Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30201) shield


shield
Topikgazda

Naa, most lett tele a t..öm az egésszel.
Egyszer már újra kezdtem a Diverzanst, igaz akkor sokat szórakoztam a fájlokkal, mert megakartam csinálni, hogy gond nélkül menjen a szöveg kiírása a vicceknek és egyéb dumáknak, az lett a vége hogy nem töltötte vissza a mentéseket. A szöveg kiírás megfagyasztott, amikor a Szkadovszkról lőttem az Alfásokat. Gondolom, akkor amikor jött volna a fegyverhasználatra a figyelmeztetés. Kértem a segítséget a FI-csoporttól, de nem jött.

A második újra játszással addig nem volt gond, amíg nem jött a küldetés, a szörny invázió megállítása. Ez a Janov állomás és a Kőfejtő közti, azt hiszem Szolgálatos raktárnál. Ottani mentéseket nem lehetett visszatölteni, ezért harc közben ki kellett futni Zulu tornyához menteni. Ezután jött, hogy janovi ládámnál nem lett jó a mentés, ezért távolabb kellett menni menteni.
Azután a Szkadovszkon sem lett jó, sem a Fűrésztelepen, ahol mentés nélkül kellett megcsinálnom a tízen akárhány zsoldos likvidálását. Nem tudok visszamenni Janovra.
Most már elszakadt a cérna, rengeteg időt öltem az eddigi fordításba és csak a szívás jön. Az mellett a fegyverek rendbe rakásával xFreex segítségével. Kb. 2 éve folyamatosan Stalkerezek, így azért eléggé higgadt voltam. Tudjátok miről beszélek.
Nem tudom, talán rossz CoP verziót használok vagy variálni kellene rajta? Nem tudom.
IDE feraktam a logokat. Van benne 1 memória túlcsordulás, az nem számít. Múltkor már a Sniper és a Braz mentései is betölthetetlenek, az új és a régi rendszeren is. Biztos valami alapvető hiba van, de nem tudok rájönni.
Mindkét vagy 3 dologban szívesen fogadnám a segítséget, mert már nagyon elment a kedvem az egésztől.
Már fontolgatom, hogy hagyom az egészet a francba és visszatérek az elektronika világába.

Köszönöm előre is a segítségeteket.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#30202) rétisün válasza Sensut (#30199) üzenetére


rétisün
veterán

akkor átbagyogok jupiterre, ott jobb zombit irtani :D igaz, más küldiket addig úgyse csinálok, a francnak van kedve közben zombikkal (és alfa-osztaggal/sötét angyalokkal is) vesződni...

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30203) rétisün


rétisün
veterán

az a bosszantó ebben a zombiháborúban, hogy mintha jobban sebeznének, és kevésbé akarnának meghalni(?) ezek az 'új' zombik, mint általában....

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30204) Sensut válasza rétisün (#30203) üzenetére


Sensut
őstag

Kell egy jó távcsöves puska, azzal lehet messziről tízedelni őket, fejbe. A gauss a legjobb, ha van. Az a baj ugye itt az SGM-ben, hogy a kivonulás után minden cucc odalesz. Na de én azt csináltam, hogy már előzőleg odamentem a szoborhoz és elrejtettem egy zsákba egy csomó hasznos holmit, ruhát, PKM stb. jó sok lőszerrel. A zsákhoz viszont csak akkor nyúltam, miután a helikopterek elhúztak és engem kiraboltak, vagy mi történik ott. Amikor aztán jött a támadás, meglepetésükre zombájék bazi nagy tűzerővel kerültek szembe :D .

[ Szerkesztve ]

(#30205) Erdő válasza xFreex (#30197) üzenetére


Erdő
tag

Köszönöm!

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

(#30206) sklopp válasza Sensut (#30204) üzenetére


sklopp
őstag

Nem szükséges zsákba rejteni a cuccokat, a mosodai privát ládában is megmarad minden. Még egy kellemetlenség adódik, mégpedig ha kamatra betett pénz van a bankárnál, az is nullázódik. Ezt célszerű kivenni és sima megőrzésre betenni, akkor megmarad, és bármikor hozzáférhető. Mikor elmennek a helikopterek, futás vissza a mosodába, lehet visszaöltözni az elrakott ruhába és felfegyverkezni. Innen öröm az irtás.

(#30207) rétisün válasza Sensut (#30204) üzenetére


rétisün
veterán

van távcsövesem, gaussom is.....de abban meg hol a kihívás? :DD

gamedata\configs\mod_parameters\mod_params.ltx: freeplay_robbery_actor = true át kell írni false-ra, megmaradnak a cuccok kivonuláskor.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30208) Sensut válasza sklopp (#30206) üzenetére


Sensut
őstag

Igen, csak oda el is kell jutni a zombik között, ami elég messze van a szobortól. Persze ez függ a nehézségi szinttől.

(#30209) sklopp válasza Sensut (#30208) üzenetére


sklopp
őstag

Ha a helikopterek elindulása után rögtön rohanni kezdünk, mester fokozaton is gond nélkül vissza lehet jutni. Csak nem kell leállni lövöldözni. Már többször végig vittem (ez a kedvenc mod nálam).

[ Szerkesztve ]

(#30210) Dhampir válasza Sensut (#30204) üzenetére


Dhampir
félisten

Melyik szoborhoz, a mackóhoz?

(#30211) Sensut válasza Dhampir (#30210) üzenetére


Sensut
őstag

Dehogy a mackóhoz :D . A Prométheusz szoborhoz, a mozi előtt, ahol kivonuláskor csapdába csal a monolit. A rendes alapjáték itt ér véget és kezdődik a szabad játék. Csakhogy az SGM-ben még ki is rabolnak itt, ami azt jelenti, hogy elvesz mindened, ami nálad van. Kapsz egy gyenge gyíklesőt minimális lőszerrel és egy valami szvettert. Annyi. Ha szerencséd van, a monolitosokat eddigre már kinyírták a társaid, de ha nem, akkor már halottak és a zombik mellett még a monolitosok is lőnek rád. Ez mester fokozaton qurvára nehéz, mert egy golyó is sírba tesz. Ekkor jön jól a helyben elrejtett cucc.

(#30212) Zsoxx válasza Sensut (#30211) üzenetére


Zsoxx
senior tag

Ha nincs korábban elrejtett cucc (pl. először játszom végig és nem ismerem a sztorit, vagy csak szeretem a kihívásokat és nem dugom el a cuccaimat előtte), lehet valahonnan fegyvert meg lőszert szerezni?

(#30213) rétisün válasza Zsoxx (#30212) üzenetére


rétisün
veterán

hulláktól lehet elszedni, bár ezek legtöbbször elég leharcolt fegyverek

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30214) Dhampir válasza Sensut (#30211) üzenetére


Dhampir
félisten

Pedig szegény maci jópofa, csak amíg a kikötőtől Mosó Masáig visszavergődne a sztalker... :D

Köszi, még régebben az SGM-nek éppen csak az elejébe lestem be, nem tudtam erről a kirabolós történetcsavarról.

(#30215) xFreex válasza Zsoxx (#30212) üzenetére


xFreex
aktív tag

A területen található rejtekhelyek megmaradnak. Amit más stalkerek dugaszolnak el ide-oda. Persze azokat tudni kell hol vannak és előtte nem összeszedni őket.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#30216) Sensut válasza Dhampir (#30214) üzenetére


Sensut
őstag

Még volt egy rablás az SGM-ben, de a 2.2-ből kivették, mert nem volt igazán emberi csak úgy elvenni mindent, amiért a szegény stalker annyit szenvedett :) Viszont ezek a kirablások nagy népszerűségnek örvendenek a klasszikus SOC modokban (ST2, Fotograf, Return of Scar). Ezekben több alkalommal is seperc allatt kirabolnak csak úgy.

(#30217) Dhampir válasza Sensut (#30216) üzenetére


Dhampir
félisten

Arrafelé gyakori esemény lehet.

Amikor Varlam Salamov valahogy kiszabadult Kolimáról és már hazafelé utazott Moszkvába, akkor az Irkutszki pályaudvarnál őt is ki akarták fosztani. A zsebében már harcra készen szorította meg újonnan vásárolt kését. A sötétségből kilépő egyik alak felismerni vélte az írót, mint olyan egykori felcsert, akit jó embernek tartottak, mert "segített a mieinknek". Így aztán bosszúsan, de mégis tovább engedte őt a hosszú körmű banditavezér.

(#30218) Sensut válasza Dhampir (#30217) üzenetére


Sensut
őstag

Igen, az élet nagy tanítómester :)

(#30219) Highground


Highground
aktív tag

Sziasztok!
A Halál Leple Alatt első részével tolom. Ott tartok hogy el kellene vinnem 3 hátizsákot az eltűnt stalkerek helyett. De valamiért az utolsó hátizsákot (ami a vízben van) nem engedi felvenni. Kiírja ugyan hogy: "Felvesz (Enter)" de nem reagál rá :( Már próbáltam újratölteni quicksave-el, de semmi. Valami tipp?

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30220) rétisün válasza Highground (#30219) üzenetére


rétisün
veterán

én úgy emlékszem, annak idején csak a 3. hátizsák megtalálásával volt gondom, a felvétel már ment simán.

jobb híján próbálj meg másik irányból odaállni mellé, vagy közelebb, távolabb, hátha egyszer csak felveszi.... :F

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30221) Highground válasza rétisün (#30220) üzenetére


Highground
aktív tag

Arról a részről beszélek, amikor Krisz-el megtaláljuk a 3 hátizsákot hátrahagyva a Bojler anomália mellett. Azok a hátizsákok (nekem legalábbis) ott vannak egy helyen, egymástól max. 5m-re. Ezeket kellene a helyükre vinnem a stalkerek helyett. Mert ugye ők eltűntek... Most megint arra jártam (most megyek kinyitni a számzáras "titkok tudója" hátizsákot) megpróbáltam, de nem ment. :F
Szerk.: Halál ellen mod!!! Elírtam! :)

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30222) SaGa59 válasza Highground (#30221) üzenetére


SaGa59
őstag

Nem tetted fel véletlenül a téliesítő modot is mellé? Mert ha igen, az a gond, hogy "belefagyott" a hátizsák a vízbe. Nem vicc...

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#30223) Highground válasza SaGa59 (#30222) üzenetére


Highground
aktív tag

Ott van a kutya elásva! Véletlenül bent hagytam a két pipát az elején... van rá lehetőség hogy eltávolítsam így utólag?

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30224) rétisün válasza Highground (#30223) üzenetére


rétisün
veterán

másold ki valahová a mentéseidet, aztán telepítsd újra modot. máshogy azt hiszem nem fogsz megszabadulni a hótól, fagytól :D

újratelepítés után a mostani mentéseket bemásolod az új játék megfelelő mappájába, aztán innen tudod folytatni.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30225) Highground válasza rétisün (#30224) üzenetére


Highground
aktív tag

:R Az lesz! Közben nekem is ez ugrott be. :DDD

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30226) Highground


Highground
aktív tag

Az 1 kivégezve :DD Jöhet a 2.! :DDD Milyen jó kis sztorija volt az egynek. Remélem a 2. is hasonlóan jó lesz!

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30227) rétisün válasza Highground (#30226) üzenetére


rétisün
veterán

és ha nem állsz le beszélgetni a végén neo-val (bár mintha itt más lenne a neve, aki az öreg bárkán lakik) hanem elslisszolsz mellette, tovább is lehet játszani az sgm küldetéseivel, sajnos ezek nagy részéhez már nincs magyarítás, de a leírásuk magyar a térképen.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30228) Highground válasza rétisün (#30227) üzenetére


Highground
aktív tag

Ahhoz már késő... :)
Viszont most nagy gondban vagyok a 2-vel :/ Feltelepítettem, de először is úgy kellett bekurbliznom hogy elinduljon. Először még alap beállításokkal (1024x768 stb.) el is indult. Aztán amikor felcsavartam a grafikát maxra (3840x2160 Jav. telj. megv. DX11 max.) akkor már el se akart indulni. Aztán szépen visszavettem, 1920-ra akkor már elindult, de a játék indítása és a töltési csík után megint becrashelt. Na 1024-ben újra próbálkoztam, sikerült. Csináltam egy játék közbeni állítást és egy F5-ös mentést. Most nagy nehezen megyeget a játék, de most meg a magyarítással voltak gondjaim. Hiába tettem be a hun és rus mappákat a helyükre (configs/text) simán orosz maradt. Aztán megtaláltam a localization.ltx-et! Átírtam benne a rus-t hun-ra, sikerült is "magyarrá tenni", de valamiért az ékezetes betűket nem jeleníti meg rendesen. Kriksz-kraksz egymás hegyén hátán :) Utánaolvastam itt a fórumon, hogy mi a heyzet. Láttam, hogy a: "font_prefix = ;_west ;_cent"-et át kell írni "font_prefix = _cent"-re. Oké! Elindítom! Simán jó! :D Van ékezet meg minden, fasza! Azt mondanom sem kell, hogy már most semmit sem értek az egészből (ki az a fazon a barlangban és miért lövi le magát, vagy hogy a zsoldosok miért akarnak már 5 perccel a sztori indulása után kinyírni). De mindemellett sikerült kinyírnom a zsoldosokat, ismét "eltüntettem" a nyomokat valami zöld színű vegyi bombával, csakúgy mint a barlangnál. Viszont a stalkerek bázisához érve sajnálatos módon azt kellett hogy tapasztaljam, hogy mindenki újra oroszul makog :((( Pontosabban van egy-két lehetőség ami magyar, a többi ciril betűs. :( Valami ötlet? Vagy ennek a Magyarítása még nem készült el teljesen? Már két órája próbálok vele játszani de az istennek se megy.

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30229) SaGa59 válasza Highground (#30228) üzenetére


SaGa59
őstag

Ennek a fordítása talán a negyedénél félbemaradt, mert közben elkezdtem S.T.A.L.K.E.R. könyveket fordítani a Galaktika kiadójának, lassan jön ki a második, ha igaz, a jövő héten kerül nyomdába, és nem marad időm a moddal foglalkozni.

Elvileg van valaki, aki folytatná a modot, bár eddig még nem jelentkezett, csak jelezték, hogy esetleg megcsinálná. Amit a google drive-omon találsz, mint a címe is mondja, munkafájlok, az első 10-15 perc játszható vele. Ha valaki intenzíven neki tudna állni, napi 3-4 óra melóval úgy másfél hónapnyi munka lehet benne. Az a baj, hogy vagy neki ül valaki és lefordít minden szöveget, az inkább fél év lenne, vagy elkezd a meglévő fájlokkal játszani és amikor orosz szöveget talál, megjegyzi, kilép, megkeresi lefordítja a hozzá tartozó részt, aztán tovább játszik a következő orosz szövegig. Az első részt is így csináltam meg. A modderek ebben is benne hagyták az egész SGM modot, de olyan verziót, amihez a létező SGM magyarítás is csak részben használható és azt sem lehet tudni, mi van belőle tényleg a modban, mi az, ami csak benne van a fájlokban, de nem kerül elő sosem.
Ezzel kínlódik Shield is, mert a diverzánst is hasonlóan rakták össze.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#30230) Highground válasza SaGa59 (#30229) üzenetére


Highground
aktív tag

Á értem már! Nagyon köszönöm a felvilágosítást! Akkor nézek valami mást! Most hogy említetted, lehet hogy meglesem azokat a könyveket is! :R

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30231) CJ4567 válasza Highground (#30228) üzenetére


CJ4567
veterán

Pár képet tudsz lőni milyen a Stalker UHD-ban? :Y

No Sana No Life

(#30232) zmok


zmok
csendes tag

Sziasztok!
Melyik küldetéseket kell teljesítenem, hogy Janov- környékén összefuthassak a "Hajnal" frakcióval?
Sikerült összekuporgatni annyit, hogy vásárolhassak tőlük egy exo-t. ;)
(SGM 2.2 Enot)

[ Szerkesztve ]

(#30233) rétisün válasza zmok (#30232) üzenetére


rétisün
veterán

már nem emlékszem pontosan (meg azt se tudom, melyik modról van szó, valamelyik sgm?) ott fognak 'lakni'az alagútban, ami a hűtőtorony mögött van, amikor először jársz arra, le kell lövöldözni velük pár mutánst (segíts védeni a bázist) utána tudsz csatlakozni.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30234) zmok válasza rétisün (#30233) üzenetére


zmok
csendes tag

Ott van a kérdésem végén, zárójelben SGM 2.2 Enot :DDD
Még nem jelentek meg, de már alig várom a találkozást! :)

[ Szerkesztve ]

(#30235) zmok


zmok
csendes tag

Amikor először találkoztam egyikükkel Zaton-ban, nagyon megirigyeltem azt a gyönyörű, világoskék exo-t. :Y

(#30236) shield válasza zmok (#30235) üzenetére


shield
Topikgazda

Ha jól gondolom a tudósok küldetéseivel kellene foglalkoznod.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#30237) SaGa59 válasza Highground (#30230) üzenetére


SaGa59
őstag

A Halálos Zóna nem én voltam és e-book verzióban vedd meg, mert a nyomtatottból kimaradt egy fejezet. A hiányzó fejezet a nyomatott verziót megvásárlóknak elérhető a Profundus Librum oldalon. Ez nem az eredeti fordító műve. A duplikátoros már én voltam, illetve a hamarosan kijövő Agyar, meg az augusztus óta a Galaktikákban megjelenő sztalker novellák is. Ezek (az Agyar és a novellák) a Csernobil árnyai című kötetben jelentek meg oroszul, az ShoC-cal egy időben. Az orosz gyűjtői kiadáshoz meg is kapták a vevők.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#30238) Highground válasza SaGa59 (#30237) üzenetére


Highground
aktív tag

Köszönöm a tippet! :R
CJ4567: Teszek föl valami modot és csinálok párat! De addig is lövök egyet kettőt a CoC-ból! :K

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

(#30239) sklopp válasza zmok (#30232) üzenetére


sklopp
őstag

A tudósoknak kell elvégezned egy küldetést, mégpedig a vasúti alagútban kell megtalálnod és elhoznod onnan egy artifaktot, kinyírni egy irányítót és a kísérőkre vigyáznod. Ezután fog beköltözni a Hajnal frakció az alagútba. Ha közelítesz hozzájuk, rögtön be kell vállalni egy finom kis mutáns-hentelést. Ha végeztél, dönthetsz, belépsz hozzájuk (ezt később ráérsz megtenni, mert egy rakás munka jár vele), vagy még gondolkodsz rajta. A ruhát mindenképp meg tudod rendelni a kereskedőtől. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#30240) zmok válasza sklopp (#30239) üzenetére


zmok
csendes tag

Köszönöm a segítséget neked, és a többieknek! :R
Ezek a "hajnalos" srácok vonzzák a mutánsokat. :DD Zaton-ban, amikor először találkoztam velük, a vérszopókkal kellett megküzdeni.

(#30241) sklopp válasza zmok (#30240) üzenetére


sklopp
őstag

Ez a mutáns-vonzalom gyenge kezdet csak. Majd a Katonai Raktáraknál....

(#30242) shield


shield
Topikgazda

Ha esetleg érdekel valakit, felraktam az oldalamra az eddig elkészült Diverzans fordítását és a fel patch-elt modot is le lehet tölteni. Az eddig talált legfrissebb patch van rajta.
Későbbiek folyamán folytatni fogom a fordítását.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#30243) rétisün válasza shield (#30242) üzenetére


rétisün
veterán

köszi, engem érdekel, lassan tényleg a 'halál ellen' végére érek, pontosabban most is már csak az sgm-es, benne maradt küldik vannak, ráadásul alig van belőlük lefordítva valami, akár abba is hagyhatnám... :U

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30244) Dhampir válasza rétisün (#30243) üzenetére


Dhampir
félisten

Utána melyik következik? :)

(#30245) rétisün válasza Dhampir (#30244) üzenetére


rétisün
veterán

mi után? úgy érted, ha már a diverzánssal is végeztem? a secret trails 2 (ShoC) is félbe maradt annak idején valamiért, azt is jó lenne befejezni, az egy nagyon jó kis mod, még angolul is.

a stalkersoup-ot néztem valamikor nagyon régen (akkor még angolul) azóta is birizgálja a fantáziám, főleg hogy már magyarítás is van, de nem tűnik az se egy egyszerű modnak, ahogy olvasgattam a hsz-eket, rengeteg helyen el lehet rontani úgy, hogy totál elakadsz benne... az ilyeneket nem nagyon szeretem :(

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30246) Dhampir válasza rétisün (#30245) üzenetére


Dhampir
félisten

A Diverzáns jól sikerült?

(#30247) rétisün válasza Dhampir (#30246) üzenetére


rétisün
veterán

tessék figyelmesebben olvasni :P még a 'halál ellen' van műsoron, bár már az alap mod megvolt, akár kezdhetném is a diverzánst.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#30248) Dhampir válasza rétisün (#30247) üzenetére


Dhampir
félisten

Figyelmesen olvastam, csak érdekelt a véleményed a Diverzánsról.

Jóval korábbi történésekre már nem emlékszem pontosan. :B

(#30249) shield válasza Dhampir (#30248) üzenetére


shield
Topikgazda

Szerintem jó a Diverzans, csak nálam valamiért mentés visszatöltés problémák léptek fel megint, ezért is akadtam ki. Valószínűleg nem a moddal van a probléma. Korábban kifejtettem, de nem jött érdembeli reakció, így most szüneteltetem a Stalkerezést, csak a Stalkersoupot követem nyomon. Pl. Hubainak nem voltak vele gondjai, félek hogy az alap játék megválasztásommal lehet gond. Hubai kolléga mostanában nincs, így nem tudunk értekezni.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#30250) Dhampir válasza shield (#30249) üzenetére


Dhampir
félisten

"Titokzatos" dolgok ezek, a hardverkonfiguráció, driver, alapjáték, bármi bekavarhat. :U

Remélem Hubai sztalker nem tűnik el olyan nyomtalanul, mint dodopek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.