Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Egyetértek, annyi még, hogy az újabb/nagyobb dobozokban BT is van, az App elvileg azzal is tud kapcsolódni, ha szükséges. Magam még nem próbáltam, mert mindenhol akad wifi, ahol a technika dolgozik. Mivel garázsban lakik, macerás onnan kibányászni, ilyenkor csak rányomok a start-ra az app-ban, kiáll, stop, és már tudom is tisztogatni a késeket. Ha megvagyok, átrakom a garázs érkezési oldalára, home gomb, és szépen visszaáll. Ha minden be van állítva, akkor nagyjából ennyi szükség van az app kapcsolatra. Nálam össze van akasztva az otthon automatizálással, így nekem mindig jó a wifi, kapom róla a valósidejű adatokat.
A másik szcenárió a grimbusz esete, ha elakad, akkor küld üzenetet az app-on át. Ha nincs, aki kiszabadítsa, akkor mind1 is, 20 perc után kikapcsolja magát, de ha otthon van olyan személy, aki újra tudja indítani, akkor hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Alumínium terasz tervezés - építés
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest