Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Szia!
Köszönöm a tanácsokat. Télire próbáltam megtakarítani, de a késeket nem vettem le, nem gondoltam volna, hogy alatta így beszárad a fű. A többi résznél aránylag csavarhúzóval, ablakmosóval áttörölgettem. Csavarozni valóban nem csavaroztam szét sehol, de azt most megtettem volna.
Nem tudom mennyire kell mozognia a kis kerekeknek, de forognak, persze nem pörög több másodpercig,de forog.
A nagy kerék akad el, az előbb már 2 órát dolgoztattam, eleve így már hallatszik hogy jobban vágja a füvet, hogy a kések szabadon mozogtak.
A nagykerék viszont a gyep oldalán több helyen is elakad, nekem úgy tűnik hogy részben azért mert a széleken habár levágtam kézi elektromos szegélyvágó ollóval, de lehet hogy még rövidebbre kellett volna,mert a szegély mellett a kisköves rész néhol annyival lejjebb van,hogy a nagykerék kiforog és kiforgatja a kavicsot maga alól.
Gondolom oda fel kell töltenem kaviccsal, hogy magasabb legyen és jobban szintben legyen a gyeppel a két nagykerék?
A fű le lett nyírva, de 5-ös mérettel nyírtam és szerintem az még hirtelen magas volt neki.
A kimegy a szélére, annyit tesz, hogy a határoló vezeték úgy lett elvileg letéve,ahogy a leírásban volt, azaz a gyep széle mellett megy az egyik nagykerék, hogy ezáltal a gyep szélét is vágja a gép.
Jah és még valamire figyelmes lettem, ami picit aggaszt is, hogy épp elakadt a szélén a gép és mikor oda mentem, olyan volt mintha a keréknél amelyik kapart, halvány füst jött volna felfelé. Nem volt párás a levegő, szóval nem az volt, remélem nem fog leégni a motorja.
Meg kell oldanom ezt az elkaparást,mert rettentő idegesítő, hogy folyamatosan ott kell lennem és meglöknöm meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Dyson Supersonic Origin (Fekete/Nikkel)
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi