Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam az LX790 egy ehhez hasonló területet tart karban, annyi nehezítéssel hogy U betűhöz hasonlít a terület, azaz jobb oldalon is van egy felmenő szár, kb. 3m*5m, cca 200nm. Hibátlanul viszi, igaz eltököltem egy ideig mire tökéletes lett a határoló telepítése. Saját tapasztalat szerint kb. 2m a legszűkebb átjűró amivel még rendesen megbirkózik.
-
insight
aktív tag
az a helyzet, hogy elméletileg a fűnyíró szélességének a felével számolhatnál (és 10 cm-re ki lehet okoskodni azt), de a gyakorlati tapasztalat alapján a szegélynyíráskor is előfordul, hogy a fűnyíró egy pillanatra kiesik a ritmusból és nem a határolóvezetékkel párhuzamosan halad. Ez lehet egy apró talajegyenetlenség, megcsúszás, vagy vezetékgörbület miatt, és megpróbál azonnal korrigálni, de ha túl közel van a fal, akkor lehet, hogy elveszti a fonalat. Jártam így néhányszor, pár centivel beljebb raktam a vezetéket, a probléma megszűnt - így viszont szegélynyíró kell ahhoz a pici sávhoz.
Első hallásra gagyi, de a gyakorlatban kiváló megoldásnak bizonyult a műfűcsík, amit bedugtam a kerítés alá, úgy, hogy túllógjon és a fűnyírót még ne zavarja (amúgy sem zavarja a műfű). Ha van szegélykő, akkor az persze ugyanígy megoldja a problémát. -
insight
aktív tag
Bosch Indego-val meg tudtam oldani, hogy a kerítésig elmenjen, kb 20 centit hagyva a kerítés és a határolóvezeték között - pedig a gépkönyv ennél sokkal többet kér. Szerintem ez neked is működne a 10 centis szegélykőre rálógva.
A Smartmowing funkció megoldja helyetted, hogy nagy szárazság, nedves fű vagy eső esetén ne nyírjon, még nyomkodnod se kell. A mai árakkal nem vagyok tisztában, de meg vagyok elégedve a Bosch-sal, 3 éve nyírja a füvem zokszó nélkül. Amikor elakadt, az is az én hülyeségem miatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 300 Érintőkijelzős Latte/Cappucino/kv föző!
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi