Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam az LX790 egy ehhez hasonló területet tart karban, annyi nehezítéssel hogy U betűhöz hasonlít a terület, azaz jobb oldalon is van egy felmenő szár, kb. 3m*5m, cca 200nm. Hibátlanul viszi, igaz eltököltem egy ideig mire tökéletes lett a határoló telepítése. Saját tapasztalat szerint kb. 2m a legszűkebb átjűró amivel még rendesen megbirkózik.
-
insight
aktív tag
az a helyzet, hogy elméletileg a fűnyíró szélességének a felével számolhatnál (és 10 cm-re ki lehet okoskodni azt), de a gyakorlati tapasztalat alapján a szegélynyíráskor is előfordul, hogy a fűnyíró egy pillanatra kiesik a ritmusból és nem a határolóvezetékkel párhuzamosan halad. Ez lehet egy apró talajegyenetlenség, megcsúszás, vagy vezetékgörbület miatt, és megpróbál azonnal korrigálni, de ha túl közel van a fal, akkor lehet, hogy elveszti a fonalat. Jártam így néhányszor, pár centivel beljebb raktam a vezetéket, a probléma megszűnt - így viszont szegélynyíró kell ahhoz a pici sávhoz.
Első hallásra gagyi, de a gyakorlatban kiváló megoldásnak bizonyult a műfűcsík, amit bedugtam a kerítés alá, úgy, hogy túllógjon és a fűnyírót még ne zavarja (amúgy sem zavarja a műfű). Ha van szegélykő, akkor az persze ugyanígy megoldja a problémát. -
insight
aktív tag
Bosch Indego-val meg tudtam oldani, hogy a kerítésig elmenjen, kb 20 centit hagyva a kerítés és a határolóvezeték között - pedig a gépkönyv ennél sokkal többet kér. Szerintem ez neked is működne a 10 centis szegélykőre rálógva.
A Smartmowing funkció megoldja helyetted, hogy nagy szárazság, nedves fű vagy eső esetén ne nyírjon, még nyomkodnod se kell. A mai árakkal nem vagyok tisztában, de meg vagyok elégedve a Bosch-sal, 3 éve nyírja a füvem zokszó nélkül. Amikor elakadt, az is az én hülyeségem miatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest