Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faradit
csendes tag
Sziasztok!
Én is robotfűnyíró vásárlására adtam a fejemet, mivel sok időm sajnos nincsen az udvarom rendezésére.
Sajnos a gép kiválasztása során nehézségekbe ütköztem. A teljes nyírandó fű felületem pontosan 300 m2.
Igen csak sok márka és gép létezik már, így nehéz a döntés, ráadásul a random működésű gépeket valamiért nem igazán támogatom, és a gépek nagy része persze ilyen.
Egy szabálytalan több szakaszból álló udvart kizártnak tartom, hogy random módra szépen le lehet nyírni.
De cáfoljatok meg.
Azt sem tudom eldönteni, hogy mennyire is hasznos a gsm modullal ellátott gép, ha eleve úgy is egy adott program alapján dolgozik, mert nálunk ez min. 50 ezer többlelet jelent, és mi szükség a mobilról való elérésére.
Ezidáig a Bosch Indego-350 gép nyerte el legjobban a tetszésem, de nem merem megvásárolni használói vélemény nélkül. Akinek esetleg ilyen gépe van ne rejtse magába kérem. A gép nálunk most 250 ezerért beszerezhető. Én max. 300.000.-Ft körüli összeget szánnék a robot beszerzésre, de hogy olvastam a korábbi hozzászólásban , hogy a németeknél már fele áron is beszerezhető, kicsit elbizonytalonodtam.
Persze ez a véletlen-random, vagy szisztematikus nyírás azért igen csak piszkálja a fantáziám.
Várnék olyan hozzászólásokat, akiknél már legalább egy éve üzemel ilyen robot. És lehetőleg a negatívumok is jelenjenek meg, mert a gyártók mindet csak dícsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest