Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
MaCS_70 #2880 üzenetére
Csináltam pár képet: [link]
Megpróbáltam kicsit távolabb tenni a faltól, de ugyanazt csinálta. Habár nem ütközött fordulás közben a falnak a dokkolóról lejövet, de valamiért 90 fokos forduló után egyenesen a házfal felé indul el, és onnantól meghülyül. Kínomban letettem a fűre, ahogy a képen van. Így a huzal nyilván nyíl egyenesen megy ki-be mindkét oldalon. Na így működik is, hagytam kicsit mozogni, majd visszahívtam a dokkolóra, szépen körbement a huzalon, és bár kicsit beleütközött a kiálló "fütyibe" amire rácuppan, korrigálás után sikerült dokkolnia. SZóval így működőképes, csak hát nagyon nem jó helyen van
Van az a kép, ahol az aknafedél látszik (másik oldalon a tömlő). Na arra gondolta, hogy megpróbálom majd hétvégén azt, hogy odateszem az akna mellé (merőlegesen a fűre, ahogy a lentebbi képeken is van; próba szerencse). Az aknában meg be tudom dugni. Csak a szintkülönbséget kell valahogy kiküszöbölni. Ha a követ elpakolom alóla, akkor a dokkoló alá teszek valami deszkát, OSB lapot, ilyesmit (vagy szimplán csak földet, hogy szintbe legyen a szegélykővel), a füvön meg szintén emelek némi földdel. Lehet, hogy a végén majd elrakom a gépet köv. évre, mivel ősszel tervezek újrafüvesítést, ahogy korábban írtam is. Ha végig egy szintben lesz a szegélykővel, akkor kicsit egyszerűbb lesz már a mozgás/dokkolás.
De ha a jelenlegi állapotok szerint van mentő ötletetek, akkor örömmel veszem a tanácsokat, illetve skicceket
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- Delta Force (2024)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Keresünk dokkolókat
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest