Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin76
tag
válasz
Andras6800
üzenetére
én Yuka 1000-ret vettem, (mini 800 árban) akicióban. 2 tárcsás, 10 pengével. Amig nagy a fű többször érdemes tisztítani, mert a pengék alá beszorul a vizes fű, de ha mindennap megy, és kicsit vág, akkor szinte alig. Július végén jött meg, azóta megy szépen, egyszer fordítottam pengét rajt. 2x akadt el, egyszer egy baromi nagy vakondtúráson, egyszer meg a kerítés mellett valami kis tönkben. De azon kívűl teszi a dolgát. nagyon meg vagyok elégedve vele. (egy support oldalon mindig több lesz a panasz, mint a dícséret
)
A szomszédom határolóvezetékes Husqvarna robotja (1,3milla) havi 2x elkóborol, vezeték szakadás miatt, addig az RTK-s robotom szép csíkosra vágja a füvet.
-
Alvin76
tag
Yuka 1000 (max 1600m2) most garázzsal annyiba kerül mint a mini 800. (1049EUR) a hivatalos oldalról.
-
Alvin76
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Az nem volt világos, hogy Az RTK és a robot mennyire kell hogy "rálásson" egymásra, de ezek szerint nem gond, ha az előkert, és a hátső kert között ott a ház. mert a rádiojelet gondolom min. 100 méter sugarú körben fogja a robot az RTK jelét.Más jellegű kérdés.
Az előkert részen szeretném ősszel teljesen újrafüvesíteni.
Van tapasztalata valakinek a robotfűnyíró vs. újfűvel?
vagy ameddig nem erősödik meg, érdemes hagyományos fűnyíróval nyírni? -
Alvin76
tag
Yuka robotokkal kapcsolatos kérdés: Az RTK antennát hova érdemes tenni? érdemes az eresz fölé feltenni? mennyire kell hogy a robot folyamatosan rálásson?
-
Alvin76
tag
Yuka mini 800 mennyire nyírja le a "szélén"? nálam van ami közvetlenül a fal mellettig nől, van ami mellett térkő van(gondolom oda simán rámegy egy kerékkel" és van ahol a bokrok alatt kulé kavics van, és egy csík térkő választja el a fűtől. mennyire birkózik meg ha egyik kerékkel rámegy a kavicsra?
a yuka 1000/2000 két vágótárcsás, van gyakorlati haszna azon kívül hogy egyszerre többet tud vágni?
itt a fórumban olvastam először erről a yuka robotokról, de utánanézve nagyon szimpi.
-
Alvin76
tag
Robotfűnyíró vásárlás/telepítés előtt állok.
Van egy nagy fenyőfa az udvarban, illetve több gyümölcsfa is. Mi van ha tobozok, szilvák, körték diók hullanak a fűbe? Egy sima benzines fűnyírónak nyilván meg sem kottyan. de ezeket a vékony pengéket nem bántja?
plusz van egy kutyám, aki elég nagy csomagokat szokott hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)