Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pistutm #2604 üzenetére
Megkérdezheted, de nem tudok kimerítő választ adni -- mivel októberben láttam utoljára az appot.
Nikla jól mondja, a Tuja eleve stabilabb, de tényleg sokkal többet is tud. Minden benne van, ami a Parkside-ban, és még egy csomó paraméter, funkció, állapotjelentés.
Ez egyébként általában igaz, úgyhogy a parkside-os okoseszközökhöz is a Tuját használom.
MaCS
-
válasz
pistutm #2245 üzenetére
Hát, nálam távolból nem megy -- de amint hazaértem a saját wifim hatókörébe, aktív lett a Parkside alkalmazásban a gép.
A Tuya viszont még így sem igazán működik -- pedig a kapcsolat megvan a géppel, hiszen firmware-t is frissített rajta. De ha az automatikus indításra nyomok, akkor a gom ugyan kék lesz (mintha végrehajtódna), de nem történik semmi. A spot nyírásra és a hazamenésre meg azt az üzenetet kapom, hogy nem áll készen.
MaCS
-
-
rzerge
aktív tag
válasz
pistutm #1852 üzenetére
Ugyanebbe szívtam én is ma. A lényeg, hogy csak 1 irányba teheted fal mellé, mert 1 irányba megy le a dokkolóról, mutatja is a dokkolón.
Ami még érdekes, hogy ha szigetet határolok körbe, és a be-kimenő párhuzamos vezetékek között 5cm-t hagyok, akkor ha mondjuk a szigetnél végez a gép, akkor csak körbe -korbe jár, nem talál vissza a dokkolóba.
Valószínűleg ezért is jó technológia a vezér szál. De 150k-ért teljesen rendben lévőnek tűnik. -
jbnd-007
tag
válasz
pistutm #1850 üzenetére
Ha a fölös vezetéket a dokkoló közelében összesodortad, akkor annak láthatatlannak kellene lennie a robot számára. Nekem is volt a dokkoló előtt és mögött is tartalék vezeték, nem zavarta. Igaz, ez buszmegálló típusú dokk, nem szembe dokkolós.
A képen a dokkoló előtt balra menő darab a tartalék.
-
rzerge
aktív tag
válasz
pistutm #1817 üzenetére
Én is ma vettem egyet, pontosan az előzőleg leírtak kapcsán. Ha ez nem lesz megfelelő, akkor lehet feljebb lépni. Előttem egy vásárló azt beszélgette a kasszással, hogy 5 éve vett a Lidl-ben (volt már akkor?) egy robotfűnyírót, és azóta is szépen teszi a dolgát, de most vesz egy újabbat, mert okosabb, újabb, stb.
Bízom benne én is, hogy rendben lesz. Süti kolléga is megelégedéssel használja. -
jbnd-007
tag
válasz
pistutm #1817 üzenetére
A Parkside tavaly szerencsétlenül indult, volt sok alaplaphibás példány, meg beázós darabok. Ha ezeket a konstrukciós problémákat javították, nem lesz vele semmi gond. Persze a FB csoportban a "vegyél kétmilliós luxusgépet a 100 m2-edre" kereskedők ki vannak bukva rá, mert rontja az üzletet. De 3 év garanciával és a Lidl terméktámogatásával szerintem nyugodtan be lehet vállalni ennyiért.
-
noorbertt
őstag
válasz
pistutm #1814 üzenetére
Ha sértetlen akkor minden szó nélkül vissza adják a pénzt. Tud vissza csomagolni és legyen meg a számlája. Ennyi.
sok esetben nincs arra sem idő hogy megnézzék…
En ha vásárlás előtt lennék tuti Lidl-bol hoznák ki a gépet amíg van
. Max ha nem felel meg az igényeimnek akkor vissza és tudni fogom jogy ennél nekem jobbra van szükségem.
ps ma lehet kapni, ami azt jelenti hogy pár óra és vadászni kell
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest