- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
Nekem az első S.T.A.L.K.E.R. játék amivel játszottam a CS volt, és nagyon el voltam ájulva tőle. Szerintem annak a grafikája a legszebb a sorozatban, persze nem emiatt. Úgy, hogy játszottam a CoP-al, és a SoC-al már nem hiszem, hogy az alapjátok lenyűgözne, de pár éve nagy hatást gyakorolt.
Az alapjáték elég kiegyensúlyozatlan (a végére simán lehet terminátorkodni, amúgy a történet vége csapnivaló), de rengeteg mod van ami javítja az alapjátékot questek nélkül (pl. Spartan 11'11). Hatalmas negatívum, hogy gyakorlatilag nincsenek normális sidequestek, csak szerezz egy békalábat, öld meg őt, hozd vissza ezt típusúak.
A frakcióháború viszont elég érdekes, ez más játékban nincsen, már csak emiatt is érdemes szerintem elvinni valameddig a CS-t. Erre is van többféle mod, akár olyan is, amiben semmiféle keretsztori nincs, csak Faction War.
Persze a CS-hez is vannak global modificationok (pl. Zmeelov, ARS, HWM), meg grafikai tuningok (most jött ki a MYSTERY nevű), ezeket kombinálva a CS is egy különleges élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest