Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Nekem is ilyen robotom van. Igen, a késeknek mozogni kell. És szerintem egy ilyen értékű gép megérdemli, hogy kipucolva, karbantartva tegyük el télire. Ezt nyilván elmulasztottad, szerintem érdemes rá odafigyelni.(no offense, csak jó tanács) Kis kerekeket azt hiszem imbusszal vagy torx-al kell leszedni, vegyél egy olcsó aldis, lidli-s, nagynak kinéző bit készletet és szvsz minden lesz benne (ha nincsen otthon).
A kaparás lehet attól, hogy a kis első kerekek beálltak, nehezen mozognak, a tél alatt a nyáron összeszedett szennyeződés keményen be tud állni, lásd kések.
A kimegy a szélére mit jelent? Át megy a kábelen, vagy az a kábel által határolt területen belül van? Ja és lenyírtad előtte a füvet, nem túl hosszú neki? Első indítás előtt le kell nyírni a füvet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest