- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nalam a worx megy mar egy eve, amirol az elejen irtam. Szisztematikus nem fogja jobban lenyirni a fuvet csak hamarabb vegez egy menettel. Ha a boschra erted hogy gps modulos az szinte biztos nem az. Szerintem az al szistematikus. Szinte biztos vagyok benne higy ezekben nincs centi pontos katonai gps hanem inkabb foltokat nyir veletlenszeruen szisztematikusbak latszoan. De nem olvastam nagyon utana csak meg a worx vetele elott egy videoba hallottam ilyesmit. A worx szoftvere picit jobban kezeli a szabalytalan kertet nekem vannak benne egybefuggo meg kacifantos reszek is. Wifi akkor jo ha elakad a gep es jelez az telefon. Amit a worx appja nem csinal. Utemezni lehet a nyirast meg tavolrol inditani hazakuldeni. A worx app nagyon alap de sokkal tobb nem kell a notificationon kivul.
Ami talan a legfontosabb ezeknel szerintem a hangero. Hisen ezek nem egysze mennek hetente hanem naponta 4-5x az enyem 10-18ig nyomja a muszakot hetkoznapJa meg amazon.de olcso es ingyen szallit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- Spórolós topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest