- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
én már kordonban, meg a mocsárban gyűjtögettem a fegyvereket, nem is eladásra, hanem majd kardán meg nitro zöld dobozába. igaz, elég macerás volt átcipelni a több 100 kiló vasat, de megéri, mert utána piti pénzekért javítják majd a cuccaidat, úgy meg már megérheti eladni.
ehhez persze kell egy (de inkább több) hátizsák, ez volt az egyik első kiadásom, később meg találtam is annyit, hogy még adtam is el belőlük
viszont asszem mégis csak újra kell kezdenem megint...a mod újrarakás miatt elbuktam a rangot, mindent, ezzel együtt a szerszámokat is, amiket addig összeszedtem. újak viszont nincsenek, így az összes fejlesztés felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest