- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
mitnickhun #8921 üzenetére
Ehhez kapcsolodoan: nalam van xiaomi security camera itthon bevetve europai (nemet azt hiszem). Nem szeretnek idegen forrasbol appokat telepiteni - ebben az esetben nem is mukodne a Xiaomi 1 gen vacuum eseten a zoned cleanup? Vagy ez mar meg lett oldva?
Mert akkor inkabb egybol roborock S5 lenne a kivalasztott.
-
mitnickhun
újonc
válasz
ITI-san #8915 üzenetére
Kínai szerverhez kell kapcsolódni, akkor találja meg az eszközöd, de valóban be lehet állítani az angol nyelvet is a porszívóra így is.
Hátránya, hogy ha több xiaomi eszközöd van, akkor számít, hogy mind vagy kínai vagy international verzió legyen, mert amelyik szerverhez kapcsolódsz, azok az eszközök látszanak csak. Persze erre is van megoldás, klónozott MiHome appal, hogy egyik egyik szerverhez, másik a másikhoz kapcsolódik (pl. Island nevű app).. Így nem kell váltogatni a beállítást, csak két "virtuális" appot használni (az app ugyanaz, csak a beállítások mások). További hátrányként említik, hogy mivel kínai a szerver, így lassabb a kommunikáció. A táp 220V, de kínai dugóval, viszont adnak átalakítót elvileg, vagy veszel olyan EU kábelt.
Olyat is olvastam viszont, hogy az új funkciók előbb jönnek ki a kínai verziókra, illetve, hogy bizonyos funkciók csak arra.
Igazából én a teljesítményére/tudására lennék kíváncsi, a kínai verzió dologgal meg tudnék barátkozni. -
tybsen
addikt
válasz
predakon #8918 üzenetére
@predakon:
nagyon szepen koszonom! Lehet, hogy akkor veszek szuleimnek egy 1 gen Xiaomit es (ugyis ki kell probalni) megnezem, hogy nalam hogyan boldogul a szonyegen - ha bevalik, akkor nekem is jo lehet egy egyszerubb modell
@tomazin:
- kuszob nalam nincs (illetve csak ilyen lapos szurke fem akarmi van ket helyiseg kozott. Elszoba es a lakas tobbi resze kozott van csak 1,8-2 cm kozott, de ott mindig becsukom az ajtot, ugyhogy ha oda nem menne at a porszivo akkor en is oda tudom tenni esetleg?
- szuleimnel van kuszob, de a kutyak miatt szerintem csak bizonyos helyisegeket takaritana egyszerre, hogy ne zavarja a kutyakat (nem tudom hogyan reagalnak ra). Peldaul egy nagyobb nappali, egy folyoso, kulon a konyha, kulon a haloszoba. Esetleg itt annyi lenne a lenyeg, hogy a kutyak vizet elrakja anyukam takaritas elott mert nem tudom mennyire lenne kepes azt a kis területet a porszivozas elol elzarni) -
tybsen
addikt
Sziasztok,
ket temaban szeretnem a kedves segitsegeteket kerni:
1. Kerdes
magamnak itthonra (3 kisebb helyiseg, jarolap, laminalt parketta, egy ikea suru szovesu nem tul magas szonyeg illetve van 4 rongyszonyeg de ezek felszedhetok, allatok nincsenek csak en
) szeretnek egy porszivot. Nem kell felmosas, csak porszivozas funkcio.
Ezek kozott gondolkodom:
Xiaomi 1 gen 267 EUR
Roborock S5 349 EURAhogy utanaolvastam a topikban meg itt-ott, az S5 jobban elbanik a szonyeggel illetve a 82 EUR arkulonbseg nem is veszes es akkor mar +200 szivoero is van. (Neztem S6 kb 465-500 EUR akciotol fuggoen - valamennyivel csendesebb illetve minimalisan jobb, mint az S5 de ha jol ertelmezem, az S5-re is erkezett szoftverfrissites, szoval az en felhasznalasomra szerintem nem indokolt a plusz arkulonbseg - vagy az arkulonbsegbol gondoltam esetleg egy Xiaomi Mi Air Purifier 2S okos légtisztítót venni, ennek nagyobb ertelmet latom, mint S5 vs S6, legalabbis az en felhasznalasom eseteben)
Kerdes: jol latom, hogy S5 megfelelo lenne vagy eleg lenne nekem egy Xiaomi 1 gen is, ha amugy sem kell felmosni (bar aztan lehet, hogy hasznalnam, nem tudom). Vagy jott most ujabb Xiaomi modell vagy S4, esetleg ezeket megnezni?
2. Kerdes
Szuleimnek karacsonyra szeretnek egy porszivot ha nekem bevalik, naluk van kutya a hazban, viszont nincs szonyeg sehol, csak jarolap. Szeretnem megkonnyiteni a napi munkajat. Felmosas itt sem kell (mert tisztitoszerrel mos fel anyukam). Kerdes hasonlo: S5 vagy Xiaomi 1 gen esetleg a kutyaszor miatt mas tipus javasolt inkabb? Illetve technikailag hozza nem erto emberek elboldogulnak az eszkozzel?
Koszonom szepen elore is!
-
Sziasztok,
S55 vásárlásban gondolkozom és eddig az alis beszerzés volt az 1es számú tervem 3 év garival, ez a garancia nem nagyon működik? Olyan embereket keresek akiknek konkrét tapasztalatuk van és nem feltételeznek.
Köszi! -
ITI-san
tag
válasz
mitnickhun #8901 üzenetére
Én is néztem már. Jó vételnek tűnik.
Kérdés mit jelent, hogy international verzió?
Az app ha jól látom angolul is van. Az elektromosa dugó gondolom 220v és szabványos lehet. Sok robotnál ha jól olvasom Kínai lokációt kell beállítani, hogy minden funkció jól működjön. Akkor mitől lehet international? -
Saradas
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik gép szedi jobban össze a kutyaszőrt? iRobot Roomba 605 vagy Navon Relax Delux ? Egy járólapos szobába használnám ahol egy golden hullajtja a szőrét.
Előre is köszönöm a segítséget -
Alg
veterán
válasz
SPeti1984 #8910 üzenetére
Azon kívül hogy ez egy 60ezer ft-os gagyi phosh, még a szokásos áremelős-akciózós húzást is bevetették, elég ránézni az árukeresőn a historikus grafikonra - 134ezer volt a korábbi ára (ami még mindig duplája annak amit ér), nem 233. Sajnos rengeteg embert át fognak ezzel verni, édesanyám is rámírt pár napja ugyanezzel. Lehet megszellőztetem a dolgot a GVH-nál...
-
SPeti1984
senior tag
Most találtam elég extra black friday kedvezménnyel ezt a robotporszívót:
Erről van bármi tapasztalat, hogy a xiaomi S50-hez kéepst miylen lehet jobb-e?Duoro Xclean Profi
[link] -
-
SPeti1984
senior tag
válasz
instantwater #8903 üzenetére
Ez már az alku alja ennél lejjebb sajnos nem adják oda. Amúgy ha az akksija tönkremegy idővel azt lehet külön kapni hozzá?
-
-
SPeti1984
senior tag
És szerintetek érdemes lenne egy olyat megvenni, ami Xiaomi S55 fekete 1 éve a dobozában áll nem volt sosem használva, kibontva sem, így még van rá 1 év garancia 100 ezer ft-ért, vagy 130-ért inkább boltból a 2 év garisat.
-
mitnickhun
újonc
Sziasztok!
Elég kevés szó esett a Xiaomi Mijia 1S-ről. Esetleg erről valakinek tapasztalata, véleménye lenne?
Szerintem ha a MOP funkcióra nincs szükség, akkor nem tűnik rossz választásnak, leszámítva, hogy nincs belőle international verzió. Viszont újabb termék, szoftveresen az S6-ra hajaz, így feltehetőleg a szoftveresen megoldható új funkciók, javítások előbb/tovább elérhetőek lesznek. Olyan 300$ körül mozog most, kicsit az S50 alatt van, de jóval az S6 alatt.. Mit gondoltok? -
Lasersailing
senior tag
válasz
SPeti1984 #8898 üzenetére
3cm-es csőnek neki megy és elakadás után keres másik utat, így körbe fogja járni (kivéve, ha az asztal lába miatt nem fér be). Mi a székeket általában feltesszük a takarítás idejére az asztalra. Gyorsabb is, meg alaposabban is takarít.
(működési logikája: tetején az LDS figyeli a terepet, a 10cm-es magasságban található tárgyak előtt lelassít és lassan nekimegy, ütközéskor tolat pár cm-t, majd oldalra fordul. A székek 3cm magas lábait az LDS nem látja, így neki megy teljes sebességgel, majd elmegy balra és ~10 cm múlva megint rákanyarodik a 3cm-es csőre, megint elakad és így tovább. Az ütközés után lassabban halad amíg gyakran elakad)
Nekünk Electrolux központi porszívót váltott ki, szinte teljesen: 2 naponta megy a robot, de ha egész nap otthon vagyunk, akár naponta is. Központi porszívó talán 3 havonta, de lehet ritkábban. Az igaz, hogy mióta nem porszívózunk a felmosásnál a falak mellett több koszt talál a MOP, de ez szemmel nem látható, csak felmosáskor lesz koszosabb ott a MOP.
Rendes porszívó a kosz nagyobb százalékát szívja fel, mint egy robotporszívó, ha egy takarítást nézünk. Viszont ez akár naponta megy, vagy ha akarod háromszor egymás után, míg a kézi porszívó hetente / kéthetente. Így összességében több port felszed. A tartálya kb 100m2 takarítása után megtelik porcicával, pedig szemmel nem látsz koszt ott ahol dolgozik.
Amiben még jobb a robot, hogy pl. ágy alatt ugyanúgy takarít mint máshol, első 2-3 használatnál ettől önmagában rengeteg porcicát összeszedett (pedig havonta egyszer befeküdtem az ágy alá porszívózáskor) -
SPeti1984
senior tag
válasz
Lasersailing #8897 üzenetére
Itt nálunk minden sík, max 0,5-1cm magas íves burkolatelválasztók vannak az egyes helyiségek között illetve a szőnyeg talán a legmagasabb amire fel kell mennie.
Leesni sehova nem tud. Még a szekrények alá sem igen tud bemenni, mert vagy alacsony lábakon áll vagy pl a konyhapultnál van alul a lábak előtt takaró burkolat. Egyedül a konyhaasztal alá vagy a pult alá kell bemennie és ott a bárszék talpán szerintem eltud forgolódni illetve a konyhaasztal székei aminek u alakú 3cm magas cső lábai vannak a földön az lehet gond neki, mert pont befelé nyitott így esélytelen hogy bemenjen oda, max takarítás előtt 4 széket felfordítja az ember az asztalra és akkor ott is tud többé kevésbé takarítani.
Amúgy egy rendes porszívóhoz képest milyen minőségben takarít, mert egy új ETA Canto porszívóm van ami elég brutálisan tud szívni, de ha ez is elég jól kitakarít akkor bevállalom ezt a kis robotot. -
Lasersailing
senior tag
válasz
SPeti1984 #8893 üzenetére
Szia,
Nekem ilyenem van, csak erről tudok biztosan nyilatkozni:
[link]Ha nem lenne ilyen porszívóm rohannék venni egyet
(bővebben 8801-es hozzászólás)
(Az S552-00 ha jól kerestem drágább, mint amit linkeltem)
Gyanítom, hogy a többi szoftvere is azonos, azaz a feketétől mindegyik Xiaomi "fél", hogy leesik. De amit Zsoika ír olvastam máshol is: ha nem tud leesni le lehet ragasztani / takarni. Nálunk le tudna esni, így ragasztás kizárva...
Üdv.
-
Begi
senior tag
válasz
Lasersailing #8890 üzenetére
Ez nem csak a GEN1-re igaz. A sotet szin nem tesz jot a leesesgatlo szenzornak. S5x-et is megbolonditja. Nalam pl. ezert nem porszivozhatja a hosszuszallu szonyeget, mert a vilagos-sotet atmenetnel megakad es elkezd ossze-vissza forogni, aminek az eredmenye a felcsavart szal es elakadas.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
Lasersailing #8890 üzenetére
Ez a Gen 1 ez a sima Xiaomi MI igaz? Ma néztem lenne olcsóbban Xiaomi S552-00 fekete. Ez akkor ajánlott típus igaz?
-
Sziasztok! Xiaomi Mi robot porszivoval szemezek karacsonyi ajandekkent. 90 rongy, ahogy látom. 90nm alapterületen lenne hasznalva (butorok nelkul boven kevesebb), rongyszonyeg nincs, kuszobok alacsonyak. Haziallat nincs, gyerek van es jovore jon a masodik is.
Van valami hatranya ezeknek a gepeknek? Esetleg ennyiert van sokkal jobb vetel?
Naponta menne, foleg a konyhaban lenne jo ha osszeszedne a morzsat a gyerkoc utan, illetve a furdoben a hajat, mert abbol van boven... Apropo, a gorgocskeit mennyire lehet tisztan tartani? A normál porszivom gorgoi total megszorultak a bele tekeredett hajtol.
-
wierra
senior tag
válasz
SPeti1984 #8882 üzenetére
A nappali szőnyeg kérdéses lehet, bár nálunk a 5cm-es szálhosszúságú shaggy-t gond nélkül tisztítja az S50. A Mijia (Xiaomi Robot Vacuum) meg rá sem megy.
Én S50 vagy 360S6-ot javasolnék. Ha vannak további Xiaomi okoseszközeid, akkor S50. Ha nincsenek és nem is tervezel Xiaomi smart ecosystem-et kiépíteni otthon, akkor 360S6. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Egy holland webshopban találtam Roborock S50 EU verziót, alig 280€-ért. Reális lehet ez az ár? Mindenhol máshol csak jóval drágábban találtam meg.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Páromat szeretném meglepni majd karácsonyra egy robotporszívóval, ezért gondoltam elkezdem körüljárni a témát, hogy milyet érdemes választani. Maga a ház egyszintes, az egyes szobák között csak íves burkolatváltó profil van ami szerintem kb 1-1,5cm lehet maximum magasságra. A konyha, étkező, fürdő, wc, előszoba járólapos, míg a 2 szoba parkettás, de vannak szőnyegek letéve (egyikben nagyobb méretű 3cm-es szőrű shaggy szőnyeg másikban 3db kisebb 1,2cm-es sima). Maga az alapterület kb 75nm amit tisztítania kellene a robotnak és párom hosszú haja miatt nem lenne baj, ha a hajszálakkal is elboldogulna és ha kezd lemerülni térjen vissza a dokkolóhoz tölteni magát. Gondolkodom porszívó+felmosó kivitelben is, de nem tudom mennyire jó alternatíva ez. Amiket eddig nézegettem az alábbiak lennének:
-ETA Fido 1512 90000 felmosó is ~64.000 Ft
-ETA 1515 Falco felmosó is ~87.000 Ft
-Xiaomi Mi ez csak porszívó ~90.000 Ft
-IROBOT ROOMBA 675 csak porszívó ~100.000 Ft
-Xiaomi MiJia Roborock S50 Mi Robot 2 felmosó is ~123.000 Ftesetleg még a 360 S6 porszívó + felmosó robot, de ilyet nem találtam magyar boltban és ez is olyan 100-110 körül lenne.
Elsősorban 100 ezer alatti lenne az ideális, de ha azt mondjátok, hogy sokkal jobb a drágább akkor lehet érdemes abba beruháznom.
Vagy ha tudtok ajánlani másik típust hasonló ársávban azt is megköszönném. -
KorLaci
tag
Üdv !
Tervezem, hogy vásárolok egy Roborock S50-et, csak még azt nem tudom, hogy hol vásároljam meg.
Olvastam itt a fórumon, hogy nem jó a vélemény a xiaomishop.hu-ról. Mi velük a gond ?
KorLaci -
Steady74
addikt
Sziasztok, bocsánat, ha már volt... éppen most vagyok a volt robotguru szerviz előtt, és azt látom, hogy elköltöztek vagy megszűntek? iLife A6 porszívó szervizelésével kapcsolatban kit, milyen céget lehet keresni? Köszi szépen
-
Lasersailing
senior tag
válasz
hódmaci #8862 üzenetére
Szia,
Valami hasonlót kerestem én is, ami legközelebbit találtam azt az ALDI-ban árulták okt.27-től. 31-én még tudtam venni (nem volt már kirakva, de kérésre kihozta az eladó). Ez MEDION márkájú (BYD /kína/ gyártotta), pár nap alapján a tapasztalataim:
- telefonon nem vezérelhető (de nem is lenne értelme, lásd később)
- távirányító van hozzá, de igazából a kezelőpanelen is kényelmesen elindítható, azaz nincs igazán szükség a távirányítóra
- szisztematikus, de nem annyira szépen közlekedik, mint a Xiaomi. Azért felmos mindenhol (kivéve a szélső 3-4 cm-t)
- nagyon tetszik, hogy külön tartályba felszívja a vizet maga után (nem elkeni a koszt, hanem eltávolítja)
- óvatosan közlekedik: lassabb is, mint a xiaomi, de az akadály előtt 3-4 cm-rel meg is áll
- ütközője nagyon alacsonyan van, így a szőnyegekre nem megy fel. A fürdőszobai szőnyegeket felgyűri maga elé, majd ~10 cm után érzékeli és békén hagyja. Egyedül az extra vékony lábtörlő szőnyegre megy fel, de ezen nem lepődtem meg, kb 1 mm-es vastagságban kellene elakadnia, hogy ne menjen fel rá...
- vizet elég jól felszívja maga után, gyakorlatilag csak a fugában marad kevés víz, ez gyorsan felszárad. Mire végez a terület nagy része teljesen száraz, működés közben a nedves fugából látható, hogy merre járt már
- munka végeztével van vele kb. 5 perc meló: tisztavíz, szennyvíz kiöntése, tartályaik elmosása, forgókefe elmosása, levegőszűrő, nedvesség lehúzó elmosása. Utána érdemes külön szárítani, majd pl. másnap reggel összeszerelni --> nincs igazán értelme a telefonos vezérlésnek
- ha miután végzett 5 percig nem foglalkozol vele, csippan egyet, hogy most már igazán mosd el. Lehet utána követelőzőbb lenne, nem vártam tovább, mert gyerekek aludtak már...
- töltő állomása úgy van kialakítva, hogy az esetlegesen kicsöppenő víz (pl. elmosás, szárítás elmaradása esetén) ne folyjon ki a padlóra --> nem is tud dokkolni, csak visszamenni a kiindulóhelyére, mert elakadna a tálca peremében. A töltőállomás formája segíti a pára száradását (gép alja nem ér a földhöz)
- kifejezetten halk a működése
- fal melletti 3-4 cm-es sávot nem takarítja egyáltalán (nem kör alakú, így ha közelebb menne a falhoz forduláskor a falba elakadna. Van fal menti programja, de akkor sem tud teljesen a falig felmosni, viszont mintha olyankor kevésbé kímélné a tereptárgyakat
- 3 év garancia van, bízom benne, hogy lesz alkatrész is, egy tartalék forgóhengert adtak ajándékbaKb. ennyit tapasztaltam eddig. az biztos, hogy míg a kézi porszívózás szinte eltűnt az életünkből, ez a gép a felmosást megritkítja, de nem tünteti el.
Összességében elégedett vagyok vele. Azért ha xiaomi kijön egy olyan felmosóval, ami felszívja a koszos vizet maga után, akkor elgondolkodom a váltáson. Ők már úgyis ismerik a házunk alaprajzát...
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Milu_PH #8865 üzenetére
Nekem is nyikorgott. Az első kerék adta nálam a hangot, ami nincs hajtva, csak forog össze-vissza, ahogy halad a masina. Kapott egy kicsit asszony argánolajas hajkencéjéből, azóta csendbe van. :D Nyílván valami műszerolaj jobb lett volna, de nem volt kéznél.
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Szépen üzemel a kis Xiaomi porszívó, azonban van egy idegesítő problémám. Már egymás után harmadik alkalommal eszméletlenül nyikorog
Van valakinek ötlete mit tegyek?
Köszönöm -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
kifejezetten felmosó robotot keresnék.
Szisztematikus, zónázható, tel. vezérlés, szőnyeg felismerés,
kopó alkatrész ellátottság biztosított akár külföldről.
Gen 1 mellé kerülne heti1-3 használatra.
kb 50nm
80-90e-ft körül -
tomazin
veterán
válasz
instantwater #8860 üzenetére
En innen vettem. Szerintem eredeti, legalabbis ha megint rendelnem kell, innen fogok.
-
-
zsoika
addikt
válasz
instantwater #8855 üzenetére
Én a Lurdy ba vettem mert nem tudtam eldönteni hogy a neten melyik hamis.
2200Ft 2db szűrő és 2200 volt 2db kicsi kefe is. Évente cserélek 1db .ot úgy hogy még a szoft szerint 50% ...nekem ennyit megérdemel a gépem. -
ACE-
addikt
válasz
Mindenhol original-t írnak, és ráadásul ugyanezeket a képeket használják. Meg kell nézni a visszajelzéseket is. Ez is pl. garantáltan eredeti, és elég sok megrendelés, és minőséítés van... De ha félsz, akkor xiaomi.hu és rendelj onnan, ott sem sokkal drágább. Vagy egyszerűen besétálsz a Lurdy-ba és veszel.
https://www.aliexpress.com/item/32807531329.html?spm=2114.12010612.8148356.9.30316f8diuHlX4
-
válasz
Pedig nincs vele semmi gond, látszik a képeken, hogy eredeti.
-
-
Begi
senior tag
válasz
instantwater #8846 üzenetére
Esetleg: [link]
Tudom S5x, de eredeti es van 1st genre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- NAVEE N65 roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest