Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Ruinous188 #28035 üzenetére
INNEN kb 243K-ért van szállítással együtt L10S Ultra Gen 2.
Esetleg ismeri vki az oldalt, megbízható?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sub71
aktív tag
válasz this is life #28040 üzenetére
Tedd abba a szobába, amit kihagy, és úgy indítsd el a térképezést.
-
this is life
Ármester
-
vrsptr
aktív tag
válasz Ruinous188 #28045 üzenetére
Hello! Ha segítség Szlovákiába NAY áruházban a Dreame L10S Ultra 451€ (~185ezer Ft). Elvileg rendelhető. [link]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Ruinous188 #28045 üzenetére
Q Revo S, de annál lehet jobb az L20 Ultra
-
Ruinous188
csendes tag
@Graphics, tudsz segíteni nekem légyszi?
mennyit szánsz rá?
200-250k, de még egy picit rá lehet rakni.
- mekkora területre kell?
alsó szint: 80 m2 hidegburkolat a lenti szint +15 m2 vinilpadló, nincs padlóváltó
felső szint: 60m2 vinilpadló +15 hidegburkolat
szerintem csak az alsóra használnánk, mert az koszolódik nagyon
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
jó lenne a korrekt felmosás, mert van 3 ki-bejárós állatunk + gyerek
- legyen e önürítős dokkolója?
igenL10s ultrat néztünk ki amit te ajánlottál csak későn kapcsoltunk és a 200e alatti áras elfogyott. Kóóó írta, hogy L20 Ultra akciós az Iponnal, 265.990 és 3 év gari. ez még pénzben beleférne, ha ez megér majdnem 70k pluszt a másikhoz képest (vagy várjunk hogy megint akciós legyen az l10s ultra?)
Vagy van szted jobb 200-250 körül?köszi
-
-
sub71
aktív tag
válasz Peeter #28028 üzenetére
Szerintem a Dreame L10s Ultra Gen 2 egy jó választás lehet . Minden paraméterben nagyon jó
- 10.000Pa szívóerő
- Automatikus felmosómosószer adagolás (külön, tölthető! tartály)
- Mop Extend (Egyik mop fej 4cm tud mozogni, hogy a sarkokban és közvetlenül a fal mellett is fel tudjon mosni100%- ban.)
- 10 mm tud emelkedi a mop fej a szőnyeg felett
- TriCut Brush (összevágja a fel porszívózott haj/szőr szálakat, külön rendelhető)
- 555 € Ennyi mindent ennyi pénzért más nem nagyon kínál.... szerintem...[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz this is life #28040 üzenetére
Hagyod hogy bemenjen oda vagy manuálisan oda jelölsz ki egy takarítást.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Hátha akad tipp, 100m2 lakás feltérképezésekor rendre kihagy egy szobát a dreame L10s ultra (térkép törlés, és újbóli térképezésen már többször is túl vagyok) a kérdésem az lenne, hogy miként lehetne rávenni, vagy korrigálni, kiegészíteni az elrontott térképet?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vrsptr
aktív tag
Üdv! Vásároltam egy Roidmi Eva-t ~90ezer Ft-ért (elvileg a 2023 frissített modell), "felújított" darab Geekbuying-ról. Ennyiért kíváncsi vagyok egy felmosni is elvileg rendesen tudó masinára. Kinek van ezzel tapasztalata és meg van-e vele elégedve... Köszi.
Van egy Midea M7 robotunk, azt szeretem bár még nem sokat használtuk mert meg kellett javítanom, elszállt az egyik kerék elég hamar.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
dannyl
addikt
válasz Peeter #28028 üzenetére
Én egy [Narwal Freo Z Ultra]-ra fenem a fogam, de nem találok jó akciót belőle. Nekem is a 300 a lélektani határ, a körül jó lenne megúszni. Sajnos beleszerettem.
Az a baj, hogy tapasztalata nem nagyon van vele senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
válasz Ruinous188 #28035 üzenetére
Jó gépnek mondják és árához képest elég olcsó most., de Graphics lesz a te embered.
Ő tutira megmondja neked, hogy a számodra megfelelő gep vagy sem.Üdv.: kóóó!
-
Ruinous188
csendes tag
Sziasztok!
L10s ultrat néztünk ki csak a 200e alatti áras elfogyott. Ez jó vétel lenne helyette? Megéri a plusz 60e? Több ki-be menő állat van nálunk + gyerek, 2 szintes ház de inkább az alsó szintet takarítanank. Egy szobát kivéve full hideg burkolatos, jó felmosas fontos lenne. 200-250k amit rászánnank.
Koszi -
Kormi76
aktív tag
Földig érő tükrös szekrénnyel ti is megjártátok? Létrejött egy fantom szoba a "tükörben". Azt nem látom, hogy ilyen szinten bele lehetne nyúlni a Roborock térképbe, hogy azt töröljem.
-
tranceplanet
addikt
-
Peeter
csendes tag
Sziasztok!
Porszívó választásban kérném a segítségetek.
- mennyit szánsz rá?
Jó lenne ha 300eFt-ból kijönne
Körülbelül 140 négyzetméter egy szint burkolatváltókkal, többnyire szilárd burkolattal (járólap és laminált) összesen kb 10 nm hosszabb szálú szőnyeggel.
Hatékony felmosásnak örülnék, mert sok a gyerek.
Mindenképpen, a lehető legkevesebbet szeretnék a karbantartással foglalkozni
Árban tudok rugalmas lenni. Egy jó gépet szeretnék, amit hosszú távon tudunk használni.
Előre is köszi! -
kóóó
aktív tag
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jano_77 #28015 üzenetére
Q Revo kifutó modell, azok a végén már drágabban mennek
De ez is volt már szerintem téma, a Q Revo S nagyobb szívó erővel rendelkezik, hogy mennyi azt pár hozzaszolassal fentebb meg fogod találni
Engedd el a Q Revo-t , azért van a Q Revo S.
És túl sokáig ne agyalj a vásárláson, mert jövő karácsonyra se lesz meg az a gép ...sok a kérdés. Vásárolj.
Felül pedig a temaosszefoglaloban ott van két táblázat, nezegesd azokat is.
De tessék. [link] minden infó adott
[ Szerkesztve ]
-
Thom7
csendes tag
válasz Graphics #28014 üzenetére
Ez nem us, onnan biztosan nem rendelnék, azok miatt amiket irtal. Ez a német oldalukrol írtam, de nemszallitanak jozzank…
Lakik nemeteknel egy haver, max vele hazahozatom 😅 de akkor meg azon paráznék hogy ha gariba kell intezni valamit az jo nagy cumi lenne[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz lezuvius #28011 üzenetére
Első kettő nem gyárt robotot, a Samsung lemaradt ebben a versenyben.
Első kettő általában túlárazott kínai oemet kínál csak ..Ha olcsóbb cucc kell és nem kell önürítés, akkor Lydsto R1d 40 körül megvan.
De itt egy lista, sok géppel 100-ig és van felette is.
Roborock Q5
Dreame D10 Plus Gen2 [
Olcsóbbak:
Lydsto R1d
Midea M6/M7
Xiaomi S10
EZVIZ CS-RE4P-PWT2 PLUS
Dreame D10sPicit drágábbak
Dreame D10s Pro ( Van kamera az elején)
Xiaomi X10 ( Dreame D10 Plus testvére)
Roborock Q5 Pro
Roborock Q7 Max
Roborock Q8 Max
Dreame L10s ProEz kiegészül az S20, S20+ típusokkal már
Külföldi rendeléseknel a Narwalt szokták javasolni, de nincs vele tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a robotporzsívó választásban.
Árkat.: 80-150e Ft
65 nm kelle feltakarítania szőnyeg nélkül
Fontos lenne, hogy a hajszállaktól könnyen meg tudjam szabadítani.A Philips, Rowenta és Samsung márkák miért nem ajánlottak annyira a fórumban?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Victoryus94 #28008 üzenetére
Akkor a szobák ütemezésében már okosabb a Q Revo S, mert ott minden szobát külön lehet paraméterezni.
Az X20+ ebből a szempontból egyszerűbb.
A meleg levegőt amúgy max 40 fokosnak kell érteni ,vannak típusok ahol még ennél is melegebb persze. -
Victoryus94
őstag
válasz Victoryus94 #28008 üzenetére
Közben meglett, hogy lehet szobát állítani a Homey-ban, így elvileg az ütemzést meg tudom oldani külső eszközzel.
De gyárilag a saját appja szerintem túlbutított.
Igazából költözés előtt állok, úgyhogy a kütyüket még csak külön-külön teszteltem.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz Graphics #28000 üzenetére
Az X20 Plus nem meleglevegős, csak a Pro, vagy a Max tudja. Illetve azok tudják a szőnyegfelismerést, és a Max biztosan erősebb is. Bár nem járatom maxon, mert nem látszik eltérés, de cserében jóval hangosabb.
Ez a teszt engem is félrevitt, ne higyjetek neki.A Xiaomi appjában felmosásonként lehet állítani, hogy milyen szívóerőt, és mennyi vizet használjon.
A takarítást lehet területre, vagy szobára is indítani. De olyat nem tudok, hogy előre megadom hogy egy szobába sose mosson fel, a nappaliban csempe van, bő vizet használjon, a hálóban pedig parketta, és kevés vízzel mosson.
Külön el lehet indítani a felmosást csak a konyhában bő vízzel, és meg a nappaliban kevéssel.
Elvben lehetne ütemezni, pl porszívózzon fel mindenhol. Majd egy másik ütemzéssel, hogy mosson fel az adott szobában.
De sajnos ütemzésnél csak annyit enged beállítani hogy felmosás legyen, törlés, vagy mindkettő... intenzitás ott hiányzik valamiért
(én az ütemzést Homey-n keresztül tervezem indítani, ott ezek vannak, de ott meg a szobát nem tudom neki megadni ha jól látom).Ja épp belefutottam egy olyanba, hogy porszívózást indítottam 3 szobát kijelölve, és a 3. szobába indulva törölte a folyamatot, és visszaállt porszívó+felmosásra.
Tehát a 3. szobában már fel is mosott, majd indult volna vissza a többi helységbe újra takarítani+felmosni.
Nem tudom, ez mitől lehet, de remélem egyszeri hiba.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Graphics #28006 üzenetére
Köszi!
Xiaomi 1. genestől kb bármi jobb, de akkor alszom rá még 1-et
Gubu0101: Nekem kb hetente egyszer kell ürítenem a jelenlegi Xiaomit, de már kezd elegem lenni belőle, mert állandóan megbolondul és nem tudja hol van. A Dreame d10 plus gen 2-őt sem zártam ki, az is tuti jó vétel. Az a baj, hogy túl sok jó vétel van most az alzán. -
Gubu0101
veterán
válasz syler123 #28003 üzenetére
Szerintem nem rossz ezaz onuritos funkcio.Nem kell minden alkalommal kiszedegetni a tartalyt uriteni.Ennyit azert csak meg sporolunk vele.Rendeltem probabol temurol zsakot hozza,kivancsi vagyok mennyire valik majd be.Nekem a gen 2 van,napi szinten takarit most mar,eddig teljes mertekben meg vagyok elegedve vele.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
syler123
veterán
Sziasztok!
- első kérdés mennyit szánsz rá?
Max 160eFt
Körülbelül 60 négyzetméter
Nem
Nem szükségesJelenleg a Roborock Q5 PRO 83eFt, ettől van megérősebb ajánlat? Összeghatár magasabb is lehet, egy első generációs Xiaomi Robotporszívót fog váltani (ez is lidaros volt már).
Van még ugye a Dreane D10 plus gen2, ami 100eFt, illetve a Roborock Q8 Max, ami 122.
Szerintetek melyik éri meg legjobban az árát?
Ha jól látom azért a Q8 Max okosabb a Q5-nél, ha akadályokról van szó.[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
válasz Graphics #27936 üzenetére
Jelenleg egy S7 Pro Ultra az ami a szinten van, vagyis onnan szeretnénk lépni egy olyat ami azért mindenképpen egy lépés felfele. Amúgy arról mi a véleményed? Nem sokat élt meg, de amikor kijött akkor én hamar ráugrottam, mert ez már szárít stb., vagyis tud kb mindent ami önállóvá teszi.
Emiatt gondolkodnék valamelyik csúcsmodelben, hogy ne visszafele lépjünk. Van egy magasszárú szőnyeg, ez az amit jelenleg az S7 Pro Ultra nem szeret, vagyis az akadályfelismerését ki kell kapcsolni, mert mindent akadálynak lát rajta (ha ki van kapcsolva akkor meg szépen végigmegy rajta zavartalanul), míg az S8 az simán felmegy és tesz-vesz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest