Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

válasz MaCS_70 #2880 üzenetére

Csináltam pár képet: [link]
    Megpróbáltam kicsit távolabb tenni a faltól, de ugyanazt csinálta. Habár nem ütközött fordulás közben a falnak a dokkolóról lejövet, de valamiért 90 fokos forduló után egyenesen a házfal felé indul el, és onnantól meghülyül. Kínomban letettem a fűre, ahogy a képen van. Így a huzal nyilván nyíl egyenesen megy ki-be mindkét oldalon. Na így működik is, hagytam kicsit mozogni, majd visszahívtam a dokkolóra, szépen körbement a huzalon, és bár kicsit beleütközött a kiálló "fütyibe" amire rácuppan, korrigálás után sikerült dokkolnia. SZóval így működőképes, csak hát nagyon nem jó helyen van :(
    Van az a kép, ahol az aknafedél látszik (másik oldalon a tömlő). Na arra gondolta, hogy megpróbálom majd hétvégén azt, hogy odateszem az akna mellé (merőlegesen a fűre, ahogy a lentebbi képeken is van; próba szerencse). Az aknában meg be tudom dugni. Csak a szintkülönbséget kell valahogy kiküszöbölni. Ha a követ elpakolom alóla, akkor a dokkoló alá teszek valami deszkát, OSB lapot, ilyesmit (vagy szimplán csak földet, hogy szintbe legyen a szegélykővel), a füvön meg szintén emelek némi földdel. Lehet, hogy a végén majd elrakom a gépet köv. évre, mivel ősszel tervezek újrafüvesítést, ahogy korábban írtam is. Ha végig egy szintben lesz a szegélykővel, akkor kicsit egyszerűbb lesz már a mozgás/dokkolás.
    De ha a jelenlegi állapotok szerint van mentő ötletetek, akkor örömmel veszem a tanácsokat, illetve skicceket :)

Új hozzászólás Aktív témák