Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistutm
csendes tag
Sziasztok
Probalta barki, hogy a Parkside hatarolovezeteket a foldbe leteve is hajlando-e mukodni a gep (kb 2-3 cm melyre)?
Koszonom! -
pistutm
csendes tag
Mindkettotoknek koszonom a valaszt.
Az elozo szezonban nem volt problemam a gyari appal. De most ki fogom probalni ezt.
Play aruhazban "Tuya Smart" neven van fent?Van valami trukk a csatlakozatast illetoen Parkside app utan?
Koszonom!
-
pistutm
csendes tag
Valaki probalta mar, hogy a nagyobbik Parkside mikent viselkedik leasott vezetekkel?
Elnezest kerek ha mar szo errol de nekem nem remlik.Koszonom.
-
-
pistutm
csendes tag
válasz
wik_406
üzenetére
En is levagtam a felesleges vezeteket, 1 metert hagytam tartaleknak.
Egy bo oraja hibatlanul kozlekedik, nem forgolodott es nem ment tul a vezeteken egyetlen alkalommal sem. Sot, joval finomabban mozog es all meg mint eddig. Kar, hogy tiszta karc lett az eleje a sok szegelyhez/fahoz verestol. -
pistutm
csendes tag
Elkepzelheto, hogy van valamifele tanulasi fazis. Mert a tegnapi 1.5 ora utan ma megint ment 1.5-2 orat es mar csak egyszer ment tul a vezetelen, akkor is magatol visszament, illetve a forgolodos-hurok elveszett hiba is csak egyszer fordult elo. Raadasul ma magatol vonult a kertnek arra a reszere amivel tegnap nem foglalkozott.
Ez elozo ket nap utan a mai kifejezetten feludules volt.
Kivancsi leszek a tovabbiakra... -
pistutm
csendes tag
Ugy tettem le, ahogy a leirasban szerepel:
Mogotte tobb mint 1, elotte tobb mint 2 meter egyenes van.Ujra leraktam a vezeteket, keso delutan vegeztem vele. 1 bo orat ment, nem irr ki hibat most. Viszon az L alaku kert hosszabbik oldalara (a dokkolo moge) semmi penzert nem akart menni, csak a rovidebb oldalon karikazott, foleg a tavol sarokban. Mintha nem tudna kijonni onnan.
Egyszer megint semmibe vette a vezeteket, ugy atment folotte hogy jo masfel meterre utana a kulekavicsban allt meg. Szofzverbol a legfrissebb van fent.Nem tudom mit tehetnek meg. Ha esetleg van tipp szivesen vennem.
Ha 5 centit hagysz akkor nem erzekelni es atmegy rajta. Legalabb 10 cm kell akkor nem fogna atjaronak hasznalni.
-
pistutm
csendes tag
válasz
jbnd-007
üzenetére
Koszonom. Akkor mas lehet a gond.
Alrebb tettem picit a dokkolot a szegelytol. Most elindul rendesen. De par meter utan tovabbra is megall es nekiall helyben koroket megtenni, aztan vagy tovabb indul valamerre vagy meg korozget es hibauzenettel megall.Illetve van, ahol gondolkodas nelkul atmegy a vezeteken.l, mashol vissza fordul mikor fole er.
Video: https://drive.google.com/file/d/1JiASBVDuOg9bxHnTOt_7lqjAlMqrPpXS/view?usp=drivesdk
Mi lehet a gond?
-
pistutm
csendes tag
Sziasztok,
Mivel ma vegre nem esett delutan neki alltam es korbe raktam a kert fuves reszet a hatarolo vezetekkel, nagyjabol 160 m2. Egyelore csak a dobozban mellekelt muanyag rogzitokkel. Ha meglesz a vegleges forma akkor megy majd le a foldbe.
Szerencsere egyszeru L alaku kertunk van, semmit sem kellett kerulgetni vagy korbe keriteni. Mindenhol tartottam a +-30 centis tavolsagot, kiveve a dokkolonal. Azt egy 1.5 cm magas szegely melle tettem le. Elotte megvan 2+ meter, mogotte 1+ ahogy a kezikonyven is van. (Mondjuk a neten lattam olyat, hogy valaki egeszen ra tolja a hatuljat a falra es mukodik a gep, nem ertem a Lidl miert eroskodik a meterekkel...)A problemam az, hogy amit elindulna a gep fuvet nyirni es letoltat a dokkolorol egybol a szegely fele akar fordulni es nem a kert iranyaba. Termeszetesen megakad a szegelyben. Magatol megfordul a jo iranyba es megy 2/3 metert majd megall. A hibauzenet pedig az, hogy nem talalja a hatarolo vezeteket/zonan kivul van. Neha ezt neha azt irja, pedig jol van bekotve a vezetek + es - oldala, a dokkolo zolden vilagit.
Minden bizonnyal en szurtam el valamit, de meg nem sikerult rajonnom mit ronthattam el.
Ugy fel meterrel a dokkolo mogott a "felesleges" vezteket elvezettem a haz fala melle nagyjabol 1,5-2 meterre pihen a dokkolo hatuljatol. 10cm van a kimeno es a bejovo resz kozt, aztan szepen bemegy a dokkolo hatuljaba. Lehetseges, hogy ez kavarja meg a dolgokat, vagy csak tegyem beljebb a dokkolot a szegelytol par centivel?
Minden tippet es tanacsot szivesen veszek.Koszonom elore is.
-
pistutm
csendes tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Koszonom a valaszod.
En is igy gondolkodtam. Nem volt meg korabban, ha nem elegendo a tudasa akkor vissza lehessen vinni. Jo par Parkside szerszamom van mar, otthoni felhasznalasra mind kivetel nelkul tobb mint elegseges. Remelem most sem lesz ez maskent...A boltban megkerdeztem, azt mondtak indokolni sem kell, ha minden tartozeka megvan es nincs lelakva akkor 90 napon bel a vasarlas helyszinen visszaveszik.
Nalunk Pomazon negy funyiro es nyolc teto volt kirakva nyitaskor. Enyem lett a masodik, mire fizettem a maradek ketto is kocsiba volt teve.
A robotfunyiro lenne az uj fa konyha?! -
pistutm
csendes tag
Sziasztok,
Valaki roviden le tudja irni esetleg, hogyan mukodik ez a korabban emlitett 90 napos probaido a Lidl-ben? Bontott/ termeket is visszavesznek??
Kell valami kulonleges indok erre?Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest