- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.lac
tag
Sziasztok!
Xiaomi vacuum mop és mop pro összehasonlítása, hátha hasznos lesz valakinek.
A porszívó funkcióról tudok nyilatkozni, 4 hónap mop és néhány nap mop pro tapasztalata alapján.
Röviden: a mop is jól felporszívóz, de a mop pro minőségibb termék, okosabb szoftverrel.
Takarítási algoritmus:
- mop: elindul a dokktól, faltól falig megy, ütközésig. Ha látja a falat, lelassít előtte és nekimegy, ha nem látja megfelelően, pl alacsony perem van, akkor teljes sebességgel nekirongyol. A végén szegélyez. Szépen takarít egyébként.
- mop pro: elindul a dokktól, szegélyez, már az elejétől elég pontos képe van a lakásról, asztallábakról stb. Szegélyezés után faltól falig megy, de nem ér a falhoz, szépen fordul előtte (hiszen ott már szegélyezéskor feltakarított). A mophoz képest kb. század annyi ütközéssel abszolválja a takarítást. A végén nem szegélyez újra, bár el lehet küldeni csak szegélyezni. A széklábakat szépen megkerüli kör alakban (a mop nekimegy tízszer).
A mop pro átgondoltsága a mop-hoz képest:
- van a szűrője előtt a tartályban egy tüllszerű anyag, ez egyrészt védi a szűrőt, nem megy bele a durva kosz, másrészt tisztításnál a szűrő kivételekor nem esik ki a kosz;
- jobb, tartósabb anyagúnak tűnik a portartály;
- a portartály alatt a mop pro-ban lyukak vannak, így a kosz ott kieshet, a mop-ból nehezebb kitakarítani;
- a bekapcsoló gomb a pro-nál nem a fal felé esik, nálunk pl. függesztett szekrény alatt lakik felújítás után, így meg tudom nyomni a gombot és indítani, valójában ezért vettem a pro-t, mert egyébként a mop is szépen takarított (megy másik házba);
- okosabb a mop pro szoftvere, automatikus szoba felosztás, újraosztás, egyszerűen el tudom küldeni egy vagy több szobát kitakarítani.
Amiben a mop jobb: szőnyegre szórt homokszerű anyagot a mop nagyon durván jól felszedett egy tesztben, de nem tudom, hogy milyen fokozaton működött, a kiszórás is kedvező volt, mert viszonylag egy helyre ment az anyag, tehát én ezt nem tekintem összehasonlítható tesztnek, de az biztos, hogy jól szív, a főkeféje is sűrű és szépen is takarít. A sok ütközés miatt a tartósságától tartok, de majd meglátjuk, lehet, hogy nem ez a leggyengébb láncszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...