Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nalam a worx megy mar egy eve, amirol az elejen irtam. Szisztematikus nem fogja jobban lenyirni a fuvet csak hamarabb vegez egy menettel. Ha a boschra erted hogy gps modulos az szinte biztos nem az. Szerintem az al szistematikus. Szinte biztos vagyok benne higy ezekben nincs centi pontos katonai gps hanem inkabb foltokat nyir veletlenszeruen szisztematikusbak latszoan. De nem olvastam nagyon utana csak meg a worx vetele elott egy videoba hallottam ilyesmit. A worx szoftvere picit jobban kezeli a szabalytalan kertet nekem vannak benne egybefuggo meg kacifantos reszek is. Wifi akkor jo ha elakad a gep es jelez az telefon. Amit a worx appja nem csinal. Utemezni lehet a nyirast meg tavolrol inditani hazakuldeni. A worx app nagyon alap de sokkal tobb nem kell a notificationon kivul.
Ami talan a legfontosabb ezeknel szerintem a hangero. Hisen ezek nem egysze mennek hetente hanem naponta 4-5x az enyem 10-18ig nyomja a muszakot hetkoznapJa meg amazon.de olcso es ingyen szallit.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Borderlands 4
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Witcher topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest