Megjelenik az értesítés,hogy mehetsz a sötétbe és onnantól kezdve él.
Physicist03: nem rejtekhely hanem a személyes tasakom.
-
rétisün
veterán
válasz
westcoastog #9992 üzenetére
úgy érted, hogy akkor is ilyen, ha nincs rajta a távcső?
asszem ilyen viszont nem volt nálam, nincs jobb tippem, tedd rá a zöldet, hátha megjavul.
-
westcoastog
veterán
válasz
rétisün #9991 üzenetére
Igen azaz, akkor az a távcső mehet a levesbe, de az az érdekes hogy ha leveszem a piros távcsövet az ak-ról ugyanúgy bezoomol, ha visszateszem rá a zöldet megjavul?
Ilyen gáz proci használatot te jó ég, tudom ezzel senkinek nem mondok újat, csak rossz nézni, vga-t alig hajtja. Borzalom mikor egy npc-kkel teli területre megyek, például janov, és meg meg állogat a játék míg bedobja az npc-ket. -
rétisün
veterán
válasz
westcoastog #9990 üzenetére
nálam is volt ilyen, de csak az egyik fajta (piros) a távcsővel, ha a zöldet tettem rá a fegyverre, azzal nem.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9986 üzenetére
egy óvatlan mozdulattal sikerült letörölnöm a mentésed, amikor át akartam tenni a másik gépre, el kéne majd küldeni megint
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9986 üzenetére
laptopon megy, a mod_parameters-t is cserélni kellett hozzá, de úgy elindult.
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9985 üzenetére
Koszi.
Amugy egy regebbi allast is visszatoltottem, azt, amikor megyek Janovbol Zatonba, azaz epp forditva, es ott is kiakad ujbol.
Lehet hogy az az XCORE.DLL a hibas, mint annal akad ki....UI : most megyek World of Tank-ozni amig megnezed, kb fel ora, ora mulva visszanezek, majd irj, es ha megy a mailt is ellenorzom.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9984 üzenetére
oké, végignézem a 2 pasi...-t, aztán betöltöm a mentésedet.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Physicist03 #9982 üzenetére
Physicist03
Igen, probaltam, de lam most megprobalok egy meg korabbit.rétisün
Koszi, mindjart kuldom a jelenlegi allast, epp mindent felveszek a ladabol, es odallok a pofa ele, hogy massal ne kelljen szarakodj. -
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9981 üzenetére
küldd el, megpróbálom, két gépen is fenn van a játék
csimpyfon186@gmail.com
-
Physicist03
senior tag
válasz
Antonius1978 #9981 üzenetére
Próbáltál visszatölteni egy korábbi mentést és úgy megpróbálni átmenni? Úgy sem jó?
-
Antonius1978
addikt
Fiuk, legyszi segitsetek...
Ez a kurva program mind fagy le amikor vissza akarok menni Janovba...elkuldenem a mentest valakinek, lam probalja meg neki lefagy-e...
Es ha at tud menni, akkor visszakuldi a mentesem...csak ENOT-al jatszok figyelmebe.Amugy a kipucolom a zsoldosokat, eladom a cuccaikat, rajta kepzodmenyt veszek dolog nagyon frappansan mukodik, mar elertem a 120 cuccot, igaz most pisztolyt es a Seva-t fejlesztettem fel teljesen
Amugy mi a tokomer ilyen instabil ez a kurva mod ? Mi az oka ?
-
Aarpok
őstag
válasz
rétisün #9979 üzenetére
Annak a híve vagyok addig nem megyek sehová amíg az adott mapon lévő küldiket meg nem csinálom.Nem rég végeztem a sötétvölgyel vissza pripyatba Cyborgnak megcsináltam a rejtekhelyek feltöltését és most megyek majd a katonai raktárakhoz.A hátam közepére sem kívánom azt a népírtást ami ott lesz majd az a map szószerint egy mészárszék.
-
rétisün
veterán
most visszatöltöttem egy korábbi mentést, nem tudom, mit csináltam máshogy, de nem kell a sötétvölgybe mennem, már csinálhatnám a vulkán hadműveletet.
aztán még janovban se csináltam meg mindent
-
Aarpok
őstag
(#9896) itt irtam róla,hogy miként kell pda - k nélkül.A szabadságnál működik a szolgálattal nem próbáltam,de szerintem ott is menne
Physicist03: bocs most láttam,hogy linkelted.
-
Physicist03
senior tag
-
dodopek
addikt
válasz
#90933760 #9973 üzenetére
Igen, ahhoz kell. Azt, és a szolgálat raktárosának pda-ját kell leadnod valamelyik frakcióhoz( e kettő közül), és utána befogadja az a frakció, akit preferálsz. Természetesen lehet a szabadság is. Szerintem azért csak ehhez a kettőhöz lehet, mert alapjátékos küldetés, ott meg ugye csak ezzel a két csapattal kerülsz beszélőviszonyba...
-
rétisün
veterán
elakadtam a sötét völgyben......
a gyárban, amit el kellett foglalni, belépőkártyával lehetne bemenni egy ajtón, nem találom, persze az összes hullát átnéztem.
meg baltazárhoz se tudok eljutni.
ja meg vissza se lehet menni jupiterbe, pedig igencsak ráférne a szerelésemre némi javítgatás.
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #9962 üzenetére
Még nem találkoztam olyannal amit a gauss vagy vog-25 ne tarolt volna le.A simában egyszer találkoztam halhatatlan bloodsucker - el pripyatban,de ő sem tudott kinyírni engem és megegyeztünk döntetlenbe.
-
rétisün
veterán
válasz
#90933760 #9965 üzenetére
ha beajánlod őket, a vezetőjüket be lehet szervezni a pripjatyi brigádba, és achi-t kapsz érte, ha ez számít.
de ha csak simán lelövöldözöd őket, sincs különösebb befolyással a történetre....én egyszer leirtottam őket veles detektor-kutatáskor, de persze nem volt náluk egy se -
törölt tag
Amúgy találkoztam a monolithosokkal a konténerraktár mellett, azt mondtam nekik, hogy beajánlom őket Janovon. Jó dolog, vagy inkább nyírjam ki mindet?
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9963 üzenetére
korábbi mentéstől újrajátszani, általában ez működik.
én pl. du. jártam úgy, hogy ha a quicksave-t (az volt az utolsó) töltöttem be, fagyott, ha az eggyel korábbi mentést, azzal meg jó volt, és tovább tudtam játszani.az másnál is úgy volt, hogy ha a hajnal odújánál a mutánsos móka után nem csatlakoztam, akkor ha többször visszamentem, mindig megvolt a "védd a barlangot a mutánsoktól" feladat, és a főnök mindig felajánlotta a csatlakozást.
-
Antonius1978
addikt
Lett egy gondom : vissza akarok Zatonbol mennyi Janovba, es zsinorban 5x omlik ossze a jatek...mar kb a Janov-os kep alatt 75%-a be van toltve, es akkor kinyiffan.
Elojon az a hibajelentos csodabogar, es valami XCore.dll-el van baja...valami otlet ?Amugy rajottem egy jo kis cselre
Amikor Zatonban kipucolunk valami jofele helyet ahol jo fegyverek vannak, a jo allapotu fegyvereket eladjuk, majd a penzbol Szakalltol veszunk par olcso kepzodmenyt (amint ez a lehetoseg fennall), amit Kardan ladajaba teszunk -
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #9955 üzenetére
Nem kötelező az rpg oda csak egy lehetőség a tábor mielöbbi feloszlatására
Medve: ha a sötétvölgybe akarsz pékséget nyitni menj jupiterre a kőfejtőhöz ott lesz amit keresel,de ne vedd zokon ha fegyverrel fogadnak az ott lévők csak üdvözölni akarnak. -
zuzu000
őstag
válasz
Medvelászló #9958 üzenetére
a sotet volgybe vezeto analmaniat kell?
-
Medvelászló
senior tag
Van 1 feladat:találd meg a térbeli análmániát,f@sza 5-öst de hol keressem,melyik map-on?
-
Physicist03
senior tag
-
törölt tag
Épp a konténerraktárból szedem össze az összeszedni valót, erre hátul az épület bejárata előtti részen balra egy zöldes konténernél fehér fény, nyalábhang és a Janovi állomás mellett vagyok és nincs meg a fegyverem se. Most ez mi? Arra gondoltam, hogy téranomália, de hol a fegyverem, meg miért nem láttam az anomáliát?
-
Aarpok
őstag
válasz
#90933760 #9945 üzenetére
Azt a tábort én úgy szoktam,hogy viszek magammal rpg 4 - 5 töltettel.Az ajtóba lévőt meglövöm és kezdek menekülni a betonkád felé.Ők erre libasorban jönnek kifelé és akkor közéjük lövök hullanak mint a legyek.Kétszer megcsinálom ami marad azt meg közelebbről elintézem.
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #9952 üzenetére
Nem az ügynöktől,hanem a fogvatartó zsoldostól aki távcsövezik az anomália szélén azt hiszem sötét a neve nála lesz egy pda és abban a jelszó "veszély"
-
Antonius1978
addikt
válasz
#90933760 #9945 üzenetére
Nos, amint irjak, akkor eszerint csak az Enotban van egy pofa ellatva a Barettel...
Amugy ruszki nehezgeppuska, amcsi Saw, HK, FN Fal voltak felszerelkezve a zsoldosok.
A sator/vagy haz, azt jelenti hogy almos vagy, aludnod kell.Ha piros, akkor kb meg tudsz csatangolni 1 percet, vagy annyit se, es osszeesel es alszol1x megtortent velem.
A zsoldos kuldit epp most vettem fel az osszekototol (vegigjartam az osszes helikopogot), kaptam egy zsoldos rucit, de jelszo meg nincs, gondolom majd a kiszabaditott ugynoktol tudom meg.
-
törölt tag
Nem halt meg a kereskedő, csak piros. Viszont ha kérdezek tőle akkor csak páncélruhát ajánl fel és az árucsere alatt sincs nála. Sima SGM, nem Enot. Benne van egyáltalán ez a fegyó?
Vagy menjek be álruhával és akkor már fel fogja ajánlani?
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #9944 üzenetére
Nem kell tölük tartani csak zsoldosruha kell meg a jelszó és már bent is vagy.Ha nem így lenne akkor engem már a pálya végéről lönének,mert zatonban vagy 5 garniturájukat küldtem a halálba
Én úgy tudom a kereskedőjük halhatatlan nem tudod megölni csak piros lesz max.
Már megszállott monolitos vagyok cyborgnak 2 küldit megcsináltam és kaptam értesítést a sötétvölgyről át is mentem jelenleg ott osztom az észt az ott lakóknak. -
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #9946 üzenetére
ja, azt már lelőtte
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #9940 üzenetére
Igen, voltak kb 25-en. Extrém komoly fegyverekkel és páncélzattal, ezt a Noés szörnyirtáshoz tudnám hasonlítani elmebetegségben.
Viszont sehol a Barett. Átnéztem mindent, minden holtestet, szarrárongyolódtam mire kiirtottam mindenkit és semmi. Najó elég sok cuccot zsebeltem be, de nekem az a mesterlövész kéne. Egy SVD-t találtam, de ennek a továbbfejlesztett változata már megvan, amit Fürgétől vettem (Lynx). De hol a Barett? Van mentésem, szóval ha elcsesztem valamit akkor elölről tudom kezdeni. Amúgy mi az az ikon benne azzal a sátorral, mert zöld volt de most már narancs.
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9942 üzenetére
Szerencsere az ENOT allomanyokat nem toroltem tehat minden ugy van ahogy volt.
Zsoldosok : akkor most epp kapora jon, hogy van egy elvasott zsoldos ruham
A kerdes az, hogy felismernek-e, mivel 20at lelottem kozuluk...Lehet hogy nem tudok tobbe a kozelukbe menni, mert ellensegesek lesznek velem szemben.
Igen, a gyar mellettiekre gondoltam. -
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9940 üzenetére
ha a jupiter gyár melletti zsoldosokra gondolsz, tőlük is lehet küldit kapni, csak zsoldosruhában kell odamenni, meg valamelyik korábban kinyírt zsoldostól szerzett pda alapján meg kell tudni mondani a jelszót, és be tudsz menni. a küldik után akár csatlakozni is lehet hozzájuk.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9941 üzenetére
írtam korábban, hogy a játék újratelepítésnél előtte el kell menteni a gamedata\configs\save_parameters mappát is.....különben hiába is folytatod ugyanonnan, az összes statisztika törlődik, a már megtalált szerszámok/gps konduktorok helyett sem kapsz újat, azokat is buktad.
más: valaki kérdezte, mennyi a katonai exo: ~240k
-
Antonius1978
addikt
A mentes mappaban van egy USER.LTX nevu cucc, szerintem ott tarolja a videobeallitasokat, mivel a hang miatt ujratettem a jatekot, de miutan feltelepitettem, nem allitottam semmit, hanem az elmentett allasokat visszatettem a helyukre.
Amikor telepites utan elinditottam a jatekot akkor 1024*768ban futott, es miutan visszamasoltam mindent visszaallt 800*640-re.Gondolom ez a USER.LTX cseszi el nekem a dolgokat.
Valami javaslat ? -
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9933 üzenetére
Igen, a 13%-os kevlart mar hasznalom - felvaltva egy szikranccsal, meg gravival - a Seva ruhan.Amugy a ruha kb 75-80%-os pancelvedelmet ad, +a 13%os kevlar.Kivancsi vagyok hogy hogyan szamolja ezt a kevlar dolgot...
Pontosan, arrol a kuldirol van szo
De belelottem 2 tarat a 7,62-esbol a fickoba, es nem akart meghalni, elkepzelheto hogy elfelejtettem panceltoro loszerrel loni, aztan 40mm-es granattol halalozott el...Mesterlovesz puska : meg nem hasznaltam de vettem mar hozza vagy 50 piros panceltoro toltenyt.
Barett : szerintem ez a legerosebb lofegyver a jatekban, 12,7mm-es lovedekekkel, 5 darab beloluk ugy 1-1,5 kilo+ a Gauss termeszetesen.
Balto : a zsoldosok akiknel talaltam a Betonkad anomaliatol jobbra fel az udvaron talalhatoak.
Nalam csak 10-12 jott elo, az udvaron meg lesz vagy 8 azaz kb 20 zsoldossal kell kuzdened, ha az udvarra is bemesz.Szerencsedre ott lesz egy testor balkezre, ha szerencsed van, o is lelo par zsoldost mielott kicsinaljak...MAS : van egy olyan gondom, hogy visszamentem Janovbol Zatonra, es odalett a zene es mas hang...nem tudom miert...ha meg elozo allasokat toltok be, azoknal sincs hang, valami lett, de a beallitasokba nem tudok bemenni, mert azonnal lefagy...
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #9938 üzenetére
jár valamennyi, de lehet kapni hozzá, szóval másnak is adhatsz a mikuláscsomagból
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #9921 üzenetére
Hol vannak a zsoldosok ahol beszerezhető a Barett? Vagy esetleg máshonnan? 12x távcső az már valami, végre kényelmesen lődözhetek távolból is, nem csak féltávlatból.
-
törölt tag
8x távcső csak a Gausson van?
-
Medvelászló
senior tag
Hali!
Felvettem a 2.küldit Cyborgnál(vezeklés),vissza kellene jutnom Zatonba de Garik nincs a helyén,hogyan jutok vissza?Az alagúton nem akarok ill tudok menni mert kib@szottul bugos és percenként kifagy.(Lehet nem is tudnék ott menni,mintha Jupiternél nem engedne a felszínre ha jól emlékszem)A kalauzzal(Miller)még nem randiztam.
Süni:
A puska mellé télapó csomag is jár? -
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9932 üzenetére
nem fogod megtalálni.....
a kevlart a képződménytartóba kell használni, a golyóállóságot javítja.
az a mesterlövész puska ha jól sejtem a fentebb említett svdk, én akkor szereztem, amikor a janovi kereskedő küldijében a köfejtőnél lekellett lövöldözni a banditákat, a vezetőjük meg elszaladt, a jupiter gyár felé, nála volt ez a puska.
nem tudom, a barett milyen, de ez nagyon állat -
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9922 üzenetére
Termeszetesen ezt alkalmazom, marmint a fejleszteseket es a javittatast Kardannal vegeztetem.Foleg ha megtalalom az elveszett haverjat - amelyik e'l - akkor meg egy kis aproval kevesebbert fog javitani
Alfa csapat : nos, van nekem mar 6 taras granatvetom mindket granattipushoz, ugyhogy azzal barkit el lehet intezni egy tarral
Persze ha az Alfasok exo cuccba futkosnak, akkor lehet hogy nem halnak olyan hamar.
Nos, amint en is 200 kilot tudok cipelni, akkor magamhoz veszem a Barettet, de az egyik kuldi kapcsan kaptam meg 1 jo mesterlovesz puskat, a nevere nem emlekszem, csak arra, hogy 9,3 mm-es piros szinu panceltoro loszert lehet bele venni.Most egyelore az SVM vagy SMV,SVU, fene tudja mesterloveszt hasznalom.Az egyezkedes sajnos nem sikerult az Alfa csapat elhalalozasa miatt
Oke, akkor azt hiszem kenytelen leszek beallni Hajnalekhoz
Seva : nos, a pancelzatot mar felfejlesztettem, es van 3 kevlar lemezem is, 1x5%, 1x9%, 1x13%-os.Ezeket a kevlar lemezeket ugy velem fejlesztetni lehet, ugy mint a kepzodmenyeket, kerdes, hogy kivel es hol.
Amugy a Furge fele exo sz@rt nem ert, par geppuskasorozattol teljesen sz@rrament
Es potyara kidobtam 110 ezret erte
Remelem a Hajnal pancel jo lesz, persze fejlesztve...Monolit exo nekem nincs, mar kerestem de nalam nem teszi be.... -
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #9927 üzenetére
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #9923 üzenetére
igaz, tényleg pripjatyig kell érte menni, sőt a katonai szerelődobozok nékül fejleszteni se lehet.
akkor meg fel kell venni a sevcsenkorol a monolit exo-t
ha jól emlékszem, 300k alatt volt az ára, fejlesztéseket nem tudom, de ott még tuti nincs meg a szerelői bónuszom. nem lehetett olyan borzasztó összeg, mert talán 4-500k-m volt, mire elértem idáig.
(#9923) Physicist03: asszem ilyennel még nem talákoztam
(#9925) Physicist03: igen, gyengébb, talán a szakáll melletti kereskedőnél is jobbat lehet venni.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
kb. két lövés volt...úgy emlékszem. Az exo többet bír pár lövéssel, de akkor is nagyon oda kell figyelni a sebzésekre.
Én Fürgétől vettem, és 100.000 felül fizettem érte.
-
-
rétisün
veterán
válasz
"Eleg erdekes, akkor megiscsak muszaj lesz kigyujtenem azt a nyavajas 80 cuccot, lesz bajom eleg"
igen, muszáj addig kicsit háttérbe szorítani a küldiket, és gyűjteni a zöld dobozba a cuccot....megéri, még úgy is, hogy janovból inkább visszamész a szkadovszkba bagóért javíttatni. főleg, ha már 1000-ért utazhatsz.
alfa-osztag: 4-6 fős csapat (bár volt, hogy nekem több is összegyűlt, egyszer 14-et intéztem el 1 menetben
), ha meglátnak, egyből rád támadnak, mivel az a feladatuk, hogy kinyírjanak. az elsővel én is megszenvedtem anno, de ki is lehet kapcsolni az sgm beállításokban, amíg aztán lesz egy kicsit jobb szerelésed
mondjuk távcsövessel pl. a mozdonyon vagy gauss-al ami egy valószínűsíthető bug miatt már most megvan könnyebb bírni velük.a szkadovszkon kapsz is olyan küldit, hogy egyezz meg velük
sok sikert!
a barett az melyik? így most nem rémlik
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9914 üzenetére
Nos, akkor vilagosabban fogalmazok : kozbe gyujtom a fegyvereket es berakom Kardannak, mivel ha mondjuk egy fegyvert, vagy pancelt akarok fejleszteni, akkor nem tudok ha ures a lada.Tehat most van 16 alkatresz, azt jelenti, hogy a fejlesztesi kepernyon barmilyen fegyveren/pancelon csak 16 fejlesztest tudok eszkozolni.Ha tobbet akarok akkor nem lehet, mert a lada ures lesz, azaz 0.
Ujrahasznositoba nem rakom, eleg keves penzt adnak dolgokert, ami amugy is olyan hasznalt, hogy a kereskedo sem veszi meg...
Eleg erdekes, akkor megiscsak muszaj lesz kigyujtenem azt a nyavajas 80 cuccot, lesz bajom eleg
Pancelok : meg nem leptem be a hajnalhoz, habar egyszer beleptem es visszatoltottem, akkor neztem hogy a kereskedonel milyen cuccot lehet rendelni, csak mar elfeledtem.
Nekem most a Sevaval 151 kilo amit cipelni tudok...Elso Alfa osztag : ez mit takar ? kaptal egy fejlovest oszt annyi ? Ezek az Exo cuccok mennyire birjak a gyurodest ? Mert pl azzal a Barett mesterlovesz agyuval mindenki 1 loves, ahogy lattam
UI : a barett a zsoldosoktol van, egy egesz kis csapatot - kb 10 ember folott vagy tobb, nem szamoltam meg - kellett kinyirjak, a 0%-os zsoldos pancelban, es AKMS-el.Igaz volt meg par 40es granat nalam, akik tul kozel jottek azokat azzal szedtem szet, a Barett-es zsoldos is kapott egy szep kis granatot a laba koze
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Antonius1978 #9908 üzenetére
Rajtam is Seva pizsi volt, nagyon jó is volt addig amíg nem találkoztam az első alfa osztaggal...utána exo
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #9917 üzenetére
én most már azt mondom, a fullra fejlesztett katonai exo jobb
eddig legalábbis nem romlott az állapota olyan dolgoktól sem, amitől a többi exok (hajnal és monolit is volt előtte) sérültek, mindenféle mutáns támadás, harcok....
szállítható súlyban jobb a hajnal, ez igaz, de képződményekkel a katonai is feltornázható 200 kilóig, az meg mire nem elég? -
Physicist03
senior tag
válasz
Antonius1978 #9912 üzenetére
De azért az tudd, hogy ha nincs meg a bónusz a szerelőnél, akkor a 3-ik oszlopos fejlesztések mindegyike rendre 100k körül van (némelyik több is). Szóval ha lesz 1 millád, akkor sem fogsz tudni fullra fejleszteni például egy exo-t.
350k-ból egyébként már meg tudod venni a Hajnal exo-t -
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9912 üzenetére
"addig gyujtok fegyvereket, hogy legyen amivel Kardan fejlesszen <---> lehet hanyagolom a 80 cuccos dolgot."
ez így egy kicsit nem egyértelmű......
-
Antonius1978
addikt
válasz
Physicist03 #9909 üzenetére
Most egyelore meg Janovban koricalok, oda megteszi....aztan lecserelem...van penzem kb 350 ezer korul, de meg varok hogy legyen 1 milla, es addig gyujtok fegyvereket, hogy legyen amivel Kardan fejlesszen, lehet hanyagolom a 80 cuccos dolgot.
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #9910 üzenetére
Igen, majdnem minden archi megvolt.Asszem 1 hiányzott, de meg nem mondom melyik. 7 reinstall volt, és már nem tettem vissza az CoP/SGM-et.Várok a Lost Alphara, addig meg elleszek a rage-el...
Antonius1978!
Épp ez a szép a játékban, hogy annyiféleképpen tudod elérni a céljaidat, mint az életben.Tisztán, kerülőúton, vagy mindenkin átgázolva, nem nézve semmit, csak rajtad múlik. Ezért megunhatatlan... -
Physicist03
senior tag
válasz
Antonius1978 #9908 üzenetére
Egyébként én a swamps-ban az egyik katonáról lenyúzott (azt hiszem Bulatt
) páncélban toltam egészen addig ameddig meg nem vettem a Hajnal exo-t. Szerintem a seva-t érdemes lecserélni egy exo-ra ha van annyi pénzed
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #9906 üzenetére
Igen, en is ezt magyaraztam volt neked....egyszeruen ha sokaig bennhagyod a penzed, meg a kamatot, annyi lesz, hogy el sem tudod majd kolteni szerintem.
Az a baj, hogy elore az ember azt sem tudja hogy mit valasszon a pancelokbol, annyi fele van.
Most ez a Seva egesz hasznalhatonak tunik...egyelore... -
Physicist03
senior tag
válasz
Antonius1978 #9903 üzenetére
Egyébként majdnem minden normális ruhán feloldható mind az 5 képződménytartó
Lassan elérjük a 10000 hozzászólást
-
dodopek
addikt
válasz
Antonius1978 #9905 üzenetére
Persze.De addigra már annyi pénzem volt, hogy nem érdekelt, hogy kapok e plusz kedvezményt...
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9903 üzenetére
nem próbáltam (fullos katonai exom van) de ha kell a kereskedőktől a bónusz/jó ügyfél (vagy ilyesmi) achi, úgyis kell hozzá rendelnem cuccokat, akár az is jöhet.
-
Antonius1978
addikt
Amugy valaki probalta a tudos kereskedo rendelt panceljat ?
En most egy kb 30%-ra fejlesztett Seva-ban jarok, az az elonye, hogy 5 kepzodmenyt lehet ratenni, azaz van 2 facsarek es 2 buborek,meg 1 13%-os kevlar lemez.
A 2 facsarek = -6 sugarzas es 2x12 kilo (fejlesztve) a 2 buborek az = 2x30 kilo es +6 sugarzarzas (fejlesztve)
Egyelore nekem ez megteszi, semmi egyebre nincs szuksegem.Kb 140 kilot tudok cipelni es Herkulessel az mar 160 -
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #9900 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy az az anomália is a hajón kívül van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged