- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispaldaniel
újonc
válasz
SPeti1984 #22084 üzenetére
Szia,
Mi két hete rendeltük be az Xiaomi Roborock S6 MaxV-t, eddig csak ajánlani tudom, alapos nagyon minden tekintetben. Mop2 ultrát terveztünk egyébként venni, viszont ha már rászántuk magunkat a vásárlásra, akkor kiegészítettük kicsit az extra kamera miatt az S6-on.
Az előző iRobot sokszor hagyott cserben nagyjából azután, ahogy kiléptünk a lakásból, így jó szemmel tartani a dolgokat a kamerán keresztül, főleg, hogy van háziállat is
Én az Xmi Shopról rendeltem ami bevált, ahogy látom most van több jó akciójuk is a Black Friday miatt, szóval remélem Ti szerencsésebb áron elfogjátok.
-
ITI-san
tag
válasz
SPeti1984 #22084 üzenetére
Én személy szerint Roborock gépben gondolkodnék nekem S5 Max - om van és megint jött rá új firmware. Már olyanokat tud amit akkor még nem, amikor megvettem. Szóval a támogatás nagyon baba.
Egyébként az S5 max még mindig nagyon jó, atom stabil, és szépen dolgozik. Ár érték arányban szerintem kiemelkedően jó gép. -
wierra
senior tag
válasz
SPeti1984 #9173 üzenetére
Nekem német raktárból jött az S50 (persze kínai eladótól). A lidar döglött volt, így akadt némi levelezés meg alkudozás, belevonva az AliSupportot is, bő 1 hónap alatt végülis megjött a cserealkatrész, azóta is hibátlanul működik. (Leírtam a topikban a részleteket, keress vissza.)
Te döntésed, hogy mersz-e kockázatot vállalni gari tekintetében. -
Alg
veterán
válasz
SPeti1984 #8910 üzenetére
Azon kívül hogy ez egy 60ezer ft-os gagyi phosh, még a szokásos áremelős-akciózós húzást is bevetették, elég ránézni az árukeresőn a historikus grafikonra - 134ezer volt a korábbi ára (ami még mindig duplája annak amit ér), nem 233. Sajnos rengeteg embert át fognak ezzel verni, édesanyám is rámírt pár napja ugyanezzel. Lehet megszellőztetem a dolgot a GVH-nál...
-
-
-
Lasersailing
senior tag
válasz
SPeti1984 #8898 üzenetére
3cm-es csőnek neki megy és elakadás után keres másik utat, így körbe fogja járni (kivéve, ha az asztal lába miatt nem fér be). Mi a székeket általában feltesszük a takarítás idejére az asztalra. Gyorsabb is, meg alaposabban is takarít.
(működési logikája: tetején az LDS figyeli a terepet, a 10cm-es magasságban található tárgyak előtt lelassít és lassan nekimegy, ütközéskor tolat pár cm-t, majd oldalra fordul. A székek 3cm magas lábait az LDS nem látja, így neki megy teljes sebességgel, majd elmegy balra és ~10 cm múlva megint rákanyarodik a 3cm-es csőre, megint elakad és így tovább. Az ütközés után lassabban halad amíg gyakran elakad)
Nekünk Electrolux központi porszívót váltott ki, szinte teljesen: 2 naponta megy a robot, de ha egész nap otthon vagyunk, akár naponta is. Központi porszívó talán 3 havonta, de lehet ritkábban. Az igaz, hogy mióta nem porszívózunk a felmosásnál a falak mellett több koszt talál a MOP, de ez szemmel nem látható, csak felmosáskor lesz koszosabb ott a MOP.
Rendes porszívó a kosz nagyobb százalékát szívja fel, mint egy robotporszívó, ha egy takarítást nézünk. Viszont ez akár naponta megy, vagy ha akarod háromszor egymás után, míg a kézi porszívó hetente / kéthetente. Így összességében több port felszed. A tartálya kb 100m2 takarítása után megtelik porcicával, pedig szemmel nem látsz koszt ott ahol dolgozik.
Amiben még jobb a robot, hogy pl. ágy alatt ugyanúgy takarít mint máshol, első 2-3 használatnál ettől önmagában rengeteg porcicát összeszedett (pedig havonta egyszer befeküdtem az ágy alá porszívózáskor) -
Lasersailing
senior tag
válasz
SPeti1984 #8893 üzenetére
Szia,
Nekem ilyenem van, csak erről tudok biztosan nyilatkozni:
[link]Ha nem lenne ilyen porszívóm rohannék venni egyet
(bővebben 8801-es hozzászólás)
(Az S552-00 ha jól kerestem drágább, mint amit linkeltem)
Gyanítom, hogy a többi szoftvere is azonos, azaz a feketétől mindegyik Xiaomi "fél", hogy leesik. De amit Zsoika ír olvastam máshol is: ha nem tud leesni le lehet ragasztani / takarni. Nálunk le tudna esni, így ragasztás kizárva...
Üdv.
-
wierra
senior tag
válasz
SPeti1984 #8882 üzenetére
A nappali szőnyeg kérdéses lehet, bár nálunk a 5cm-es szálhosszúságú shaggy-t gond nélkül tisztítja az S50. A Mijia (Xiaomi Robot Vacuum) meg rá sem megy.
Én S50 vagy 360S6-ot javasolnék. Ha vannak további Xiaomi okoseszközeid, akkor S50. Ha nincsenek és nem is tervezel Xiaomi smart ecosystem-et kiépíteni otthon, akkor 360S6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari