- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nalam a worx megy mar egy eve, amirol az elejen irtam. Szisztematikus nem fogja jobban lenyirni a fuvet csak hamarabb vegez egy menettel. Ha a boschra erted hogy gps modulos az szinte biztos nem az. Szerintem az al szistematikus. Szinte biztos vagyok benne higy ezekben nincs centi pontos katonai gps hanem inkabb foltokat nyir veletlenszeruen szisztematikusbak latszoan. De nem olvastam nagyon utana csak meg a worx vetele elott egy videoba hallottam ilyesmit. A worx szoftvere picit jobban kezeli a szabalytalan kertet nekem vannak benne egybefuggo meg kacifantos reszek is. Wifi akkor jo ha elakad a gep es jelez az telefon. Amit a worx appja nem csinal. Utemezni lehet a nyirast meg tavolrol inditani hazakuldeni. A worx app nagyon alap de sokkal tobb nem kell a notificationon kivul.
Ami talan a legfontosabb ezeknel szerintem a hangero. Hisen ezek nem egysze mennek hetente hanem naponta 4-5x az enyem 10-18ig nyomja a muszakot hetkoznapJa meg amazon.de olcso es ingyen szallit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Kugoo Kirin G1
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest