Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
soldier2 #826 üzenetére
Egyetértek, annyi még, hogy az újabb/nagyobb dobozokban BT is van, az App elvileg azzal is tud kapcsolódni, ha szükséges. Magam még nem próbáltam, mert mindenhol akad wifi, ahol a technika dolgozik. Mivel garázsban lakik, macerás onnan kibányászni, ilyenkor csak rányomok a start-ra az app-ban, kiáll, stop, és már tudom is tisztogatni a késeket. Ha megvagyok, átrakom a garázs érkezési oldalára, home gomb, és szépen visszaáll. Ha minden be van állítva, akkor nagyjából ennyi szükség van az app kapcsolatra. Nálam össze van akasztva az otthon automatizálással, így nekem mindig jó a wifi, kapom róla a valósidejű adatokat.
A másik szcenárió a grimbusz esete, ha elakad, akkor küld üzenetet az app-on át. Ha nincs, aki kiszabadítsa, akkor mind1 is, 20 perc után kikapcsolja magát, de ha otthon van olyan személy, aki újra tudja indítani, akkor hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest