Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
faradit
csendes tag
Sziasztok!
Én is robotfűnyíró vásárlására adtam a fejemet, mivel sok időm sajnos nincsen az udvarom rendezésére.
Sajnos a gép kiválasztása során nehézségekbe ütköztem. A teljes nyírandó fű felületem pontosan 300 m2.
Igen csak sok márka és gép létezik már, így nehéz a döntés, ráadásul a random működésű gépeket valamiért nem igazán támogatom, és a gépek nagy része persze ilyen.
Egy szabálytalan több szakaszból álló udvart kizártnak tartom, hogy random módra szépen le lehet nyírni.
De cáfoljatok meg.
Azt sem tudom eldönteni, hogy mennyire is hasznos a gsm modullal ellátott gép, ha eleve úgy is egy adott program alapján dolgozik, mert nálunk ez min. 50 ezer többlelet jelent, és mi szükség a mobilról való elérésére.
Ezidáig a Bosch Indego-350 gép nyerte el legjobban a tetszésem, de nem merem megvásárolni használói vélemény nélkül. Akinek esetleg ilyen gépe van ne rejtse magába kérem. A gép nálunk most 250 ezerért beszerezhető. Én max. 300.000.-Ft körüli összeget szánnék a robot beszerzésre, de hogy olvastam a korábbi hozzászólásban , hogy a németeknél már fele áron is beszerezhető, kicsit elbizonytalonodtam.
Persze ez a véletlen-random, vagy szisztematikus nyírás azért igen csak piszkálja a fantáziám.
Várnék olyan hozzászólásokat, akiknél már legalább egy éve üzemel ilyen robot. És lehetőleg a negatívumok is jelenjenek meg, mert a gyártók mindet csak dícsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Disney gyerek elefántos falióra
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest